خوب مشکل دسته حل شد.
خیلی راحت میشه اینکارو از ButtonData.ini انجام شد البته این کار یک دفعه پیدا شد با آزمایش !
اول که این فایل رو باز کنیم می بینیم که نام چندین گیم پد گذاشته شده در لیست ساپورت. خوب ما هم اسم دستمون رو داخل اونجا قرار میدیم!!!
من مال خودم رو که اسمش USB Network Joystick هست رو قرار دادم.دیگه نمی دونم دسته شما چیه.بهتره از روشی که یکی از دوستان گذاشته بود و من هم میزارم برین تا نام دسته شما در محیط ویندوز عوض بشه.
اول regedit رو در run تایپ کنید تا وارد ریجستری بشید!!!
بعد مسیر زیر رو دنبال کنید.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو هر یکی از فولدر ها که دورشون مستطیل قرمز کشیدم یک گزینه هست به نام
OEMName که در عکس هم دیده میشه.
هر کدوم از این فولدر ها که OEMName شون اسم دسته شما رو داشت, اسم زیر رو جایگزین میکنید.
کد:
حالا بازی فکر میکنه که شما دسته لاجیتک رو دارین!!!
دوم وارد تنظیمات اصلی بشین و دسته ی لاجیتکی که دکمه هاش شماره هست رو انتخاب کنید و بعداعمال تغییرات کنید
اگه یکم توجه در فایل ButtonData.ini کنید میبینید که در پایین تر جایگزین شماره هارو با دسته های xbox زده. حالا این مهمه که شماره های دستتون به چه صورت هست.از جمله تریگر ها (R1 R2 و L1 L2 ) دکمه های استارت و سلکت.
اگه بخوایم دسته های xbox رو PS مغایر بدیم این شکلی میشه:
مربع = X دایره= B ضربدر= A مثلث=Y
RB=R1 LB=L1 RT=R2 LT=L2
برای دسته من ==>شماره 1 =Y شماره 2 =B شماره 3= A شماره 4 = X
RB=8 LB=7 RT=6 LT=5 هستند.
اگه توعکس دسته لاجیتک تو تنظیمات نگاه کنید شماره های دسته فرق میکنه برای همین وقتی وارد بازی میشین B به جای A کار میکنه چون گفتم جابهجاست!
سوم: حالا این فایل ButtonData.ini منو دانلود کنید و در sسه پوشه Game و Fifasetup و FIFA 12 در My ducuments
جایگزین کنید. الن خودتون می تونید با توجه به شماره دسته ی خودتون اونو ویرایش کنید.
این فایل برای دسته خودم هست که دکمه هاشو براتون گفتم. اگه جابه جا بود خودتون باید درست کنید.
توجه: برای ذخیره کردن فایل حتما یک بک آپ بگیرید. بعدش به صورت مستقیم ذخیره نمیشه و از شما آدرس میخواد.یه جا دیگه سیو کنید و بعد جایگزین کنید.
در عکس شماره یک اسم دسته خودم هست که اضافه کردم
شماره دو همونجاییه که برای دکمه ها باید جایگزین کنید که با کمی دقت می فهمید فقط شماره ها رو باید عوض کنید.
+
+
چهارم:حالا وارد بازی بشین و برای این گفتم اسم دسته رو عوض کنید تا دیگه نام دکمه های xbox رو نده! دقیقا دکمه های نشون داده شده مثل مال شما میشند!به صورت عددی!ولی اگه جای دکمه ها رو در تنظیمات داخل بازی عوض کنید شاید بگه با شماره 2 انتخاب کنید و 3 کار میکنه و فقط به خاطر تغییر داخل بازی اشتباه ظاهری میکنه بازی!
فقط باید هر دفعه نوع جایگیری دکمه ها و وظیفه ها در دسته رو در اول بازی که میاد باید اعمال کنید.
اینم فایل ButtonData.ini من: حجم 6 کیلوبایت
کد:
کپی برداری فقط با منبع یعنی forum.p30world.com و نام کاربریم don mohsen مانعی ندارد!