تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 26 اولاول ... 9151617181920212223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 253

نام تاپيک: همه چیز درباره Acer Aspire ONE D257

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام ..
    1-edge داره ؟ (سیمکارت خور)

من الان رفتم سایت ایسر این که 25 مدل داره این جدیدترینش کدام هست با چه کدی ؟!
    حتی باطری هایه 6 سلول هم در بعضی ها فرق داره و صفحه نمایش گر و cpuغیره !!!

دوستان این مدل که خیلی بهتره تو ایران پیدا میشه Aspire One 722 (که مدل AO722-BZ197 رو زده 299$ تا) حالا من نمی دونم این مدلی که در پست اول معرفی کردین تو سایت ایسر کدام هست ؟!
    Last edited by m jax; 05-10-2011 at 14:07.

2. 3 کاربر از IRAN_KING بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mpirayesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

الان قیمت
    d257
    d255
    تو بازار چنده

4. این کاربر از mpirayesh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

بالاخره تونستم با کمی دست کاری 720p رو بدون تاخیر تو مدیاپلیر اجرا کنم
    پس فیلم اچ دی رو هم ساپورت میکنه
    ویندوز 7 آلتیمیت 32 بیت با آپدیت بایوس و تمام درایورها
    سلام به همگی دوستان.
    مهدی جان میشه بگی چه کار کردی؟منظورم همون دستکاریه...

یه کم عجیب نیست؟

خسین میگه من Full HD رو بدون تاخیر اجرا میکنم

بعد شما تو HD مشکل دارین؟
    بچه ها با kmplayer یک تست بگیرید فکر کنم راحت اجرا کنه ... !!
    دوستان بذارید من خیالتون رو راحت کنم.من تقریبا همه پلیر ها رو تست کردم.
    دوستان همون طور که میدونید هر پلیر یه جور پردازش و موتور و در کل سیستمی داره مثلا splayer از gpu استفاده میکنه که تست من رو نتبوک این بود که اصلا این پلیر در این نتبوک جوابگو نیست....
    kmplarer هم خوبه ولی برا اچ دی و فول مناسب نیست و هنگ میکنه
    میمونه مدیا پلیر کلاسیک که من فول اچ دی سی فریم روش اجرا کردم
    بقیه پلیر ها هم تست کردم البته وی ال سی رو وقت نکردم...
    موفق و پیروز باشید

6. 2 کاربر از hosseingrami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

kmplayer هنگ میکنه !؟ یعنی چی ... ! VLC رو هم اتفاقا میخواستم بگم که فرصت نکردی در کل در جریان بزار ما رو ...

من امروز رفتم پیش 2 تا از دوستان که تو کار فروش قطعات و ... هستند برا قیمت و خرید ؛ گفتم یک نتبوک Acer Aspire ONE D257 میخوام و یه Dell 5110 Ci7 که گفتن نه ایسر بگیر نه دل که جفتشون خرابی زیاد دارند بیشتر Asus و HP پیشنهاد دادن ! خلاصه حسابی منو به شک انداختن ، بشون گفتم دوستام گرفتن راضی هستند جفتشون گفتن حتما راضیا دیگه ولی خرابی زیاد داره ! چه کنم !؟ خلاصه اگر گذاشتن ما بخریم

8. 2 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اینجانب یا یک مدل 15 اینچی ایسر کار کرده ام و سه ایراد در اون دیدم

1- مانیتور: خیلی رضایت بخش نبود. رنگها به گرمی میرفت (البته نفهمیدم میشه رنگ رو تغییر داد یا نه)

2- کیبرد: طراحی دکمه ها به شکل کاملا تخت و با فاصله کم از هم احتمال غلط فشردن دکمه ها رو به وجود میاورد

3- ماوس: در حرکت عمودی انگشت خوب عمل نمیکرد و سرعت کمتری داشت بطوری که برای آوردن ماوس از بالای
    صفحه به پایین باید سه بار انگشت را از با به پایین صفحه ماوس میکشیدم. به علاوه، امکان این را نداشت که وقتی
    انگشت را کشیدید و به انتهای صفحه ماوس رسید با نگه داشتن انگشت در همانجا ماوس به حرکتش ادامه دهد.

البته ناگفته نماند ممکنه موارد بالا اونقدر که گفتم بد نباشه. چون لپ تاپ فعلیم سونی هست خود به خود در ذهنم
    مقایسه با سونی صورت گرفته و برای همین ناراضی بودم..

به هرحال میخواستم بپرسم آیا این موارد در مینی لپ تاپ ایسر هم صدق میکنه؟

با تشکر

10. 2 کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pedram_2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام

دوستانی که d257 دارند چه نرم افزار های مهندسی روش تست کردن میدونم برای این کار نیست ولی برای کسی سوال میکنم مثلا کسی تا حالا visual studio 2010 روش تست کرده نرم افزار سنگینی هست ولی اگه کسی تست کرده لطفا جواب بده با تشکر ؟؟؟

12. 3 کاربر از pedram_2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه andyarsenaly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام مجدد
    خدمت اون دوست خوبمون که فرمودند که بهشون گفتند ایسر خرابی زیاد داره و ...
    ببینید دوست عزیز کلا یک سری افراد که فقط اسم فروشنده رو یدک میکشند و در حقیقت هیچ سوادعلمی پیرامون رایانه ندارند در مورد همه چیز نظر میدهند
    من چند مدل لپ تاپ قدیمی و جدید ایسر دارم ... نمیتونم بگم فوق العاده ست نه اما هیچ خرابی ای تا به حال نداشتم آخریش هم همین نت بوک که اقلا 4 تا برای خودم و دوستانم خریدم و همه هم راضی هستند
    در کل تجربه شخصیم بهم میگه به لحاظ بدنه و سیلینگ و کیفیت بدنه از نر راحی خیلی نمیشه روش حساب کرد مثلا لپ تاپ من تماما پلاستیکی هست که معضلیه اما روز به روز دارن بهتر میشن مضافا اگه ایسر این قدر خرابی داشت تو صدر جدول پرفروش ترین های جهان نبود در هر صورت من اصراری به خرید از برند ایسر ندارم برای پدرم هم نیست که بخوام تبلیغ کنم اما وقتی مجموعه عوامل رو در کنار هم بزارید میبینید که ایسر خیلی چیز ها داره که میتونه قافیه رو به نفع خودش تموم کنه مهم ترینش قیمت
    پس لطفا ول کنید شرو ورهای این آدم ها رو / همین اقاکه می فرمایید بپرسید ببینید تا حالا این نتبوک 257 رو اصلا از نزدیک دیده که نظر میده؟؟؟ ممکنه تو هر برندی یکی دو مدل مشکل دار باشند کما اینکه در کمپانی های بزرگ خودروسازی مثل بنز هم مشکلات بعد از تولید و عرضه پدیدار شد ولی میشه گفت بنز بده؟؟؟انصاف باید داشت و هر مدلی رو فقط با خودش مقایسه کرد
    در مورد قیمت من 370 گرفتم و آخریش بود و به قولی پشت ویترینی و نمیدنم کی خرید جدید میارن ...
    در مورد پخش فیلم های اچ دی هم خدمت حسین گرامی عزیز عرض کنم کار خاصی نمیخواد بایوس رو با دقت اپدیت کن و همینطور تمام درایورها از جمله گرافیک
    بعد به راحتی بامدیاپلیرمعمولی ریپ میکنه ... من با کلاسیک قدیمی پخش کردم جواب نداد نسخه جدیدش رو بی اطلاعم
    در هر حال روز به روز رضایتم بیشتر میشه ازش و هر کسی میبینه بلافاصله میره تو نخش که یکی بخره ... فقط کاش 4 گیگ رم میخورد ...
    با نسخه 32 بیت ویندوز 7 آلتیمیت همه چیز به خوبی پیش میره و windows aero وتمام ملزومات گرافیکی خیلی زیبا وبدون دردسر و گرفتن قدرت و سرعت دستگاه اجرا میشن البته گه گاهی هنگ داره که تا الآن طبیعی بوده مثل هر سیستمی باید بیشتر بررسی کنم ببینم مشکل بیشتر میشه یا نه ...
    دوستانی که نسخه های دیگه ی این ویندوز رو دارند ما و همه دوستان رو در جریان و چند و چون این کار قرار بدن

14. 4 کاربر از andyarsenaly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

kmplayer هنگ میکنه !؟ یعنی چی ... ! VLC رو هم اتفاقا میخواستم بگم که فرصت نکردی در کل در جریان بزار ما رو ...

من امروز رفتم پیش 2 تا از دوستان که تو کار فروش قطعات و ... هستند برا قیمت و خرید ؛ گفتم یک نتبوک Acer Aspire ONE D257 میخوام و یه Dell 5110 Ci7 که گفتن نه ایسر بگیر نه دل که جفتشون خرابی زیاد دارند بیشتر Asus و HP پیشنهاد دادن ! خلاصه حسابی منو به شک انداختن ، بشون گفتم دوستام گرفتن راضی هستند جفتشون گفتن حتما راضیا دیگه ولی خرابی زیاد داره ! چه کنم !؟ خلاصه اگر گذاشتن ما بخریم
    سلام دوست خوبم.هنگ میکنه منظورم بیشتر سخت افزاریه یعنی مدیا پلیر کلاسیک از همه سریعتر و روون تر اجرا میکنه ولی این معنی نیست که بقیه پلیرها خرابند.بلکه الگوریتم این پلیر برا این نتبوک به نظر من بهتره..
    البته انصافا km هم برا چیزای سبک و زیر اچ دی تو این دیوایس عالی جواب میده....

همون طور که داش مهدی گل هم گفت.طرفداری و یا رد کردن کلی یک چیز اصلا عقلانی نیست.همون مطلب بالا که برا پلیرها نوشتم که این که خوبه به معنی بدی بقیه نیست.این تویی که خوب و بد رو میفهمی و ترجیح میدی هم با اطلاعاتت و هم با چشمان و دستان مبارکت......
    من و دوستان که داریم باید بگم همه چیش عالیه و هیچ مشکلی تا حالا باهاش نداشتم....

---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------

اینجانب یا یک مدل 15 اینچی ایسر کار کرده ام و سه ایراد در اون دیدم

1- مانیتور: خیلی رضایت بخش نبود. رنگها به گرمی میرفت (البته نفهمیدم میشه رنگ رو تغییر داد یا نه)

2- کیبرد: طراحی دکمه ها به شکل کاملا تخت و با فاصله کم از هم احتمال غلط فشردن دکمه ها رو به وجود میاورد

3- ماوس: در حرکت عمودی انگشت خوب عمل نمیکرد و سرعت کمتری داشت بطوری که برای آوردن ماوس از بالای
    صفحه به پایین باید سه بار انگشت را از با به پایین صفحه ماوس میکشیدم. به علاوه، امکان این را نداشت که وقتی
    انگشت را کشیدید و به انتهای صفحه ماوس رسید با نگه داشتن انگشت در همانجا ماوس به حرکتش ادامه دهد.

البته ناگفته نماند ممکنه موارد بالا اونقدر که گفتم بد نباشه. چون لپ تاپ فعلیم سونی هست خود به خود در ذهنم
    مقایسه با سونی صورت گرفته و برای همین ناراضی بودم..

به هرحال میخواستم بپرسم آیا این موارد در مینی لپ تاپ ایسر هم صدق میکنه؟

با تشکر
    سلام رفیق اصلا صدق نمیکنه....
    ولی مقایسه هلو و هندونه اصلا کار درستی نیست...

---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------

سلام

دوستانی که d257 دارند چه نرم افزار های مهندسی روش تست کردن میدونم برای این کار نیست ولی برای کسی سوال میکنم مثلا کسی تا حالا visual studio 2010 روش تست کرده نرم افزار سنگینی هست ولی اگه کسی تست کرده لطفا جواب بده با تشکر ؟؟؟
    ببین رفیق من فوتوشاپ سی اس فور دریم ویور سی اس فایو و اوتوکد 2010 رو به راحتی نصب و اجرا کردم و استفاده میکنم.البته تنها تفاوتش با دیوایس های قوی تر اینه که صبور بار میای که برای امور زندگی هم خوبه(شوخی)
    ویژوال رو هنوز تست نکردم یعنی فرصت نکردم...
    هنوز من و ما با این وسیله کار داریم......

16. 5 کاربر از hosseingrami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

سلام مجدد
    خدمت اون دوست خوبمون که فرمودند که بهشون گفتند ایسر خرابی زیاد داره و ...
    ببینید دوست عزیز کلا یک سری افراد که فقط اسم فروشنده رو یدک میکشند و در حقیقت هیچ سوادعلمی پیرامون رایانه ندارند در مورد همه چیز نظر میدهند
    من چند مدل لپ تاپ قدیمی و جدید ایسر دارم ... نمیتونم بگم فوق العاده ست نه اما هیچ خرابی ای تا به حال نداشتم آخریش هم همین نت بوک که اقلا 4 تا برای خودم و دوستانم خریدم و همه هم راضی هستند
    در کل تجربه شخصیم بهم میگه به لحاظ بدنه و سیلینگ و کیفیت بدنه از نر راحی خیلی نمیشه روش حساب کرد مثلا لپ تاپ من تماما پلاستیکی هست که معضلیه اما روز به روز دارن بهتر میشن مضافا اگه ایسر این قدر خرابی داشت تو صدر جدول پرفروش ترین های جهان نبود در هر صورت من اصراری به خرید از برند ایسر ندارم برای پدرم هم نیست که بخوام تبلیغ کنم اما وقتی مجموعه عوامل رو در کنار هم بزارید میبینید که ایسر خیلی چیز ها داره که میتونه قافیه رو به نفع خودش تموم کنه مهم ترینش قیمت
    پس لطفا ول کنید شرو ورهای این آدم ها رو / همین اقاکه می فرمایید بپرسید ببینید تا حالا این نتبوک 257 رو اصلا از نزدیک دیده که نظر میده؟؟؟ ممکنه تو هر برندی یکی دو مدل مشکل دار باشند کما اینکه در کمپانی های بزرگ خودروسازی مثل بنز هم مشکلات بعد از تولید و عرضه پدیدار شد ولی میشه گفت بنز بده؟؟؟انصاف باید داشت و هر مدلی رو فقط با خودش مقایسه کرد
    در مورد قیمت من 370 گرفتم و آخریش بود و به قولی پشت ویترینی و نمیدنم کی خرید جدید میارن ...
    در مورد پخش فیلم های اچ دی هم خدمت حسین گرامی عزیز عرض کنم کار خاصی نمیخواد بایوس رو با دقت اپدیت کن و همینطور تمام درایورها از جمله گرافیک
    بعد به راحتی بامدیاپلیرمعمولی ریپ میکنه ... من با کلاسیک قدیمی پخش کردم جواب نداد نسخه جدیدش رو بی اطلاعم
    در هر حال روز به روز رضایتم بیشتر میشه ازش و هر کسی میبینه بلافاصله میره تو نخش که یکی بخره ... فقط کاش 4 گیگ رم میخورد ...
    با نسخه 32 بیت ویندوز 7 آلتیمیت همه چیز به خوبی پیش میره و windows aero وتمام ملزومات گرافیکی خیلی زیبا وبدون دردسر و گرفتن قدرت و سرعت دستگاه اجرا میشن البته گه گاهی هنگ داره که تا الآن طبیعی بوده مثل هر سیستمی باید بیشتر بررسی کنم ببینم مشکل بیشتر میشه یا نه ...
    دوستانی که نسخه های دیگه ی این ویندوز رو دارند ما و همه دوستان رو در جریان و چند و چون این کار قرار بدن

سخنان داش مهدی کاملا تایید میشه....
    ببینید دوستان من و ما یه کار باید بکنیم که از گرافیکش استفاده کامل بشه.میدونید چرا؟؟؟؟؟؟؟

چون سیستم داره فقط و فقط 64 مگ از ویندوز استفاده میکنه و بالاتر نمیتونه.
    این فقط در گرافیک های آنبورد و وین سون من دیدم.برا پی سی هم همین حالت پیش اومد و من مجبور به استفاده از گرافیک مجزا شدم...
    اینم عکسش در وین سون آلتیمیت نصب شده و غیر اورجینال...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

18. 2 کاربر از hosseingrami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

سخنان داش مهدی کاملا تایید میشه....
    ببینید دوستان من و ما یه کار باید بکنیم که از گرافیکش استفاده کامل بشه.میدونید چرا؟؟؟؟؟؟؟

چون سیستم داره فقط و فقط 64 مگ از ویندوز استفاده میکنه و بالاتر نمیتونه.
    این فقط در گرافیک های آنبورد و وین سون من دیدم.برا پی سی هم همین حالت پیش اومد و من مجبور به استفاده از گرافیک مجزا شدم...
    اینم عکسش در وین سون آلتیمیت نصب شده و غیر اورجینال...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام دوستان این پست رو فکر کنم ندیدید لطفا نظرتون رو بگید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •