LOL
با خودش بازی داره
![]()
سلام دوست عزیز بله مشکل از گرافیک بود که با بررسی مجدد مشکل حل شد به هر جهت از راهنماییتون ممنون.
من قبلا وارد گامودیا می شدم و ایمیل و پسوردمو میزدم و بعد از تبادل اطلاعات می گفت: "شما در حال حاضر بازی جدیدی ندارید"
(دیروز اس ام اس اومد که بازیهای دوباره انجام میشه و جدولش تو سایته)
اما الان که میرم توش میگه "نام کاربری یا کلمه عبور اشتباه می باشد"
در حالی که با همین ایمیل و پسورد تو سایتشون وارد اکانتم میشم.
قضیه چیه؟ کسی تجربه مشابه داره؟
هیچ راهی برای لستفاده از نرم افزارهای مثل ریدکال هنگام بازی نیست ؟
ریدکال .. گوگل تالک رو بست .. ؟!
خروجی صدا رو غیر فعال میکنه ؟
سلام دوست عزیز نگران نباش برای بنده هم همینطوری است میگه نام کاربری یا کلمه عبور اشتباه در صورتی که با همین نام کاربری و کلمه عبور وارد پروفایلم تو خود سایت میشه این مشکلات هم بالاخره برای این گروه برگزاری طبیعی هست من خودم از برگزاری بسیار بسیار ضعیف این مسابقات واقعا ناراحتم چون خیلی وقت مارو بی جهت گرفت اما به هر حال اوناهم دارن تلاش خودشون رو برای رفع مشکلات می کنن امیدوارم که با این همه وقت صرف شده خودشون و 5000 هزار بازکین بالاخره بتونن یه کار مثبتی انجام بدن
موفق باشین
خیر سرشون پشتیبانی آنلاین گذاشتن
اول که نوشته بود 4نفر بعد نوبت شما میشه
بعد که نوبت من شد بعد از 1ساعت
اون پایین نوشت منتظر اوپراتور باشید
ولی هرچی صبرکردم خبری از اوپراتور نبود!!!
سلام بچه ها این جا کسی مشکل منو داره؟گامودیا بعد اینکه نسخه بازیه منو تایید میکنه من گزینه شروعه بازیو میزنم به طور مستقیم وارد بازی نمیشه هیچ اروری هم نمیده رو گامودیا هم مینویسه بازی در جریان است!منم به طور دستی بازیو باز میکنم ،کسی میدونه چرا؟
به نام خدا
باسلام خدمت دوستان یک سوال داشتم که ممنون می شم هر یک از دوستان که اطلاع دارن پاسخ دهند:
من زمانی که وارد بازی میشم در حالتی که هاست نیستم و می خوام وارد هاست حریم بشم رمز عبور را که می زنم پیغام
conection has time out را میده و من نمی تونم وارد هاست حریف بشم و کلا نمی تونم بازی کنم مشکل از کجا چون من از این پیغام سر در نیاوردم؟
ممنون
متاسفانه 3 بازی گذاشته شده ( مقدماتی ) نتونستیم بازی کنیم ...
به 3 اخطار رورو شدیم ...
اربیاط براقرار نشد .. مجددا ...
در هنگام وصل شدن به بازی ( بازی سوم ) کیک می شدیم
و در حالت بعدی retry میداد :|
کسانی که حقشون خورده شده به این لینک بیان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)