دوستان میشه با کارت گرافیک n55 خروجی 3D به یه 3DTV فرستاد؟![]()
دوستان میشه با کارت گرافیک n55 خروجی 3D به یه 3DTV فرستاد؟![]()
نميدونم 555 قابليت سه بعدي داره يا نه ولي اگه داشته باشه ميشه
بله دوست عزیز این قابلیت رو داره ولی البته فک میکنم که کابل مورد استفاده اید 1.4 و 3d باشه
اخرین ورژن آپدیت گرافیکتونو باید نصب کنید
در تنظیمات بای ها و سایر نرم افزار ها و کیفیت اونارو براتو مینویسه و قابلیت اجراشونو
من یه دمو خوده nvidia داره تو تنظیمات برای تست اونو دیدم خیلی عالی بود عمق تصویر خیلی خوبی هم داشتش
دوسته عزیز توصیه من اینه شما در هنگام بازی از کول پد مناسب استفاده کنید و تنظیمات رو روی حالت high performance قرار داده و از اداپتور استفاده کنید نه از باتری
وقتی دما بالا بره توربو از کار میفته یعنی در واقع شما در دمای 80 درجه همون فرکانس پایه خودتونو دارید یا یخورده بیشتر وگرنه در صورت افزایش دما ضریب حجم پردازنده کاهش پیدا میکنه
.
.
دوسته عزیز
شما یه دیسک ویندوز تهیه کنید اونو نصب کنید
منظورتونو از اینکه میگید نمیتونم ویندوز نصب کنم متج نمیشم لطفا بیشتر توضیح بدید
شما تنظیمات بایوس رو تنظیم کردید برای نصب ویندوز ؟؟؟
mamnun az rahnamayiatun moshkel hal shode ,moshkel unja bud ke tu bayos ham nemiraft
يعني تمام مدل هاي n55 قابليت سه بعدي دارند؟
مطمئنيد؟
دوسته عزیز قابلیت 3d از امکانات کارت گرافیک محسوب میشه و تمام مدل های سری 6xxx , 5xx این امکان رو دارند
البته به نمایشر شما هم بستگی داره
تلویزیون های سونی تصاویر sbs رو هم 3d میکنه خودش
به این نتیجه رسیدم که نمیشه تصویر 3بعدی به 3DTV فرستاد!
همین طور که یکی از دوستان گفتن خروجی لپ تاپ باید HDMI 1.4 باشه که n55 همچین خروجیی نداره!(n53jf داره!)در ضمن تلویزیون هم باید از چنین قابلیتی برخوردار باشه و با تکنولوژی 3بعدی NVIDIA برای تلویزیون ها سازگار باشه(3DTV PLAY)
ولی در مورد مانیتور با قابلیت 3بعدی شک دارماحتمالا با مانیتور میشه
دوسته عزیز من خودم دیدم چی داری میگی شما ؟
عزیزم نوع کابل شما اید از اون نوع باشه
از طریق تنظیمات کارت گرافیک رزولوشن رو تنظیم کنید نه از طریق ویندوز
شما باید رزولوشن 3d رو انتخاب کنید نه hd رو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)