تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 103 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 1025

نام تاپيک: Xperia™ mini & mini pro | اندرويدي كوچك سوني اريكسون با پردازنده ي 1 گيگاهرتزي

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

9

سلام..
    دوستان میشه یک بنچمارک از این گوشی قرار بدین.
    اخه شنیدم نمره بنچمارک این گوشی از neo و arc هم بیشتر میده...
    اینا واسه جی اسم ارنا هست اگه بچه ها هم تست بگیرن باید همین حدودا باشه

-------------------------------------------
    Mini Pro

2. 4 کاربر از adrenalin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

سلام
    محتویات تو جعبه چی هاست؟ محض احتیاط حین خرید می پرسم. در ضمن مدل هاشونم هم اگه مهم هست بنویسید مثل هندزفری

تنکس

فون آرنا همچین چیزی نوشته

In the box you'll find:

Sony Ericsson Xperia mini pro
    Wall charger with detachable microUSB cable
    MH410 GreenHeart handsfree
    2GB microSD card
    Small cleaning cloth
    Screen protector
    Lots of papers

قاب پشت نداره؟

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

10 امکــــــانات نبود!

سلام
    دوست عزیز بازی nova 2 که نصب کردین حتما فایل apk که نصب کردین مخصوص wvga بوده..
    نه دوست من این طور نیست. من ورژن Hvga نصب کردم. در بخش پایین تصویر کلیدها کنترلی هست.
    من قصد خرید MINI PRO رو داشتم... ولی واقعا خیلی گوشی کوچیکیه..... منظورم از لحاظ ابعاد هست..
    وقتی تو دستم گرفتمش خیلی ضد حال خوردم فکر نمیکردم تا این حد کوچیک باشه.. حداقل اندازه X8 هم نبود.
    ولی میدونی اگه بزرگ باشه هم کیفیتش کم میشه.. تراکم پیکسل پایین میاد. من galaxy ace داشتم رزولیشن hvga و ال سی دی 3.5 اینچ چندان ال سی دی تعریفی نبود .. کمی در رنگ های مشکلی تو ذوق میزد.
    ولی خیلی باریک ساخته شده بود...خوشگل بود..
    ولی از لحاظ سخت افزاری واقعا گوشی قدرتمندیه..
    95% بازی های hd رو ساپورت میکنه ..
    الان چون رزولیشن hvga رایج شده همه بازی ها این رزولیشن رو ساپورت میکنند.. فقط یک سری بازی های خاص مثل asphalt 6 فکر کنم برای hvga نیست ولی بازی fast and furst...5 که جدیدتر بود و گرافیکش در هامون حد بود برای hvga امد.
    تا اینکه فروشنده بهم LIVE with walkman نشون داد دیدم هامون ویژگی های و سخت افزار xperia mini ولی به اضافه ال سی دی 3.2 اینچ . صدای بلند هست..
    الانم ازش راضی هستم.
    واقعا 0.2 اینچ خیلی بزرگ؟
    البته من فرصت مشاهده Xperia mini pro را از نزدیک نداشتم. چون توی همدان خیلی دیرتر اومد. من هم وقتی گوشی به دستم رسید (از پست) خیلی جا خوردم. فکر نمی کردم اینقدر کوچک باشه. الان هم ازش راضی هستم ولی بدم نمیوم همون گوشی مورد علاقم یعنی SAMSUNG I9003 GalaXy SL را با اون صفحه نمایش 4 اینچیش می خریدم.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

11 محتویات

سلام
    محتویات تو جعبه چی هاست؟ محض احتیاط حین خرید می پرسم. در ضمن مدل هاشونم هم اگه مهم هست بنویسید مثل هندزفری

تنکس

فون آرنا همچین چیزی نوشته

In the box you'll find:

Sony Ericsson Xperia mini pro
    Wall charger with detachable microUSB cable
    MH410 GreenHeart handsfree
    2GB microSD card
    Small cleaning cloth
    Screen protector
    Lots of papers

قاب پشت نداره؟
    پست 134 صفحه 14 همین تایپیک :
    در هنگام خرید به محتویات داخل جعبه توجه کنید.
    محتویات Sony Ericsson Xperia mini pro : گوشی SK17i - هدست MH650 - کابل USB مدل EC450 - باتری EP800 - دو گیگا بایت حافظه MicroSD بدون مدل - محافظ صفحه مدل ET922 - قاب گوشی دوم (فقط قسمت پشت گوشی - مال من آبی بود) - آداپتور EP800 - چندتا دفتر چه ---> داخل یک جعبه کوچک.

من گوشی خودم را از سایت آل دیجیتال تهیه کردم. محتویات و مدل آنها با سایت سونی اریکسون یکی بود.[COLOR="Silver"]
    مال "فون آرنا" با سایت "سونی اریکسون" متفاوت هست!
    Last edited by atlas-m; 05-11-2011 at 22:23.

6. این کاربر از atlas-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام

نه دوست من این طور نیست. من ورژن Hvga نصب کردم. در بخش پایین تصویر کلیدها کنترلی هست.

واقعا 0.2 اینچ خیلی بزرگ؟
    البته من فرصت مشاهده Xperia mini pro را از نزدیک نداشتم. چون توی همدان خیلی دیرتر اومد. من هم وقتی گوشی به دستم رسید (از پست) خیلی جا خوردم. فکر نمی کردم اینقدر کوچک باشه. الان هم ازش راضی هستم ولی بدم نمیوم همون گوشی مورد علاقم یعنی SAMSUNG I9003 GalaXy SL را با اون صفحه نمایش 4 اینچیش می خریدم.
    سلام..
    0.2 اینچ خیلی بزرگ نیست ولی مثل خیلی از گوشی های این رنج هست مثل c6-01 .gio .nokia 500 و.. در کل سایز متوسط هست و تایپ و وبگردی راحته....
    منم وقتی عکساشو دیدم و بعد اونو از نزدیک دیدم واقعا xperia mini کوچیکه.. این کوچیک بودن باعث میشه ال سی دی هم کوچیکتر به نظر بیاد .ولی طارحی باریکش واقعا خیلی باحال بود...
    قبلا فکر میکردم اندازه x8 باشه اخه با اونم راحت بود ولی یکیم زیاد سونی کوچیک ساخته.
    ولی live with walkman از لحاظ ابعاد هم بزرگتر هست..
    البته چون گوشی قبلیم htc trophy بود ال سی دی 3.8 اینچ بود یکمی این به چشم کوچیک می امد...
    ولی در کل خیلی راحت باهاش تایپ و.. میکنم. خوبه که راحت تو دست میشینه کوچیک نیست.
    , ولی به نظر من تایپ روی ال سی دی 3 اینچ هم کار راحتی... فقط کمی ابعد xperia mini کوچیک ساخته شده.. حداقل باید اندازه x8 میشد خیلی عالی میشد.!!
    ولی بازم در نقد هاش اصلا از ال سی دی ایرادی مگرفتند. همین جمع و جوریش یک امتیاز محسوب میشه..
    وقتی htc trophy داشتم چون کمی بزرگ بود داخل هر جیبی جا میشد... خیلی وقت ها مجبور بودم دستش بگیرم...
    Last edited by Punisher_2008; 06-11-2011 at 13:53.

8. این کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه NIMA.GNI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    منم باكوچيك بودن گوشي مشكل دارم،به نظرشما گوشي سوني اريكسون لايو رو بگيرم؟ از لحاظ سخت افزاري بااكسپريا ميني يكيه؟ به نظرشماكدوم يكي بهتره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

10 Xperia™ mini pro آپدیت می شود!

ســـــــــــلام
    امروز بالاخره تونستم گوشیمو "آپدیت" (Sony Ericsson Xperia™ mini pro) کنم. البته با هزار داستان. اولاً پهنای باند اینترنت من 128 Kbps بود و به همین خاطر دانلود حدود دو ساعت طول کشید. دوماً که نرم افزار Sony Ericsson PC Companion 2.0 دوبار در لحضات بسیار حساس هنگ کرد! ولی خوش بختانه گوشی آسیبی ندید و آپدیت با موفقیت انجام شد.

Android version : 2.3.4
    Build number : 4.0.2.A.0.42
    -----------------------------------
    اسکرین شات
    عکس برداری پانوراما
    عکس بر داری ۳بعدی
    گالری ۳بعدی
    قابلیت بکاپ گیری
    ایکس پریا در فـ.ـیـ.ـس.بـ.ـو.ک
    قطع تماس با کلید پاور
    ویدجت ساعت جهانی
    Last edited by atlas-m; 07-11-2011 at 05:14. دليل: Update

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    منم باكوچيك بودن گوشي مشكل دارم،به نظرشما گوشي سوني اريكسون لايو رو بگيرم؟ از لحاظ سخت افزاري بااكسپريا ميني يكيه؟ به نظرشماكدوم يكي بهتره؟
    سلام..
    بله دوست live از نظر سخت افزاری مثل XPERIA MINI هست به اضافه 2تا اسپیکر استریو با صدای بلند و با کیفیت و ال سی دی 3.2 اینچ یعنی 0.2 اینچ بزرگتر...

---------- Post added at 09:37 AM ---------- Previous post was at 09:36 AM ----------

ســـــــــــلام
    امروز بالاخره تونستم گوشیمو "آپدیت" (Sony Ericsson Xperia™ mini pro) کنم. البته با هزار داستان. اولاً پهنای باند اینترنت من 128 Kbps بود و به همین خاطر دانلود حدود دو ساعت طول کشید. دوماً که نرم افزار Sony Ericsson PC Companion 2.0 دوبار در لحضات بسیار حساس هنگ کرد! ولی خوش بختانه گوشی آسیبی ندید و آپدیت با موفقیت انجام شد.

Android version : 2.3.4
    Build number : 4.0.2.A.0.42
    -----------------------------------
    اسکرین شات
    عکس برداری پانوراما
    عکس بر داری ۳بعدی
    گالری ۳بعدی
    قابلیت بکاپ گیری
    ایکس پریا در فـ.ـیـ.ـس.بـ.ـو.ک
    قطع تماس با کلید پاور
    ویدجت ساعت جهانی
    سلام..
    تبریک میگم...
    فکر کنم اول XPERIA MINI از اندروید 2.3.3 استفاده میکرد حالا سونی اریکسون 2.3.4 داده درسته؟
    از طریق Update service اپدیت کردین؟

12. 2 کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

از طریق Update service اپدیت کردین؟
    فکر کنم آپدیت از طریق pc comanion با seus فرقی نکنه (برای سایر گوشی ها اینطوریه)

یه سوال:
    این گوشی ها مثل htc برند نیستند که آپدیت برای یکی بیاد و برای یکی نیاد؟ (مال من ودافون بود و مجبور شدم دیبراند کنم)

هر گوشی ای (برای هر منطقه ای) الان آپدیت میشه؟

نمی دونم چرا هنوز در خرید دو به شکّم!؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

واسه همه ی برند ها آپدیت میاد ، ولی واسه یه برند دیرتر ، واسه یه برند زودتر...

15. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •