تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 25 اولاول ... 9151617181920212223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 247

نام تاپيک: تاپیک LED HX-925 سونی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوست عزیز فدات بشم کار کرد اون منو 3d که side by side داشت فعال شد با همین روش USB ردیف شد ببین چه ادم با ذوقیم ساعت 3 نصفه شبه الان ممنونتم دوست عزیزم هورااااااااا منم سه بعدی دیدم حال میده خدا وکیلن..

2. 4 کاربر از S^T^N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان من کمتر از دو هغته که میشه من سایز ۴۶ این مدل رو تهیه کردم اما چیزی که از روز اول رو اعصابه گوشه های پایین تصویر هست که نور این دو ناحیه به نسبت بقیه جاهای تصویر بیشتره و اصطلاحا نشت داره....حالا از دوستانی که دارن میخواستم که دقت کنن که برای اونها هم نور در این دو گوشه پایین تصویر بیشتر هس؟( بهترین حالتی که میشه متوجه شد وقتی home رو میزنید هست که میشه راحت متوجه شد)

اگه شماره ای چیزی دارین که با شرکت در این مورد تماس بگیرم ممنون میشم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان من کمتر از دو هغته که میشه من سایز ۴۶ این مدل رو تهیه کردم اما چیزی که از روز اول رو اعصابه گوشه های پایین تصویر هست که نور این دو ناحیه به نسبت بقیه جاهای تصویر بیشتره و اصطلاحا نشت داره....حالا از دوستانی که دارن میخواستم که دقت کنن که برای اونها هم نور در این دو گوشه پایین تصویر بیشتر هس؟( بهترین حالتی که میشه متوجه شد وقتی home رو میزنید هست که میشه راحت متوجه شد)

به هيچ عنوان نبايد اين مشكل وجود داشته باشه. مدل تلويزيون قبليم كه w سونى بود اين مشكل رو داشت و اگر اين hx925 هم چنين مشكلى داشت ميكوبيدمش به ديوار! حتما ببر نمايندگى و اميدوارم از بانه نخريده باشى.

5. 2 کاربر از kambizlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

به هيچ عنوان نبايد اين مشكل وجود داشته باشه. مدل تلويزيون قبليم كه w سونى بود اين مشكل رو داشت و اگر اين hx925 هم چنين مشكلى داشت ميكوبيدمش به ديوار! حتما ببر نمايندگى و اميدوارم از بانه نخريده باشى.

نه بانه ای نیست.یعنی همینطوری بزنم زیر بغلم ببرمش اونجا؟ اینطوری که خیلی مصیبته....خودشون کسی و نمیفرستن؟ تو این شرایط چیکار میکنن؟ فقط پنل و عوض میکنن؟

منم واسه این مشکلات نباشه رفتم این مدل و گرفتم. تا الانم نتونستم لذتشو ببرم واسه این موضوع.

7. این کاربر از Nakamichi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

چه کیفی میده بش ----- دریم باکس 8000 وصل کنی شبکه های HD رو تماشا کنی
    حرف نداره

9. این کاربر از years بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان يه سوال داشتم
    سامسونگ D8888 بهتره يا HX925
    تفاوت قيمت مهم نيست
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان يه سوال داشتم
    سامسونگ D8888 بهتره يا HX925
    تفاوت قيمت مهم نيست
    ممنون
    از نظر من بدون شک HX925 بهتره، فقطD8000 تو یه زمینه بهتر عمل میکنه اونم تو دیدن فیلم های 3D تو زوایای مختلف هستش بطوری که حتی تو زوایای بالای 160 درجه به بهترین شکل ممکن 3D رو میبینی و حس میکنی.

موفق باشید.

12. این کاربر از navid bk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آقا یه عکس از تصویر شبکه HD میخواستم میتونین بذارین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

8

سلام دوست عزیز این مورد وحشتناکم که میگی تلوزیون ما هم 46 hx925 هست که دقیقا گوشه هایه تصویر نور خیلی زیادی میده
    امروز با هزار ناز از نمایندگی اومدن خونه دیدن گفتن بله این مشکله ولی موردی نیست که مابخواییم تعمیرش کنیم در ضمن خود نمایندگی اصلی تهران زنگ زدم گفت کارشناسی که اومده خونتون عکس میگیره از صفحه بعد واسه ما میفرسته بعد دوباره کارشناسان ایرانی ما میبینن اگه تعیید کردن بعد اون دوباره باید کارشناسان ژاپنی تعیید کنن تا تعویض بشه آدم دغ میکنه پول نصف ماشین بده بهترین تی وی بخره آخر مایعه دغ جلو چشماش باشه
    سونی گارانتی تعویض نداره گارانتی تعمییر داره. فقط در صورت بالا که گفتم تعویض میکنن.
    این جور که کارشناسه صحبت میکرد انگاری این جز مشکل حصاب نمیکنن !!!!!!!!!!!!!!!

15. این کاربر از S^T^N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شما بایستی سونی اصل ژاپن که مخصوص بازار کانادا و آمریکا هستش روی میخریدی
    مالزی معمولا واسه کشورهای خاورمیانه مونتاژ میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •