جدی نگیرید این حرف ها رو.. مگه میشه آخه؟ اون هم در چین که وضع مالی کارگرها اینقدر داغونه و به یک دلار یک دلار حقوقشون نیاز دارند.
جدی نگیرید این حرف ها رو.. مگه میشه آخه؟ اون هم در چین که وضع مالی کارگرها اینقدر داغونه و به یک دلار یک دلار حقوقشون نیاز دارند.
برای روشن شدن بیشتر موضوع بگذارید دلایل نیامدن آیفون مینی را بگم
در حقیقت اپل اندازه آیفون را از اول طوری طراحی کرد که از نظر ابعاد مناسب باشه که یعنی بهترین سایز! برای همین تو این 5 ساله حتی ابعاد گوشی آب رفته! در حالی که بقیه شدن گوشکوب![]()
دلایل نیامدن آیفون مینی بصورت تیتر وار بدون توضیح
سود کمتری داشت
در محصولات دست دوم ایفون اصلی مشکل ایجاد میکرد
اندازه صفحه را نباید کوچتر میزدن!
پس اپل چند ماه بعدش همون آیفون را اومد بدون قابلیت تماس و سیم کارت معرفی کرد و اسمش هم گذاشت IPOD TOUCH
حالا چرا آیپد مینی میاد؟!
اول بگم که همیشه حرفهای استیو جابز مرحوم را بد برداشت میکردند و میکنند و خواهند کرد
یادمه 5-6 سال پیش یک مقاله میخوندم راجع به 10حرفی که استیو جابز روش ایستادگی نکرد! و خلافش را عمل کرد!
برای اومدن یک محصول تمام شرایط باید محیا بشود و دلیل نیامدن آیپد مینی مثلا چند ماه بعد از آیپد اولی همین مورد است
باز هم بری روشن شدن موضوع را بیشتر میشکافم
چرا آیپد مینی بمانند آیپاد لمسی چند ماه نیامد؟
خوب مسلما اول-تداخل محصول با آیپد اصلی
دوم-نداشتن فاصله قیمتی زیاد
سوم-گیج شدن یا سردرگمی کاربر به علت شباهت وحشتناک تکنولوژی
چهارم-نبود تکنولوژی مناسب برای باتری و....
توضیح:خوب اون موقع اولا نمیشد با قیمت معقول همین وضوح آیپد را روی آیپد مینی زد!بعد هم اگر وضوح را کم میکردن از وضوح آیفون هم کمتر میشدتازه با نسبتی متفاوت
که باعث تداخل نرم افزاری هم میشد
بعدش اون موقع در ورود آیپد2 اپل نمیتونست 2 محصول با یک وضوح تصویر بدهد و فاصله تکنولوژیکی
در حقیقت اپل کمترین وضوحی را که میشد روی آیپد بگذاره گذاشته بودو دیگه هیچ محصولی پاینتر از اون وضوح نمیتونست بزنه
این دو محصول باید تا حدی میرسید که
حالا چرا الآن در ورود آیپد3(منظورم تیرماه هستش) آیپد مینی میاد
اولا بتواند از چیپ نسل قبلی استفاده کند که قدرت چیپ A5 فعلی دقیقا بین تگرا2 و3 هست پس آنچنان ضعیف نیست در حقیقت هنوز خیلی از بازیها از A5 استفاده نمیکنند و حالا حالاها جا داره برای گذاشتنش
دوم-اپل میتواند بمانند آیفون که هر سال 2 نسل جدید و قدیمی با هم بفروش میرسد 2 محصول با فاصله تکنولوژی و قیمت مناسب بتواند بیشتر بازار را در دست بگیرد
شاید بگید خوب همون آیپد قبلی را بفروشن و سودش هم بیشتره
ولی ایپد قبلی که یعنی همین آیپد2 باشه بخاطر وزن زیاد برای بسیاری از کم سن و سالها سخته
مشخصات آیپد مینی دقیقا همون مشخصات آیپد2 خواهد بود منتها وزنی بمراتب کمتر دارد
با ورود آیپد مینی هم رنج قیمتی اپل کامل میشه و هم میتونه آیپد اصلی را گرانتر و برتر کند تا هر دو محصول با احتلاف200 دلاری بتواند فروش کنند و تداخلی از هیج نظر هم نداشته باشند
تبلت آیپدهم بمانند نوت بوکی مثل مک بوک پرو و یا اولترا بوکی مثل مک بوک ایر در 2 سایز 9.7 اینچی و 7.85 اینچی خواهد آمد
تفاوت بنیادی بین گوشی و تبلت هست و در حقیقت تبلت فقط 2 ابعاد خوب داره و نه یکی مثل آیفون
آیپد اولی بزرگترین سایز مناسبی بود که به نظر اپل میشد زد .دقیقا مثل گوشی آیفون و گفتم چرا آیپد مینی را هم نمیتونست بزنه
آیفون کوچکتر برای این نیامد چون واقعا فقط یک ابعاد برای گوشی مناسبه(حداقل از نظر استیو جابز و من)
جالا میدونم بعد اومدن آیپد مینی همه میگند وای تفکرات اسنیو جابز نابود شد(اینها همونهایی هستند که فکر نمیکردند روزی وسیله ایی 500 دلارب با صفحه نمایشی مقداری کوچکتر از مک بوک ایر بیاید
و کاملا ب خلاف سیاستهای اپل میدونستند
)در حالی که اگر آیپد مینی چند ماه بعد از ایپد 3 هم بیاید باز با نظر استیو جابز بوده است
استیو جابز گفته بود بهترین سایز و درست هم گفته بود بهترین سایز برای استیو جابز یعنی بزرگترین سایز قابل حمل و نقل راحت! ودلیلش را اگر خواستین بعدا میگم و در شرایط اون موقع واقعا بهترین اندازه بود و هیچ راهی برای اومدن آیپد مینی نیست زودتر از وقتی که آیپد اصلی وضوح تصویر را بالا ببرد تا.....
عامل باتری هم خیلی مهمه
الان قراره آیپد مینی با ابعاد کمتر و وزنی سبکتر همین باتری آیپد2 را از نظر ذخیره انرژی داشته باشدیعنی باتری تقریبا 7000 میلی آپری از نوع پلیمری یون لیتیومی
آیپد3 هم قراره باتری 14000 میلی آپری یون لیتیوم پلیمری داشته باشد
خوب مسلمه که باتریها پیشرفت داشتند و گرنه همچین موردی اتفاق نخواهد افتاد
چند روز پیش یک کمیک منتشر شده بود برای آیپد3 که توش همین مورد بود و عکسش را هم اگر پیدا کنم بعدا میگذارم تا یکمی شاد بشوید![]()
به نقل از پاندا !!! :
شما بر اساس چه منبعی اینقدر با اطمینان حرف می زنید؟
اینها شایعات بودندهانمیدونم دقیقا کدوم یکی از سایتهای زیر بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و......بود و اکثر صحبتهای من تحلیلی هست و هیچ جایی مشابه اون یافت نمیشود
باتری آیپد مینی کمتر از آیپد اصلی نخواهد شد =بخاطر سیاست اپل و....
مگر اینکه اصلا آیپد مینی در کار نباشه
در ضمن وضوح آیپد نسل سوم میتونه دقیقا 4 برابر نباشه=نکته ای که هیچکی بهش توحه نکرده
تو آیفون وآیپاد برای این وضوح دقیقا 4 برابر شد که برنامه های قبلی با زوم 2 برابر بتوانند براحتی در ابعاد وسیله جیبی تمام سایز اجرا بشوند
یکی از دلایل اصلی عوض نشدن ابعاد صفحه نمایش در آیفون و آیپاد تاچ بغیر از ارگونومی همینه که برنامه های قدیمی ناسازگار میشوند
ولی در صفحه بزرگ آیپد مقداری کوچکتر شدن هیچ مشکلی نداره
کلا اپل هر کااری را در محصولی انجام داد موازی برای چند هدف به یک اندازه مهم بوده وهست
پس اومدن وضوحی مثل 1280×960 هم در آیپد نسل سوم هم امکانپذیره
Last edited by millad1388; 04-03-2012 at 14:53.
پاندا مدام داره از این حرف ها میزنه ... شایعاتی مبنی بر ضخیم تر شدن و این حرف های بی پایه ! آخه نمیدونم اینها از کجا این حرف هارو میزنن ؟!!! منبع کجاس ؟! کی دیده ؟! فکر میکنم که AllThings هم یه حرف هایی زده بود ! اینا همش پیشبینی هست نه حقیقت یا چیزه دیگه ای !
اطمینانی در کار نیست دوست عزیز ... عده ای از کاربران اپل یا افراد دیگر شروع کردن آرزو های خودشون رو به نمایش گزاشتن !! طرف آیپد طراحی کرده کیبورد لیزری ازش میاد بیرون !! آیپد طراحی کرده این شکلی !!!شما ضخامت رو نگاه کنید آخه !!!! :
به نظر من اسم تاپیک شایعه هست ! بهتره فقط به چشم شایعه به این حرف ها و اخبار و عکس ها نگاه کنیم نه به چشم حقیقت .
اشتباه شما اینه که همهچی رو به هم تعمیم میدید. بازار هدف آیفون کاملاً متفاوت با آیپد هست. تلفن همراه واسه هر کسی لازم میشه ولی تبلت هنوز به یک وسیله ضروری تبدیل نشده و نبودش مشکلی درست نمیکنه. قصد اپل هم از تولید iPod touch اصلا چیزی که شما مدنظر دارید نیست. هیچ وقت هم قرار نیست هر بلایی که سر بازار آیفون اومده سر آیپد هم بیاد. روزی که آیپد معرفی شد اهداف ساختش هم یکییکی شمرده شدند. وبگردی، تماشای فیلم، بازی ... و همه این کارها باهم فقط در اندازه این آیپدی که میبینید خوب و لذتبخش هست. هنوز هم تبلت به اندازه تلفن همراه و لپتاپ جاشو بین کاربران باز نکرده که بگیم نیازه واسه یه قشر خاصی تبلت فلان شکل بسازن واسه قشر دیگه فلان شکل (مثل مک بوک ها) و مطمئن باشید فعلا آیپد در همین ابعاد باقی خواهد ماند.برای روشن شدن بیشتر موضوع بگذارید دلایل نیامدن آیفون مینی را بگم
...
اینکه بازار آیفون با بازار آیپد تفاوت داره شکی توش نیست ولی من فکر میکنم که در آینده خیلی نزدیک ما شاهد این باشیم که آیپد یا هر تبلت دیگه ای مثل آیفون یا بقیه گوشی ها به وسیله ای ضروری تبدیل بشن ! الان هم تا حدودی این اتفاق افتاده ...تبلت ها مانند کامپیوتر همراه عمل میکنند که میتونن تمام کار های شما رو با ابعاد کوچکتر انجام بدن . الان هم شاهد این هستیم که خیلی های به تبلت ها نیاز مبرم دارند ! مثلا نیروی نظامی آمریکا درخواست 18000 آیپد رو از شرکت اپل کرده .
در این موضوع هم با شما موافق هستم که فعلا بهتره که آیپد ها در همین ابعاد باقی بمونن !![]()
و حقیقتا که آرزو بر جوانان عیب نیست
بنده خدا احتمالا 2 ثانیه در مورد محصولات اپل فکر کرده و گفته هر جی نازکتر بهتراونهم از رو هوا
یکمقدار اون طراح در مورد باتری و...اطلاع داشت همچین ضخامتی نمیزذ
نیست که اپل با 543 میلیارد دلار بزرگترین شرکت روی زمینهطراح ها هم یاد گرفتن
هر کی میاد اولین وسیله ای را که طراحی میکنه حتما باید اپلی باشه
بعدشم میگه فلان محصول اپل
من هم عکسهای آیپد3 نازکتر را کنار آیپد2 دیدم و هم عکسهای آیپد 3 کمی بزرگتر و قطور تر راپ
هم آیپد مینی را دیدم که همه جا سایزش 7.85 اینچه هستتصادفی
هم آیپاد نانو بزرگ شده را اونهم با دوربیندیدم
یک 74 ساعت دیگه صبر کنید اومده
چه ضد حالی میشه وقتی آیپد معرفی نشهمثل اومدن آیفون نسل پنجم که جند ماه تاخیر خورد
این محصول اپل بالاخره که میادو باز هم صف توی فروشگاه
و اپل هم سودش را میکنه
مردم هم راضی از دستگاه
منتها باید ببینیم ما چیکار با همچین وسیله پر کاربردی میکنیمآهنگ گوش میدیم فقط
یعنی اندازه MP3 PLAYER استفاده میکنیم
و یا فقط فیلم میبینیم
و یا فقط بازی میکنیم
یعنی به اندازه کنسول بازی که از نظر قیمتی هم یک کنسول بازی+یک صفحه نمایش=آیپد . یا داریم وب گردی غیر مفید! انجام میدیم
و میشود کارهای مفید تر مثل کتاب خواندن و طراحی و یا حتی ساخت تخصصی آهنگ را انجام دادبطور خلاصه
مهم نیست که چه سخت افزاری میخریم مهم این هست که چیکار باهاش انجام میدیم
ویرایش..............................
منبع قبلی را بگردین هم ضخامت کم را آورده با بازگشت طراحی خمیده! مثل آیپد اولی که من این نوع طراحی را خیلی بیشتر دوست دارم تا طرح سخت و تیز و...
Last edited by millad1388; 04-03-2012 at 19:51.
وسیله ضروری یعنی وسیله ای که اکثریت افراد (مثلا بالای 80 درصد) برای رفع نیازهای روزمره بهش نیاز ضروری داشته باشن، مثل موبایل یا کامپیوتر (دسکتاپ یا لپ تاپ). به نظر من هنوز اسمارت فون هم واقعا به اون وسیله ضروری تبدیل نشده ولی خب کم کم همه موبایل ها اسمارت فون میشن. روزی هم می رسه که تبلت ها هم به همین شکل وسیله ضروری زندگی هر شخص بشن، با جایگزین کردن لپ تاپ ها و کامپیوتر ها ولی تا اون زمان هنوز فاصله نسبتا زیادی داریم، شاید حدود 5 سال. این پروژه هایی مثل تکست بوک با آیپد هم کمک می کنه این ضرورت نیاز به تبلت ها با سرعت بیشتری زیاد بشه تا نهایتا به زمانی برسیم که دیگه تبلت ها اصلی ترین گجت دنیای دیجیتال کاربرها بشن (به جای PC).
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)