من میشناسم بهت معرفی میکنم![]()
من میشناسم بهت معرفی میکنم![]()
سلام
من میکس بلدم ولی نه در حد افتر افکت در حد پریمیر و پیناکل و ... اگه کفایت میکنه در خدمتم . بعد مورد بعدی این که تا کی میخوایید این کلیپ رو آماده کنید ؟
ممنون می شم.من میشناسم بهت معرفی میکنم
سلام علیرضا جان میکس ساده رو خودم هم بلدم. با جلوه های ویژه افتر افکتی لازم دارم. ممنون از لطفتسلام
من میکس بلدم ولی نه در حد افتر افکت در حد پریمیر و پیناکل و ... اگه کفایت میکنه در خدمتم . بعد مورد بعدی این که تا کی میخوایید این کلیپ رو آماده کنید ؟
در این تایم زمانی خاصی هم نداریم.
منابع رو برسون حرفه اي برات ميسازمش
با افتر افكتو مسيو
و ...
يه چيزي ميسازم ملت كف كنن
به داش احسان گل . ایول . یکم صبر کنی بهت می رسونم. دمت طلامنابع رو برسون حرفه اي برات ميسازمش
با افتر افكتو مسيو
و ...
يه چيزي ميسازم ملت كف كنن
خبرهایی از مذاکرات با شرکتهای پخش :
شرکت لوح زرین نیکان ( پخش کننده گرشاسپ و میر مهنا ) : ظاهرا خیلی سرشون شلوغ و چند بازی ایرانی تو نوبت دارن و دیگه ظرفیتی برای خرید بازی جدید رو ندارن
شرکت اربطان بیست پویا : این شرکت هم که باهاشون صحبت کردم ظاهرا با بنیاد سر مجوز پخش و غیره مشکل دارند گفت که اگه مجموعه رو بخره یه دو سه ماهی طول می کشه تا بتونه به سرانجام برسوندش بنابراین این هم کنسل شد.
شرکت های وی یو : مدیرش رو ما که هنوز نتونستیم پیدا کنیم.
شرکت ریز موج : مدیر این شرکت هم یا مسافرت یا اینکه یه جوری از زیر ملاقات فراری هست . کلا سرشون شلوغه
همچنان با روحیه دارم ادامه می دم. بالاخره با یکیشون کنار می یایم نگران نباشین![]()
عصر بازي هم پخش قوليه كه تازه پا به بازار كار گذاشته
ميشه گفت همه جاي تهران سي دي هاش هستن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به پیشنهادات EA و Ubisoft هم یه گوشه چشمی داشته باشید ...![]()
Last edited by anti-military; 28-12-2011 at 23:22.
این شکلک : دی رو آخر جملت نزاشته بودی دیدی زشته الان اومدی گذاشتی ....
نگی نفهمیدن : دی
نکن همچین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)