2560 kbps / 1901 kbps اینم downstream and ustream شب هم حتما speedtest mizaram
2560 kbps / 1901 kbps اینم downstream and ustream شب هم حتما speedtest mizaram
داشی کلاً بیخیال مخابرات شو که اینجوری که تو میگی شاتل خیلی بهتره.تازه اطلاعم میده بهت قبلش.اصلاً مخابرات تنها چیزی که بلد نیست احترام به حقوق مشترکینه.
آقا این نویز خط خیلی داغان کننده س.واسه منم همینه ها.نویز زیاد داره.البته یه بنده خدایی میگفت بخاطر اینه که از یان تلفنای بیسیم پاناسونیک دارم و نزدیک مودمم گذاشتمش.نمیدونم چقدر میتونه صحت داشته باشه.
==============================
بچه ها یکیتون که سرویس 256 مخابرات داره لطف کنه Upstream و Downstream بذاره ببینم چنده.
واسه من آپ روی 1019 و داون روی 1021 هستش.خوبه یا بد؟سزعت دانلودمم روزانه 120 تقریباً.
ایمان جان شاتل هیچ بدی نداره ! فقط یه عیب بزرگ داره که اگر چند شب پشت سر هم دانلود شبانه انجام بدی سرعتت محدود میکنه ! مثلا من 4-5 شب پشت سرهم با سرعت 60-65 1500 مگ دانلود میکردم . حدودا 7-8 روز شبا سرعتم شده بود 6 کیلوبایت !!! و اینکه گفتم قطعی داره یا نه . به خاطر اینه که من 1 ماه آسیاتک هم بودم . یعنی انقدر قطعی داشت که اعصابت میریخت بهم . مثلا 10 دقیقه وصل بود بعد قطع میشد 20 دقیقه بعد وصل میشد . دوباره قطع میشد ! که خدارو شکر فکر کنم مخابرات اینطوری نیست . من مخابرات برای دانلود شبانه میخوام . برای نویز هم تلفن کنار مودم میتونه یکی از دلیل هاش باشه . ولی اصلی ترینش اینه که سیم ها از کنار برق عبور کرده . ببخشید یه مقدار پستم زیاد شد![]()
خوبه دیگه سرویس 1 مگ (تقریبا) دارن میدن به شما
اگه دقیقا سرویس 256 به شما بدن دانلودت میشه 32
دیشب چک کردم سرعت دانلود تو شب پایین نمیاد و حتی پینگ هم تغییر نمیکنه . speedtest گرفتم اما سرعت دانلودو درست نشون نداد بخاطر همین نزاشتمش
موفق باشید
خوبه الان دقیقا وضعیتت مثل منه .میدونی چرا اینطوری میشه؟ چون نویز داری وقتی پهنای باند رو میبری بالا سیگنال کم میشه و افت سرعت پیدا میکنی یا مشکل نویز رو حل کن یا بگو رو 1024 ببنده که سرعت همون 100 تا بشه و کندی نداشته باشی..
داشی مخابرات اینقدرام قطعی نداره.دانلود شبانه ش هم عالیه.سرعتش افت محسوسی نداره.منم به احتمال زیاد مشکلم از داخل ساختمون خودمونه.
عالیه . اگه مخابرات قطعی هاش زیاد نباشه . احتمال 1000% میام مخابراتپس با این حساب شبا که رایگان هم سرعت 200 ؟ اینطوری فکر کنم شبی 3-4 گیگ راحت میشه دانلود کرد .
شبانه ی مخابرات از ساعت چند تا چند بود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)