پس اگه اینطوری باشه میشه بمدت 2 هفته یا یک ماه میتونی مجانی بزارین و وقتی باگ ها برطرف شد ، سرور رو ماهیانه پولی کنید ، من شاید بتونم تو این امر کمک کنم![]()
البته باید واقعا جذاب باشه برای گیمر !
پس اگه اینطوری باشه میشه بمدت 2 هفته یا یک ماه میتونی مجانی بزارین و وقتی باگ ها برطرف شد ، سرور رو ماهیانه پولی کنید ، من شاید بتونم تو این امر کمک کنم![]()
البته باید واقعا جذاب باشه برای گیمر !
اول به پشتیبانی میگی این پورت رو در فایروال باز میکنه
بعد به سایت
برو و آی پی سرور + پورت رو وارد کن اگر نوشت پورت open یعنی مشکلی نیست ولی اگر نوشت port closed یعنی مشکل داره و کسی نمیتونه وصل بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بزن کف قشنگرو
امروز یه 2 ساعتی این جی تی ا رو بازی کردم (تو سرور های خارجی ))
اصلا خوشم نیومد
400 نفر بودن بعضی ها همدیگه رو میکشتن بعضی ها با ماشین به هم میکوبیدن بعضی ها مسابقه ماشین میدادن و..............
اصلا مشخص نبود چیکار باید کرد !!!!
باید مد درست حسابی بزنیم. فکر کنم اون TDM بودش. باید RPG بزنیم.
بازی مال 2005 دیگه الان بازی کردن با اون گرافیک و گیم پلی کمی کسل کنندست![]()
خب خودت میگی خارجیامروز یه 2 ساعتی این جی تی ا رو بازی کردم (تو سرور های خارجی ))
اصلا خوشم نیومد
400 نفر بودن بعضی ها همدیگه رو میکشتن بعضی ها با ماشین به هم میکوبیدن بعضی ها مسابقه ماشین میدادن و..............
اصلا مشخص نبود چیکار باید کرد !!!!
خارجیا احساس ندارن توی بازی انلاین
بزار سرور خودمون شروع بشه ...یه مدت خوب و زیباست بعدش کم کم فحش کاریا شروع میشه کل کل ها شروع میشه بازی جذاب میشه![]()
من کاری میکنم همه از WOW بیان SA-MP .الان ویندوزم راه میوفته. یه سرور میزنم کف کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)