تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 100 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 996

نام تاپيک: پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دو تا سئوال :

در حالت فعلی شرکت‌ها 4 گیگابایت ترافیک 128 را به قیمت 14000-13000 تومان در یک ماه می‌فروشند و برای هر گیگ اضافه هم 5000 تومان می‌گیرند

با این وضعیتی که اعلام شده شرکت‌ها 4 گیگابایت ترافیک 128 را

با حداکثر مقدار دانلود با نرخ اشتراک یک به ده در یکماه برحسب گیگابایت : 4 گیگ را باید 9920 بفروشند
    با حداکثر مقدار دانلود با نرخ اشتراک یک به یک در یکماه برحسب گیگابایت : 41 گیگ را هم باید 9920 بفروشند (که در وضعیت فعلی این میزان ترافیک را 198000 تومان می‌فروشند (4 گیگ 13000 تومانی و 37 گیگ 5000 تومانی) )

1. چه تفاوت قیمتی بین اشتراک یک به یک با اشتراک یک به ده وجود دارد؟

2. چرا مخابرات هنوز هم این دستورالعمل را اجرا نمی‌کند و خودش ترافیک اضافی می‌فروشد (اگر اینترنت حجمی جمع شود و نامحدود باشد دیگر خرید ترافیک اضافی برای کابر معنی ندارد)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 6 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

وقتی قراره اطلاع رسانی بشه کجا بهتر از فیسبووووووووک ؟

صفحه پیگیری شکایت و اطلاع رسانی

کد:
    Last edited by jujushow; 25-08-2011 at 21:20.

4. 3 کاربر از jujushow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

وقتی قراره اطلاع رسانی بشه کجا بهتر از فیسبووووووووک ؟

صفحه پیگیری شکایت و اطلاع رسانی

کد:
    عزیز همینجا هم این تاپیک در عرض سه روز حدود 20 صفحه شده...

6. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اون آواتارت ناقلا احمد مولاست ؟؟؟؟

8. این کاربر از P3rsia king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بله ولی خوب این تاپیک 95 درصد خواننده هاش از اعضای انجمن هستند . من فکر میکنم اگه قرار باشه به جایی برسه با 10-20 نفر مشکلی حل نمیشه .

10. 2 کاربر از jujushow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASOUD_MW2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دو تا سئوال :

در حالت فعلی شرکت‌ها 4 گیگابایت ترافیک 128 را به قیمت 14000-13000 تومان در یک ماه می‌فروشند و برای هر گیگ اضافه هم 5000 تومان می‌گیرند

با این وضعیتی که اعلام شده شرکت‌ها 4 گیگابایت ترافیک 128 را

با حداکثر مقدار دانلود با نرخ اشتراک یک به ده در یکماه برحسب گیگابایت : 4 گیگ را باید 9920 بفروشند
    با حداکثر مقدار دانلود با نرخ اشتراک یک به یک در یکماه برحسب گیگابایت : 41 گیگ را هم باید 9920 بفروشند (که در وضعیت فعلی این میزان ترافیک را 198000 تومان می‌فروشند (4 گیگ 13000 تومانی و 37 گیگ 5000 تومانی) )

1. چه تفاوت قیمتی بین اشتراک یک به یک با اشتراک یک به ده وجود دارد؟

2. چرا مخابرات هنوز هم این دستورالعمل را اجرا نمی‌کند و خودش ترافیک اضافی می‌فروشد (اگر اینترنت حجمی جمع شود و نامحدود باشد دیگر خرید ترافیک اضافی برای کابر معنی ندارد)
    1. قیمت پهنای باند 128 کیلوبیت بر اساس میزان پهنای باند خریداری شده توسط شرکت متفاوت هست! من برای یک شرکت معمولی با 100 مگابیت ظزفیت حساب میکنم که قیمتش بین 50 تا 70 هزار تومان خواهد بود! (برای شرکت) برای مشتری هم قیمت شرکت ها خیلی تفاوت داره! اما اکثرا 120 تومن به بالا هستن! (منظورم 128 کیلوبیت ددیکیت یا 1 به 1 هست)

2. همونطور که در صفحات قبل خبر رو گذاشتیم هنوز به شرکت ها ندا و مخابرات ابلاغ نشده و به زودی ابلاغ خواهد شد.

...............

تصحیح میکنم!
    قیمت 128 کیلوبیت ددیکیت برای شرکت 35 هزار تومان خواهد بود نه 50 تا 70 هزار تومان.

Last edited by MASOUD_MW2; 25-08-2011 at 22:29.

12. این کاربر از MASOUD_MW2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Intel VS AMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله ولی خوب این تاپیک 95 درصد خواننده هاش از اعضای انجمن هستند . من فکر میکنم اگه قرار باشه به جایی برسه با 10-20 نفر مشکلی حل نمیشه .
    درسته تو فيسبوك سريعتر اطلاع رساني ميشه ولي در صد بيشتري از بچه هاي فروم هستند كه پيگيرند به نظر من قضيه فيسبوك فرق داره اينجا همه درگير اين مشكلن.

14. این کاربر از Intel VS AMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    امیدوارم همه دوستان بزودی با سرعت بالا وبا قیمت ناچیز به اینترنت وصل بشن.انشاالله سرعت بیشتر از سرعت من گیرتون بیاد.کی میشه سرعت همه بالای 1 مگ بشه و دوستان کاراشونو سریعتر انجام بدن؟یه عکس از سرعت 7 الی 8 مگ خودم بذارم تا دوستان ببینن که چقدرخوبه درکناررفع محدودیت حجم،سرعت هم بالا باشه.

با ویستا آپلود سرعتم بیشتر نشد.(برای امتحان دانلودش کردم).توی یه تا پیک عکس حداکثر سرعتمو (بین 7تا 8 مگابایت در ثانیه)گذاشته بودم.
    ما یک هفتم این سرعت را تجربه کردیم (فکر کردیم) خیلیه این که دیگه (تقریبا 100 برابر سرعت 128Kbps هست)
    خانگی که نیست!!! با آرزوی اینکه همه (در ایران) با این سرعت به اینترنت وصل شوند.

پس کی می خوان به شرکتا اعلام کنند من چند روز دیگه باید تمدید کنم زودتر درست بشه

16. این کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aminhacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من 102 بار با همین تنظیمات مکاتبه کردم سره یک مشکل خیلی ببخشید آدم بی آدبی نیسم اما واقعا به معنای واقعی بیلاخ دادن
    فکر میکنین نمیدونن همه جا انجوره بازرسا آمار نمیدن ... اینا جمیعا به دزدی خو گرفتن ... هر از چند وقتی یک چیزیم میگن تابیل نشه ... اما شما شکایتتونو بکنین (و البته من) همین فشارا از آخر از اون ور میزنه بیرون

18. 2 کاربر از aminhacker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

به اعتقاد من باید از تمامی امکاناتی که در اختیار داریم استفاده کنیم ، فروم جای خودش رو داره ، فیس بوک جای خودش.

خود من برای تمامی Contact های ایمیل آدرس تاپیک رو میفرستم و ازشون میخوام که اطلاع رسانی کنند.

---

دوستان این طور نباشه که شکایات و پیگیری ها فقط محدود به این طرح باشه ، باید این کار رو برای حذف تمامی محدودیت های احمقانه ای که داره به ما تحمیل میشه ادامه بدیم.

---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:46 AM ----------

من 102 بار با همین تنظیمات مکاتبه کردم سره یک مشکل خیلی ببخشید آدم بی آدبی نیسم اما واقعا به معنای واقعی بیلاخ دادن
    فکر میکنین نمیدونن همه جا انجوره بازرسا آمار نمیدن ... اینا جمیعا به دزدی خو گرفتن ... هر از چند وقتی یک چیزیم میگن تابیل نشه ... اما شما شکایتتونو بکنین (و البته من) همین فشارا از آخر از اون ور میزنه بیرون
    فرمایش شما متین ولی مسلما با دست روی دست گذاشتن و بی خیالی طی کردن مشکلاتمون حل که نمیشه هیچی ، اوضاع هر روز بدتر از این هم خواهد شد.

20. 8 کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •