بابا یه چیزی گفتیم الان گیر افتادیم
موقعه ای که بازی تازه تایید شد من به دوستم گفتم هرکی تونست بازی رو بهتر اجرا کنه(فکر میکردم خودم بهتر اجرا میکنم، 30 فریم به بالا) یه نسخه اصل بازی رو برا این یکی میخره
عجب ... خورما!!!
بابا یه چیزی گفتیم الان گیر افتادیم
موقعه ای که بازی تازه تایید شد من به دوستم گفتم هرکی تونست بازی رو بهتر اجرا کنه(فکر میکردم خودم بهتر اجرا میکنم، 30 فریم به بالا) یه نسخه اصل بازی رو برا این یکی میخره
عجب ... خورما!!!
Last edited by ALI&SOAP; 23-09-2011 at 19:08.
بی خیال تو کرایسیس 2 هم از این دلقک بازیهادر اوردند.تا میتونستن تبلیغ کردن که گرافیکش فلانه بیساره ،ژیگولیشن بالا داره(تسلیشن منظورمه)
آخرش اینه که دیگه رزولیشن رو پایین میاریم![]()
جوابیه من به Daniel Matros
آقای Daniel Matros بازی رو میخریم 2 تومن با آخرین تنظیمات هم اجرا میکنیم![]()
این ها فقط و فقط برای روابط بین سازمانی هست و مطمئنا nvidia پول داده که تبلیغش رو بکنن من خودم GTX285 دارم , من مرده شما زنده با همین کارت رو بالاترین تنظیمات بازی میکنم حالا ببینید
شما از کجا این قدر مطمئنید؟هیج نیازی به اورکلاک نیست این بازی را میتونید با یه 460 به راحتی و تنظیمات Ultra بازی کنید!
حدود 85% از PC باز ها نمیتوانند BF3 را بر روی سیستم خود اجرا کنند
بر اساس اطلاعاتی که به تازگی توسط Valve ، Nvidia منتشر شده است,حدودا 85% از PC بازان علاقه مندان به بازی کردن BATTLEFIELD 3 در صورتی که سیستم PC خود را ارتقا ندهند,قادر به اجرای این بازی شوتر در PC خود نیستند.
تصویر زیر نشان دهنده مطالعات جدید Steam DATA بر روی سیستمی است که DICE برای اجرای Battlefield بر روی PC مشخص کرده است:
این تصویر نشان میدهد که اگر PC شما نتواند بازی BATTLEFIELD 3 را بر روی سیستم خود اجرا کند,در قسمت خاکستری رنگ قرار خواهید گرفت.
با این همه صحبت ها و گفته های شرکت ها و نشریات مختلف,DICE به تازگی اعلام کرده است که احتمال پایین آوردن سیستم لازم برای این بازی بر روی PC وجود دارد و شاید این شرکت این کار را انجام دهد.
عنوان BATTLEFIELD 3 در تاریخ سوم آبان ماه سال جاری بر روی سه پلتفرم PS3,XBOX 360 و PC عرضه خواهد شد.
منبع:
دیگه معلوم شد کارشون فقط برا تبلیغ سخت افزار هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ALI&SOAP; 24-09-2011 at 19:11.
همه چیز بازی گرافیک نیست!!!واقعا واسه شرکت متاسفم.فروش بازی خودشو کم میکنه!
یه سوالی هم داشتم.اگه من یه کارت گرافیک ATI Raedon 6770 hd بخرم بعد آورکلاکش کنم می تونم با سیستم ریکوماندد بازی کنم؟؟؟؟(در حد انفجار)
Last edited by Mool Tee; 25-09-2011 at 01:32.
دیدن من چند روز پیش یه چیزی نوشتم یه مدیر یادم نیست کی بود نوشت توهین به شعور دیگرانه حالا دیدن قسطش همین بود![]()
چه قدر بی سواد بوده مترجم خبر !!
تو عکس کاملا مشخصه که اشاره شده به Recommended Hardware Spec . یعنی سیستم پیشنهادی یا سفارش شده برای اجرای بازی، تقریبا با بهترین کیفیت ممکن . البته معمولا این مشخصات نسبی هست و با توجه به توقعات کاربران مختلف می تونه کاملا صحیح نباشه !
زمانی یک سیستم قادر به اجرای یک PC Game نیست که دارای حداقل مشخصات سخت افزاری یا به اصطلاح Minimum System Requirements نباشه .
در مورد هیچ PC Game خاصی تا عرضه شدن Demo یا نسخه Beta نمیشه پیش داوری کرد. پیشنهاد می کنم قعلا در مورد مشخصات سخت افزاری بحث نکنید. وقتتون رو تلف می کنید .
درسته این قضیه صحت نداره زیاد خودتونو نگران نکنید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)