فک میکنم پردازنده نداره اگه داشت میگفتند![]()
فک میکنم پردازنده نداره اگه داشت میگفتند![]()
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 231 (15 کاربران و 216 مهمان)![]()
[/COLOR]راستی gpu که عمرا داشته باشه
به نظر شما cpu داره ؟ من فکر نمیکنم بالای 100 باشه تازه اگه داشته باشه- =))))[/QUOTE]
اگر به مشخصات گوشی در سایت glx نگاه کنید می بینید نوشته 3D Acceleration : support with open gl ES 2.0 که نشون دهنده وجود GPU هست. فقط کاش مدلشو مینوشتن . البته من تعجب میکنم دوستان اینهمه درمورد این گوشی نظر دادن ولی هنوز سی پی یو یا GPU معلوم نشده ! فکر کنم هنوز کسی گوشی رو نخریده یعنی همه دارن همینجوری نظر میدن . بهرحال اگه کسی گوشی رو خریده مشخصاتش هم خیلی راحت معلوم میشه.
این گوشی ایرانیییییییییییییییییییی ه؟؟؟؟؟
این عکسها داخلش که ایرانی نیست
دمای هوای نیویورک زده
![]()
cpu گوشی 800 mhz هست
دوستان بهتره منطقی برخورد کنیم
شما فکر کنید(که اکثراً همین فکرو میکنن) این شرکت گوشی هایی رو میفروشه که مونتاژ قطعات چینی هست!
حالا دقت کنید الان تو بازار گوشی چینی هست و به علت قیمت پایین تر از گوشی های دیگه مشتری خودشو داره(امکاناتی مثل دوسیم کارت+تی وی و..) ،سود این تجارت به جیب کی میره؟کارخونه سازنده تو چین+تاجر ایرانی که اونو وارد کرده
حالا همین GLX کی سود میبره؟کارخونه مادر تو چین که سودشو مثل قبل میبره ولی با این تفاوت که پول سود یکجایی که به جیب یه وارد کننده میرفت به جیب کارخونه دار ایرانی+ چندین(نمیدونم چندنفر) کارگر ایرانی میره
یعنی این وسط همون جنس چینی که فقط پولدارا رو پول دار تر میکرد باعث اشتغال حتی تعدادی کمی از هموطنان ما شده شما بین خرید گوشی چینی مونتاژ شده تو چنی و گوشی چینی مونتاژ شده تو ایران کدومو انتخاب می کنید؟
مورد بعدی اینکه اگه این شرکت که با هزار کلک و تبلیغ و... خوئشو داره جا میندازه تخته بشه دیگه کی میاد وارد بازار ساخت گوشی بشه؟
بیایید اینو مقدمه هرچند ضعیف برای ورود ایران تو ساخت گوشی بدونیم،اگه این صاحب کاخونه عاقل باشه میتونه مثل صنعت مبارک خودروسازی ایران کم کم از مونتاژ صرف به تولید قاب و.. برسه
اشتغال......
کلا 20 30 نفر کارگر زن اونم روز مزد(روزی 15تومن) بدون بیمه مزایا تو یه کارخونه ی بسته بندیه خرما تو خرمشهر دارن گوشی هارو میچسبونن بهم.... شما به این میگی اشتغال... اگه ترشی درست کنن تو خونه کیلو 3 تومن بفروشن بیشتر درآمد دارن به خدا.... یه عده هم سرشون با این حرفا کلا نمیره و گوشیه غیر استاندارد نمیخرن که اصلا معلوم نیست چیه
ببخشید شما در این کارخونه ( ببخشید کارگاه از نظر شما ) کار می کنید که انقدر اطلاعات دقیق از حقوق و بیمه و مزایا و حتی جنسیت و تعداد کارگرها دارید؟
خدایا چرا ماها اینجوری شدیم؟
کار نمیکنیم ... ! کار هم که بکنیم، به صورت نور خرابش میکنیم ...
دست بردارید خدایی ...
غیر ایرانی ها هم به این صورت مسخره نمی کنن، اما ما خودمون اول همه داریم مسخره میکنیم ...
میشه بگید کجای این کار شما عقلانیه؟
یا کجای این کار شما مفید به فایده است ...
خدایی دم اون کسی که داره گوشی چینی سمبل میکنه گرم!
باز اون یک حرکتی کرد!
اما دوستان اینجا چی؟ هنرشون مسخره کردنه ...
خودتون قضاوت کنید که کدوم مفید تر هستند
نه ولی یکی از بچه های همین فروم فامیلشون راننده سرویس اونجا بود تو همین تاپیک صفحه ی 8 یا 9 یادم نمیاد بگردی پیدا میکنی این مطلبو گفت
کجای مملکته ما تو کارخونه ها آدم استخدام میکنن که این دومیش باشه هرماه دارن گارگرارو اخراج میکنن تو مملکته ما درس خوندهاشو استخدام نمیکنن چه برسه به کارگرا
شما برو حمایت کن تهش فکر میکنی چی بشه میشه ایران خودرو و سایپا![]()
Last edited by Pedram_mrn; 12-11-2011 at 01:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)