احتمال اینکه مشکل از خود سیستمتون باشه خیلیه چون پیغامهاشون یکیه و حدس میزنم ممکنه از کارت گرافیکتون باشه ... شما آپدیتش کردین؟ آخرین ورژن DirectX رو هم نصب کنین... بعد ببینین تغییری میکنه یا نه.
احتمال اینکه مشکل از خود سیستمتون باشه خیلیه چون پیغامهاشون یکیه و حدس میزنم ممکنه از کارت گرافیکتون باشه ... شما آپدیتش کردین؟ آخرین ورژن DirectX رو هم نصب کنین... بعد ببینین تغییری میکنه یا نه.
Directx 11 هست .
آپدیت کارت گرافیک هم آخرین آپدیته :
285.79 هست .
بچه ها خیلی از راه حل ها رو گفتین ... ولی من اجرا کردم ... ولی دوباره به همون مشکل You need to login online at least ... .
شاید هم درست اجرا نکردیم ... اینجا کسی هست که به من کمک کنه ؟! اگه هست بهم بگه تا آی دیمو بهش پیام خصوصی بزنم ... من عاشق Assassin's ام ... ولی الآن :(((((((((((((((((((((((((( 1
این اپدیتی که واسه بازی صفحه پیش گفتین پچ رسمیه ؟ یا یه سری فایل مال خود skidrow هستش ؟
به DX11 بودنش ربطی نداره ! باید DX11 مخصوص هر بازی رو بگیری چون توی چند تا فایل معمولا با هم فرق دارند !
اگه بازی رو به صورت DVD خریدی ، حتما توی DVD هاش هست و اگر دانلود کردی ، DX به اضافه اسم بازی رو تو گوگل بزن و DX را نصب کن !
احتمال زیاد درست می شه !
پچ رسمی از طرف اسکیدرو هست نه یوبی !!!
چون بازی اصلی که در اون مرحله مشکل کرش نداشته !!
مشکل از کرک ناقص بازی بوده که گویا با این پچ حل شده است !
نه این آپدیت رو خود اسکایدرو داده بیرون
به خاطر اینکه تو یه مرحله از بازی یهو بازی گیر میکنه و میاد بیرون
و شما هم مجبوری که روش بدون کرک بازی رو امتحان کنی که اونم دو تا مشکل داره:
1-یوبی سافت فهمیده و دیگه نمیذاره این کار رو انجام بدی و باید از روش ها دیگه برا این کار استفاده کنی
2-تموم سیو های بازی میپره
ولی با آپدیت کردن بازی دیگه هیچ مشکلی در خود بازی ندارید و سیو ها هم میمونن
رفتم تو کار دانلود پچ جدید اسکیدرو.امیدوارم مشکلم حل بشه.![]()
دوستان کسی لینک مستقیم نداره؟
یا یه لیچر خوب معرفی کنین منم دانلود کنم
من الان لینک مستقمیشو میذارم
چون خودمم میخوام دی الش کنم
فقط باید چند لحظه صبر کنید
ولی در هر صورت این کار انجام میشه
اینم یه لیچر توپ:
من خودم از این لیچر استفاده می کنم.اومدم لینک مستقیم را برای دوستان از این لیچر قرار بدم اجازه نمیده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sht1987; 29-11-2011 at 23:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)