تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 91 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 901

نام تاپيک: های-فای ... های-اند... سیستم های استریو

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این خلاء فرکانسی خیلی فاحشه!
    اگه واقعا توییتر مناسبی برای پرکردن این بازه فرکانسی تو بازار پیدا نشه که فکر نکنم ارزش ساختن داشته باشه. به قول شما اون 90% اصل کاری رو از دست میدم.
    متاسفانه در مورد بازار بلندگو و در کل های فای، هیچ گونه اطلاعی از قیمت ها و موجودی مدل ها در بازار ندارم. تو اینترنت هم که متاسفانه هیچ اطلاعاتی به زبان فارسی وجود نداره.
    امیدوارم بتونم یه میدووفر خوب و معقول پیدا کنم ...
    البته شاید هم مجبور شدم و همین پیرلس رو خریدم ...
    Last edited by BraveKnight; 09-02-2012 at 14:00.

2. این کاربر از BraveKnight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

این خلاء فرکانسی خیلی فاحشه!
    اگه واقعا توییتر مناسبی برای پرکردن این بازه فرکانسی تو بازار پیدا نشه که فکر نکنم ارزش ساختن داشته باشه. به قول شما اون 90% اصل کاری رو از دست میدم.
    متاسفانه در مورد بازار بلندگو و در کل های فای، هیچ گونه اطلاعی از قیمت ها و موجودی مدل ها در بازار ندارم. تو اینترنت هم که متاسفانه هیچ اطلاعاتی به زبان فارسی وجود نداره.
    امیدوارم بتونم یه میدووفر خوب و معقول پیدا کنم ...
    البته شاید هم مجبور شدم و همین پیرلس رو خریدم ...
    خب مشکل اینه که این بلندگوهای پیرلس در اصل "ساب ووفر" هستند. یعنی دامنه میدرنج رو اصلا پوشش نمیدن. در اینکه لوفرکانسی خوبی ایجاد میکنن شکی نیست ولی مید نه! برای ساخت بلندگو با این ووفرها حتما باید میدرنج استفاده بشه یا تویتر که خیلی heavy-duty باشه که بتونه از حدود 2000 هرتز به بالا رو تولید کنه... تویتری که اینکارو انجام بده ترجیحا باید horn باشه. . . تویترهای غیر هورن کمی هستند که این قابلیت رو دارند ولی میشه پیدا کرد. اگه قرار باشه از میدرنج هم استفاده کنید، میدرنج هم مثلا از 2-3 کیلوهرتز تا 6-7 کیلوهرتز رو ساپورت میکنه و باز هم بالاجبار باید تویتر استفاده کنید که دامنه فرکانس بالا رو پر کنه. یعنی یه جورایی از حالت بوکشلف خارج میشید و کراس اور نیاز دارید. ولی میشه یه چیز خوب ساخت . به نظر من شما یه راه بیشتر نداری: 1 وفر پیرلس، 1 میدرنج سونی، 1 تویتر دام 1 اینچ... تویتر کوچکه، میتونید یه جعبه با ابعاد 35 * 22* 30 بسازید... میدرنج و تویتر رو در کنار هم قرار بدین... اتفاقا بد هم نمیشه ولی حتما به کراس اور نیاز دارید در این صورت....

اگه بجای این ساب ووفرها، میدباس پیرلس بود عالی میشد... میشد پروژه Elsinore رو براحتی ساخت و یه صدای 20000 دلاری رو با زیر 1 میلیون گرفت... الان به نظر من این ووفرها ایده آل هستن برای این کانفیگ:

1 عدد Manger MSW (بازه فرکانسی 80 Hz to 35 kHz....وای خدای من!)
    4 عدد وفر پیرلس

وای عجب بلندگویی میشه...

4. این کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان عزيز چون من تعداد بالا ازش خريدم شايد يه خورده تخفيف داده .خودم تا حالا ازش 12 تا ووفر خريدم 4تا ميدرنج و 4 تا توييتر.

و چند نفر ديگه رو هم معرفي كردم كه ازش خريد كردند.به نظر من 4 تمون و 5 تومن خيلي براي ماها خيلي مشكل گشا نيست كه

بخوايم خيلي چك و چونه بزنيم اين نظر شخصي منه.

در مورد توليد اين ووفر كه قديمي هم هست درسته الان ديگه تمام محصولات پيرلس تو هند توليد ميشه و اصلا دانماركي وجود نداره

تو وبسايتش هم اين قضيه كاملا مشخصه.

من كاري به بد بودن و يا نبودن اين جنس ندارم موضوع اينه كه در حال حاضر جوابگوي كار ما هستش .وراضي كننده س.

ما توي مملكتي زندگي ميكنيم كه هميشه تغيير نرخ رو ميبينيم چه تو مواد غذايي گرفته و يا اجناس ديگه.

من شير رو ميخريدم 950 تومن بعد از گرئني دلار شده 1150 تومن .الان پيش خودم ميگم ديگه شير نمخورم كه اصلا حرف منطقيي نيست

بايد با اين شرايط كنار اومد چون تحريم هستيم.

خود شما آقاي نجفي:

امپ لامپي كه وارد كرديد با دلار 1030 تومن حاضريد با همون دلار 1030 بفروشيد كه الان شده 1800 .قطعا نه.

با اين صحبتها قصد حمايت از حجازي رو ندارم ولي بايست بپذيريم كه تو ايران زندگي ميكنيم.همين

تمام اين صحبتها نظر شخصي بنده هستش كه دارم تو ايران زندگي ميكنم

با عرض معذرت
    راستش من با قیمت فعلیش مشکلی ندارم و همین طور با کیفیتش، چون هم شما و هم Klipsch جان هر دو از این بلندگو در پروژه‌تون استفاده کردید و راضی هم هستید.
    مشکل من اینه که این ووفر با توضیحاتی که داده شد ظاهراً جوابگوی کار من نیست. چون من میخوام یه بوکشلف 2way بسازم که این ووفر بازه مید رو پوشش نمیده. و الا حتماً همین رو تهیه میکردم.

6. این کاربر از BraveKnight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

راستش من با قیمت فعلیش مشکلی ندارم و همین طور با کیفیتش، چون هم شما و هم Klipsch جان هر دو از این بلندگو در پروژه‌تون استفاده کردید و راضی هم هستید.
    مشکل من اینه که این ووفر با توضیحاتی که داده شد ظاهراً جوابگوی کار من نیست. چون من میخوام یه بوکشلف 2way بسازم که این ووفر بازه مید رو پوشش نمیده. و الا حتماً همین رو تهیه میکردم.
    دوست عزیز حق با شماست. همونطور که گفتم گپ فرکانسی عظیمی رخ میده. شاید بتونید تویتری پیدا کنید که بتونه از 2000 هرتز به بالا رو پوشش بده ولی شاید قیمتش خیلی بالا باشه.
    دوست عزیز با توجه به اینکه یکبار گفتید بعنوان مونیتورینگ میخواید استفاده کنید، من اینگونه استنباط میکنم که شما به جنس صدا اهمیت میدین و در واقع یه اودیوفیل هستید، از این جهت شدیدا پیشنهاد میکنم کلا قضیه بوکشلف رو بیخیال بشید. توصیه میکنم برید دنبال "فول رنج ها" ... فول رنج ها دارای مشخصات های-اند زیادی هستند. گپ فرکانسی ندارد. سویت اسپات و ساند استیج خوبی دارند به یه دلیل خیلی واضح، اینکه تمام صدا از یک نقطه در فضا بوجود میاد. تفکیک بالایی دارند (غالبا بالای 94 دسی بل) و با یه آمپ کم وات مثلا 4 وات درایو میشن. موزیکالتی عالی بهتون میدن و قیمتشون هم نسبتا مناسبه. البته تو ایران خیلی کم بهشون دسترسی هست ولی تک و توک پیدا میشه. من یه مدل فول رنج از برند اونیکیو توی فتوت پیدا کردم که 6 اینچ بود. بسیار خوش ساخت به نظر میرسید و از نظراتی که فروشنده درباره جنس میداد اینطور بر میومد که با جنس صدا آشناست، و اصرار داشت که صدای بسیار عالی داره. قیمتش هم دونه ای 30 هزار تومن بود. یه همچین کیس هایی ارزش امتحان کردن رو داره.
    انتخاب های دیگه هم هست که باید اینترنتی بخرید مثل فاستکس، اودیو نیروانا، لاتر، سیز و ...

الان با این تفاسیر که اگه با پیرلس بوکشلف بسازید به مشکل برمیخورید و حدودا 160-170 هزار تومن هم هزینه ساختتون میشه، من شخصا اگه بخوام همچین کاری بکنم ترجیح میدم یه مقدار بیشتر مثلا دوبرابر هزینه کنم و بجاش یه استودیومونیتور بگیرم ... هم آکبند میشه با حدود 300 هزار تومن استودیو گرفت هم مدلهای وینتیج خوب هم هستند مثلا من خودم NS-10 دارم که کاملا شناخته شدست، البته زیاد استفاده نمیکنم ولی خب یکی از بهترین مونیتورهای تاریخه صداست. همچین کیس هایی هست...
    الان مثلا یکی از دوستانم یه جفت بلندگو داره که اتفاقا قصد فروشش هم داره. برند High Sound که دانمارکیه.مدلش هم UN-120 بود. من اولین بار که بلندگو رو دیدم هنوز از کارتون بیرون نیومده بود. خودمون بازش کردم و سر سیمش رو لخت کردیم و تست گرفتیم و انصافا چه صدای موزیکالی. نه کالریشن اضافه داشت نه چیزی کم داشت. با یه آمپ لامپی Knight پوش پول 14 وات تست کردیم و یه سی دی پلیر یاماها و عجب صدایی... کاملا متعجب شدیم. پشت بلندگو رو نگاه کردم مشخصات رو زده بود وقتی دیدم نوشته Sensitivity: 96db واقعا تعجب کردم یه بوکشلف 3 راهه مربوط به 20 سال پیش چطور به 96 دسی بل دست یافته! واقعا جای تعجبه.
    ازین موارد هست میتونید پیدا کنید
    Last edited by klipsch; 10-02-2012 at 01:03.

8. این کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نتیجه کار با آمپلی فایر پایونیر عالیه.با مدل a9-s

همه چی میزونه بالا و پایین هم نیست

راستی یه جایی پیدا کردم که توییترای vifa رو داره اکبند همچنین میدرنجای فوکال و ووفرای امریکایی مثل مارک selection

اگه کسی خواست مفرفیش کنم .

10. این کاربر از harmankardon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نتیجه کار با آمپلی فایر پایونیر عالیه.با مدل a9-s

همه چی میزونه بالا و پایین هم نیست

راستی یه جایی پیدا کردم که توییترای vifa رو داره اکبند همچنین میدرنجای فوکال و ووفرای امریکایی مثل مارک selection

آمپ خوبیه. من این آمپ رو با بلندگوی Quad 11 گوش کردم به نظرم خوب بود. ولی صدای مرنتز رو بیشتر پسندیدم. ولی در کل آمپ خوبیه. آکبند گرفتی شما؟
    آدرس فروشنده ویفا هم اگه بدین خوبه یه سر برم ببینم چیا داره. فوکال مال فرزاد نیست؟ یا رحمانی؟
    بلندگوی جدید کی آماده میشه؟
    شما از سیم های های-اند استفاده نمیکنید؟ علاقه ای هم به استفاده از کابل خوب ندارید؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ممنون میشم اگه معرفیش کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بله آکبند گرفتم یه جا میداد935 تومن ولی با سی دی که قیمتش سی دی هم 650 تومن بود از آکوستیک آقای محمدپور گرفتم 880 تومن

با موزیکال فییدلتی مقایسه کردم دیدم تفاوتی نداره همینو گرفتم.

کابل رو هم از آقای محمدپور گرفتم.

مرکز خرید بزرگمهر طبقه اول شو رومش هم طبقه دومه.میدووفر فوکال رو 80 قیمت داد البته چونه نزدم.چون نمی خواستم.

توییتر vifa هم محدود داره ولی داره .قیمت نداد.ووفر هم داره امریکایی.کراس اور هم گفت داره.ظاهرا انبار پر و پیمونی داره.

البته میگفت یه جایی تو توپخونه هست که کارش تعمیر اسپیکره و هرچی بخواید اون داره که من ادرس نگرفتم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by harmankardon; 11-02-2012 at 11:42. دليل: افرودن

14. این کاربر از harmankardon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بله آکبند گرفتم یه جا میداد935 تومن ولی با سی دی که قیمتش سی دی هم 650 تومن بود از آکوستیک آقای محمدپور گرفتم 880 تومن

با موزیکال فییدلتی مقایسه کردم دیدم تفاوتی نداره همینو گرفتم.

کابل رو هم از آقای محمدپور گرفتم.

مرکز خرید بزرگمهر طبقه اول شو رومش هم طبقه دومه.میدووفر فوکال رو 80 قیمت داد البته چونه نزدم.چون نمی خواستم.

توییتر vifa هم محدود داره ولی داره .قیمت نداد.ووفر هم داره امریکایی.کراس اور هم گفت داره.ظاهرا انبار پر و پیمونی داره.

البته میگفت یه جایی تو توپخونه هست که کارش تعمیر اسپیکره و هرچی بخواید اون داره که من ادرس نگرفتم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هادی رو که می شناسم اگه یونیت دندونگیری داشت تا الان تخلیه اش کرده بودم هادی محمدپور خودش یونیت های فوکال رو نداره از کسی میگیره که اون شخص رو می شناسم. قیمت میدباس هاش 75 تومنه. تویترش 100 تومن (دونه ای)... ولی ووفر پیرلس خیلی بهتر عمل میکنه، البته خوبی فوکال اینه که میدباسه. یعنی توی به بلندگوی مثلا 726 فوکال، میدرنج و وفر جفتشون یه یونیت هستن فقط در نقطه کراسینگ با هم تفاوت دارند. (شبیه السینور... دوتا از ووفرها در السینور روی فرکانس پایین کراس میشه. دوتا روی مید)

در مورد سیم توی عکسی که از بلندگو گذاشتید یه سری سیم دور و برش دیده میشه. سیم اکو! واسه همون سوال کردم ببینم از چه سیمی استفاده میکنید.
    مطمئنا کابل USB دایو هم چیزی برای گفتن نداره. کابل های بهتری میتونید با حدود 150 تومن تهیه کنید با سپریت پاور که نویز رو به حداقل میرسونن
    Last edited by klipsch; 11-02-2012 at 12:08.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مید بیس فوکال جفتی 80 تومنه یا دونه ای؟
    راستی جایی رو سراغ ندارید که Fostex FE206EN داشته باشه؟ اصلا تو بازار هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •