فرشید جان این دانشکده ها خوابگاه میدن؟؟؟؟؟؟
سخت
متوسط
آسان
کسی اطلاعاتی راجع به دانشکده امام محمد باقر داره؟
کیفیت درسی؟ جو دانشگاه؟ استاداش؟؟؟
به نظر من باید اول ظرفیت دانشکده هارو تو هر رشته اعلام کنن تا ما با توجه به ظرفیتها درس بخونیم
مپله خود من اگر میدونستم کنترل یهمن ماه پذیرش داره و310 میگیره هدفمو به جای قدرت کنترل میزاشتم
من تو کنکور کاردانی به کارشناسی معماری 4700 شدم. به نظر سما می تونم سمنان یا قزوین قبول شم؟
اگه میشه جوابو به ایمیلم بفرستید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 1200 ماشین ابزارم غیر انتفاعی کار قزوین قبول میشم؟نکنه شبانه هم قبول میشم.راستی گرایشای دیگه 2500 هستم اصلا گرایشهای دیگه میتونم بزنم.خواهشن راهنمایی کنید.اینم ظرفیتها روزانه 115تا نیمه اول تا90 نیمه دوم شبانه 40تا نیمه اول 150تا نیمه دومغیر انتفاعی هم 1172 تا پذیرش دارن که من دانشگاههاشو نمیشناسم هرکی دانشگاه خوب میشناسه بگه من اونجارو بزنم.اینم دانشگاهها اروندان خرمشهر اقبال لاهوری مشهد اندیشمند لاهیجان ایرانمهر قروه پاسارگاد شیراز پالایش خمینی شهر تابناک لامرد دانش پزوهان اصفهان روزبه زنجان صنعتی فولاد اصفهان نایینی نایین میرداماد گرگان کار قزوینو خرمدره و رفسنجان که دیگه خودم توش درس خوندم
سلام من رتبم 240 الكترونيك شده روزانه قبول مي شم از اصفهانم
---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------
فرق دانشگاه با اموزشكده چيه
من كه اصفهانم شبانه مهاجر شانسي براي قبولي دارم بارتبه 240؟
من کاردانی اونجا بودم
خوبه بد نیست
خوابگاه هم داره توی دانشگاه
احتمالا قبولید
یه راهنمایم برای ما بچه های هنر بکنین.برا انتخاب رشته .با رتبه 2000.تهران کجا میشه قبول شد؟
همه ی گرایش ها رو طبق علاقه انتخاب کنید ، قزوین قبول میشید انشالله
240 روزانه قبولیش سخته ، احتمالش خیلی کمه
آموزشکده هم اسمش روشه ، خیلی مونده تا دانشگاه بشه
شبانه ممکنه قبول بشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)