اگر به قول دوستمون زردی دندون ارثی هست و به خاطر سیگار و ... نیست بهتره اصل دنبال سفید کننده ها نباشی جز آسیب چیزی برات نداره
اگر به قول دوستمون زردی دندون ارثی هست و به خاطر سیگار و ... نیست بهتره اصل دنبال سفید کننده ها نباشی جز آسیب چیزی برات نداره
جوش شیرین رو با انگشت بمال رو دندونات. بعد آبکشی کن.
این کار دندون رو سفید میکنه؟
دوستان دیگه هم تایید میکنن؟
مسواک زدن دندان با جوش شیرین یا نمک به سفیدی دندانها کمک میکنه اما باعث آسیب دیدن مینا ی دندان میشه .
راستی این تاپیک رو هم بخونید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها به نظرتون بهترین خمیردندونی که دندونا رو سفید کنه چیه؟قبلا crest 3d white استفاده میکردم عالی بود ولی الان به خاطر تحریمها پیدا نمیشه.signal استفاده میکنم اصلا راضی نیستم.
من zact رو پیشنهاد میکنم
(البته چون سفید کننده ست باید هفته ای یک بار با اون مسواک بزنید بقیه ی مواقع از خمیر دندون ساده ی دیگه ای استفاده کنید(برای آسیب نرسوندن به مینا) )
Last edited by Sayam; 03-05-2012 at 23:16.
دوستان یه سوال واسم پیش اومده
فرق بین ایزو اکتیو و پرونمل سنسوداین چیه؟
سنسوداین جندین نوع خمیر دندون داره،همین pronamel یا iso-active هم چندین مدل دارن،مثلا gentle whitening سنسوداین هم با برچسب پرونمل هس و هم با ایزواکتیو!
1.میخوام ببینم فرق بین پرونمل و ایزو اکتیو در چیه و هرکدوم مناسب چه اشخاصیه؟
2.پرونمل و ایزو اکتیو چنتا مدل دارن؟
3.آیا میشه از مدل سفید کنندش روزی دوبار استفاده کرد؟
4.چون خمیردندونای سنسوداین فلوراید دارن،آیا میشه از دهان شویه استفاده کنیم؟اگه میشه چنوقت یکبار؟
مرسی واسه جواباتون
سلام
آخر این دندون رو کشیدم بعد از سالها. شاید بیشتر از 10 سال!
وقتی دکتر داشت می کشید گفت این دندون ها رو اینقد نزارید براتون ضرر داره منم میخواستم بگم که این دوررو برای 10 سال هست که اینجوریه!! داشت میکشید نتونستم بگم بعد که هم کشید نشد بگم. شاید اینو میگفتم تعجب می کرد.![]()
Last edited by Ghaioom; 11-05-2012 at 17:56.
با سلام
من دندونم رو تقریبا 2 ماه پیش عصب کشی کردم ولی وقتی چیز داغ یا سرد میخورم درد میگیره دندونی که عصب نداره چرا درد میگیره؟
حتی بعضی وقتها رو هم میزارم دندونا رو یکم درد میگیره ولی مثلا موقع جویدن مشکلی ندارم
حالا به نظر دوستان مشکل چیه؟
حتی دکتره عصبش رو هم نشونم داد گفت بیا راحت شدی ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)