تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با طرح قانون اینترنت نامحدود موافق هستید؟

راي دهنده
538. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

396 73.61%
  • خیر

142 26.39%
صفحه 19 از 103 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 1028

نام تاپيک: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

شیخ را پرسیدند: یا شیخ از بهر چه ADSL ستاندی؟ شیخ فرمود: تا که با یاران دمی بتلفید کنیم و لذتی ببریم ولی چه سود که پینگ بر عرش است و من بر فرش! یاران چون این بشنیدند گریبان دریدند و نعره کشان بر اطراف پراکنده گشتند.

پینگ بر عرش است و سرعت بر فرش

2. 3 کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من نمیدونم با اینکه خیلی واضح با اعلام تعرفه ها مشخصه سرعت کم میشه اونم خیلی کم چرا هنوز شما میگید کم نمیشه

شما فکر میکنی خودت یه نفر از بدو به وجود اومدن اینترنت تو کار بودی بقیه دیروز ADSL گرفتن؟ از اول تاپیک تا حالا به 3-4 نفر گفتی شما تازه ADSL گرفتی باید به فکر همه باشی (ظاهرا خودت )
    اصلا هم به حرف بقیه گوش نمیدی
    برا دانلود شبانه لازم نیست تا ساعت 2 بشینی پیش کامپیوترت تنظیمش میکنی خودش روشن میشه دانلود میکنه حالا نامحدود بشه با تقسیم 1 به 10 دو نفر همزمان وصل بشن روی یه خط من میخوام ببینم شما با سرعت 8 کیلوبایت چه طور باید برای یه فایل 15 مگابایتی 1 ساعت کامپیوترتو روشن بذاری اونوقته که تا ساعت دو بیدار میمومنی هیچ یه پتو هم میاری همون کناره کامپیوتر میخوابی
    عزیز من به هیچکس نگفتم شما تازه اینترنت پر سرعت گرفتی به غیر از ایشون که اونم مطئننم .
    پس شما نمیخواد پیاز داغش رو زیاد کنی ... من خودم بهتر از شما بلدم که چطوری کامپیوتر رو تنظیم کنمکه ساعت 2 روشن بشه! حداقل بلد هم نباشم تاپیک داره میخونم پس تا اینجا مشکلی نیست اما بحث سر اینه که نمیتونم صدای فن و... تحمل کن امروز ساعت 6 صبح بیدار شدم !! شاید بونی بفهمی چرا نمیتونم ساعت 2 بیدار بشم و...
    اما نمونه ای از سرعت دانلود در ساعت 6 صبح!

حالا اگر شبانه روز برام این صوروت باشه خیلی معقول تره تا اینکه صبح با سرعت 200 دانلود کنم و شب با سرعت 40!

4. 2 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان مشکل از خود ای اس پی ها هستش که یه سرعت 128 رو الان روی 2 مگ و.. میبندن و خیلی ها رو بد عادت کردن! و این در صورتی بوده که یه سرویس 128 طبق قانونی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی اعلام کرده باید بین 8 نفر شیر بشه و سرعت هر کس بشه 16 .
    حالا من نمیدونم که اگر همین الان سرویس 128 رو دوباره به 8 نفر بدن چطوری هست که سرعت دانلود میشه 2 کیلو! شایدم خیلی ها دیگه با سرعت 200 و بالای اون سروکله زدن و میگن محدود باشه ولی سرعت همین 200 باشه ..
    اخه قرار نیست که همه بیایم و سرویس 128 بگیریم با یه پروانه کسب و یا یه کارت دانشجویی بالاترش رو هم میدن همینطوری که الان اینطور هست

6. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

احسنـــــــــــــــت ، آفـــــرين :دي
    شرمنده که دوباره پست میدم ولی مطمئن باش این پست آخرمه تو این تاپیک

خب اقای ریشه نگر !! هر کاری که میخواد صورت بگیره باید از یه جایی شروع بشه یا نه؟
    شما دانلودر نیستی مساله بنده که نیست و همچنین هم نمیگم شما دانلودر بشید توی پست های قبلیم هم گفتم هر کسی یه نیازی داره از اینترنت که شکر خدا نیاز شما بر اورده شده ایا بنده که نظرم روی اینترنت نامحدود هست میگم شما هم نامحدود بگیر؟
    پس شما که به اینترنت ایده الی از نظر خودت رسیدی نمیخوای دیگران هم به اون چیزی که میخوان برسن؟ یا فکر میکنی اگر سروس ها رو نامحدود کنن گیر شما چیزی نمیاد؟ پس یه پا کار شما هم میلنگه این وسط شاید تا دو یا سه ما هم اینترنت مطلوب نباشه اگر نامحدود شه ولی به مرور زمان رقابت ها میفته سر سرعت و امکاناتی از نظز پینگ و..
    میبینم که خیلی ها میگن اول سرعت رو درست کنیم بعد نامحدود! کدومتون از نظر سرعتی مشکل دارین اینجا؟؟ پس اگر نامحدود هم بشه فکر نمیکنم زیاد به حالتون تاثیری بزاره.
    شما که اشخاصی مثله بنده رو سطحی نگر میدونی! پس به اون عزیز که صفحه قبل و بعد از 11 صفحه اومده از من ایراد املای گرفته چی میگی؟ اون دیگه کاری به اصل موضوع نداشته اومده میگه راضی رو اینطوری بنویس!
    بگذریم ...
    اما این طرح اونقدر ها هم که فکر میکنید بد نیست چون بازم میشه اعترا کرد این بار به سرعت و پینگ و مسائلی از این قبیل
    اما شمایی که از اینترنتت رازی هستی به هیچ عنوان نمیتونی فردی مثل من رو متقائد کنی که همین اینترنتی که داری هم خوبه
    .....
    اول از به کار بردن کلمه سطحی عذر میخوام
    دوم
    من هم دقیقا مثل شما دانلود زیادی دارم و به خاطرش یا شبها بیدارم یا توسط ترفند های ای دی ام و اتو استارت شبها رو میزارم واسه دانلود
    سوم
    خدایی خودت یه نگاه بنداز به غیر از معدود نظرات تخصصی بقیه همه با هم دعوا دارن
    چهارم
    من فقط مشکلم اینه چرا باید یه مطلب این قدر بدون توضیح و گنگ تو مملکت ما ارائه بشه که ما تازه بهش دامن بزنیم
    فکر کنم اگه تا پیک های درخواست شفاف سازی بیشتر بشه به نفع همه است
    پنجم
    همه آدمها به ذات درخواست افزایش امکاناتشون برای رفاه بیشتر رو دارن پس کسی با اسا مطلب مشکل نداره
    ششم
    باز هم ازت عذر میخوام شاد باشی(راستی پستهای منم کم غلط املایی نداره)

8. 2 کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

دوستان مشکل از خود ای اس پی ها هستش که یه سرعت 128 رو الان روی 2 مگ و.. میبندن و خیلی ها رو بد عادت کردن! و این در صورتی بوده که یه سرویس 128 طبق قانونی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی اعلام کرده باید بین 8 نفر شیر بشه و سرعت هر کس بشه 16 .
    حالا من نمیدونم که اگر همین الان سرویس 128 رو دوباره به 8 نفر بدن چطوری هست که سرعت دانلود میشه 2 کیلو! شایدم خیلی ها دیگه با سرعت 200 و بالای اون سروکله زدن و میگن محدود باشه ولی سرعت همین 200 باشه ..
    اخه قرار نیست که همه بیایم و سرویس 128 بگیریم با یه پروانه کسب و یا یه کارت دانشجویی بالاترش رو هم میدن همینطوری که الان اینطور هست
    با این تیکه موافقم
    سرعت 128 بین 10 نفر شیر بشه همون 16 میمونه و به 2 نمیرسه در ضمن من خودم از یه کارمند مخابرات پرسیدم میگه خود مخابرات تو بعضی مراکز سرعت رو بین 20 هم شیر میکنه در صورتی که خودش بخشنامه داده به isp ها که حق ندارید بیشتر از 10 شیر کنید

10. این کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

والله زبون من و چند نفر دیگه از دوستان مو دراورد ولی آخر سر هم نتونستیم حالی این ملت بکنیم که اگر یه کاری میخواید بکنید عاقبتش رو نگاه کنید مثلا نمونه بارز این دوستان که اصلا فکر نمیکنن چند صفحه قبل هست که گفته

دوست عزیزی که فکر میکنی وقتی نامحدود شد میان با پول 128 کیلوبیت سرعت 240 کیلوبایت بهت بدن این فکر باطل رو از سرت بیرون کن
    دلیل این که الان دارن 240 میدن اینه که در عوضش محدودیت داره اصلا شما زنگ بزن به شرکت بگو 24 مگ بهت بدن و اونا هم میدن چون محدودیت داره ولی وقتی که نامحدود باشه همون سرعت رو بهت میدن نه بیشتر عاشق چشم و ابروت که نیستن و این رو هم بدون که هیچ شرکتی برای رقابت نمیاد ضرر کنه و همه سرعت ها همون سرعت قرارداد میشه
    برای خودم متاسفم که دارم توی چه تاپیکی فعالیت می کنم. اتفاقا ما زبونمون مو در اورد.
    یعنی اینقدر سطحی نگر ندیده بودم اونم کلا توی یک تاپیک!
    من کی گفتم 240 میدن؟گفتم اونی که الان محدودیت داره داره با 240 دانلود می کنه پول 256 کیلوبیت داره میده و چون محدودیت حجمی داره بهش سرعت 240 میدن تا حجمش تموم شه.
    خب وقتی نامحدود شد اولش معلومه طبق قانونش میدن مثلا 128 میشه دانلودش 16. ولی شرکت ها میان و واسه رقابت سرعت رو می برن بالاتر. اونم نه تا 240 بلکه مثلا تا 40-50.
    این مطلب رو توی 20 صفحه ما توی تاپیک توضیح دادیم. ولی انگار هنوز...

اگه از اول 128 رو سرعتای 200-300 نمی دادن الان وضعمون اینطوری نبود. این قانون 128 کیلوبیت رو عین آب خوردن دورش زدن. البته من با این قانون هم مشکل دارم ولی میگم اینم رعایت نکردن اونم فقط واسه حرص پول
    Last edited by pcsoft; 31-08-2011 at 08:23.

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

فکر میکنم این تایپیک ها برای آگاه کردنه ولی ما داریم اشتباه جلو میریم چون خودمونو قرار میدیم جلوی بعضی ها و مقابله میکنیم انگار مسابقه ست ....
    در واقع این شکایت برای گرفتن حق همه ست نه فقط حق خودمون...
    باور کنید خیلی از دوستان موافق نامحدود (مثل خودم) با پینگ 250 و دانلود شبانه 3..4 گیگ هستیم
    مخالفان نامحدود اگر قانع نمیشن حداقل یه خورده تنوع طلبی پیشه کنند یه ذره هم به دیگرون فکر کنند
    فعلا Bye

13. 3 کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان خداییش آدمای خیلی جالبی هستیم, مدتها لعن و نفرین میکنیم این شرکتها رو به خاطر این سیستم مسخره ی اینترنت حجمی که تو هیچ جای دنیا اجرا نمیشه اونوقت حالا که یه قانونی گذاشتن که اینترنت حجمی بساطش باید برچیده شه تاپیک و پست میزاریم که نه همون اینترنت حجمی باشه بهتره...مسخره ایم به خدا ماها ....البته یه بررسی که کردم دیدم اینایی که دارن خط میدن که اینترنت اگه نامحدود بشه افتضاح میشه و سرعتش میاد پایین و اینا اکثریت تازه عضو شدنو حتی پستاشون از 10 تا هم فراتر نرفته که این خود گویای اینه که سرشون تو آخوره کی هست و از شرکتهای اینترنتی دارن خط میگیرن, آخه یکی نیست بهشون بگه که بابا از سیاهی که رنگی بالاتر نیست سرعت اینترنت که دیگه از این پایینتر نمیشه و معنایی نداره لااقل نامحدود باشه باز از هیچی بهتره , یه بارم که داره یه قانونی شاید اجرا بشه که کمی فکر مصرف کننده باشه و از دزدی بی حد و اندازه ی شرکتهای اینترنتی در محاسبه ی حجم و وارد آمدن هزینه ی گزاف به مشترکان بکاهه, حالا ماها خودمون که مدتها در حسرت همچین چیزی بودیم شدیم مخالف و کاسه ی داغتر از آش به نفع شرکتهای دزد اینترنتی!!.....
    منم مخالف این طرح هستم ،اما تعداد پستهای من و شما یکیه.
    مساله دیگه اینکه، تو سرت رو کردی زیر برف ، توی آخور و یا هر جای دیگه ای ! ، چون در حال حاضر سرعت خیلی از کاربران بیش از حد متعارف هست. و اگه این طرح اجرا بشه، سرعتها واقعی یا حتی بدتر میشه ، اونم با این قیمتهای گزاف !
    آخه اینترنت 10-20 کیلوبایت به چه دردی میخوره؟ من در حال حاضر اینترنت محدود با سرعت بالای 100KB (سرویس 256) دارم، وبگردی ام رو می کنم و دانلود رایگان شبانه ام رو هم دارم و نسبتا هم راضی ام.
    مسلماً اگه ارزون تر بشه و یا کیفیت بالاتر بره، راضی تر هم خواهم بود.
    Last edited by feizol65; 31-08-2011 at 09:31.

15. این کاربر از feizol65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها یه چیزی رو در نظر داشته باشین که ما اینجا هرچقدر هم زیاد به نظر بیایم حد اکثر 1000 نفر هم نمی شیم
    به فرض که همین هزار نفر باشیم، حدود 6 ماه شبانه روز به انواع مختلف به وضعیت بد شاتل شکایت کردیم،از کلی نامه و تلفن و چت آنلان و رفتن حضوری به مراکز شاتل و فسخ قرار داد گرفته تا شکایت به انواع مراجع ذی صلاح. و جالب اینکه آبی از آب تکون نخورد و هرجوری دلش خواست با ما طی کرد
    از بستن پورت تورنت و وی پی ان گرفته تا محدود کردن سرعت در حد 5 کیلو بایت و دی سی کردن تعمدی در ساعات رایگان و کم کردن سرعت از ساعت 1 تا 4 صبح و هزارتا کوفت و زهرمار دیگه
    یه مشکلی که هست اینه که شاید بیش از 70 درصد کسایی که ای دی اس ال دارن هر بلایی هم که سر سرویسشون بیاد اصلا متوجه نمی شن. چه برسه به اعتراض و پیگری !
    پس این فکر که اگه فردا بعد از عملی شدن این طرح مشکلات رو با اعتراض رفع کنیم و باعث بهبود کلی کیفیت اینترنت بشیم یه کم دور از واقعیته چون واقع بینانه کل ماها باهم در قیاس با آمار کلی ای دی اس ال دارها یه دستیم و از یه دست صدایی در نمیاد
    اثبات این مطلب هم اینه که تو کشور هزار و یک مشکل دیگه هم داریم و همه هم ازش خبر دارن ولی کسی تکونی به خودش نمی ده

17. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مساله دیگه اینکه، تو سرت رو کردی زیر برف ، توی آخور و یا هر جای دیگه ای ! ، چون در حال حاضر سرعت خیلی از کاربران بیش از حد متعارف هست. و اگه این طرح اجرا بشه، سرعتها واقعی یا حتی بدتر میشه ، اونم با این قیمتهای گزاف !
    کی گفته قیمت ها گزاف میشه ؟
    قیمت ها رو که همراه این طرح اعلام کردن
    256 نامحدود 12 هزار تومن گزاف هست ؟ شما برای 128 محدود دو سه گیگ در ماه باید میانگین بیشتر از 12 تومن بدی.

کجای دنیا آخه سرویس محدود میده که ایران داره میده ؟ تا ما مثل بقیه دنیا حجم نامحدود نشیم و سرعتمون افت نکنه مسئولین مخابرات و کشور به فکر کار اساسی برای ارتقاء پهنای باند کشور نمیفتن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •