تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 503 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 5030

نام تاپيک: مشاوره خرید و قیمت خودروهای داخلی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده )

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

میخوام پرشیای خودم رو که مدل 87 هست و دوگانه با یه پرشیا زانتیا موتور تاخت بزنم .

ماشین خودم که همه چیزش عالیه ....

مشخصات پرشیای زانتیا موتور :

فنی سالم ، 213 تا کارکرد ، بدنه هم تعویضی نداره و چند جا خش داره رنگ طلایی ... و لاستیک و رینگ هاش هم اسپورته .

میخواستم بدونم ارزش تاخت رو داره؟البته روش پول هم میگیرم... یا اینکه صبر کنم یه دو سه سال مدل بالاترش رو بگیرم؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.
    دوست عزیز بهتره کارکرد ماشین خودتون و مدل پرشیا elx رو بدید تا بتونیم کمکتون کنیم.
    در حالت یکسان که پارس elx یک سرو گردن از پارس معمولی بالاتره حالا چون این یکی کارکردش زیاده اگه مشخص کنید مدلش چیه و کارکرد ماشین خودتون هم بگید میشه راهنمایی کرد.

2. 2 کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitman908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ

پيش فرض

سلام دوستان بویژه محمد عزیز
    تبریک میگم گل پسر ارتقا شما رو به ناظر انجمن
    ایشالله همیشه موفق باشید
    راستی دوستان یه آزرا مدل 2008 دیدم خیلی تمیز طوری که پلاستیک صندلیهای عقب هنوز روش بود
    54 هزار تا واقعی! البته کارکرده (دسته یه خانوم دکتری بوده میرفته مطب باهاش و برمیگشته جدی جدی)
    قیمت هم تا 58 تومن راضیه
    نظر دوستان چیه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ

پيش فرض

یه کمری اس ای هم هست 2007 که 48 تومن میده
    Last edited by hitman908; 03-04-2012 at 11:42.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام دوستان بویژه محمد عزیز
    تبریک میگم گل پسر ارتقا شما رو به ناظر انجمن
    ایشالله همیشه موفق باشید
    راستی دوستان یه آزرا مدل 2008 دیدم خیلی تمیز طوری که پلاستیک صندلیهای عقب هنوز روش بود
    54 هزار تا واقعی! البته کارکرده (دسته یه خانوم دکتری بوده میرفته مطب باهاش و برمیگشته جدی جدی)
    قیمت هم تا 58 تومن راضیه
    نظر دوستان چیه؟

سلام دوست من.
    ممنون از شما.

آزرا مدل 2008 با تفاسیری که گفتین قیمتش مناسبه تو بازار هم همینه
    تویوتا کمری مدل 2007 هم تقریبا حدود 2 میلیون تومان گرون گفتن که اگر ماشین
    عالی و تمیز و بدون خط و خش باشه و طرفدار کمری باشی ارزش خرید داره

6. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ

پيش فرض

محمد جان این آزرا شتابش که حرف نداره ولی ترمز میکشه اصلا خوب نگه نمیداره
    هر جفتشون تمیزه دسته یکی از رفقاس که برعکس من اصلا تو خط شتاب و سرعت بالا نیست
    پس 58 تومن واسه این آزرا خوبه راستی خرجش اینا چطوره و بازار فروش دسته دو
    راستی رنگشم بژ یا همون طلاییه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mojtabaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    I.R.I

پيش فرض

دوست عزیز بهتره کارکرد ماشین خودتون و مدل پرشیا elx رو بدید تا بتونیم کمکتون کنیم.
    در حالت یکسان که پارس elx یک سرو گردن از پارس معمولی بالاتره حالا چون این یکی کارکردش زیاده اگه مشخص کنید مدلش چیه و کارکرد ماشین خودتون هم بگید میشه راهنمایی کرد.
    پرشیای خودم 89 تا کارکرده مدل 87 . والله اون پرشیا ای ال ایکس نیست ، پرشیا مدل 82 هست ولی موتورش زانتیا هست 16 سوپاپ . کارکردش رو هم نگاه کردم 213 تا بود (زیاد نیست؟)

پرشیای خودم که دوگانه هم هست ، زیاد با گاز نمیرونمش ، حال نمیده ، اکثرا رو بنزین میرونم که حالا کمی راضیم میکنه از بابت سرعت و اینا ولی فکر نکنم در حد موتور زانتیا باشه...

قیمت هم برای پرشیای خودم ، صاحب نمایشگاه 13.7 تا 13.8 گذاشت ، و اون رو هم 8.5 میلیون قیمت داد.

مرسی

---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------

در ضمن من از ماشینم ناراضی نیستم ولی نمیخوام هم ماشینم دوگانه باشه ، و تصادفی هم باهاش تا حالا نداشتم .

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

پرشیای خودم 89 تا کارکرده مدل 87 . والله اون پرشیا ای ال ایکس نیست ، پرشیا مدل 82 هست ولی موتورش زانتیا هست 16 سوپاپ . کارکردش رو هم نگاه کردم 213 تا بود (زیاد نیست؟)

پرشیای خودم که دوگانه هم هست ، زیاد با گاز نمیرونمش ، حال نمیده ، اکثرا رو بنزین میرونم که حالا کمی راضیم میکنه از بابت سرعت و اینا ولی فکر نکنم در حد موتور زانتیا باشه...

قیمت هم برای پرشیای خودم ، صاحب نمایشگاه 13.7 تا 13.8 گذاشت ، و اون رو هم 8.5 میلیون قیمت داد.

مرسی

---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------

در ضمن من از ماشینم ناراضی نیستم ولی نمیخوام هم ماشینم دوگانه باشه ، و تصادفی هم باهاش تا حالا نداشتم .

دوست عزیز
    با این تفاسیری که شما فرمودید ,خرید این ماشین معقولانه نیست. صبر کنید و مدل پایین تر بخرید.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

مرسی

خرید اون پارس معقولانه نیست.
    اگر میخوای ماشین خودت رو با این قیمت بفروشی به راحتی میتونی 405 با موتور TU5
    یا تندر 90 بخری که به نظر من بهتره.

---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------

محمد جان این آزرا شتابش که حرف نداره ولی ترمز میکشه اصلا خوب نگه نمیداره
    هر جفتشون تمیزه دسته یکی از رفقاس که برعکس من اصلا تو خط شتاب و سرعت بالا نیست
    پس 58 تومن واسه این آزرا خوبه راستی خرجش اینا چطوره و بازار فروش دسته دو
    راستی رنگشم بژ یا همون طلاییه
    بازار خرید فروشش خوبه مشکلی نداره
    مخاج خودروهای هیوندای در حد متوسط هست نه بالا و نه پایین

11. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mojtabaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    I.R.I

پيش فرض

دوست عزیز
    با این تفاسیری که شما فرمودید ,خرید این ماشین معقولانه نیست. صبر کنید و مدل پایین تر بخرید.
    خرید اون پارس معقولانه نیست.
    اگر میخوای ماشین خودت رو با این قیمت بفروشی به راحتی میتونی 405 با موتور TU5
    یا تندر 90 بخری که به نظر من بهتره.

مرسی از نظرات صمیمیتون .

همون صبرر کنم خیلی بهتره ، خودم هم تو همین فکر بودم ....

راستش کلا با 405 و ال 90 مشکل دارم ... فکر نکنم تو شتاب خیلی با پرشیای ساده تفاوتی داشته باشن چون مقایسه کردم ...

تفاوت در حد موتور زانتیا میخوام .. که اگه کورس بزارن تفاوت خیلی معلوم میشه بین ال 90 و 405 و پرشیا ساده ...

فکر کنم همون منتظر بمونم بهتره .

مرسی

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان 405 tu5 جی ال ایکس یا اس ال ایکس مدل 89 یا 90 بدون رنگ و بدون بیمه چند فی میخوره لطفا پاسخ بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •