تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 29 اولاول ... 9151617181920212223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 287

نام تاپيک: استیو جابز درگذشت

اگه نباشه جاش خالی می مونه sarukhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ملت ما علاقه ی عجیب و تاریخی به اسطوره سازی داره، فکر کنم چند روز دیگه بعضیا صورت جابز رو توی ماه ببینن !!!
    هیچ کس نمی گه جابز رییس همون شرکتی هستش که ip کشور ما رو سرخود بدون هیچ دلیلی بسته و اجازه ی استفاده از سرویس هاش رو به ما نمی ده (البته دلیلش مشخصه چون ما سودی براش نداریم)، واقعا اپل برای ایرانی ها چه کرده که این جوری سنگ جابز رو به سینه می زنید ؟
    ایا یک بار شده که اپل یه رویداد ملی ایرانیان مثل نوروز رو گرامی بداره ( کاری که مایکروسافت و گوگل انجام می دن) که حداقل بگیم این سینه چاک کردن ها یه دلیلی داره ؟
    من واقعا نمی فهمم بعضی ها چطور برای شرکتی که یه جامعه ی هفتاد و خورده ای میلیونی رو کاملا ندید گرفته این جوری حرص و جوش می زنن ؟ استیو جابز درگذشت، روحش شاد، تموم شد رفت، دیگه این بازیا و جمله های رقت انگیز چیه که به کار می برید ؟
    یه خورده خویشتن دار باشید و برای کسی ارزش قائل بشید که برای شما ارزش قائل شده باشه.

2. 6 کاربر از sarukhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ملت ما علاقه ی عجیب و تاریخی به اسطوره سازی داره، فکر کنم چند روز دیگه بعضیا صورت جابز رو توی ماه ببینن !!!
    هیچ کس نمی گه جابز رییس همون شرکتی هستش که ip کشور ما رو سرخود بدون هیچ دلیلی بسته و اجازه ی استفاده از سرویس هاش رو به ما نمی ده (البته دلیلش مشخصه چون ما سودی براش نداریم)، واقعا اپل برای ایرانی ها چه کرده که این جوری سنگ جابز رو به سینه می زنید ؟
    ایا یک بار شده که اپل یه رویداد ملی ایرانیان مثل نوروز رو گرامی بداره ( کاری که مایکروسافت و گوگل انجام می دن) که حداقل بگیم این سینه چاک کردن ها یه دلیلی داره ؟
    من واقعا نمی فهمم بعضی ها چطور برای شرکتی که یه جامعه ی هفتاد و خورده ای میلیونی رو کاملا ندید گرفته این جوری حرص و جوش می زنن ؟ استیو جابز درگذشت، روحش شاد، تموم شد رفت، دیگه این بازیا و جمله های رقت انگیز چیه که به کار می برید ؟
    یه خورده خویشتن دار باشید و برای کسی ارزش قائل بشید که برای شما ارزش قائل شده باشه.

دوست عزیز شما هستید که به خاطر ایشون شخصیت های بسیار مهم و در کل عقاید همون 70 ملیون رو به سخره میگیرید. بی اعتنا بودن خودتون نسبت به عقاید رو با شبیه کردن جابر به امان معصوم ، نشون میدید اینکار بینهایت خلاف اخلاق هستش
    درضمن اگه جابر نبود الان شما برای کپی کردن یه سی دی باید کلی دستور رو مینوشتی مثله داس تا اجرا بشه.ملت ایران از بنیانگذاری گرافیکی همین فرد لذت میبرند و استفاده میکنند

4. 4 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز این من و امثال من نیستم که Steve Jobs رو قدیس کردیم ، این شما و امثال شما هستید که Richard Stallman رو قدیس میدونید.
    آقای استالمن برای من قدیس نیست ولی اندازه یه قدیس قبولش دارم
    ساده ترین دلیل می‌تونه این باشه که من از آقای استالمن منفعت بردم و از این همه نرم افزار به رایگان دارم استفاده می‌کنم
    شما چطور؟
    استیو جابز مرحوم آیفون مجانی داده بهتون؟ یا گذاشته مک رو رو pc خودت نصب کنی؟

6. 7 کاربر از rootnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

ای بابا !
    اول تقدیس استیو، بعد تخریبش، حالا هم مقایسه‌اش با قدیس‌های دیگه !!
    بی‌خیال بچه‌ها، مرد تموم شد ...
    از زندگیش، از کارهای خوبش و از پشتکارش درس بگیریم، این بحث‌ها چه فایده‌ای داره آخه !

تاپیک اشباع شده دیگه ...

8. 11 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

سرخود ؟! اپل یک شرکت آمریکایی هست و تابع قوانین آمریکا ، وقتی دستوری از بالا داده میشه شما نمی تونی ردش کنی ، دقیقا مثل تحریم های گوگل و مایکروسافت.

برای ما ایرانی ها کار خاصی انجام بده ؟! مگه برای جایی خاص کاری انجام داده ؟

الان دقیقا کیا برای ما ارزش قائل هست که براشون ارزش قائل باشیم ؟

برای رویداد ملی دقیقا گوگل و مایکروسافت چه کردند ؟ گوگل که فقط یک لوگو عوض کرد
    اپل برای کدام رویداد ملی باید چیکار کنه ؟ مگه برای هر رویداد یک لوگو عوض می کنه که برای ایران هم عوض کنه؟

ضمنا جامعه 70 میلیون نفری که عرض می کنید همشون از محصولات اپل استفاده می کنند ؟

شما دستآورد های ایشون رو در صنعت انیمیشن سازی و it گذاشتی کنار بعد مباحث نوروز و ... رو پیش می کشید ، خواهشا واقع بین باشید.

10. 11 کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

آقای استالمن برای من قدیس نیست ولی اندازه یه قدیس قبولش دارم
    ساده ترین دلیل می‌تونه این باشه که من از آقای استالمن منفعت بردم و از این همه نرم افزار به رایگان دارم استفاده می‌کنم
    شما چطور؟
    استیو جابز مرحوم آیفون مجانی داده بهتون؟ یا گذاشته مک رو رو pc خودت نصب کنی؟
    احترام به عقاید دیگران.
    ما که نمی گیم شما استالمن رو برای خودتون قدیس نکنید. شما هم یه احترامی بگذارید و افرادی که استیو جابز رو دوست دارند رو فقط به حال خودشون رها کنید. همین

یکی شبیه شما قدیس شدن یه شخص رو توی منفعت شخصی و رسوندن امکانات مجانی می بینه (و چون استالمن اینها رو داده مثل قدیسه، و چون استیو جابز اینها رو نداده بقیه رو نقد می کنه که چرا دوستش دارید!)، یکی هم به هر دلیلی که برای خودش محترمه استیو جابز رو دوست داره.

نمی دونم این چیه که اینقدر اسرار دارید به بقیه بقبولونید اشتباه می کنن و فقط خودتون درست می گید. نظرات مختلفه و هر شخصی آزاده هر عقیده ای داشته باشه، موافق یا مخالف عقاید شما. تفکر اینکه هر کس موافق عقاید شما نیست در حقیقت "گول خورده شیطانه" و هر کسی که در حزب شما نیست در حقیقت اهداف پلید و غیر انسانی داره و هیچ خدمتی نکرده و ... من رو یاد یه عده خاص می اندازه.

12. 11 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

7

هیچ کس نمی گه جابز رییس همون شرکتی هستش که ip کشور ما رو سرخود بدون هیچ دلیلی بسته و اجازه ی استفاده از سرویس هاش رو به ما نمی ده
    جدی؟ پس واقعاً متأسفم براش.بفرض که اصلاً دولت ملی ما بد و اَخ باشه و به عراق و افغانستان و ویتنام و 120 جای دیگه لشگرکشی کرده و روز روشن با هزار لطایف الحیل صدهزار صدهزار آدم کوچک و بزرگو کشته باشه این وسط ما ملت چه گناهی کردیم که باید ip مون رو ببینده؟
    Last edited by Hektor; 11-10-2011 at 14:27.

14. 3 کاربر از Hektor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز babelirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    سنندج

پيش فرض

سلام

امروز یه نگاه به این تایپیک کردم دیدم چه جالبه

بازم بحث و جدال ایرانی های عزیز ببنید استیوجابز هر کی بود خوب یا بد خوب ما به عنوان کسی که یه تحولی توی دنیای علم و تکنولوژی ایجاد کرد دیگه اینهمه حرف چیه آخه میزنید ایرانی جماعت همیشه باید خودشون رو نشون بدن یک سری میخوان یکیو پایین بکشن یه سریم میخوان اینقد بالاش ببرن تا ملکوت ای بابا خدایش بس کنید این اخلاق ایرانی بودنمونو

خدا رحمتش کنه ذدیگخه این همه دعوا سره چیه فک کنم اگه این تایپیک بسته نشه تا 100 سال بعدم اینجا بحثه خواهشا" تمومش کنید

16. این کاربر از babelirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

احترام به عقاید دیگران.
    ما که نمی گیم شما استالمن رو برای خودتون قدیس نکنید. شما هم یه احترامی بگذارید و افرادی که استیو جابز رو دوست دارند رو فقط به حال خودشون رها کنید. همین

یکی شبیه شما قدیس شدن یه شخص رو توی منفعت شخصی و رسوندن امکانات مجانی می بینه (و چون استالمن اینها رو داده مثل قدیسه، و چون استیو جابز اینها رو نداده بقیه رو نقد می کنه که چرا دوستش دارید!)، یکی هم به هر دلیلی که برای خودش محترمه استیو جابز رو دوست داره.

نمی دونم این چیه که اینقدر اسرار دارید به بقیه بقبولونید اشتباه می کنن و فقط خودتون درست می گید. نظرات مختلفه و هر شخصی آزاده هر عقیده ای داشته باشه، موافق یا مخالف عقاید شما. تفکر اینکه هر کس موافق عقاید شما نیست در حقیقت "گول خورده شیطانه" و هر کسی که در حزب شما نیست در حقیقت اهداف پلید و غیر انسانی داره و هیچ خدمتی نکرده و ... من رو یاد یه عده خاص می اندازه.
    من گفتم "ساده ترین دلیل" یعنی دلایل خیلی بزرگ تری هم وجود داره
    خوبه دست گذاشتید روی نقطه ضعف جمله و من اینو حدس می‌زدم
    من هدفم هیچ کدوم از اینایی که گفتی نیست
    خوب خیلی‌ها خیلی مسائل رو نمی دونن و اشتباها یک حرکت هایی انجام می‌دن که نمی دونن حتی به ضرر خودشونه
    من خواستم چیزی که می‌دونم رو مثل همه طرفداران جنبش نرم‌افزارهای آزاد شیر کنم تو خواهی پند گیر، خواهی ملال

18. 3 کاربر از rootnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیروز برنامه [ پ ا ر ا ز ی ت از ص د ا ی آ م ر ی ک ا ] چنتا از تسلیت های مردم بخاطر درگذشت استیو جابز در دم در نمایندگی های اپل

نشون داد ...

چند نفر سیب گاز زده گذاشته بودن... یه نفر iphone 1 گذاشته بود پشتش نوشته بود متشکرم...بعضی ها هم جملات معروف

استیو جابز رو نوشته بودند و چسبونده بودند به دیوار .. یکی موس اپلش رو گذاشته بود تشکر کرده بود...

خلاصه انواع و اقسام تسلیتها و ابراز احساسات مردم رو نشون داد..

20. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •