اینا واسه جی اسم ارنا هستاگه بچه ها هم تست بگیرن باید همین حدودا باشه
-------------------------------------------
Mini Pro
اینا واسه جی اسم ارنا هستاگه بچه ها هم تست بگیرن باید همین حدودا باشه
-------------------------------------------
Mini Pro
سلام
محتویات تو جعبه چی هاست؟ محض احتیاط حین خرید می پرسم. در ضمن مدل هاشونم هم اگه مهم هست بنویسید مثل هندزفری
تنکس
فون آرنا همچین چیزی نوشته
In the box you'll find:
Sony Ericsson Xperia mini pro
Wall charger with detachable microUSB cable
MH410 GreenHeart handsfree
2GB microSD card
Small cleaning cloth
Screen protector
Lots of papers
قاب پشت نداره؟
سلام
نه دوست من این طور نیست. من ورژن Hvga نصب کردم. در بخش پایین تصویر کلیدها کنترلی هست.
واقعا 0.2 اینچ خیلی بزرگ؟
البته من فرصت مشاهده Xperia mini pro را از نزدیک نداشتم. چون توی همدان خیلی دیرتر اومد. من هم وقتی گوشی به دستم رسید (از پست) خیلی جا خوردم. فکر نمی کردم اینقدر کوچک باشه. الان هم ازش راضی هستم ولی بدم نمیوم همون گوشی مورد علاقم یعنی SAMSUNG I9003 GalaXy SL را با اون صفحه نمایش 4 اینچیش می خریدم.
پست 134 صفحه 14 همین تایپیک :
مال "فون آرنا" با سایت "سونی اریکسون" متفاوت هست!
Last edited by atlas-m; 05-11-2011 at 22:23.
سلام..
0.2 اینچ خیلی بزرگ نیست ولی مثل خیلی از گوشی های این رنج هست مثل c6-01 .gio .nokia 500 و.. در کل سایز متوسط هست و تایپ و وبگردی راحته....
منم وقتی عکساشو دیدم و بعد اونو از نزدیک دیدم واقعا xperia mini کوچیکه.. این کوچیک بودن باعث میشه ال سی دی هم کوچیکتر به نظر بیاد .ولی طارحی باریکش واقعا خیلی باحال بود...
قبلا فکر میکردم اندازه x8 باشه اخه با اونم راحت بود ولی یکیم زیاد سونی کوچیک ساخته.
ولی live with walkman از لحاظ ابعاد هم بزرگتر هست..
البته چون گوشی قبلیم htc trophy بود ال سی دی 3.8 اینچ بود یکمی این به چشم کوچیک می امد...
ولی در کل خیلی راحت باهاش تایپ و.. میکنم. خوبه که راحت تو دست میشینه کوچیک نیست.
, ولی به نظر من تایپ روی ال سی دی 3 اینچ هم کار راحتی... فقط کمی ابعد xperia mini کوچیک ساخته شده.. حداقل باید اندازه x8 میشد خیلی عالی میشد.!!
ولی بازم در نقد هاش اصلا از ال سی دی ایرادی مگرفتند. همین جمع و جوریش یک امتیاز محسوب میشه..
وقتی htc trophy داشتم چون کمی بزرگ بود داخل هر جیبی جا میشد... خیلی وقت ها مجبور بودم دستش بگیرم...
Last edited by Punisher_2008; 06-11-2011 at 13:53.
سلام دوستان
منم باكوچيك بودن گوشي مشكل دارم،به نظرشما گوشي سوني اريكسون لايو رو بگيرم؟ از لحاظ سخت افزاري بااكسپريا ميني يكيه؟ به نظرشماكدوم يكي بهتره؟
ســـــــــــلام
امروز بالاخره تونستم گوشیمو "آپدیت" (Sony Ericsson Xperia™ mini pro) کنم. البته با هزار داستان. اولاً پهنای باند اینترنت من 128 Kbps بود و به همین خاطر دانلود حدود دو ساعت طول کشید. دوماً که نرم افزار Sony Ericsson PC Companion 2.0 دوبار در لحضات بسیار حساس هنگ کرد! ولی خوش بختانه گوشی آسیبی ندید و آپدیت با موفقیت انجام شد.
Android version : 2.3.4
Build number : 4.0.2.A.0.42
-----------------------------------
اسکرین شات
عکس برداری پانوراما
عکس بر داری ۳بعدی
گالری ۳بعدی
قابلیت بکاپ گیری
ایکس پریا در فـ.ـیـ.ـس.بـ.ـو.ک
قطع تماس با کلید پاور
ویدجت ساعت جهانی
Last edited by atlas-m; 07-11-2011 at 05:14. دليل: Update
سلام..
بله دوست live از نظر سخت افزاری مثل XPERIA MINI هست به اضافه 2تا اسپیکر استریو با صدای بلند و با کیفیت و ال سی دی 3.2 اینچ یعنی 0.2 اینچ بزرگتر...
---------- Post added at 09:37 AM ---------- Previous post was at 09:36 AM ----------
سلام..
تبریک میگم...
فکر کنم اول XPERIA MINI از اندروید 2.3.3 استفاده میکرد حالا سونی اریکسون 2.3.4 داده درسته؟
از طریق Update service اپدیت کردین؟
فکر کنم آپدیت از طریق pc comanion با seus فرقی نکنه (برای سایر گوشی ها اینطوریه)از طریق Update service اپدیت کردین؟
یه سوال:
این گوشی ها مثل htc برند نیستند که آپدیت برای یکی بیاد و برای یکی نیاد؟ (مال من ودافون بود و مجبور شدم دیبراند کنم)
هر گوشی ای (برای هر منطقه ای) الان آپدیت میشه؟
نمی دونم چرا هنوز در خرید دو به شکّم!؟
واسه همه ی برند ها آپدیت میاد ، ولی واسه یه برند دیرتر ، واسه یه برند زودتر...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)