تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 173 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 1727

نام تاپيک: (●̮̮•) ســـوم دبیرســـتان [ 92-91]

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

پیشنهاد خوبیه
    اگه نشد هم دیگه از مهر شروع می کنم !
    مهر دیر هستش !
    شمارو نمیدونم ، اما من اگه بخوام از مهر شروع کنم حداقل 1.5 ماه طول میکشه تا بتونم توی درس خوندن قلق گیری کنم و خفن برم جلو ! برای همین میخوام از اول شهریور شروع کنم که تا مهر کاملا آماده باشم !

بدجوری موافقم
    منم از درس خوندنم تو این دو ماه راضی نبودم
    درس خوندن بدون مدرسه و استرس اصلا حال نمیده به من !
    نمـــیدونم چرا ! شاید به خاطر اینکه تنبل هستم !!

+

بچه ها یه سوال :
    در طول این 2 سال دبیرستان من به کثرت مشاهده کردم که تمامی دروس از ترم 2 به بعد خیلی آسون میشن !! مثلا همین جغرافیای پارسال بعد از ترم 2 واقعا آسون شد !! یا مثلا ریاضی واقعا آسون شد ! فیزیک هم خیلی آسون شد ! هندسه هم خیلی خیلی آسون تر شد !! سوالم اینه : آیا برنامه ریزی خاصی برای نویسنده های کتاب درسی وجود داره که کتاب رو بعد از ترم 2 سبک بنویسن یا اینکه ما توی درس خوندن حرفه ای میشیم و بعد از ترم 2 مشکلاتمون خیلی کمتر میشه ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مهر دیر هستش !
    شمارو نمیدونم ، اما من اگه بخوام از مهر شروع کنم حداقل 1.5 ماه طول میکشه تا بتونم توی درس خوندن قلق گیری کنم و خفن برم جلو ! برای همین میخوام از اول شهریور شروع کنم که تا مهر کاملا آماده باشم !

درس خوندن بدون مدرسه و استرس اصلا حال نمیده به من !
    نمـــیدونم چرا ! شاید به خاطر اینکه تنبل هستم !!

+

بچه ها یه سوال :
    در طول این 2 سال دبیرستان من به کثرت مشاهده کردم که تمامی دروس از ترم 2 به بعد خیلی آسون میشن !! مثلا همین جغرافیای پارسال بعد از ترم 2 واقعا آسون شد !! یا مثلا ریاضی واقعا آسون شد ! فیزیک هم خیلی آسون شد ! هندسه هم خیلی خیلی آسون تر شد !! سوالم اینه : آیا برنامه ریزی خاصی برای نویسنده های کتاب درسی وجود داره که کتاب رو بعد از ترم 2 سبک بنویسن یا اینکه ما توی درس خوندن حرفه ای میشیم و بعد از ترم 2 مشکلاتمون خیلی کمتر میشه ؟!
    به نظرم شیمی و ریاضی و هندسه ترم دوم مباحثشون بیشتر بود (توی همه ی این درسا نمره ی ترم اولم بیشتر بود).

مثلا میخوایی بگی ریاضی ترم اول سخت بود؟ فوق العاده آسون بود.

یعنی هندسه با اون مسائلش تو ترم دوم سخت تر نشد؟

شیمی هم که ترم اول خیلی آسون بود.

در کل فکر کنم ربطی نداره و هر درسی یه جوره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

به نظرم شیمی و ریاضی و هندسه ترم دوم مباحثشون بیشتر بود (توی همه ی این درسا نمره ی ترم اولم بیشتر بود).

مثلا میخوایی بگی ریاضی ترم اول سخت بود؟ فوق العاده آسون بود.

یعنی هندسه با اون مسائلش تو ترم دوم سخت تر نشد؟

شیمی هم که ترم اول خیلی آسون بود.

در کل فکر کنم ربطی نداره و هر درسی یه جوره.
    مثل اینکه شما کاملا برعکس من هــستید !!

شیمی : شیمی ترم 2 سخت تر بود ؟! شیمی بجز فصل 4 چیز خاصی نداشت ! ترم اول که با اون همه اوربیتال و ... خیلی سخت تر بود !! آدم نمیتونست ارتباط برقرار کنه اصلا !!

ریاضی : ریاضی ترم دوم که فقط ترکیبات و ماتریس بود که هر دو تا آب خوردن بودن ، مثلثات یکم سخت بود که اون هم چند تا قلق داشت ، من کل فصل مثلثات رو توی 1 روز خوندم و 19.5 شدم !! اما ترم اول توی فصل تابع و نامعادله کلی مشکل داشتم !! هنوز هم نمیدونم تابع یعنی چی اصلا !!

هندسه : هندسه ی فضایی که خیلی آسون بود ، فیثاغورش و تشابه هم چیز خاصی نداشت ، پس در نتیجه هندسه ترم دوم خیلی آسون بود ! اما فصل اول هندسه که قضیه های همنهشت و متوازی الاضلاع ... بود واقعا سخت بود ! اون اولها اصلا نمیتونستم ارتباط برقرار کنم با درس !!

جغرافیا : ترم اول واقعا ناملموس بود ! اما ترم دوم بیشتر مباحث رفت سمت مهاجرت و آب و ... خیلی آسونتر و قابل درک تر شدش ! مخصوصا معلم ما از اون سختگیر ها بود ! از هر درس بالای 50 تا سوال میداد میگفت حفظ کنین !! خودش هم جزو بهترین های کشور بود ! خیلی معلوماتش بالا بود !! از فیزیک و ریاضی هم خیلی حالیش میشد و توی جغرافیا از فیزیک صحبت میکرد !! خیلی معلم توپی بود ولی پدر مارو در آورد !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مثل اینکه شما کاملا برعکس من هــستید !!

شیمی : شیمی ترم 2 سخت تر بود ؟! شیمی بجز فصل 4 چیز خاصی نداشت ! ترم اول که با اون همه اوربیتال و ... خیلی سخت تر بود !! آدم نمیتونست ارتباط برقرار کنه اصلا !!

ریاضی : ریاضی ترم دوم که فقط ترکیبات و ماتریس بود که هر دو تا آب خوردن بودن ، مثلثات یکم سخت بود که اون هم چند تا قلق داشت ، من کل فصل مثلثات رو توی 1 روز خوندم و 19.5 شدم !! اما ترم اول توی فصل تابع و نامعادله کلی مشکل داشتم !! هنوز هم نمیدونم تابع یعنی چی اصلا !!

هندسه : هندسه ی فضایی که خیلی آسون بود ، فیثاغورش و تشابه هم چیز خاصی نداشت ، پس در نتیجه هندسه ترم دوم خیلی آسون بود ! اما فصل اول هندسه که قضیه های همنهشت و متوازی الاضلاع ... بود واقعا سخت بود ! اون اولها اصلا نمیتونستم ارتباط برقرار کنم با درس !!

جغرافیا : ترم اول واقعا ناملموس بود ! اما ترم دوم بیشتر مباحث رفت سمت مهاجرت و آب و ... خیلی آسونتر و قابل درک تر شدش ! مخصوصا معلم ما از اون سختگیر ها بود ! از هر درس بالای 50 تا سوال میداد میگفت حفظ کنین !! خودش هم جزو بهترین های کشور بود ! خیلی معلوماتش بالا بود !! از فیزیک و ریاضی هم خیلی حالیش میشد و توی جغرافیا از فیزیک صحبت میکرد !! خیلی معلم توپی بود ولی پدر مارو در آورد !!

اصلا الان که فکر می کنم می بینم تمام درسامون آسون بود (چرا ما نمی خوندیم؟)

شیمی:اوربیتال ها که تابلو بود مبحثش.اون زنجیره ها رو یادت میاد ترم دوم؟پس ترم دوم سخت تر بود.

ریاضی:سخت ترین فصل کتاب مثلثات بود و لگاریتم هم که همش تبدیلات بود.پس ترم دوم سخت تر بود.

هندسه:بخش فضایی که فوق العاده آسون بود.اما یکم قبل ترش رو یادت میاد؟

جغرافی:حرفتو قبول دارم.ترم دوم واقعا آسون بود.

در آغاز فعالیت Masuod95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

اول یه نکته بگم که همه درس ها آسونه،ولی ما سخت میگیریم.
    بعدشم یکی هست دو ماه مونده به کنکور شروع میکنه میخونه یه رتبه عالی هم میاره ولی باید
    دید اون چطوری توی اون دو ماه میخونه ما چطوری میخونیم.
    اون طرف میخونه،دوباره بر میگرده مرور میکنه،بعد میره کتاب کمک درسی میخونه بعد میره تست میزنه.
    تازه وقتی تست میزنه اگر جواب خودش درست بود پاسخ تشریحی را هم دوباره نگاه میبینه که نکته ی خاصی توی اون تست هست یا نه؟
    ولی ما چکار میکنیم تستا میخونیم جوابمون درست بود ول میکنیم میریم دیگه کار به پاسخ تشریحی نداریم.
    در مورد سوال آقا محمد هم باید بگم که چون ما با کتاب آشنا شدیم ویه پیش زمینه ای از اون دروس داریم برامون آسون میاد.مثلا شما برو فصل 4 شیمی 3 را بخون چیزی نمیفهمی چون پیش زمینه ای از اون نداری یا با یه سری کلمه های عجیب آشنا میشی
    مولفان ایین کتاب ها سعی کردن یه حالت پیوستگی این کتاب ها داشته باشن تا درکش راحت تر بشه.
    ببخشید زیاد شد

داره خودمونی میشه visual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام ...
    من سوم نیستم ، ولی یادم میاد بهترین ساله عمرم بود !
    متاسفانه اصلا درس نمیخوندم ، خیلی ها هم همین طور بودن ، البته نتیجش رو هم دیدیم ، خیلی کم بچه ها دولتی قبول شدند !
    کلاس که معمولا رو هوا بود ، بیشتر میخندیدم تا درس گوش بدیم ...
    در حدی نیستم که توصیه کنم ، ولی این چیزایی که میگم شاید به دردتون بخره . خیلی از دوستام به جای اینکه کتاب درسی و جزوه ی معلم رو اول یاد بگیرند همش رفتن دنباله کلاس های گرون قیمت !!! ولی خیلیشون یا بهتره بگم هیچکدومشون دولتی قبول نشدند !!! ولی کسایی که به جزوه ی معلم ها و کتاب درسی تکیه داشتند الان دارند دولتی میخونند ( البته بحث کتاب تست رو هم دنبال میکردند ) ... مثلا یکی از دوستام مامانش میگفت حدوده 3 میلیون تومن برا کنکور خرج کرده ولی تو تجربی رتبش حدوده 40 ، 50 هزار تو کشور شد !!! امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

اصلا الان که فکر می کنم می بینم تمام درسامون آسون بود (چرا ما نمی خوندیم؟)

شیمی:اوربیتال ها که تابلو بود مبحثش.اون زنجیره ها رو یادت میاد ترم دوم؟پس ترم دوم سخت تر بود.

ریاضی:سخت ترین فصل کتاب مثلثات بود و لگاریتم هم که همش تبدیلات بود.پس ترم دوم سخت تر بود.

هندسه:بخش فضایی که فوق العاده آسون بود.اما یکم قبل ترش رو یادت میاد؟

جغرافی:حرفتو قبول دارم.ترم دوم واقعا آسون بود.
    درس هامون کجا آسون بود ؟!! ما که توی مدرسه ی دولتی باید خودمون رو پاره میکردیم !! من به شخصه تقریبا تمام امتحان های خرداد رو تا صبح بیدار بودم و میخوندم !! کلا زندگیم برعکس شده بود !! باز هم وقت کم میآوردم !!

شیمی : زنجیره هارو با اوربیتال ها مقایسه میکنی ؟!! زنجیره ها که 2-3 تا قانون خیلی ساده داشتش که اگه اونهارو یاد میگرفتی میتونستی همه رو حل کنی !! اما اوربیتال ها خیلی پیچیدگی داشت !!

ریاضی : لگاریتم که خیلی آسون بود ! کلا 10-12 تا قانون داشت ، بقیه اش کشک بود !! کافی بود ذهن آدم یکم خلاق باشه تا همه مسئله هارو قورت بده !! مثلثات هم که 10-12 تا قانون داشت که با اونها میشد همه رو حل کرد ، درضمن مثلثات توی کتاب سال اول بودش و تقریبا مطلب برای ما جا افتاده بود و درکش خیلی راحت تر بود ، اما تابع واقعا سخت بود !!

هندسه : یکم قبل ترش ؟ منظورت تشابه مثلت ها هست ؟ اونها که باید همش از قانون همنهشتی استفاده میکردی ! چیزی نبود که ! اما من با فصل اول هندسه خیلی مشکل داشتم ! اصلا نمیتونستم ارتباط برقرار کنم !! یادمه روزی 2 ساعت هندسه میخوندم تا بتونم این درس رو جمع و جور کنم !!

جغرافیا : بعله ! هر دو موافقیم ...

اول یه نکته بگم که همه درس ها آسونه،ولی ما سخت میگیریم.
    بعدشم یکی هست دو ماه مونده به کنکور شروع میکنه میخونه یه رتبه عالی هم میاره ولی باید
    دید اون چطوری توی اون دو ماه میخونه ما چطوری میخونیم.
    اون طرف میخونه،دوباره بر میگرده مرور میکنه،بعد میره کتاب کمک درسی میخونه بعد میره تست میزنه.
    تازه وقتی تست میزنه اگر جواب خودش درست بود پاسخ تشریحی را هم دوباره نگاه میبینه که نکته ی خاصی توی اون تست هست یا نه؟
    ولی ما چکار میکنیم تستا میخونیم جوابمون درست بود ول میکنیم میریم دیگه کار به پاسخ تشریحی نداریم.
    در مورد سوال آقا محمد هم باید بگم که چون ما با کتاب آشنا شدیم ویه پیش زمینه ای از اون دروس داریم برامون آسون میاد.مثلا شما برو فصل 4 شیمی 3 را بخون چیزی نمیفهمی چون پیش زمینه ای از اون نداری یا با یه سری کلمه های عجیب آشنا میشی
    مولفان ایین کتاب ها سعی کردن یه حالت پیوستگی این کتاب ها داشته باشن تا درکش راحت تر بشه.
    ببخشید زیاد شد
    البته بستگی به هوش طرف هم داره !! مثلا رستگار رحمانی توی یک اطاق 2در3 درس میخوند و اومد رتبه 1 تجربی ، رتبه 1 زبان و رتبه 44 هنر شدش !! یعنی به معنای حقیقی کلمه ترکوندش !! 10 تا خواهر و برادر هم داشتش !!

سلام ...
    من سوم نیستم ، ولی یادم میاد بهترین ساله عمرم بود !
    متاسفانه اصلا درس نمیخوندم ، خیلی ها هم همین طور بودن ، البته نتیجش رو هم دیدیم ، خیلی کم بچه ها دولتی قبول شدند !
    کلاس که معمولا رو هوا بود ، بیشتر میخندیدم تا درس گوش بدیم ...
    در حدی نیستم که توصیه کنم ، ولی این چیزایی که میگم شاید به دردتون بخره . خیلی از دوستام به جای اینکه کتاب درسی و جزوه ی معلم رو اول یاد بگیرند همش رفتن دنباله کلاس های گرون قیمت !!! ولی خیلیشون یا بهتره بگم هیچکدومشون دولتی قبول نشدند !!! ولی کسایی که به جزوه ی معلم ها و کتاب درسی تکیه داشتند الان دارند دولتی میخونند ( البته بحث کتاب تست رو هم دنبال میکردند ) ... مثلا یکی از دوستام مامانش میگفت حدوده 3 میلیون تومن برا کنکور خرج کرده ولی تو تجربی رتبش حدوده 40 ، 50 هزار تو کشور شد !!! امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم .
    3 میلیون ؟! چقدر زیاد و چقدر عالی !!

البته فکر نکنم این مصداقی که گفتید در رابطه با همه صدق کنه !
    برای من اگه 3 میلیون هزینه میشد میتونستم بهترین استفاده رو بکنم !! ولی حیف که همچین پولی نداریم !! فقیریم دیگه ... : دی

داره خودمونی میشه Sn@pe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ما هم یه نظری در مورد درس های سال پیش بدیم

ریاضی : بحث تابع و لگاریتم از همه برام سخت تر بود
    تابع انقدر پیچیده بهمون درس دادند که هنوزم متوجه نمیشم و میخوام تو این ماه کامل بخونمش
    لگاریتم هم فرمول های آسون و متوسط بهمون یاد داند ولی امتحانات همه سنگین و باید از فرمول های تلفیقی و پیشرفته و کنکوری استفاده میکردی ، یعنی اگه تست های پیشرفته و کنکوری نمیزدی عمرا میتونستی امتحاناتو نمره خوب بیاری
    متاسفانه سیاست معلممون اینجوری بود که نمرات ماهانه و کوییز های این دو مبحث به مستمرم ضربه زد

××××××

هندسه : برای من فصل اول و اثبات های مثلث و 4 ضلعی ها خیلی آسون بود و ترم اول عالی دادام ولی از ترم دوم تشابه و تالس رو متوسط رو به بالا بودم ولی هندسه فضایی بدلیل کم بودن وقت و سریع درس دادن معلم و مثال کم حل کردن و یه جورایی حفظ کردند الکی فرمول ها خوب نفهمیدم و امتحاناشم خوب ندادم و مسترمو خراب کرد و ترم دومم متوسط دادام

××××××

فیزیک : بنظرم ترم اول بحث شتاب سنگین بود ، انقدر مثال های گوناگون و فرمول های پیچیده به ما داداند برامون غول شده بود که تونستم راحت از پس این غول پفکی بر بیام
    ترم دومم بحث انزژی ها اسون بود و گاز ها متوسط و اون مبحث کار هم متوسط کمی رو به بالا بود
    در کل فیزیک پارسال خیلی متعادل و استاندارد بود

×××××

شیمی: فصل اول که کلا کشک خالص بود ، همه مبحث ها راحت و اوربیتال ها خنده بازار بود
    ترم دوم سنگین شد و تو فرمول نویسی رفت که متوسط بود ولی مبحث پیوند ها و داتیو و قلمرو ها خیلی پیچیده شد و سنگین و کتاب هم حتی سنگین بود مطالبه توش ولی شیمی هم مطالبش استادارد بود

×××××

عمومی ها هم که بغیر از ادبیات و عربی بغیشون اصلا مشکل نداشتم
    ادبیات : سنگین ترین درس عمومی که تو عمرم دیده بودم ، شعرهای طولانی و سنگین ، ارایه ادبیات های زیاد و پیچیده و....
    کلا درس بسیار سخت و وقت گیری بود که خداروشکر خوب پاسش کردم
    عربی :ترم اول کلا کشک بود ولی ترم دوم اشک ما رو درآورد درس ها سنگین برای من و قواعد پیچیده پر از استثنا و قواعد فرعی که کلا یه امتحانو نتونستم خوب بدم و هم مسترم گند شد و هم امتحان ترم 2 رو کلا افتضاح دادامو 15 شدم معدلم داغون کرد این درس تا صبح گرفتم خوندم هیچی نمیفهمیدم واقعا بیزار بیزارم از این درس ولی باید بخونم قوی کنم خودمو چون تو کنکور خیلی میتونه کمک کنه به رتبه

این بود ماحصل سال پیش ما
    چلاق شدم انقدر نوشتم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

سیاوش جان یکم از شکلک ها بیشتر استفاده میکردی ... !! : دی

گند زدی به مرورگرم رفتی ... : دی

10. این کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

پست بالا تایید میشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •