تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 23 اولاول ... 9151617181920212223 آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 228

نام تاپيک: چراغ هارد اکسترنال روشنه ولی آیکونش در my computer نیست

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی disk management روی هارد اکسترنال که کلیک راست میکنم گزینه ی initialize disk غیر فعاله .
    توی برنامه partition wizard هارد اکسترنال رو زده bad disk . انتخابش که میکنم همه گزینه ها غیر فعال میشن .
    راهی نیست که بتونم فرمتش کنم ؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
    این برنامه Data Lifeguard Diagnostic for Windows را از لینک زیر دانلود و اجرا کنید و روی هارد دیسک مورد نظر راست کلیک کنید و run diagnostic را انتخاب کنید و ببینید میتونید WRITE ZEROS کنید . در صورت عدم امکان بفرستید گارانتی .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نکته : در صورت WRITE ZEROS کردن کلیه اطلاعات بصورت "غیر قابل ریکاوری" حذف میشوند .

داره خودمونی میشه tech wave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام
    من تازه یه هارد اکسترنال خریدم (silicon power usb3 1tb) وصل کردم به pc خوب جواب داد ولی وصل کردم به تلوزیون و initialisation کردم دیگه هرچی به pc وصلش میکنم نمیخوندش (صدای وصل شدن میده ولی درایوش نمیاد)
    لطفا کمک کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام. من یه هارد 1 ترا WD دارم که داشتم از روش یه سری اطلاعات رو روی لپتاپ انتقال میدادم که وسط کپی یهو کپی فایلها متوقف شد. منم کپی رو کنسل کردم دوباره خواستم انتقال بدم که از همون اول کپی شروع نمیشد. هارد رو جدا کردم دوباره وصل کردم که الان داره این ارور رو میده:

the request could not be performed because of an i/o device error

اطلاعات روش خیلی برام مهمه . نمیخواهم اطلاعاتش از بین بره. چی کار کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

هیشکی اینجا نیس جواب منو بده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض نشون ندادن هارد

سلام خسته نباشید
    بنده هم مشکلی مشابه دوستان پیدا کردم
    هارد اکسترنال 3 ترابایتمو سیستم میشناسه ( Device manager و disk manage ment و ... )
    از بایوس هم موقع نصب ویندوز شناسایی میشه
    اما داخل my computer نیسن و راهی نداره که فایل های داخلشو ببینم ( 2 ترابایتش پره )
    عکس از دیسک منیجمنت :

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. من یه هارد 1 ترا WD دارم که داشتم از روش یه سری اطلاعات رو روی لپتاپ انتقال میدادم که وسط کپی یهو کپی فایلها متوقف شد. منم کپی رو کنسل کردم دوباره خواستم انتقال بدم که از همون اول کپی شروع نمیشد. هارد رو جدا کردم دوباره وصل کردم که الان داره این ارور رو میده:

the request could not be performed because of an i/o device error

اطلاعات روش خیلی برام مهمه . نمیخواهم اطلاعاتش از بین بره. چی کار کنم؟
    هیشکی اینجا نیس جواب منو بده؟
    سلام .

1. حتماً روی سیستم دیگری هم تست کنید .
    2. اگر کابل USB دیگری دارید حتماً با کابل دیگری هم تست کنید .
    3. در حالت Safe mode هم تست کنید یا اینکه سیستم را به حالت Clean Boot ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بالا بیارید و هارد اکسترنال را تست کنید .
    4. اگر هارد اکسترنال توسط سیستم شناسایی میشود پیشنهاد میکنم یکبار Check Disk کنید . برای اینکار میتونید دستور زیر را در CMD وارد کنید . دقت کنید که اگر هارد اكسترنال letter ديگري دارد به جاي I در دستور ، آنرا وارد كنيد .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر با روشهای گفته شده مشکل برطرف نشد پس هارد اکسترنال مشکل دارد. اگر گارانتی دارد توصیه میکنم بفرستید گارانتی و حتماً هم تاکید کنید که اطلاعات برای شما مهم هست .

7. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    هارد اکسترنال 3 ترابایتمو سیستم میشناسه ( Device manager و disk manage ment و ... )
    اما داخل my computer نیسن و راهی نداره که فایل های داخلشو ببینم ( 2 ترابایتش پره )
    عکس از دیسک منیجمنت :

ممنون میشم راهی برای بنده هم ارائه بدین
    اگر اطلاعات داخلشم سالم بمونه که دیگه عالی میشه !

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    عکس از دیسک منیجمنت :
    ممنون میشم راهی برای بنده هم ارائه بدین
    اگر اطلاعات داخلشم سالم بمونه که دیگه عالی میشه !
    سلام .

اول از همه روی سیستم دیگر هم تست کنید . اگر بازهم جواب نداد پیشنهاد میکنم برنامه Partition Find and Mount را دانلود و نصب و اجرا کنید و ببینید میتونید به اطلاعات داخل آن دسترسی داشته باشید . در غیر اینصورت باید از برنامه های ریکاوری دیگری مثل easeus data recovery wizard professional استفاده و اطلاعات را روی فضای دیگر (مثلاً هارد اکسترنال دوم) دیگر بازیابی کنید . پس از اطمینان از ریکاوری صحیح و کامل روی آن پارتیشن (در همان برنامه Disk management) راست کلیک و با فایل سیستم NTFS فرمت کنید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام .

اول از همه روی سیستم دیگر هم تست کنید . اگر بازهم جواب نداد پیشنهاد میکنم برنامه Partition Find and Mount را دانلود و نصب و اجرا کنید و ببینید میتونید به اطلاعات داخل آن دسترسی داشته باشید . در غیر اینصورت باید از برنامه های ریکاوری دیگری مثل easeus data recovery wizard professional استفاده و اطلاعات را روی فضای دیگر (مثلاً هارد اکسترنال دوم) دیگر بازیابی کنید . پس از اطمینان از ریکاوری صحیح و کامل روی آن پارتیشن (در همان برنامه Disk management) راست کلیک و با فایل سیستم NTFS فرمت کنید .
    درود
    بنده هارد رو روی سیستم دیگه ای تست کردم و اجرا کرد
    بدون کوچکترین مشکل
    بنابرین مشکل از سیستم بندست
    راهی برای رفع اشکال میتونید به بنده پیشنهاد بدین ؟

با سپاس از پاسخ شما به پرسش بنده

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود
    بنده هارد رو روی سیستم دیگه ای تست کردم و اجرا کرد
    بدون کوچکترین مشکل
    بنابرین مشکل از سیستم بندست
    راهی برای رفع اشکال میتونید به بنده پیشنهاد بدین ؟

با سپاس از پاسخ شما به پرسش بنده
    سلام .

1. اگر PC هست حتماً بدون هيچ واسطه اي (مثل كابلهاي رابط يا usb hub) به يكي از پورتهاي پشت كيس متصل كنيد . اگر يكي از پورتها جواب نميدهد ، ديگري را تست كنيد . اگر لپتاپ هست پيشنهاد ميكنم به برق شهر متصل كنيد .
    2. در حالت Safe mode هم تست کنید یا اینکه سیستم را به حالت Clean Boot ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بالا بیارید يا اينكه مجدداً ويندوز نصب كنيد و هارد اکسترنال را تست کنید.
    3. اگر با بايوس و مسائل مربوط به آن آشنايي داريد ، بررسي كنيد آيا ورژن جديدي از بايوس ارائه شده (در سايت اصلي سازنده مادربرد) ؟ علت ارائه كردن ورژن جديد چيست ؟ در صورت نياز با رعايت نكات ايمني آپديت كنيد .
    4. اگر سه روش بالا جواب نداد ، با پاور مناسب ديگري هم تست كنيد .
    5. در نهايت اگر با هيچكدام از روشهاي گفته شده به نتيجه نرسيديد مجبوريد يك كارت usb بخريد و در يكي از اسلاتهاي خالي مادربرد نصب كنيد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •