چینی بلد نیستم اما میتونم تو گوگل معنی کنم به راحتی !
چینی بلد نیستم اما میتونم تو گوگل معنی کنم به راحتی !
رام جدیدتر از جیلی بین هم هست و اون هم جیلی بین هست. فقط نسخه اش ۴.۲ هست.
دوست عزیز حرف شما درسته اما واسه همه تبلت ها و اسمارت فون ها این رام هنوز نیومده حداقل به صورت official rom !
نه بابا مال این فکر نکنم جدیدتر بیاد.اقا این سنسور حرکتی مشکلش اگه سخت افزاری باشه چی کار کنم؟
تنها راهش تعویض تبلته (یا گارانتی بدید یا یکی جدید بخرید که فکر نکنم ارزش دوباره خریدن رو داشته باشه ! ) !! تو ایران هیچ کارش نمیشه کرد شرمنده , موفق باشید.
ببخشید. نمی دونم مشکلم رو جای درستی مطرح کردم یا نه
من یه نکسوس 7 دارم. یه سیم کارت انداختم روش و تازه فهمیدم که وای فای رو از کار انداخته(به خاطر تحریم گوگل). سرچ کردم گفتن باید factory reset بشه. همین کار رو کردم ولی یادم رفت سیم رو بردارم و دوباره با سیم ایران اومد ولی این بار متفاوت تر. الان دیگه روشن میشه ولی یه جا همون اولمیخاد به یه وای فای وصل شه و جون وای فای کار نمی کنه همونجوری وامیسه.یعنی کلا دیگه توی برنامه نمی آد. کسی راهی نداره که بتونم فکتوری ریست کنم . دکمه پاور + ولوم پایین هم کاربردی داره؟
دوستان من یه lenovo a2107 دارم
باتری یه دفه خالی میشه!از 100% میشه 25% !!!
یا وقتی میزنم شارژ از 12% یه دفه میشه 100% !!!
میدونم که مشکل نرم افزاری نیس!روتش کردم...قبل روت هم اینجوری بود...
از دبی هم خریداری شده,دوباره دبی میرم ولی نمیدونم دفتر گارانتیش کجاست!!!
به نظرتون چیکار کنم؟
با سلام
تبلت من مدلش wintouch M77
هستش.
وقتی داشتم باهاش کار میکردم خاموش شد و دیگه روشن نمیشه!!!
میشه راهنمایی کنید چی کار کنم؟؟؟
ممنون.
Last edited by estrella; 17-06-2013 at 11:35.
سلام
من یک تبلت چینی mobill 741 خریدم در اطلاعات سیستم نوشته مدل pov_tab-p741 مشکل آنتن دهی داره قطع و وصل میشه .
لطفا کمکم کنید .
باتشکر توحید
سلام
اشکم دراومد کمکم کنید
مشکلمو بالا نوشتم درضمن من کاربر آ ک آکم نمیدونم روت چی هست اگه کسی از دوستان دوسه دقیقه وقت بدرد نخور و اضافی داره
به من امدادرسانی کنه .
دوستتون دارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)