با سلام .
دوستان ، کسی سرویس نامحدود از این شرکت داره؟ سرعت دانلود چقدر است و سرویس خریداری شده شما؟ ممنون
با سلام .
دوستان ، کسی سرویس نامحدود از این شرکت داره؟ سرعت دانلود چقدر است و سرویس خریداری شده شما؟ ممنون
سلام ... من الان پارس آنلاین دارم و در بهترین حالت شبی 500 - 600 مگ دانلود دارم ... دیشب که تعرفه های این ISP رو دیدم قیمت های پایین و سرعت نامی بالاش خیلی نظرم رو جلب کرد ...
ثبت نام کردم و الان تو پنل کاربری چنیین سرویسی مد نظرم هست :
الان 3 گیگ یه جا + 5 گیگ یه جا دیگه هدیه به من تعلق می گیره ؟!! یعنی به جای 15 گیگ تو 3 ماه، 23 گیگ می دن ؟
هزینه رانژه نمی گیرن ؟ سرعت شبانش چطوره ؟ از دوستان کسی نامحدود ثبت نام نکرده سرعتش رو تست کرده باشه ؟
اصلا ارزش داره پارس رو جمع آوری کنم اینو بگیرم ؟
من پرسیدم یارو میگفت 2m-512 سرعت دانلودش روز و شب 64
حالا منطقه به منظقه و شهر به شهر و استان به استان شاید فرق کنه
من خودم سرویس 2m-4m خریدم 5گیگ ماهی 21000
سرعت دانلودش میگن 250
هنوز وصل نشده برام ..... فک کنم شنبه یکشنبه اوکی میشه
اقا خوش به حالت توی مرکز شما سرویس میدن . به من میگن توی مرکز شما تجهیزات نصب شده ولی به دلیل پر شدن پورت ها یا هر مشکل دیگه ای نمیشه سرویس داد . گفت به محض اینکه همین سرویس ها نمایش داده شد توی پنل میتونید سرویس بگیرید . الان برای من اینو مینویسه :
متقاضی گرامی با عرض پوزش به دلیل رعایت کیفیت سرویس و حفظ حقوق مشترکین فعال ، در حال حاضر امکان ارایه سرویس به مشترکین جدید در این مرکز مخابراتی مقدور نمی باشد.جهت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 0212954 تماس حاصل فرمائید.
نکته جالب اینکه شرکتشون تو محله و مخابرات منطقه ماست (تهران رو میگم) و ما دقیقا کوچه روبروشون هستیم ولی اصلا پورت ندارند و انگار هنوز مخابرات بشون نداده
من ثبت نام کردم واین سرویس رو انتخاب کردم :
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
کسی نمیدونده سرعت دانلودش توی ساعت رایگان چقدره؟ و توی ساعت رایگان در ماه چقدر میشه دانلود کرد؟
من ثبت نام کردم و این سرویس رو انتخاب کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نمیدونه سرعت دانلود توی ساعت رایگان چنده؟ و در ماه چقدر میشه توی ساعت راگان دانلود کرد؟
سرویس میدن تو کرمانشاه
![]()
دوستان منم وقتی تعرفه ها را دیدم تصمیم گرفتم از این شرکت اینترنت بگیرم .... من میخوام سرعت 512-2mb با ترافیک 5 گیگ بگیرم که میشه 21 هزار تومن ماهیانه
حالا چندتا سوال دارم ...... 1- قطعی داره یا نه ؟؟؟؟
2- پینگ برای بازی آنلاین چطوره ؟
3- مثل بعضی از شرکت ها محدودت میکنن ؟
این شرکت گویا اولای راه.
چیزی که مشخصه متاسفانه سرویس های محدودش اشتراک 1 به 10 داره
و این یعنی اگه شلوغ بشه دیگه واقعا میره رو مخ آدم. اما فکر میکنم فعلا
تا شلوغ شدنش راه داره از این سرویس استفاده کرد.
آره ولی تو به کسی نگو, بزار شلوغش نکنیمسرویس میدن تو کرمانشاه
امیدوارم حداقل کیفیتش بیشتر از بقیه باشه, من اصلا
سرعت دانلود برام مهم نیست فقط پینگ خوب و ثابت میخوام برای
ارتباط تصویری با آشناهام تو ممالک غربی و بازی آنلاین!
Last edited by آرش-19; 03-08-2012 at 21:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)