هیچ راهی دیگه به Restore کردن به 5.01 وجود نداره مراقب باشید خراب نشه OS چون مجبور میشید مثل من 5.1 نصب کنید
هیچ راهی دیگه به Restore کردن به 5.01 وجود نداره مراقب باشید خراب نشه OS چون مجبور میشید مثل من 5.1 نصب کنید
خیلی نمیخواد نگران باشید، تا اینجای کار طبق شواهد 3 روش جیلبریک متفاوت تا حالا پیدا شده، فقط باید ببینیم کدوم یکی زودتر این برنامه رو برای این ورژن ارائه میکنند.
روی باگی که i0n1c برای جیلبریک کار کرده میتونید حساب کنید، یکی dev-team هم بگیر نگیر داره، musclenerd خیلی توی پیدا کردن باگ و نوشتن اکسپلویت برای جیلبریک معروف نیست و بیشتر تو کار آنلاک هست. دو نفر بعدی که یکیشون chpwn هست بنظرم فکر میکنم با راهنمایی های i0n1c موفق شدن یک باگ دیگه ای برای جیلبریک ارائه کنند.
خلاصه این دفعه مثل دفعه قبل و iPad2 نیست و خیلی زودتر از اون چیزی که انتظارش رو داشته باشید این جیلبریک ارائه میشه. البته در پرانتز هم عرض کنم اگر واقعا این گروه ها اینکار رو انجام داده باشند، یا مثل pod2g برای دریافت پول بیشتر این قضیه رو کش ندن.
امروز هکر معروف i0n1c در تو*ییت خود اعلام کرد که آیپد جدید را به صورت آنتدر جیلبرک کرد ! او گفت : ” من الان یک آیپد جدید جیلبرک آنتدر شده دارم ” در ادامه مطلب خود او یک ویدئو از این جیلبرک منتشر کرد . او در این ویدئو چندین بار آیپد جدید خود را خاموش و روشن کرد تا برای کاربران اثبات کند که این جیلبرک واقعیست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع این مطلب سایت خود بنده میباشد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه جدید برنامه Sn0wBreeze 2.9.2 با قابلیت ساپورت جیلبرک تدر ، در iOS 5.1 ، برای دستگاه های A4 ریلیز شد ! کسانی که از iPhone 3gs استفاده میکنند ، با بوت رام قدیم خود در این روش جیلبرک آنتدر خواهند داشت . شما با استفاده از این برنامه فریمور اورجینال تحویل میدهید و فریمور جیلبرک شده تحویل میگیرید ! نحوه کار با این برنامه بسیار آسان میباشد . در این روش بیس باند شما آپدیت نمیشود .
جیل بریک پایداری دستگاه یا سرعت رو پایین نمیاره؟( ipad 2 ) روی 5.1 .
الان یک مقاله خوندم در مورد ارزشمند بودن Vulnerability در ios . که تا 250 هزار دلار هم مشتری داره و نوشته که به Comex ( گروه؟) برای استفاده اختصاصی از JailbreakMe مبلغ 250 هزاردلار پیشنهاد شده بود. یا به گروه Grusq اشاره شده که بعنوان واسط بین هکرها و دولتها یا آژانسهای جاسوسی عمل میکنه و درصورتیکه هکرها zero-day exploit داشته باشند براشون مشتری پیدا میکنه و یکی هم برای یک exploit مبلغ 250 هزار دلار پرداخت کرد.
اگه جملتون سوالی هست باید عرض کنم که آیپد هنوز در 5.1 جیلبریک مشده واگر این اتفاق افتاده به صورت عمومی انتشار نیافتهجیل بریک پایداری دستگاه یا سرعت رو پایین نمیاره؟( ipad 2 ) روی 5.1 .
Last edited by emadpumad; 25-03-2012 at 17:42.
بله سوالی بود. به طور کل جیلربیک روی پایداری یا سرعت تاثیر منفی میگذاره یا خیر؟
بله روی هر دو تاثیر منفی داره (خود جیلبریک و هر تغییری که از طریق جیلبریک می دید تاثیر رو قوی تر می کنه) ولی چیز مهمی نیست هر لحظه ای که نخواستید با یه ریستور برمی گرده به روز اول و چیز غیر قابل بازگشتی نیست.
دوست عزیز جیلبریکی که اخیراً برای آیپد ۲ ارایه شد جیلبریک بسیار کامل بود و نسبت به نسخه های گذشته بسیار باگ کمتری درش مشاهده میشه
من از روز اول ریلیز شدن این جیلبریک دستگاهمو جیلبریک کردم
و کو چکترین شواهدی مبنی بر کند شدن سرعت مشاهده نکردم
خود جیلبریک مشکلی ایجاد نمیکنه و اگر کسانی که جیلبریک کردن با کاهش سرعت و نا پایداری مواجه شدن قطعا مشکل از برنامه های غیر استانداردی هست که نسب کردن
که کافیه اون بر نامه هارو ری موو کنن
اتفاقا من 50.1 رو جیبرک کردم مشکل داشتم سیستم برنامه ها رو یک دفعه می بست. پس از نصب نرم افزار یک سری آیکون سیستمی روی صفحه به نمایش در میامد . restore که کردم دیگه نتونستم 5.0.1 نصب کنم و حالا هم 5.1 که جیبرک نمی شه! البته خوب سرعت جیبرک نشده حقیقتا بهتر از جیبرک شده است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)