این نسخه مطمئنه ؟
کسی خریده ؟
کرکش مشکلی نداره ؟
این نسخه مطمئنه ؟
کسی خریده ؟
کرکش مشکلی نداره ؟
دوست عزیز شما چطور نصب کردید ...![]()
مطمئن بودنشو نمی دونم ولی وقتی میزاره برا فروش اونم همچین ساتی پس مورد اعتماده من که سی دی کی دارم مشکلی ندارم
برای خرید عجله نکنید هنوز کرکی که معتبر باشه منتشر نشده
این همه واستادید یه هفته هم روش
سایت میهن دانلودم یه جورایی پیش فروش کرده
در این ضمینه سایت های تخصصی تر و به روز تری مثل sibdownload هستن که در صورت اومدن بازی به صورت کامل به همراه کرک معتبر اون رو واسه دانلود و فروش قرار میدن
من دیشب بازی رو نصب کردم
ولی توی صفحه قبل امروز آرین جان هم طریقه نصب کردن رو گزاشته میتونی از همین هم بازی رو نصب کنی
1. DVD 2 رو با یه برنامه مثل DAEMON Tools مونت کنید و سپس فایل Data.zip رو پیدا کنید.
2. Data.zip رو یه جایی تو هاردتون کپی کنید.
3. حالا DVD 1 رو مونت کنید.
4. Data.zip ـی که قبلا کپی کرده بودید رو اکسترکت کنید.
5. وقتی این کار رو انجام بدید پیغام میده که برای اکسترکت به فایل data.z01 احتیاج داره.
6. data.z01 تو DVD 1 هست که شما مونت کردید، آدرس رو بهش بدید تا ادامه اکسترکت رو انجام بده.
7. به همین شکل بازی نصب میشه.
8. حالا فقط کافیه منتظر فایل انگلیسی بازی ( در صورت نیاز ) و کرک باشید.
حاجی به نظر من میهن دانلود معروف تر از سیب دانلود هستااز اون بخریم بهتره
منظورت از پیش فروش چیه بازی شنبه میرسه دستم![]()
داداش اولا که میهن ذانلود نسخه روسی رو گذاسته که البته باید از تو ریجستری فقط چند تا گزینه رو تغییر بدی...
دوم هم که وقتی کرک نیومده باشه نمیشه بازی کرد حالا چه امروز چه فردا چه 100 سال اینده.![]()
میهن دانلود بازی ها رو تست نشده میزاره یک سری سایت هم اینطوری هستن بنا بر تبلیغ هم نیست ولی سب دانلود با دانولد ها بازی رو تست میکنن بعد قرار میدن فقط در این زمینه خواستم به دوستان بگم دانلود میخوان بکنن به هر حال زحمت میکشن باز مشکل میشه...![]()
نهدانولد هاتا حالا 5 مورد خرابی دانلودداشتم همه ی کامنتهارو هم وقتی متوجه میشه بازی خراب بوده جواب نمیده ولی اون یکی تا حالا موردی ازش ندیدم عالی بوده
وقتی من cd key دارم برای بازی کردن مشکل دارم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)