مقایسه باطری گالکسی نوت با گالاکسی اس2:
تو تستی که انجام دادم هر دو تا گوشی هم آندروئید ورژن 2.3.5 دارند.
البته این نکته رو بگم تو این تست روی گلکسی اس2 یکی از بهترین کاستوم رامها بنام criskelo ورژن 30 نصبه که جوابگویی باطری تو این ورژن خیلی خوبه.
گلکسی نوت هم رام آفیشال 2.3.5 روش نصبه.
تست از ساعت 8.15 صبح شروع شد (توجه شود که هنگام مقایسه ال سی دی هر دو تا گوشی هم روی حالت اتو برایتنس بود)
از ساعت 8.15 تا ساعت 9.15 روی گوشیها فیلم پخش شد که تو این مدت باطری گلکسی نوت از 100 درصد رسید روی 88 درصد و باطری گلکسی اس2 از 100 درصد رسید روی 90 درصد.
بعدش 1 ساعت با اینترنت هر دو تا کار کردم که تا ساعت 10.15 باطری گلکسی نوت به 69 درصد و باطری گلکسی اس2 به 73 درصد رسید.
از ساعت 10.15 تا 11.15 دوباره روی هر دو تا فیلم باز کردم که تا ساعت 11.15 باطری گلکسی نوت به 56 درصد رسیده بود و باطری گلکسی اس2 به 60 درصد.
تا حالا که با استفاده 3 ساعت(2 ساعت فیلم و 1 ساعت اینترنت) 44 درصد از باطری گلکسی نوت استفاده شده و 40 درصد از باطری گلکسی اس 2.
از ساعت 11.15 گوشیها در حالت استند بای قرار گرفتند تا ساعت 1.15 در این مدت (یعنی 2 ساعت) با اینکه نه وایرلس و نه GPRS و نه بلوتوث و ... روشن بود (قبلش تمام برنامه ها رو از تسک منیجر هر دو تا گوشی exit کرده بودم) باطری گلکسی نوت 9 درصد کم کرده بود و رسیده بود روی 47 درصد و باطری گلکسی اس2 تو این مدت 4 درصد کم کرده بود.و رسیده بود روی 56 درصد.
توجه داشته باشید که این مشکلات بنظرم تو نوت با نصب کرنل و کاستوم رام که بزودی براش میاد قابل حل هستش .بخصوص با کرنلهای خوب بنظرم میشه کم کردن باطری رو درست کرد.
باز 45 دقیقه کار کردم با هر دو گوشی تا ساعت 2:باطری گلکسی نوت رسید روی 37 درصد و باطری گلکسی اس2 رسید روی 46 درصد.
از ساعت 2 به بعد باز گذاشتم تو حالت استند بای تا ساعت4 که تو این مدت 2 ساعته باطری گلکسی نوت رسیده بود به 32 درصد و باطری گلکسی اس2 رسیده بود روی 43 درصد.
دوباره گوشیها رو برداشتم و نیم ساعت هم باهاشون کار کردم که کلا تا ساعت 4.30 این مقایسه طول کشید.
تا این مدت یعنی از 8.15 صبح تا ساعت 4.30 باطری گلکسی نوت به19 درصد رسیده بود و باطری گلکسی اس 2 به 33 درصد.
نتیجه کلی در مورد باطری گلکسی نوت:این تبلت گوشی به یک باطری 2500 میلی آمپر مجهز شده در روی کاغذ این مقدار شاید واسه بعضی ها زیاد بیاد ولی با توجه به ال سی دی بزرگ و سی پی یو قوی با کار متوسط و ززیاد هر روز باید شارژ بشه و با کار کم 1.5 روز یک بار.
در مقایسه با گلکسی اس2 هم تو تستی که انجام دادم به غیر از حالت استند بای مصرف معقولانه بود با توجه به ال سی دی بزرگ.فقط مساله مهم تو استند بای هستش که با عوض کردن کرنل و رام این مشکل تا مقدار قابل توجهی حل خواهد شد.