تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 3017 اولاول ... 915161718192021222329691195191019 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه krasusmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

میگم الان که سرعتت بهتر شده . تست کن ببین شب هم همین 200 ایناست یا نه . بعد downstream و upstream رو روی چند بستن . لطفا عدد هاش بزار ببینم . ممنون
    2560 kbps / 1901 kbps اینم downstream and ustream شب هم حتما speedtest mizaram

2. این کاربر از krasusmh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

ایمان جان کلا در ماه چقدر و معمولا چند ساعت قطعی داشته ؟! الان من شاتل دارم در ماه کلا 5 دقیقه قطعی داره ! اگه هم سراسری یا برای ارتقا تجهیزات باشه قبلش sms میدن که از این ساعت تا این ساعت قطع .
    داشی کلاً بیخیال مخابرات شو که اینجوری که تو میگی شاتل خیلی بهتره.تازه اطلاعم میده بهت قبلش.اصلاً مخابرات تنها چیزی که بلد نیست احترام به حقوق مشترکینه.

سرعت خیلی نوسان داره . downstream va upstream درست شدن اما سرعت دانلودم پایینه خیلیم نوسان داره . نویز خطم از موقعی که سرعتو بردن رو 2 مگ شدیدا رفته بالا
    آقا این نویز خط خیلی داغان کننده س.واسه منم همینه ها.نویز زیاد داره.البته یه بنده خدایی میگفت بخاطر اینه که از یان تلفنای بیسیم پاناسونیک دارم و نزدیک مودمم گذاشتمش.نمیدونم چقدر میتونه صحت داشته باشه.
    ==============================

بچه ها یکیتون که سرویس 256 مخابرات داره لطف کنه Upstream و Downstream بذاره ببینم چنده.
    واسه من آپ روی 1019 و داون روی 1021 هستش.خوبه یا بد؟سزعت دانلودمم روزانه 120 تقریباً.

4. این کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

داشی کلاً بیخیال مخابرات شو که اینجوری که تو میگی شاتل خیلی بهتره.تازه اطلاعم میده بهت قبلش.اصلاً مخابرات تنها چیزی که بلد نیست احترام به حقوق مشترکینه.

آقا این نویز خط خیلی داغان کننده س.واسه منم همینه ها.نویز زیاد داره.البته یه بنده خدایی میگفت بخاطر اینه که از یان تلفنای بیسیم پاناسونیک دارم و نزدیک مودمم گذاشتمش.نمیدونم چقدر میتونه صحت داشته باشه.
    ایمان جان شاتل هیچ بدی نداره ! فقط یه عیب بزرگ داره که اگر چند شب پشت سر هم دانلود شبانه انجام بدی سرعتت محدود میکنه ! مثلا من 4-5 شب پشت سرهم با سرعت 60-65 1500 مگ دانلود میکردم . حدودا 7-8 روز شبا سرعتم شده بود 6 کیلوبایت !!! و اینکه گفتم قطعی داره یا نه . به خاطر اینه که من 1 ماه آسیاتک هم بودم . یعنی انقدر قطعی داشت که اعصابت میریخت بهم . مثلا 10 دقیقه وصل بود بعد قطع میشد 20 دقیقه بعد وصل میشد . دوباره قطع میشد ! که خدارو شکر فکر کنم مخابرات اینطوری نیست . من مخابرات برای دانلود شبانه میخوام . برای نویز هم تلفن کنار مودم میتونه یکی از دلیل هاش باشه . ولی اصلی ترینش اینه که سیم ها از کنار برق عبور کرده . ببخشید یه مقدار پستم زیاد شد

پروفشنال Gladiator King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بچه ها یکیتون که سرویس 256 مخابرات داره لطف کنه Upstream و Downstream بذاره ببینم چنده.
    واسه من آپ روی 1019 و داون روی 1021 هستش.خوبه یا بد؟سزعت دانلودمم روزانه 120 تقریباً.
    خوبه دیگه سرویس 1 مگ (تقریبا) دارن میدن به شما
    اگه دقیقا سرویس 256 به شما بدن دانلودت میشه 32

7. این کاربر از Gladiator King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه krasusmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دیشب چک کردم سرعت دانلود تو شب پایین نمیاد و حتی پینگ هم تغییر نمیکنه . speedtest گرفتم اما سرعت دانلودو درست نشون نداد بخاطر همین نزاشتمش

موفق باشید

9. این کاربر از krasusmh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

حالم شدیدا گرفتس ! adsl 2 مگ خریدم اولش 512 وصل شد حالا بعد از چند روز downstream و upstream رو درست کردن اما نگاه کردم دیدم snr ها اومدن پایین .طوری که snr upstream شده 6 و auth ها رفتن بالا و سرعتم به طور متوسط شده 80 . من چیکار کنم ؟؟؟؟ راه حلی هست ؟؟؟ مشکل فقط از خطه یا از مخابراتم هست ؟؟؟ لطفا اگه کسی میدونه بهم بگه واسه چی نویز خط عوض شده و اینکه چکار میتونم بکنم .

خوبه الان دقیقا وضعیتت مثل منه .میدونی چرا اینطوری میشه؟ چون نویز داری وقتی پهنای باند رو میبری بالا سیگنال کم میشه و افت سرعت پیدا میکنی یا مشکل نویز رو حل کن یا بگو رو 1024 ببنده که سرعت همون 100 تا بشه و کندی نداشته باشی..

11. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

ایمان جان شاتل هیچ بدی نداره ! فقط یه عیب بزرگ داره که اگر چند شب پشت سر هم دانلود شبانه انجام بدی سرعتت محدود میکنه ! مثلا من 4-5 شب پشت سرهم با سرعت 60-65 1500 مگ دانلود میکردم . حدودا 7-8 روز شبا سرعتم شده بود 6 کیلوبایت !!! و اینکه گفتم قطعی داره یا نه . به خاطر اینه که من 1 ماه آسیاتک هم بودم . یعنی انقدر قطعی داشت که اعصابت میریخت بهم . مثلا 10 دقیقه وصل بود بعد قطع میشد 20 دقیقه بعد وصل میشد . دوباره قطع میشد ! که خدارو شکر فکر کنم مخابرات اینطوری نیست . من مخابرات برای دانلود شبانه میخوام . برای نویز هم تلفن کنار مودم میتونه یکی از دلیل هاش باشه . ولی اصلی ترینش اینه که سیم ها از کنار برق عبور کرده . ببخشید یه مقدار پستم زیاد شد
    داشی مخابرات اینقدرام قطعی نداره.دانلود شبانه ش هم عالیه.سرعتش افت محسوسی نداره.منم به احتمال زیاد مشکلم از داخل ساختمون خودمونه.

13. این کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دیشب چک کردم سرعت دانلود تو شب پایین نمیاد و حتی پینگ هم تغییر نمیکنه . speedtest گرفتم اما سرعت دانلودو درست نشون نداد بخاطر همین نزاشتمش

موفق باشید
    عالیه . اگه مخابرات قطعی هاش زیاد نباشه . احتمال 1000% میام مخابرات پس با این حساب شبا که رایگان هم سرعت 200 ؟ اینطوری فکر کنم شبی 3-4 گیگ راحت میشه دانلود کرد .

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

شبانه ی مخابرات از ساعت چند تا چند بود؟

16. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان.سرعت دانلود با torrent شما خوبه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •