سلام مجدد
خدمت اون دوست خوبمون که فرمودند که بهشون گفتند ایسر خرابی زیاد داره و ...
ببینید دوست عزیز کلا یک سری افراد که فقط اسم فروشنده رو یدک میکشند و در حقیقت هیچ سوادعلمی پیرامون رایانه ندارند در مورد همه چیز نظر میدهند
من چند مدل لپ تاپ قدیمی و جدید ایسر دارم ... نمیتونم بگم فوق العاده ست نه اما هیچ خرابی ای تا به حال نداشتم آخریش هم همین نت بوک که اقلا 4 تا برای خودم و دوستانم خریدم و همه هم راضی هستند
در کل تجربه شخصیم بهم میگه به لحاظ بدنه و سیلینگ و کیفیت بدنه از نر راحی خیلی نمیشه روش حساب کرد مثلا لپ تاپ من تماما پلاستیکی هست که معضلیه اما روز به روز دارن بهتر میشن مضافا اگه ایسر این قدر خرابی داشت تو صدر جدول پرفروش ترین های جهان نبود در هر صورت من اصراری به خرید از برند ایسر ندارم برای پدرم هم نیست که بخوام تبلیغ کنم اما وقتی مجموعه عوامل رو در کنار هم بزارید میبینید که ایسر خیلی چیز ها داره که میتونه قافیه رو به نفع خودش تموم کنه مهم ترینش قیمت
پس لطفا ول کنید شرو ورهای این آدم ها رو / همین اقاکه می فرمایید بپرسید ببینید تا حالا این نتبوک 257 رو اصلا از نزدیک دیده که نظر میده؟؟؟ ممکنه تو هر برندی یکی دو مدل مشکل دار باشند کما اینکه در کمپانی های بزرگ خودروسازی مثل بنز هم مشکلات بعد از تولید و عرضه پدیدار شد ولی میشه گفت بنز بده؟؟؟انصاف باید داشت و هر مدلی رو فقط با خودش مقایسه کرد
در مورد قیمت من 370 گرفتم و آخریش بود و به قولی پشت ویترینی و نمیدنم کی خرید جدید میارن ...
در مورد پخش فیلم های اچ دی هم خدمت حسین گرامی عزیز عرض کنم کار خاصی نمیخواد بایوس رو با دقت اپدیت کن و همینطور تمام درایورها از جمله گرافیک
بعد به راحتی بامدیاپلیرمعمولی ریپ میکنه ... من با کلاسیک قدیمی پخش کردم جواب نداد نسخه جدیدش رو بی اطلاعم
در هر حال روز به روز رضایتم بیشتر میشه ازش و هر کسی میبینه بلافاصله میره تو نخش که یکی بخره ... فقط کاش 4 گیگ رم میخورد ...
با نسخه 32 بیت ویندوز 7 آلتیمیت همه چیز به خوبی پیش میره و windows aero وتمام ملزومات گرافیکی خیلی زیبا وبدون دردسر و گرفتن قدرت و سرعت دستگاه اجرا میشن البته گه گاهی هنگ داره که تا الآن طبیعی بوده مثل هر سیستمی باید بیشتر بررسی کنم ببینم مشکل بیشتر میشه یا نه ...
دوستانی که نسخه های دیگه ی این ویندوز رو دارند ما و همه دوستان رو در جریان و چند و چون این کار قرار بدن
سخنان داش مهدی کاملا تایید میشه....
ببینید دوستان من و ما یه کار باید بکنیم که از گرافیکش استفاده کامل بشه.میدونید چرا؟؟؟؟؟؟؟.gif)
چون سیستم داره فقط و فقط 64 مگ از ویندوز استفاده میکنه و بالاتر نمیتونه..gif)
این فقط در گرافیک های آنبورد و وین سون من دیدم.برا پی سی هم همین حالت پیش اومد و من مجبور به استفاده از گرافیک مجزا شدم...
اینم عکسش در وین سون آلتیمیت نصب شده و غیر اورجینال...
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید