تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 25 اولاول ... 9151617181920212223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 249

نام تاپيک: Video Game Awards 2011

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

mass effect هم بازی نکردم
    خاک وچوکت : دی
    +
    آره راکستار کلا اپن ورلد خوراکش... این سبک هم تا هرکجا رسیده مدیون این کمپانی هست
    خیلی تعریف کردم..شایان پر رو نشو : دی

کلا اون انقلابی رو که شما میخواهید دیگه تو این نسل نمیشه دید(رسیدیم به ته دیگ)مگر ip باشه که اولین شمارش تو این نسل بیاد مثه halflife 3(راس نمیگم هومان)یا دیابلو 3 یا last guardian ........ .
    آره دیگه انقلابی در کار نیست به اون صورت
    تو هم تا میگی ه میری سر وقت هالف لایف دی
    خوشم میاد هر کسی یه جورایی پای بازی مورد علاقشو میکشه وسط : دی

2. 6 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

فرازهایی از سخنان یک سوپر فن راک استارولی بی شوخی راست می گی شایان جان باهات موافقم که openworld های راک استار همیشه عالی و قوی ظاهر میشن......

+

ولی در مورد شماره جدید gta باید بعضی چیزا رو قبول کرد : پیشرفت گرافیکی انقلابی نخواهی دید(به خاطر محدودیت این نسل) پیشرفت هوش مصنوعی انقلابی نخواهی دید(به خاطر محدودیت این نسل) پبشرفت گیم پلی انقلابی نخواهی دید(به خاطر محدودیت و اینکه شماره قبلی ازش در این نسل داشتیم)
    در نتیجه فکر نکنم بتونه موفقیت هاش رو در حد قبل تکرار کنه مگر اینکه همونطور که rdr رو برد به غرب وحشی یه بلای عجیبی سر بازی بیاره که اونم باید دید(این تیکه رو مسعودم گفت)

+

کلا اون انقلابی رو که شما میخواهید دیگه تو این نسل نمیشه دید(رسیدیم به ته دیگ)مگر ip باشه که اولین شمارش تو این نسل بیاد مثه halflife 3(راس نمیگم هومان)یا دیابلو 3 یا last guardian ........ .
    در نتیجه در مورد بهترین سال بعد من نظر خاصی ندارمفقط امیدوارم همشون خوب از آب دربیان(mass effect هم بازی نکردم ولی mass effect بازان رو دوست دارم)
    .
    .
    .
    آره خودمم گفتم گرافیک پیشرفت زیادی نمیکنه. هوش مصنوعی هم تغییر محدودی خواهد کرد.
    ولی دیگه هنوز گیم پلی بازی ها به حد خودشون نرسیدن. یعنی هنوز جا داره . جدا جایه زیادی واسه پیشرفت داره.
    همین RDR مگه گیم پلی بدی داشت؟
    آقا اصلا یک سوال اینقدر بحث الکی نکنیم : مگه میشه GTA بیاد و پیشرفت گیم پلی نکنه من خسته شدم از بس تو یاهو با اون مسعود آنگلوساکسون ( Saxon همون گروهه آلمانی تبار که قرن 5ام بیکار شدن گفتن بریم انگلیس از بیکاری در بیایم )سرو کله زدم
    یه ساله این موقع بهتون سلام میکنم

خاک وچوکت : دی
    +
    آره راکستار کلا اپن ورلد خوراکش... این سبک هم تا هرکجا رسیده مدیون این کمپانی هست
    خیلی تعریف کردم..شایان پر رو نشو : دی

آره دیگه انقلابی در کار نیست به اون صورت
    تو هم تا میگی ه میری سر وقت هالف لایف دی
    خوشم میاد هر کسی یه جورایی پای بازی مورد علاقشو میکشه وسط : دی
    الان اونور وحید میاد میگه خوب DA هم پتانسیل داشت! یا حامد از اونور با PSش رو سرمون میاد
    فعلا برین با همون اثر گرمی جرمیه چیه خوش باشین انشالا جرمش تویه 3 که زیاد شد بعد بیاد یک حرفی بزنه...
    مراد همه فکر کنم علاقه ی خاصی به HL و مرگان فریمن داره فکر کنم مرادم پرسپولیسی باشه...
    Last edited by 779; 12-12-2011 at 00:22.

4. 2 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

@ شایان :

راک استار واقعا" چه جایی واسه مانور داره ؟ توی گرافیک ؟ اصلا" ، فقط ایمپروومنت ممکنه . توی Gameplay ؟ روی کدوم کنسول ؟ این جویستیک ها بیشتر از این دکمه ندارنها ؟ دیگه هر چی اضافه کنه تقلیده ( این جمله ی خبری کاملا" ناپخته س ولی به شکل عمومی حقیقت هست ) . مگر بره روی سنسور و این حرفا . OST و صداپیشگی که حرفی توش نیست . میمونه Fun ِ قضیه که خب GTA هست و Funش .
    به نظرم غیر از اینکه یک شاهکار "تکرار" بشه ، چیز دیگه ای نخواهد بود . اما شاهکاری "آفریده" نخواهد شد ، چون محیط فراهم نیست براش .

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

@ شایان :

راک استار واقعا" چه جایی واسه مانور داره ؟ توی گرافیک ؟ اصلا" ، فقط ایمپروومنت ممکنه . توی Gameplay ؟ روی کدوم کنسول ؟ این جویستیک ها بیشتر از این دکمه ندارنها ؟ دیگه هر چی اضافه کنه تقلیده ( این جمله ی خبری کاملا" ناپخته س ولی به شکل عمومی حقیقت هست ) . مگر بره روی سنسور و این حرفا . OST و صداپیشگی که حرفی توش نیست . میمونه Fun ِ قضیه که خب GTA هست و Funش .
    به نظرم غیر از اینکه یک شاهکار "تکرار" بشه ، چیز دیگه ای نخواهد بود . اما شاهکاری "آفریده" نخواهد شد ، چون محیط فراهم نیست براش .
    حرق شما درسته ولی مگه جاهای دیگه غیر راک استار این اولویت هارو میتونن افزایش بدن تا چیزی افریدن کنن..؟ و این مواردی که گفتین رو پیاده کنه..

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

لامصب من تازه تریلر سینماتیک diablo 3 رو دیدم عجب چیز شاخی شده!
    به راستی سلطان انیمیشن سازیه این بیلیزارد...

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

وحید توی تاپیک Metal gear Solid : Rising گفت که تریلر جدید این بازی رو توی این تاپیک دیده
    من که هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم...دوستان اگه لطف کنن لینک بدن ممنون میشم

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

" ...و براستی آن مومنان چه ساده انگار بودند که گمان میبردند دیگر شاهد الطاف پروردگار خویش در این نسل نخواهند بود و خداوند بر همه چيز قادر و تواناست. "

یادمه پارسالم خیلیا(مسعود: دی) این حرفارو میزدن ولی امثال اسکایریم و بتمن و آنچارتد و پرتال و گیرز و حتی سِنت رٌ روی کنسولها کم فک ننداخت از ملت... یادتون نره که تو همین نسل پیش RE4 در انتهای نسل کنسول های قبلی کَلِ همه رو خوابوند و یکی از بهترین بازیهای نسل گذشته شد.

مگه فامیل دارین تو استودیوها که اینطوری با یقین میگید؟: دی خام این مسعود نشید این یه ساله داره خودشو گول میزنه که این نسل تموم شده چون اشتباه کرد و در بدترین موقع ایکس باکسشو فروخت حالا زورش میاد دوباره بگیره و منتظر ایکس باکس بعدیه : دی: دی

وحید توی تاپیک Metal gear Solid : Rising گفت که تریلر جدید این بازی رو توی این تاپیک دیده
    این واسه شما:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما دیگه به این بازی نگید Metal gear Solid : Rising...اسمش هست Metal Gear Rising Revengeance . تریلرش نوید یه بازی نینجایی هیجان انگیز و جذاب رو میده. با موزیکش هم خیلی حال کردم.... . مشخصِ فقط از نظر داستانی ارتباطاتی با متال گیر داره و یه اسپین آفه با گیم پلی جدید واسه این آی پی. پیشنهادم اینه که طرفدارای متال گیر بهش بگن رایزینگ تا بتونن تحملش کنن: دی (در کتون میکنم این بلا حتی از بلایی که سر اپلینترسل هم اومد بدتره: دی)

+

انتخاب ها به نظرم همه عادلانه بود و بتمن هم همونطور که امیدوار بودم جایزه های زیادی برد.دمه برگزار کننده هاش گرم... با این نفوذ و رشد سریع گیم تو دنیا این مراسم تا 4-5 سال دیگه یکی از مهم ترین رویداد های رسانه ایِ سال میشه... .

از نمایش ها هم بیشتر از همه The Last of Us تو کفم برد...خیلی دوست دارم ببینم چی از آب در میاد...اتمسفرش شبیه به سریال walking dead میزد... .کاراکتر دختره رو هم خیلی شبیه به Ellen Page بازیگر juno درآوردن. گرافیک هم خیلی خوب بود. در کل بازی خفنی به نظر میاد و با توجه به سابقه ی استودیوی ND بعید میدونم تنها چالش بازی زامبی ها باشن!

به لحاظ تکنیکی هم بهترین تریلر Diablo III بود. استعداد این جونورا تو ساخت سینماتیک تمام نشدنیه...هیچوقت خاطره ی شدت کف کردنم بعد از دیدن سینماتیک های star craft 1 یا diablo 2 یا war craft 3 رو فراموش نمیکنم. شمع هارو عالی درآوردن و پیرمدِ که حتی موهای توی بینیشم با ظرافت طراحی کردن: دی

Alan Wake American Nightmare هم ادامه ی روند موفق گذشتش خواهد بود و فراتر از اون اصلا به نظر نمیرسه. بازی اصلی شاهکار بود خیلی دوسش دارم...

Rainbow Six Patriots با این دوتا تریلری که داده حال و هوای داستانیش خیلی شبیه به وِگاس ها به نظر میرسه تا رینبوهای قبل از چهار. اینم پسندیدم...

بقیه رو هم دیدم اما چیزی راجبشون به نظرم نرسید که بگم...

10. 14 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ای بابا...پس چرا Metal Gear اینطوری شد؟!
    مثل این که توی این نسخه مخفی کاری کلا تعطیل شده و بازی اکشن محض شده ! بیشتر شبیه نینجا گیدن و DMC بود تا این که بخواد ربطی به Metal Gear داشته باشه.

بین این تریلرها The Last Of US بسیار مجذوب کننده بود...حیف که اختصاصی PS3 یه .
    آدم با دیدن عناوینی مثل Heavy Rain در گذشته و Uncharted بدجور وسوسه میشه که PS3 بخره
    این آخری ( The Last Of US) هم که به نظر عنوان شاخی میشه.

بابت تریلر هم ممنون

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

تو تریلر عناوین قبلی و یا بهتر بگم تو خود بازیای قبلی توجه کاملی شده بود به بخش مخفی کاری که در این عنوان اینبار بجاش اکشن بالایی دیده میشه. تا اینجاش اوکی هست؟ مهم اینه که ریشه بازی دست نخوره که به به نظر هم نمیاد دست خورده باشه...
    دیگه میخوای ریشه ی بازی چه جوری دست بخوره ؟
    مامور 47 دیگه اون شخصی نیس که ماموریت میگرفت برای ترور کردن افراد به صورت مخفیانه
    خب ریشه ی بازی این بود دیگه

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

" ...و براستی آن مومنان چه ساده انگار بودند که گمان میبردند دیگر شاهد الطاف پروردگار خویش در این نسل نخواهند بود و خداوند بر همه چيز قادر و تواناست. "

یادمه پارسالم خیلیا(مسعود: دی) این حرفارو میزدن ولی امثال اسکایریم و بتمن و آنچارتد و پرتال و گیرز و حتی سِنت رٌ روی کنسولها کم فک ننداخت از ملت... یادتون نره که تو همین نسل پیش RE4 در انتهای نسل کنسول های قبلی کَلِ همه رو خوابوند و یکی از بهترین بازیهای نسل گذشته شد.

مگه فامیل دارین تو استودیوها که اینطوری با یقین میگید؟: دی خام این مسعود نشید این یه ساله داره خودشو گول میزنه که این نسل تموم شده چون اشتباه کرد و در بدترین موقع ایکس باکسشو فروخت حالا زورش میاد دوباره بگیره و منتظر ایکس باکس بعدیه : دی: دی

این واسه شما:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما دیگه به این بازی نگید Metal gear Solid : Rising...اسمش هست Metal Gear Rising Revengeance . تریلرش نوید یه بازی نینجایی هیجان انگیز و جذاب رو میده. با موزیکش هم خیلی حال کردم.... . مشخصِ فقط از نظر داستانی ارتباطاتی با متال گیر داره و یه اسپین آفه با گیم پلی جدید واسه این آی پی. پیشنهادم اینه که طرفدارای متال گیر بهش بگن رایزینگ تا بتونن تحملش کنن: دی (در کتون میکنم این بلا حتی از بلایی که سر اپلینترسل هم اومد بدتره: دی)

+

انتخاب ها به نظرم همه عادلانه بود و بتمن هم همونطور که امیدوار بودم جایزه های زیادی برد.دمه برگزار کننده هاش گرم... با این نفوذ و رشد سریع گیم تو دنیا این مراسم تا 4-5 سال دیگه یکی از مهم ترین رویداد های رسانه ایِ سال میشه... .

از نمایش ها هم بیشتر از همه The Last of Us تو کفم برد...خیلی دوست دارم ببینم چی از آب در میاد...اتمسفرش شبیه به سریال walking dead میزد... .کاراکتر دختره رو هم خیلی شبیه به Ellen Page بازیگر juno درآوردن. گرافیک هم خیلی خوب بود. در کل بازی خفنی به نظر میاد و با توجه به سابقه ی استودیوی ND بعید میدونم تنها چالش بازی زامبی ها باشن!

به لحاظ تکنیکی هم بهترین تریلر Diablo III بود. استعداد این جونورا تو ساخت سینماتیک تمام نشدنیه...هیچوقت خاطره ی شدت کف کردنم بعد از دیدن سینماتیک های star craft 1 یا diablo 2 یا war craft 3 رو فراموش نمیکنم. شمع هارو عالی درآوردن و پیرمدِ که حتی موهای توی بینیشم با ظرافت طراحی کردن: دی

Alan Wake American Nightmare هم ادامه ی روند موفق گذشتش خواهد بود و فراتر از اون اصلا به نظر نمیرسه. بازی اصلی شاهکار بود خیلی دوسش دارم...

Rainbow Six Patriots با این دوتا تریلری که داده حال و هوای داستانیش خیلی شبیه به وِگاس ها به نظر میرسه تا رینبوهای قبل از چهار. اینم پسندیدم...

بقیه رو هم دیدم اما چیزی راجبشون به نظرم نرسید که بگم...
    و خداوند عشق را افرید تا اخرین لحظه زندگی پایبند اهداف بماند ادمی.
    +
    نشد که به دکمه تشکر اکتفا کنم باید یه احسنت دیگه هم اینجا بفرستم
    دقیقا 100 در صد همه گفته های من باید گفت رایزینگ زیرا که متال گیر اولیش فقط یه نام هستش
    +
    Last edited by Layken; 12-12-2011 at 13:34.

14. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •