تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 113 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 1125

نام تاپيک: طرفداران لپ تاپ قدرتمند xps L502

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من خیلی گشتم اما بر گشتم سر خونه اول اونم xps l502 فکر کنم همین رو بخرم فقط چند تا سوال داشتم
    1- همراه این لب تاب سی دی هیست ؟
    2-کسی تونسته سیم کارت داخلی که زیر باطری لب تابه فعال کنه فعال کنه ؟ مشکلی نداره چون اکثراً ازش استفاده نمی کنن!
    3- آیا تیونر تی وی تو ایران مشکلی نداره هم دیجیتال هم آلوگ رو ساپور می کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

عزيزم الكي جواب ندادن نظر و تجربه شخصي مو گفتم لپ تاپ خودم بلوري داره خيلي اذيت ميكنه در مورد كيفيت صفحه نمايش هم hp6090 نسبت به دل خيلي بهتره
    کیفیت صفحه نمایش که با نظر شخصی جور در نمیاد . درسته که تصویر تا حدودی سلیقه ای است ولی نمیشه رو تفاوت فاحش این دو تا سر پوش گذاشت . این مسئله ال سی دی برای من خیلی مهم بود برای همینم چند بار وسوسه شدم بی خیال تفاوت کانفیگ بشم و برم یه وایو بگیرم .
    من گیر سه پیچ دادم و کیفیت این دو تا رو مقایسه کردم . با بلوری ترمیناتور 4 . برتری کامل با همین مدل دل بود. هر چند مثل وایو نبود ....

در مورد بلوری این دستگاه هم اطلاعات زیادی ندارم اما گمونم لنز های جدا دارن و اصلا کارکردشون به هم ربطی نداره .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

کیفیت صفحه نمایش که با نظر شخصی جور در نمیاد . درسته که تصویر تا حدودی سلیقه ای است ولی نمیشه رو تفاوت فاحش این دو تا سر پوش گذاشت . این مسئله ال سی دی برای من خیلی مهم بود برای همینم چند بار وسوسه شدم بی خیال تفاوت کانفیگ بشم و برم یه وایو بگیرم .
    من گیر سه پیچ دادم و کیفیت این دو تا رو مقایسه کردم . با بلوری ترمیناتور 4 . برتری کامل با همین مدل دل بود. هر چند مثل وایو نبود ....

در مورد بلوری این دستگاه هم اطلاعات زیادی ندارم اما گمونم لنز های جدا دارن و اصلا کارکردشون به هم ربطی نداره .

کیفیت صفحه نمایش که با نظر شخصی جور در نمیاد !
    اره عزیز دقیقا همینه !

به دوست عزیزمون بگو فقط یکی دوتا فروم 6090 بخونه که گفتن راضی نیستن از صفحه نمایشش !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    من هم این مشکل رو توی اون تاپیک قبلی گفته بودم ولی به نتیجه نرسید. اگه شب سکوت کامل برقرار باشه صدای جیلیز ویلیزش شنیده میشه.
    اول فکر کردم نکنه آداپتور که باید برای گرافیک های 2 گیگ 130 وات باشه، 90 وات هست ( برای گرافیک های 1 گیگه ) ولی گویا همون 130 واته. جاییش که درست ننوشته ولی توی مدلش عدد 130 داره.

2gig 130w
    صدا داره و نرماله
    99% افراد که دیدم گفتن صدا داره و نرماله

5. این کاربر از 2d2d2d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کیفیت صفحه نمایش که با نظر شخصی جور در نمیاد !
    اره عزیز دقیقا همینه !

به دوست عزیزمون بگو فقط یکی دوتا فروم 6090 بخونه که گفتن راضی نیستن از صفحه نمایشش !
    شنیده بودم که از ال سی دی اون مدل اچ پی خیلی ها راضی نیستن اما با این حال ترجیح دادم خودم یه تست اصولی انجام بدم .
    فیلم ترمیناتور 4 برای این کار عالی بود چون هم تصویر خاصی داشت و هم اینکه دو تا بلوری داشت از 2 تا نسخه فیلم و میشد راحت مقایسه کرد . نمیگم ال سی دی این مدل دل خیلی خوب بود و در واقع ال سی دی اچ پی زیادی بد بود . هر چند به هر حال این ال سی دی لپ تاپه و مخصوص نمایش فیلم نیست ....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض ارسال

سلام.بچه ها تمام کیانب که l502 دارن چه در ایران و چه در خارج با بازی pes2011 و gta مشکل داشته اند.
    به دلیل اینکه کارت گرافیک انویدیا اپتیموس بوده و خودش اتوماتیک سویچ میکند.
    من خیلی برای رفع این مشکل گشتم.
    کارت گرافیکی که بر روی سیستم نصب است و هم چنین بر روی سایت دل قرار دارد درایور قدیمی و مشکل دار است. برای رفع مشکل فقط و فقط باید درایور GT540M را از سایت nvidia مستقیما دانلود کنید که البته فیلتر است. من دیشب دانلود کردم و پس از نصب مشکلم حل شد و با بالاترین کیفیت بازی را اجرا کردم. واقعا عالی بود.
    فقط هنگام شروع بازی باید روی بازی کلیک راست کنید ودر run with graphic processor باید high performance را کلیک کنید.
    سلام ممنون از اطلاعاتي كه گذاشتي منم اين لپ تاپ رو بعد از يك ماه تحقيق خريدم ولي نتونستم مشكل گرافيكش رو حل كنم، ميشه درايوري رو كه دانلود كردي برام بفرستي يا روي سايت بزاري ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام ممنون از اطلاعاتي كه گذاشتي منم اين لپ تاپ رو بعد از يك ماه تحقيق خريدم ولي نتونستم مشكل گرافيكش رو حل كنم، ميشه درايوري رو كه دانلود كردي برام بفرستي يا روي سايت بزاري ممنون
    بفرمایید
    البته یکی از دوستان در همین تاپیک زحمت آپلود را کشیدن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه arira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    from Hell

پيش فرض

یکی از فروشنده ها میگفت بیشترین آمار خرابی کارت گرافیک مربوط به این مدله!!!!
    گفت دیگه نمیاریم!
    آدم نمیدونه به کی اعتماد کنه؟
    داشتم میخریدم ها...

داره خودمونی میشه yusefy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من حدود دو ماه این لپ تاپ رو دارم و به دلیل اشتباه یک از دوستانم کل هاردم از جمله درایو سیستم ایمیج رو از دست دادم و الان هاردم خالیه میخواستم بدونم راهی هست سیستم ایمیج رو از جایی تهییه کنم تو ایران واسه این لپ تاپ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یکی از فروشنده ها میگفت بیشترین آمار خرابی کارت گرافیک مربوط به این مدله!!!!
    گفت دیگه نمیاریم!
    آدم نمیدونه به کی اعتماد کنه؟
    داشتم میخریدم ها...
    این فروشنده احیانا تو مجتمع پایتخت بوده ؟
    من این حرفو از یکی از فروشنده های اونجا شنیدم که اتفاقا می گفت مدل 6090 رو هم به خاطر خرابی هارد نمی یاریم .
    Last edited by ceasar; 02-09-2011 at 18:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •