جریان چی بود ؟ من باز نتوانستم ببینم.
جریان چی بود ؟ من باز نتوانستم ببینم.
ميگن امشبش خيلي باحال بوده ... يه شب نديدماااا
یه خانمی بود که شوهرش تصادف میکنه و این تصادف باعث میشه یکی از پاهای شوهرش قطع بشه
این خانم هم به خاطر همین موضوع و عشقی که به همسرش داشته بعد از سه ماه بیماری قلبی مگیره و روز به روز بدتر میشه !!! جوری که فقط 10 درصد از قلبش کار میکرده و از ساری منتقلش میکنن تهران
چند وقتی تو بیمارستان منتظر قلب میشن تا اینکه یه پسر 13 ساله که از ساختمون سقوط کرده و مرگ مغزی شده قلبش رو به این خانم اهدا میکنن
تو برنامه امروز این خانم رو به همراه پدر و مادر اون پسر بچه 13 ساله آورده بودن ولی پدر و مادر اون بچه تا لحظه ای که اومدن توی صحنه اطلاع نداشتن که قلب پسرشون تو بدن اون خانمه !!!
علیخانی هم به خاطر این مساله خیلی ترسیده بود و حتی آمبولانس هم خبر کرده بودن که اگه اتفاقی واسه مادر اون بچه افتاد منتقلشون کنن
مادر اون پسر بچه خیلی با سوز و آه حرف میزد و اشک آدم رو درمیاورد
همچنین وضعیتی که اون خانم داشته که شوهرش پاش قطع شده و تو خونه افتاده و خودشم رو تخت ccu تو تهران و منتظر یکی که قلبش رو بهش اهدا کنه و ...
بعید میدونم کسی برنامه امشب رو دیده باشه و گریه ش نگرفته باشه ...
وای چقد هیجان انگیز !تو برنامه امروز این خانم رو به همراه پدر و مادر اون پسر بچه 13 ساله آورده بودن ولی پدر و مادر اون بچه تا لحظه ای که اومدن توی صحنه اطلاع نداشتن که قلب پسرشون تو بدن اون خانمه !!!
من فقط تیکه آخرشو دیدم که احسان خدافظی کرد و تابلو بود که برنامه امشبشون گریه آور بوده ... کاشکی میدیدمبعید میدونم کسی برنامه امشب رو دیده باشه و گریه ش نگرفته باشه ...![]()
ولی بنظرم اصلا کار درستی نکردن که این دو نفر رو با هم روبرو کردن . مثلا میخواست چی رو ثابت کنه؟ باید مهمونای اول میرفتن بعد مهمونای دیگه میومدن رو صحنه . یک حسی به بیننده دست میداد انگار اون خانمه که قلب پسر تو بدنش بوده از خداش بوده که اون بمیره و مادر پسره با یه حس بدی نگاش میکرد![]()
من با دیدن این قسمت واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم و اونقدر گریه کردم که تا حالا گریه نکرده بودم.
بیچاره پدر پسره کل برنامه سرش پایین بودو از مادره و همه خجالت میکشید. خیلی دلم براش سوخت.
منظورت چیه که از همه خجالت میکشید؟!! مگه چه کار خجالت آوری انجام داده بوده؟!
واقعا باید احسنت گفت به تولید کنندگان برنامه ماه عسل!
واقعا آقای علیخانی یه مجری کاملیه!
مهمون هایی که دعوت میشن یکی از یکی بهتره!![]()
اینجاش رو درست نفهمیدم ولی اگه اشتباه نکنم پسره سر کار باباش اون اتفاق واسش افتاده بود و از 5 طبقه پرت شده بود پایین !!!
بچه به پدرش اصرار کرد که پدرش (که یه معماره) اونو با خودش ببره سره کارش و پدره که دید بچه خیلی اصرار میکنه ، کاری رو کرد که هیچوقت قبلا نکرده بود.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)