implication یعنی چی ؟
implication یعنی چی ؟
ببخشید این "خالی" اش کجا بود؟!
منظور این جمله اینه که طول صف یا همون "صف بلند" خودمون ، دلالت بر این داره که اون چیزی که واسش صف کشیدن هم گتجایشش رو داره و هم بهش اطمینان دارن
البته میشه implications رو به نتایج هم ترجمه کرد که معمولا هم به صورت جمع میاد ولی قبلش باید صفت بیاد یا اینکه اون اسم ها رو صفت گونه در نظر گرفت
Last edited by cool11; 02-11-2011 at 11:08.
Flip Chart :a large pad of paper bound so that pages can be turned over at the top, used on a stand at presentations.
Last edited by cool11; 02-11-2011 at 10:48.
بله - منم خودم همون اول این اومد تو ذهنم و حتی نوشتمش هم - اما بعدش یه مقاله دیدم که اونجا گفته بود صف خالی - مال یه استاد دانشگاه بود و بحثش هم در رابطه با صف خالی و صف حلقوی ............ بود من گفتم شاید اینجا هم منظور همون هست - به هر حال این دوستمون که این سوال رو پرسیده طبق شناختی که من ازشون دارم انقدر زبان بلد هست که اگه منظور طول صف بود بفهمه چون چیز مشخصی هست length که حتی اگه کسی هم ندونه خیلی راحت معناش تو دیکشنری پیدا میشه و queue هم همینطور - برا همین بود که من با خودم گفتم باید منظور چیز دیگه باشه -
Last edited by sajjad1973; 02-11-2011 at 11:46.
احتمالا گیرشون رو implications بوده
که دوباره هم پرسیدن
البته طول صف می تونه معنی منفی هم داشته باشه که با یه جمله نمیشد فهمید
سلام
ایا کسی میتواند ترجمه داستان YOUNG GOODMAN BROWN را در اختیار من قرار بدهد.
سلام
کلمه پررنگ شده معنی اش چیه؟ معنی مناسبی براش پیدا نکردم.
While a single person can play the facilitator/chauffeur role in a simple session, this person can easily become
overwhelmed in more complex settings.
فکر نکنم که به معنی راننده و شوفر باشه. در بخش دیگری اومده که این فرد دارای تمرکز های تکنیکی است و جزئیات راه اندازی سخت افزار و اجرای نرم افزاری ویژه را می داند.
با سپاس از همه دوستان، شما capacity implications را چطور معنی میکنید ؟
لطفا یک نفر این متن را برای من ترجمه کنه. مربوط به کامپیوتر هست.
when bar coded items are received at a supermarket automated check out stand, they are pulled across a fixed scanning window.
هنگامی که اقلام بارکد دار در جایگاه پرداخت خودکار یک فروشگاه بزرگ دریافت می گردند ، از این سو به آن سوی یک دریچه ثابت اسکن کننده (پویش گر) کشیده می شوند
خدا سرعت اینترنتت رو هم حفظ کنه!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)