فولش کن بزار بمونه
چرا؟
دلیل علمی؟
چون که باطری وقتی پر باشه بزننش به برق مستقیم به خود لپتاپ وصل میشه و دیگه کاری به باطری نداره
البته فکر کنم نرم افزارهایی هست که درصدشو تنظیم کنه
واسه اینم میگم جدا نکنی که اگه یه وقتی برق رفت و اطلاعات روش بود و مهم بود ذخیره بمونه
وگرنه اگه اطلاعات مهمی ندارید در بیارید بهتره چون گرمای خود لپتاپ دیرتر خرابش میکنه
(اینقدرم زیاد نیست که بگی با در آوردن کلی عوض بشه)
برو تو سایت صبا رایانه.
خوب با منتشر شدن ورژن 218 بایاس n45sf مشکل گرافیک این مدل هم برطرف شد(lag داشتن در بازیهای سنگین)![]()
مگه n45sf توی بازار ایران پیدا میشه؟
فعلاً که فکر نکنم ولی بالاخره که پیدا می شه؟!![]()
با سلام راستش من جدیدا لپ تاب ASUS N53SV را خریدم اما روی خود لپ تاب برای مدل نوشته X5MS Series حالا ایا این لپ تاب جزو سری N هست یا نه ؟ اگر نیست به نظر شما من چه کار کنم؟![]()
کسانی که لپ تاپ n55sf مدل hd+ را خریدند آدرس-شماره تلفن یا نام فروشگاه اینترنتی آن را برایم pm کنند و یک نکته من در تهرانم اما اگر آدرستون در شهرستان بود مشکلی ندارد بشرطی که قابل اطمینان باشد و برایم پست کند.
با تشکر از زحماتتون
ba tashakor az hameye dustani ke mabahese in site va in bahs ro edare mikonan mikhastam beporsam n55 ba keyboarde meshki nadarim? man aslan natunestam ba zaheresh kenar biam va nemikham laptopi be in khubiro be khatere in masale az dast badam dar zemn mikhastam khahesh konam dustan dar morede k53sv mano rahnamayi konan chon un zaheresho pasandidam va tu baresiha didam card gragphice 540sh nazdik be 555e va inke k53sn ham darim ya na
Last edited by soshians58; 11-11-2011 at 18:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)