دوستان حتما درایور جدید انودیا و پچ بازی رو نصب کنید
امروز بالاخره پچ و درایور رو ریختم الان روی تنظیمات الترا و aa8 فریم ریت بازی ار 28 شده 35![]()
درایور 310.64 خیلی عالیه ..تا 30درصد افزایش میده ..
راسی کدوم پچ ؟
خودتون ببینین چه فرقی دارن
overall quality: low textures:low
shadown: low ,8x aa , ssao on
directX11
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
overall quality: high textures:-high
shadown: high ,8x aa, ssao on
directX11
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
overall quality: ultra textures:ultra
shadown: ultra,8x aa, ssao on
directX11
من متوجه نشدم که منظور شما از این عکسها چی بود؟
خب مسلم هست که هرچه تنظیمات های گرافیکی کمتر باشه جزییات هم کمتر میشه
من که تفاوتی نمی بینم به اون صورت
خیلی دوست دارم که تفاوتها رو ببینم
آخه خیلی توی سایت های مختلف گشتم اما مطلبی رو ندیدم
لینک پچ رو میدی دانلود کنیم ؟!![]()
اگه تفاون بین low و ultra همینقدره که پس من که کارتم مزخرفه و بووووووووووووووقه ضرر نکردم سر این بازی . آپدیت 310.64 انویدیا رو هم نصب کردم رو medium بازی میکنم امتحان نکردم شاید بعضی چیزاشو بتونم رو high بذارم .
این اسکیل پوینت ها (skill point) رو چجوری میشه استفاده کرد تو صفحه اسکیل که میری فقط یه سری شکل هست که روش کلیک میکنی یکی از این گزینه ها میاد view tatu , view toturial , back چهار امتیاز اسکیل پوینت دارم ولی نمی دونم باید چیکارش کنم .
من میگفتم مثل سری قبل نباشه که سر هر دوراهی میریختن سرت یا میوفتادن دنبالت ، یه جا شاید 5 تا ماشین دزدای دریایی هی یکی یکی اومدن و منم هی کشتمشون انگار تمومی نداشتن منم سوار ماشین شدم زدم به چاک تازه درگیری با آدمیزاد کم بود حالا باید با حیوونا هم بجنگی .
دوستان چطوری باید با directX11 بازی کرد؟من تو ستینگ بازی directX 9 رو نمیتونم به directX 11 تغییر بدم، directX 11 هم نصبه
دوست عزیز میتونی ۲تا اسکرین از directX11 و directX9 این بازی بذاری مقایسه کنیم؟
ممنون
لینک پچ از یوبی سافت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)