پینگ بر عرش است و سرعت بر فرش
بلی
خیر
پینگ بر عرش است و سرعت بر فرش
عزیز من به هیچکس نگفتم شما تازه اینترنت پر سرعت گرفتی به غیر از ایشون که اونم مطئننم .
پس شما نمیخواد پیاز داغش رو زیاد کنی ... من خودم بهتر از شما بلدم که چطوری کامپیوتر رو تنظیم کنمکه ساعت 2 روشن بشه! حداقل بلد هم نباشم تاپیک داره میخونم پس تا اینجا مشکلی نیست اما بحث سر اینه که نمیتونم صدای فن و... تحمل کن امروز ساعت 6 صبح بیدار شدم !! شاید بونی بفهمی چرا نمیتونم ساعت 2 بیدار بشم و...
اما نمونه ای از سرعت دانلود در ساعت 6 صبح!
حالا اگر شبانه روز برام این صوروت باشه خیلی معقول تره تا اینکه صبح با سرعت 200 دانلود کنم و شب با سرعت 40!
دوستان مشکل از خود ای اس پی ها هستش که یه سرعت 128 رو الان روی 2 مگ و.. میبندن و خیلی ها رو بد عادت کردن! و این در صورتی بوده که یه سرویس 128 طبق قانونی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی اعلام کرده باید بین 8 نفر شیر بشه و سرعت هر کس بشه 16 .
حالا من نمیدونم که اگر همین الان سرویس 128 رو دوباره به 8 نفر بدن چطوری هست که سرعت دانلود میشه 2 کیلو! شایدم خیلی ها دیگه با سرعت 200 و بالای اون سروکله زدن و میگن محدود باشه ولی سرعت همین 200 باشه ..
اخه قرار نیست که همه بیایم و سرویس 128 بگیریم با یه پروانه کسب و یا یه کارت دانشجویی بالاترش رو هم میدن همینطوری که الان اینطور هست
شرمنده که دوباره پست میدم ولی مطمئن باش این پست آخرمه تو این تاپیک
اول از به کار بردن کلمه سطحی عذر میخوام
دوم
من هم دقیقا مثل شما دانلود زیادی دارم و به خاطرش یا شبها بیدارم یا توسط ترفند های ای دی ام و اتو استارت شبها رو میزارم واسه دانلود
سوم
خدایی خودت یه نگاه بنداز به غیر از معدود نظرات تخصصی بقیه همه با هم دعوا دارن
چهارم
من فقط مشکلم اینه چرا باید یه مطلب این قدر بدون توضیح و گنگ تو مملکت ما ارائه بشه که ما تازه بهش دامن بزنیم
فکر کنم اگه تا پیک های درخواست شفاف سازی بیشتر بشه به نفع همه است
پنجم
همه آدمها به ذات درخواست افزایش امکاناتشون برای رفاه بیشتر رو دارن پس کسی با اسا مطلب مشکل نداره
ششم
باز هم ازت عذر میخوام شاد باشی(راستی پستهای منم کم غلط املایی نداره)
با این تیکه موافقم
سرعت 128 بین 10 نفر شیر بشه همون 16 میمونه و به 2 نمیرسه در ضمن من خودم از یه کارمند مخابرات پرسیدم میگه خود مخابرات تو بعضی مراکز سرعت رو بین 20 هم شیر میکنه در صورتی که خودش بخشنامه داده به isp ها که حق ندارید بیشتر از 10 شیر کنید
برای خودم متاسفم که دارم توی چه تاپیکی فعالیت می کنم. اتفاقا ما زبونمون مو در اورد.
یعنی اینقدر سطحی نگر ندیده بودم اونم کلا توی یک تاپیک!
من کی گفتم 240 میدن؟گفتم اونی که الان محدودیت داره داره با 240 دانلود می کنه پول 256 کیلوبیت داره میده و چون محدودیت حجمی داره بهش سرعت 240 میدن تا حجمش تموم شه.
خب وقتی نامحدود شد اولش معلومه طبق قانونش میدن مثلا 128 میشه دانلودش 16. ولی شرکت ها میان و واسه رقابت سرعت رو می برن بالاتر. اونم نه تا 240 بلکه مثلا تا 40-50.
این مطلب رو توی 20 صفحه ما توی تاپیک توضیح دادیم. ولی انگار هنوز...
اگه از اول 128 رو سرعتای 200-300 نمی دادن الان وضعمون اینطوری نبود. این قانون 128 کیلوبیت رو عین آب خوردن دورش زدن. البته من با این قانون هم مشکل دارم ولی میگم اینم رعایت نکردن اونم فقط واسه حرص پول
Last edited by pcsoft; 31-08-2011 at 08:23.
فکر میکنم این تایپیک ها برای آگاه کردنه ولی ما داریم اشتباه جلو میریم چون خودمونو قرار میدیم جلوی بعضی ها و مقابله میکنیم انگار مسابقه ست ....
در واقع این شکایت برای گرفتن حق همه ست نه فقط حق خودمون...
باور کنید خیلی از دوستان موافق نامحدود (مثل خودم) با پینگ 250 و دانلود شبانه 3..4 گیگ هستیم
مخالفان نامحدود اگر قانع نمیشن حداقل یه خورده تنوع طلبی پیشه کنندیه ذره هم به دیگرون فکر کنند
فعلا Bye
منم مخالف این طرح هستم ،اما تعداد پستهای من و شما یکیه.
مساله دیگه اینکه، تو سرت رو کردی زیر برف ، توی آخور و یا هر جای دیگه ای !، چون در حال حاضر سرعت خیلی از کاربران بیش از حد متعارف هست. و اگه این طرح اجرا بشه، سرعتها واقعی یا حتی بدتر میشه ، اونم با این قیمتهای گزاف !
آخه اینترنت 10-20 کیلوبایت به چه دردی میخوره؟ من در حال حاضر اینترنت محدود با سرعت بالای 100KB (سرویس 256) دارم، وبگردی ام رو می کنم و دانلود رایگان شبانه ام رو هم دارم و نسبتا هم راضی ام.
مسلماً اگه ارزون تر بشه و یا کیفیت بالاتر بره، راضی تر هم خواهم بود.
Last edited by feizol65; 31-08-2011 at 09:31.
بچه ها یه چیزی رو در نظر داشته باشین که ما اینجا هرچقدر هم زیاد به نظر بیایم حد اکثر 1000 نفر هم نمی شیم
به فرض که همین هزار نفر باشیم، حدود 6 ماه شبانه روز به انواع مختلف به وضعیت بد شاتل شکایت کردیم،از کلی نامه و تلفن و چت آنلان و رفتن حضوری به مراکز شاتل و فسخ قرار داد گرفته تا شکایت به انواع مراجع ذی صلاح. و جالب اینکه آبی از آب تکون نخورد و هرجوری دلش خواست با ما طی کرد
از بستن پورت تورنت و وی پی ان گرفته تا محدود کردن سرعت در حد 5 کیلو بایت و دی سی کردن تعمدی در ساعات رایگان و کم کردن سرعت از ساعت 1 تا 4 صبح و هزارتا کوفت و زهرمار دیگه
یه مشکلی که هست اینه که شاید بیش از 70 درصد کسایی که ای دی اس ال دارن هر بلایی هم که سر سرویسشون بیاد اصلا متوجه نمی شن. چه برسه به اعتراض و پیگری !
پس این فکر که اگه فردا بعد از عملی شدن این طرح مشکلات رو با اعتراض رفع کنیم و باعث بهبود کلی کیفیت اینترنت بشیم یه کم دور از واقعیته چون واقع بینانه کل ماها باهم در قیاس با آمار کلی ای دی اس ال دارها یه دستیم و از یه دست صدایی در نمیاد
اثبات این مطلب هم اینه که تو کشور هزار و یک مشکل دیگه هم داریم و همه هم ازش خبر دارن ولی کسی تکونی به خودش نمی ده
کی گفته قیمت ها گزاف میشه ؟مساله دیگه اینکه، تو سرت رو کردی زیر برف ، توی آخور و یا هر جای دیگه ای !، چون در حال حاضر سرعت خیلی از کاربران بیش از حد متعارف هست. و اگه این طرح اجرا بشه، سرعتها واقعی یا حتی بدتر میشه ، اونم با این قیمتهای گزاف !
قیمت ها رو که همراه این طرح اعلام کردن
256 نامحدود 12 هزار تومن گزاف هست ؟ شما برای 128 محدود دو سه گیگ در ماه باید میانگین بیشتر از 12 تومن بدی.
کجای دنیا آخه سرویس محدود میده که ایران داره میده ؟ تا ما مثل بقیه دنیا حجم نامحدود نشیم و سرعتمون افت نکنه مسئولین مخابرات و کشور به فکر کار اساسی برای ارتقاء پهنای باند کشور نمیفتن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)