تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 31 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 304

نام تاپيک: سریال پنج کیلومتر تا بهشت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

به جای جعبه ی جادو بفرمایید جعبه ی ارواح!
    اون پسر بچه هه که جسد رو دید یادتونه؟
    دیدی مهدی سلوکی چه محکم میکوبید رو کاپوت ماشینه!
    بعدشم از جلوش پرید اون طرف!!

تمام سریال ها روح دارن امسال چرا؟! :دئ

{ راستی این مادر ایدا رو که می بینم یاد مریم رجوی بی ناموس می افتم (قیافشون مثل همه!) }
    دقیقا منم همین طور!!

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

دوستان ادامه دادن اين بحث ديگه بدرد نميخوره چون همه در مقابل مضمون سريال موضع گرفتن كه راهي نداره اينجوري اگه ارباب حلقه ها هم با اين مضمون مذهبي ساخته ميشد بازم همين آش و همين كاسه بود.

من اولش فكر ميكردم همه بحث هنري ميكنن ولي ديدم اينجا بحث اعتقاده هر كي اعتقاد نداره ميگه بده!!!!

من قبول كردم كه به دلايلي اين سريال و اخراجي هاي 3 و فيلم هايي از اين قبيل خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي بده به دلايلي مارمولك و اخراجي هاي 1 خيلي خيلي خيلي خيلي خوبه.

لطفا خودمون رو گول نزنيم!!!

لطفا هر كي مسائل هنري رو با بقيه مسائل قاطي نميكنه بياد راجع به مسائل فني سريال بحث كنيم.

ممنون

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان ادامه دادن اين بحث ديگه بدرد نميخوره چون همه در مقابل مضمون سريال موضع گرفتن كه راهي نداره اينجوري اگه ارباب حلقه ها هم با اين مضمون مذهبي ساخته ميشد بازم همين آش و همين كاسه بود.

من اولش فكر ميكردم همه بحث هنري ميكنن ولي ديدم اينجا بحث اعتقاده هر كي اعتقاد نداره ميگه بده!!!!

من قبول كردم كه به دلايلي اين سريال و اخراجي هاي 3 و فيلم هايي از اين قبيل خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي بده به دلايلي مارمولك و اخراجي هاي 1 خيلي خيلي خيلي خيلي خوبه.

لطفا خودمون رو گول نزنيم!!!

لطفا هر كي مسائل هنري رو با بقيه مسائل قاطي نميكنه بياد راجع به مسائل فني سريال بحث كنيم.

ممنون
    موضوع بحث رو که یک کاربر مشخص نمیکنه.

کاربران تو حیطه قوانین فروم میتونن نظر بدن چه در موارد فنی سریال باشه چه غیرفنی .

درضمن بحث فنی این فیلم رو هم تا حدودی کردیم و چون کاربرها بد گفتن شما باز ناراحت شدی.

کلا هرجوری به این سریال ایراد بگیریم شما ناراحت میشی و قبول نمی کنی یا میگی سریال های خارجی بدترن !

شما اگه با این روش بحث مخالفی می تونی جواب دوستان دیگه رو (مخصوصا با خندیدن و مسخره کردن) بهشون ندی.
    Last edited by mhv_kntu; 10-08-2011 at 03:59.

4. 4 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    یونان دست راست :d

پيش فرض

حروم خور بودن نصابای ماهواره
    این دیگه نامردیه !: دی هر کی این سریال رو ببینیه این جنبه اش اصلن مورد دید قرار نمیگیره !
    چون اونی که این سریال رو میبینیه یا با دین یا بی دین هست ( فرضا!)
    اگه بی دین باشه که نمیاد به حرف یه سریال با دین بشه !
    اگه با دین باشه که فرقی نمیکنه و از قبل میدونسته!
    نکته های قبلی باورشون راحت تر بود تا این
    دیدی مهدی سلوکی چه محکم میکوبید رو کاپوت ماشینه!
    منظورتون از این حرف چیه؟ ( چرا تونست لمس کنه ؟ یا چیز دیگه ای هست منظورتون )

داره خودمونی میشه amehsany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنون
    دوست عزیز مگه شما مسائل فنی هم تواین فیلم میبینی؟

داره خودمونی میشه amehsany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یه مثل جالب هست که میگه:

همه چیزمون مثل همه چیزمونه!
    اگه این آقایون همچین شاهکاری میسازن تعجبی نیست چیمون درسته که فیلمامون درست باشه .

8. 3 کاربر از amehsany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

همین نشانه اینه که استقبال شده از این سریال .
    استقبال؟!!

چه استقبالي شده؟! هر كي كه اومده تو اين تاپيك كه ناراضي بوده ... از لحاظ ساخت و بعضي مفاهيم مشكل داره.

اون كاربرايي هم كه ادعا ميكنن بقيه بي دين و ايمانن بهتره كمي منطقي باشن ... من نميدونم چيه كه بعضي ها تا كسي باهاشون مخالفه ميگن كه شما دين نداريد ! فقط خودشون رو قبول دارن ... نه عزيز جان اين چيزا نيست. ضعف سريال مشخصه ... شما هم مي خواي قبول نكني خب قبول نكن مهم اينه كه همه ميدونن آب بستن تو سريالي كه نهايت ميتونست 100 دقيقه باشه !! 100 دقيقه تازه با كلي ارفاق !

ديگه زنگ زدن بقال و جنس آوردنش رو هم نشون ميده !!!!!!!!! يه دقيقه و نيم شايد طول كشيد تا زنگ بزنه و بياد جنس رو بياره بده دم خونه و پول بگيره و نشون بده كه داره ميره !! اين يعني آقاي افخمي فكر كرده مردم هم مثل خودش هستند و ميتونه گولشون بزنه. هر سال ماه رمضون سريال هاي خوبي داشت ... امسال شده روح بازار !! اونم با مفاهيمي بي معني و توجيج هاي غير منطقي !! : من چرا اونجا لمس كردم ... ولي اينجا از توش رد شدم؟!! جواب : چون تو بهش فكر كردي!

من واقعا نميدونم اينا چي فكر كردن راجع به مردم !!

10. 10 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

به گزارش برنا درمجموعه های تلویزیونی ماه رمضان سال جاری، الگویی از روابط دختر و پسر در جامعه به نمایش گذاشته می‌شود که با توجه به میزان تاثیرگذاری رسانه ای پرمخاطب مثل تلویزیون و به دنبال آن تاثیر پذیری جامعه از آموزه های این رسانه جای بحث و تامل دارد. در همین راستا با کارشناسان امور تربیتی و خانواده به گفت و گو نشستیم .

سعید حاج سعیدی،کارشناس ارشد روانشناسی،مشاور خانواده در گفت‌و گو با خبرنگار برنا در پاسخ به این پرسش که مجموعه های تلویزیونی ماه رمضان خانوادگی محسوب می شوند بیان کرد: در مورد خانوادگی بودن یا نبودن این مجموعه‌های تلویزیونی باید گفت اول باید به زمان پخش آنها توجه کرد. چنین مجموعه‌های تلویزیونی دربهترین زمان ممکن از روزهای ماه رمضان، مثلا ساعت 20:30 که مردم افطار کرده و می خواهند استراحت کنند پخش می شوند؛یعنی دقیقا زمانی که خانواده دور هم جمع شده اند؛ همه اعضای خانواده در این ساعت به خانه برگشته و دور هم هستند. بنابراین زمانی را برای پخش این مجموعه انتخاب کرده اند که همه اعضای خانواده در آن ساعت در منزل هستند، یعنی حتی اگر موضوع این برنامه خانوادگی نباشد خانواده ها آن را می بینند.

وی درباره ترویج روابط آزاد بین دو جنس مخالف دراین مجموعه‌ها توضیح داد: در یکی از این مجموعه ها، دو بازیگر زن و مرد نقش مقابل یکدیگر را در کاراکتر روح بازی می کنند، درست است که این دو نفر نقش روح را بازی می کنند اما به هر حال وقتی دو هنرپیشه این نقش را بازی می کنند، می تواند به نوعی ترویج دهنده روابط بین دو جنس مخالف باشند.

از طرفی بعضی صحنه‌های سریال واقعا دو منظوره است و درعین حال در حال انتقال دو مفهوم متناقض است. برای مثال در صحنه ای دیده می شود که بازیگر مرد سریال که نقش روح را بازی می کند، وارد اتاق دختر صاحب کارش نمی شود و حتی به خواب او هم نمی رود و منتظر می ماند تا بازیگر دختری که او هم نقش روح را بازی می کند از راه برسد و با او وارد اتاق دختر شود و به خوابش برود. از طرفی دیگر او همراه همان دختر خانم روح به پارک و سینما می رود و این به نوعی دوگانگی را به مخاطب القا می کند.

مدیر مرکز مشاوره ترنم زندگی با اعلام اینکه این مجموعه ها از طرفی به شکلی روابط را ترویج می کنند و از طرفی دیگر سعی دارند به مخاطب القا کنند که رعایت موارد اخلاقی مسئله ای مهم است گفت: برای مثال در این مجموعه سعی دارند بگویند بازیگر نقش اصلی این قصه در کنار روابطی که با دختر قصه دارد، به اصول اخلاقی هم پایبند است.

وی در آخر تصریح کرد: در مورد تاثیر گذاری مجموعه های تلویزیونی بر روابط افراد باید گفت اول باید بررسی شود که کارگردان با چه هدفی این مجموعه را ساخته و قصد او رساندن چه پیام هایی بوده است ؛گاهی او می خواهد توجه خانواده ها را جلب کرده و آنها را آگاه کند که مراقب رفتارهای فرزندان خود باشند. اگربخواهیم خوشبینانه به این ماجرا نگاه کنیم چنین دیدگاهی را مطرح می کنیم و می گوییم منظور کارگردان آگاه سازی است،اما در مقابل از طرفی دیگر اگر کسی دنبال تایید باشد به خانواده خود می گوید ببینید تلویزیون هم دارد این ماجرا را ترویج کرده و نشان می دهد؛ ببینید همه جا این دو نفر با هم هستند. بنابراین از این دیدگاه می شود گفت چنین مجموعه هایی می توانند تایید کننده روابط آزاد و البته مروج آن باشند.

منبع : برنا

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

اینقد که این امیر حسین با اون دختر روحه داره رابطشون میزنه بالا من میگم این پسره آخرسر عاشق همین روحه میشه و ازدواج روحی رواج پیدا میکنه

13. 7 کاربر از attractive_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز R A H A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

فیلمش خوب به نظر میرسه.
    انگاری از فیلمای دیگه بهتره.
    اما دارن انگاری عالم ارواح رو دور از واقعیت نشونش میدن.
    مگه دختره نمیگه خطا کاره و حماقت کرده؟ پس صاف صاف مثل امیر حسین میگرده؟
    من خودم زیاد تو این مسایل نیستم. اما احساس میکنم این دور از واقعیته.

اینقد که این امیر حسین با اون دختر روحه داره رابطشون میزنه بالا من میگم این پسره آخرسر عاشق همین روحه میشه و ازدواج روحی رواج پیدا میکنه
    خوب چی میشه مگه؟
    اینم خوبه. خوش باشن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •