" ...و براستی آن مومنان چه ساده انگار بودند که گمان میبردند دیگر شاهد الطاف پروردگار خویش در این نسل نخواهند بود و خداوند بر همه چيز قادر و تواناست. "
یادمه پارسالم خیلیا(مسعود: دی) این حرفارو میزدن ولی امثال اسکایریم و بتمن و آنچارتد و پرتال و گیرز و حتی سِنت رٌ روی کنسولها کم فک ننداخت از ملت... یادتون نره که تو همین نسل پیش RE4 در انتهای نسل کنسول های قبلی کَلِ همه رو خوابوند و یکی از بهترین بازیهای نسل گذشته شد.
مگه فامیل دارین تو استودیوها که اینطوری با یقین میگید؟: دی خام این مسعود نشید این یه ساله داره خودشو گول میزنه که این نسل تموم شده چون اشتباه کرد و در بدترین موقع ایکس باکسشو فروخت حالا زورش میاد دوباره بگیره و منتظر ایکس باکس بعدیه : دی: دی
این واسه شما:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما دیگه به این بازی نگید Metal gear Solid : Rising...اسمش هست
Metal Gear Rising Revengeance . تریلرش نوید یه بازی نینجایی هیجان انگیز و جذاب رو میده. با موزیکش هم خیلی حال کردم.... . مشخصِ فقط از نظر داستانی ارتباطاتی با متال گیر داره و یه اسپین آفه با گیم پلی جدید واسه این آی پی. پیشنهادم اینه که طرفدارای متال گیر بهش بگن رایزینگ تا بتونن تحملش کنن: دی (در کتون میکنم این بلا حتی از بلایی که سر اپلینترسل هم اومد بدتره: دی)
+
انتخاب ها به نظرم همه عادلانه بود و بتمن هم همونطور که امیدوار بودم جایزه های زیادی برد.دمه برگزار کننده هاش گرم... با این نفوذ و رشد سریع گیم تو دنیا این مراسم تا 4-5 سال دیگه یکی از مهم ترین رویداد های رسانه ایِ سال میشه... .
از نمایش ها هم بیشتر از همه
The Last of Us تو کفم برد...خیلی دوست دارم ببینم چی از آب در میاد...اتمسفرش شبیه به سریال
walking dead میزد... .کاراکتر دختره رو هم خیلی شبیه به
Ellen Page بازیگر juno درآوردن. گرافیک هم خیلی خوب بود. در کل بازی خفنی به نظر میاد و با توجه به سابقه ی استودیوی
ND بعید میدونم تنها چالش بازی زامبی ها باشن!
به لحاظ تکنیکی هم بهترین تریلر
Diablo III بود. استعداد این جونورا تو ساخت سینماتیک تمام نشدنیه...هیچوقت خاطره ی شدت کف کردنم بعد از دیدن سینماتیک های star craft 1 یا diablo 2 یا war craft 3 رو فراموش نمیکنم. شمع هارو عالی درآوردن و پیرمدِ که حتی موهای توی بینیشم با ظرافت طراحی کردن: دی
Alan Wake American Nightmare هم ادامه ی روند موفق گذشتش خواهد بود و فراتر از اون اصلا به نظر نمیرسه. بازی اصلی شاهکار بود خیلی دوسش دارم...
Rainbow Six Patriots با این دوتا تریلری که داده حال و هوای داستانیش خیلی شبیه به وِگاس ها به نظر میرسه تا رینبوهای قبل از چهار. اینم پسندیدم...
بقیه رو هم دیدم اما چیزی راجبشون به نظرم نرسید که بگم...