دوست عزیز فدات بشم کار کرد اون منو 3d که side by side داشت فعال شد با همین روش USB ردیف شد ببین چه ادم با ذوقیم ساعت 3 نصفه شبه الان ممنونتم دوست عزیزم هورااااااااا منم سه بعدی دیدم حال میده خدا وکیلن..
دوست عزیز فدات بشم کار کرد اون منو 3d که side by side داشت فعال شد با همین روش USB ردیف شد ببین چه ادم با ذوقیم ساعت 3 نصفه شبه الان ممنونتم دوست عزیزم هورااااااااا منم سه بعدی دیدم حال میده خدا وکیلن..
دوستان من کمتر از دو هغته که میشه من سایز ۴۶ این مدل رو تهیه کردم اما چیزی که از روز اول رو اعصابه گوشه های پایین تصویر هست که نور این دو ناحیه به نسبت بقیه جاهای تصویر بیشتره و اصطلاحا نشت داره....حالا از دوستانی که دارن میخواستم که دقت کنن که برای اونها هم نور در این دو گوشه پایین تصویر بیشتر هس؟( بهترین حالتی که میشه متوجه شد وقتی home رو میزنید هست که میشه راحت متوجه شد)
اگه شماره ای چیزی دارین که با شرکت در این مورد تماس بگیرم ممنون میشم.
به هيچ عنوان نبايد اين مشكل وجود داشته باشه. مدل تلويزيون قبليم كه w سونى بود اين مشكل رو داشت و اگر اين hx925 هم چنين مشكلى داشت ميكوبيدمش به ديوار! حتما ببر نمايندگى و اميدوارم از بانه نخريده باشى.
نه بانه ای نیست.یعنی همینطوری بزنم زیر بغلم ببرمش اونجا؟ اینطوری که خیلی مصیبته....خودشون کسی و نمیفرستن؟ تو این شرایط چیکار میکنن؟ فقط پنل و عوض میکنن؟
منم واسه این مشکلات نباشه رفتم این مدل و گرفتم. تا الانم نتونستم لذتشو ببرم واسه این موضوع.
چه کیفی میده بش ----- دریم باکس 8000 وصل کنی شبکه های HD رو تماشا کنی
حرف نداره
دوستان يه سوال داشتم
سامسونگ D8888 بهتره يا HX925
تفاوت قيمت مهم نيست
ممنون
از نظر من بدون شک HX925 بهتره، فقطD8000 تو یه زمینه بهتر عمل میکنه اونم تو دیدن فیلم های 3D تو زوایای مختلف هستش بطوری که حتی تو زوایای بالای 160 درجه به بهترین شکل ممکن 3D رو میبینی و حس میکنی.
موفق باشید.
آقا یه عکس از تصویر شبکه HD میخواستم میتونین بذارین؟
سلام دوست عزیز این مورد وحشتناکم که میگی تلوزیون ما هم 46 hx925 هست که دقیقا گوشه هایه تصویر نور خیلی زیادی میده
امروز با هزار ناز از نمایندگی اومدن خونه دیدن گفتن بله این مشکله ولی موردی نیست که مابخواییم تعمیرش کنیم در ضمن خود نمایندگی اصلی تهران زنگ زدم گفت کارشناسی که اومده خونتون عکس میگیره از صفحه بعد واسه ما میفرسته بعد دوباره کارشناسان ایرانی ما میبینن اگه تعیید کردن بعد اون دوباره باید کارشناسان ژاپنی تعیید کنن تا تعویض بشه آدم دغ میکنه پول نصف ماشین بده بهترین تی وی بخره آخر مایعه دغ جلو چشماش باشه
سونی گارانتی تعویض نداره گارانتی تعمییر داره. فقط در صورت بالا که گفتم تعویض میکنن.
این جور که کارشناسه صحبت میکرد انگاری این جز مشکل حصاب نمیکنن !!!!!!!!!!!!!!!
![]()
شما بایستی سونی اصل ژاپن که مخصوص بازار کانادا و آمریکا هستش روی میخریدی
مالزی معمولا واسه کشورهای خاورمیانه مونتاژ میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)