همه اینها با یه کیفیت پخش میکنن همون کیفیتی که صدا وسیما ارسال میکنه
اگه منظورتون خروجی دستگاه, بله خروجی hd "هم" داره.
همه اینها با یه کیفیت پخش میکنن همون کیفیتی که صدا وسیما ارسال میکنه
اگه منظورتون خروجی دستگاه, بله خروجی hd "هم" داره.
از من میشنوی همین الکومکس رو بگیر امکاناتش هم که خوبه دیگه چی می خوای .
تازه شنیدم این ایکس ویژن ها هی داغ می کنه ، البته شاید طبیعی باشه .
ان شاالله دلار که تا شنبه میاد پایین قیمت این دستگاه رو هم 100الی 110 هزار تومان پیش بینی می کنم (طی سه چهار روز آینده )
فکر کنم بشه از تو تنظیمات دستگاه فرمتش رو عوض کرد .
البته شما می تونید با نرم افزار زیر به هر فرمتی که بخوای تغییرش بدید .
حجم 33.4MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستگاه خوبی هست اما زیر 100 تومان باید بیاد بالای 100 نمیرزه
به نظر شما من چه مارکی بگیرم که خوب باشه ازنظرتصویرصدا فرمت و...
آخه کیفیت پخش رو نوشته بود دی وی دی . بعد هم تنها دستگاهی که تا الان صدا وسیما تایید کرده همین ایکس ویژنه .اگریهو نحوه ی پخش رو عوض کردن و فقط دسگاههای ایکس ویژن هماهنگ باشه اونوقت این 120تومن به باد رفته.
همین الان رفتم تو سایت نمایندگی آلکومکس و دیدم نوشته تاییدیه صدا و سیما و سازمان انفورماتیک رو گرفته . دیگه همین رو میخرم . فقط خدا کنه این جنس چینی مثل باقی لوازم چینی نباشه و کار نده دستمون
Last edited by soheilt.1369; 28-01-2012 at 09:45.
فرمت ضبط mts است
شما بحثهایی که تو این تایپک شده رو یه مطالعه بکن بخصوص چند صفحه اول رو ، به جوابتون می رسین
کیفیت این دریافت و ضبط این دستگاه مانند DVD است یعنی رزولوشن 576*720 ولی با کدک متفاوت .
ست تاپ باکسهایی که تاییده تکتا رو دارن بیشتر از15 هستند که الکومکس هم یکی از اونهاست نه فقط ایکس ویژن
دوستان همه پستهارو خوندم و خیلی اطلاعات کسب کردم .. دمتون گرم...فقط این نکترو هیچکس در موردش حرف نزد که آیا این آپدیتایی که شرکت ارائه میده چن وقت به چن وقت... باید به ترتیب از اولی نصب بشن روی دستگاه ؟؟ یا اینکه منی که هنوز دستگاه رو نخریدم بعد از خرید آخرین آپدیتی که اومده رو روش نصب کنم همه ی مشکلاتش حل میشه ؟؟؟؟؟
مگه قضیه به این سادگیه که مثلاً یه دکمه رو فشار بدن سیستم پخش رو عوض کنن!![]()
لطفا نحوه ابدیت کردن الکومکس را توضیح دهید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)