تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 25 اولاول ... 9151617181920212223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 247

نام تاپيک: ا AMD Radeon HD 7000 Series ا

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

مشکل این جاست که همه کسانی که از Nvidia و Intel حرف میزنند از نظر شما دنبال گیر دادن و فن بازی هستند...
    شما حرف نمیزنین ( شخص شما رو نمیگم کلی میگم ) ! شما مسخره میکنین !!!
    پست رامین جانتون رو ببینین کاملا مشخصه با چقدر حرص و نفرت در مورد AMD و فرکانس و ولتاژ کارت نوشته بود !! ( مثال بارز ! )

وقتی چندین نسخه جدیدتر از یک نرم افزار بنچمارک گیری عرضه میشه و کلی تغییرات هم صورت گرفته، بله استفاده از این ورژن اشتباه هست.
    استفاده از هر چیزی که باعث خدشه دار کردن احساسات شما بشه اشتباه هست !!

تغییرات نسخه های جدیدتر رو هم من نباید بگم، یه سرچ کنید متوجه میشید. فقط یکی دو موردش اضافه شدن مد تسلیشن Extreme و تغییرات در AO استفاده شده هست. البته این ها از نظر شما اصلا مهم نیستند... کلا این همه Eye-Candy به چه دردی میخوره؟ Tessellation,PhysX, AO این ها اصلا اهمیتی ندارن همون DX9 خالی بدون PhysX از همه اینا بهتره
    ببخشید ولی اومدی یه چیزی بگی خراب ترش کردی ...
    چه ربطی به Ambient Occlusion داشت اولا ؟!! این توی DX11 بوده که خود Heaven هم از همون نسخه های اولیه استفاده میکرده
    Tessellation کی گفت مهم نیست ؟ نسخه 2 تسلیشن نداره . نه ؟! ببخشید فکر کنم پدر بنده بود توی تاپیک Heaven میگفت تسلیشن رو روی Extreme بزارین ( که اون موقع خیلی به نفع Nvidia میشد در حالی که در بازی های واقعی هیچ وقت اونقدر Tessellation استفاده نمیشه )
    شما که سنگ Tessellation رو به سینه میزنی بد نیست بدونی سال 2001 شرکت ATI عزیز Hardware Tessellation رو ابداع کرد ولی اون موقع چون همه مثل شما طرفدار Nvidia بودن کسی توجه نکرد و این قابلیت بیشتر در DX11 قوت گرفت و خودش رو نشون داد !!
    PhysX بحثش جداست و کمتر بازی از این قابلیت استفاده میکنه . قابلیت خوبیه اما نه اینکه بخوایم به صورت نا عادلانه در بنچ مارک ها ازش استفاده کنیم !!

قبلا هم فکر کنم گفته بودم که کلا شما دوست داری بر پایه فرضیات و توهمات حرف بزنی و بهتون هم برخورده بود.. اما بهتر بود حداقل باز رعایت میکردید که اون شرایط تکرار نشه.
    همین کلمه رو بلدی دیگه عرفان جان . هر چیزی با واقعیت دنیای کوچک خودت جور در نیاد بهش میگی توهمات بقیه ... عیبی نداره ... ما توهم زدیم شما فقط واقعیت رو میبینین
    اول این که اصلا این متد بنچمارک گرفتن Techpowerup جزو بی ارزش ترین جالت های بنچمارک گیری برای نتیجه گیری کلی هست... نه Sequence رو درست حسابی ذکر میکنه(البته اکثر کاربرا هم به این مورد که اهمیتش بسیار بالاست کاری ندارن) نه مینیمم فریم رو درج میکنه که جزو مهم ترین فاکتور های بنچمارک گیری هست.
    آره چون الان نظر شما رو رد میکنه بی ارزش ترینه ... یه زمانی بهترین بود از نظر طرفداران Nvidia در P30world !!

اصولا ادیتور اون سایت (Wizzard گرامی ) به خیلی از موارد این چنینی توجهی ندارن، یک مورد دیگه هم دامنه تست گیری ایشون هست که تنها در موارد خاص بدرد یوزر های خاص میخوره. نه برای مثال یک گیمر امروزی و نتیجه گیری در مورد پرفرمنس کارت های حال حاضر، چون تست های ایشون شامل عناوینی مثل 3DMark 5 و COD 4 میشن که اصولا Real World محسوب نمیشن و تنها در بررسی های خاص کاربرد دارن. پس Conclusion اون سایت رو آنچنان مد نظر قرار ندید.
    حالا شما داری توهم میزنی
    لیست بازی هایی که در این تست بنچ مارک گرفته شدن :

Aliens vs. Predator
    Batman Arkham City
    Battlefield 3
    Alan wake
    Battleforge
    Call of duty 4
    Civilization V
    Crysis
    Crysis 2
    Dirt 3
    Dragon Age 2
    Hard Reset
    Stalker call of pripyat
    Starcraft 2
    Total war : show gun 2
    The elder scrolls : skyrim
    World of warcraft
    3D Mark 11
    Heaven 2.0

حالا حساب کن Relative Performance اینا در رزولوشن Full HD ... کارت 7970 با 1070 مگاهرتز دقیقا اندازه 680 بوده . حالا 1100 مگاهرتز با ولتاژ کمتر ؟!!! حداقل 1 تا 3 درصد بهتر خواهد بود که همین برگ برنده AMD میشه و دیگه بهونه ای ندارین مگه اینکه به Transistor/Performance Ratio گیر بدین !
    یعنی واقعا چقدر قدیمی هستن ! همه این بازی ها واسه 5 سال پیشه !!!! ( هنوزم انگار من توهم زدم )

در ضمن من نیازی به خوندن Conclusion های جناب ویزارد یا کسی که Review میکنه ندارم چون معمولا همشون طرفدار یه برند هستن و نظر شخصی و احساسات لطیف خودشون رو میگن .
    بنده با نتایج بنچ مارک ها کار دارم . با نتایج تست ها کار دارم و با اعداد و ارقام ... نه با احساسات بر انگیخته شده یک آدم !!

همچنین این سایت دارای گاف های عظیمی بوده برای مثال توی دو بنچمارک با شرایط یکسان در یک تست نتایج یک کارت(7870 رو در یک مورد یادم میاد) به شدت متغیره اما کارت های دیگه همون مقدار فریم میدادن، به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رامین جان مراجعه کنید.
    سایت هایی که شما بنچ مارک میذاشتین گاف نداشتن ! یکی میگفت میانگین 680 حدود 30 درصد از 7970 قویتره ! در حالی که بقیه میگن بین -5 تا 13 درصد میتونه قویتر باشه

دوم این که بنده از مدت ها قبل با این سایت مشکل داشتم، نمونش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که برای حدود یک سال پیش هست
    شما با هر چیزی که با نظر خودت هم سو نباشه مشکل داری عرفان جان . چیز جدیدی نیست

سوال دیگه ای بود در خدمتم

ویرایش : من هر چی دارم سرچ میکنم هیچ خبری از Unigine Heaven 4 نیست و حتی هیچ جا خبری رو ازش نذاشته !!!
    شما این خبر داغ رو از کجا آوردین ؟ امیدوارم از خودتون در نیاورده باشین و یه لینکی چیزی بدین . ( معتبر ! )
    Last edited by BZ7; 19-06-2012 at 21:57.

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

شما حرف نمیزنین ( شخص شما رو نمیگم کلی میگم ) ! شما مسخره میکنین !!!
    این برداشت شماست.
    وقتی حرفی بی پایه و اساس باشه و جواب دریافت کنید مسخره کردن نیست... و فکر نکنم استفاده کردن از "" به معنی مسخره کردن باشه.

پست رامین جانتون رو ببینین کاملا مشخصه با چقدر حرص و نفرت در مورد AMD و فرکانس و ولتاژ کارت نوشته بود !! ( مثال بارز ! )
    هیچ نشانه ای از حرص و نفرت توی پست ایشون نمیبینم، این شما هستید که همه چیز رو علیه خودتون و برند مورد علاقتون میبینید. ایشون تازه تاپیک سری AMD 8000 رو زدن، اگه فکر میکنید همه مثل خودتون روی این مسائل تعصب دارن بسی در اشتباه هستید.

استفاده از هر چیزی که باعث خدشه دار کردن احساسات شما بشه اشتباه هست !!
    خیر، هر چیزی خلاف منطق و اصول باشه اشتباه است. وقتی چند نسخه جدیدتر از نسخه Heaven 2.0 وجود داره، استفاده از اون نسخه به هیچ عنوان توجیهی نداره مگر متعادل کردن نتایج کارت های AMD... البته نه در حال حاضر، Tahiti توی Tessellation به میزانی که توی Heaven به کار رفته هیچ مشکلی نداره... شاید کمی از 680 کم بیاره ولی تمامی ایرادات گذشته از جمله مینیمم فریم و لگ رفع شدن.

ببخشید ولی اومدی یه چیزی بگی خراب ترش کردی ...
    چه ربطی به Ambient Occlusion داشت اولا ؟!! این توی DX11 بوده که خود Heaven هم از همون نسخه های اولیه استفاده میکرده
    همین دیگه توی خوندن پست های من هم عجله میکنید... قبل از اون حرف گفتم:

تغییرات نسخه های جدیدتر رو هم من نباید بگم، یه سرچ کنید متوجه میشید. فقط یکی دو موردش اضافه شدن مد تسلیشن Extreme و تغییرات در AO استفاده شده هست.

Tessellation کی گفت مهم نیست ؟ نسخه 2 تسلیشن نداره . نه ؟! ببخشید فکر کنم پدر بنده بود توی تاپیک Heaven میگفت تسلیشن رو روی Extreme بزارین ( که اون موقع خیلی به نفع Nvidia میشد در حالی که در بازی های واقعی هیچ وقت اونقدر Tessellation استفاده نمیشه )
    نسخه دوم تسلیشن Extreme نداره دوست عزیز. این گزینه از نسخه 2.1 اضافه شد.
    در بازی های واقعی هم Batman:AC و Crysis 2 از نمونه های بارز استفاده از تسلیشن با فاکتور بالا هستند. مخصوصا Batman:AC که اگه کمی دقت داشته باشید متوجه فاکتور بسیار بالای تسلیشن توی اون میشید.(قطعات یخ نمونه بارزش)

+ تست Heaven یک تست Synthetic هست و اگر هم در گیم ها از اون میزان تسلیشن استفاده نمیشد اهمیتی نداشت چون هیچ موقع ریزالت یک تست Synthetic رو به Real World به طور مستقیم نباید تعمیم داد، بلکه باید از نتایجش برای تحلیل مسائل مختلف استفاده کرد.

شما که سنگ Tessellation رو به سینه میزنی بد نیست بدونی سال 2001 شرکت ATI عزیز Hardware Tessellation رو ابداع کرد ولی اون موقع چون همه مثل شما طرفدار Nvidia بودن کسی توجه نکرد و این قابلیت بیشتر در DX11 قوت گرفت و خودش رو نشون داد !!
    ممنون بابت یادآوری
    این صحبت ها واقعا کودکانه هست، این که کدوم شرکت برای اولین بار از فلان قابلیت استفاده کرده یا در فلان زمان بهترین کارت ها رو داشته... مسائلی نیستند که به حال ربط داشته باشن. متاسفانه شما همه رو مثل خودتون میبینید، فکر میکنید ما از AMD نفرت داریم و عاشق Nvidia/Intel هستیم، منظریم Nvidia روی AMD رو کم کنه و از این حرفا... نه عزیز، بحث ما حال حاضر هست و محصولاتی که الآن میخوایم تهیه کنیم و به 10 سال پیش هم هیچ کاری نداریم! اگه قصدمون نوشتن کتاب تاریخ GPU ها بود بله قطعا این موارد ارزششون بسیار بالا بود...

همین کلمه رو بلدی دیگه عرفان جان . هر چیزی با واقعیت دنیای کوچک خودت جور در نیاد بهش میگی توهمات بقیه ... عیبی نداره ... ما توهم زدیم شما فقط واقعیت رو میبینین
    آره چون الان نظر شما رو رد میکنه بی ارزش ترینه ... یه زمانی بهترین بود از نظر طرفداران Nvidia در P30world !!
    حرف های بی منطق و بدون دلیل از نظر من چیزی جز توهم نیستند. شما گفتید بنده تا 2 روز پیش از Techpowerup طرفداری میکردم، بنده هم به شما لینک 1 سال پیش رو دادم که بهش انتقاد کرده بودم... بهتره توی این مورد دیگه ادامه ندید، خودتون رو زیر سوال میبرید.

حالا شما داری توهم میزنی
    لیست بازی هایی که در این تست بنچ مارک گرفته شدن :

Aliens vs. Predator
    Batman Arkham City
    Battlefield 3
    Alan wake
    Battleforge
    Call of duty 4
    Civilization V
    Crysis
    Crysis 2
    Dirt 3
    Dragon Age 2
    Hard Reset
    Stalker call of pripyat
    Starcraft 2
    Total war : show gun 2
    The elder scrolls : skyrim
    World of warcraft
    3D Mark 11
    Heaven 2.0

حالا حساب کن Relative Performance اینا در رزولوشن Full HD ... کارت 7970 با 1070 مگاهرتز دقیقا اندازه 680 بوده . حالا 1100 مگاهرتز با ولتاژ کمتر ؟!!! حداقل 1 تا 3 درصد بهتر خواهد بود که همین برگ برنده AMD میشه و دیگه بهونه ای ندارین مگه اینکه به Transistor/Performance Ratio گیر بدین !
    یعنی واقعا چقدر قدیمی هستن ! همه این بازی ها واسه 5 سال پیشه !!!! ( هنوزم انگار من توهم زدم )
    بله خوشبختانه 3D Mark 5 از لیستشون حذف شده بالاخره ولی ایرادی که من به این سایت گرفتم فقط این 1 مورد نبود... بقیه موارد اهمیتشون حتی بالاتر هم هست مثل همون درج نکردن مینیمم فریم.

در ضمن من نیازی به خوندن Conclusion های جناب ویزارد یا کسی که Review میکنه ندارم چون معمولا همشون طرفدار یه برند هستن و نظر شخصی و احساسات لطیف خودشون رو میگن .
    بنده با نتایج بنچ مارک ها کار دارم . با نتایج تست ها کار دارم و با اعداد و ارقام ... نه با احساسات بر انگیخته شده یک آدم !!
    همینه دیگه... به قول رامین جان بلند تر بودن یک خط که فهمیدنش کار خاصی نیست و هر کسی میتونه متوجه بشه فلان خط از اون یکی بلند تره... مهم تحلیل همون آمار و ارقام و استفاده از تحلیل ادیتور های سایت هاست.

سایت هایی که شما بنچ مارک میذاشتین گاف نداشتن ! یکی میگفت میانگین 680 حدود 30 درصد از 7970 قویتره ! در حالی که بقیه میگن بین -5 تا 13 درصد میتونه قویتر باشه

واقعا بعضی مواقع میمونم چی بگم...

کدوم سایت؟ کجا؟ بعد مگه قراره همه سایت ها همیشه همه تست هاشون درست باشه؟ اصلا درک نمیکنم منطق شما رو...

ویرایش : من هر چی دارم سرچ میکنم هیچ خبری از Unigine Heaven 4 نیست و حتی هیچ جا خبری رو ازش نذاشته !!!
    شما این خبر داغ رو از کجا آوردین ؟ امیدوارم از خودتون در نیاورده باشین و یه لینکی چیزی بدین . ( معتبر ! )

Heaven 4؟ کی از Heaven 4 حرف زده این جا؟
    Last edited by Erfan.; 19-06-2012 at 22:45.

3. 4 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

یه مطلب دیدم دلم نیومد نذارم ... شما دوستانی که اینقدر سنگ Nvidia رو به سینه میزنین و وقتی هم AMD پیشرفت میکنه لج میکنین !!

Nvidia در زمان عرضه 680 قول داده بود Tessellation Performance حدود 4 برابر بیشتر از 7970 هست . شما 4 برابر میبینین ؟
    ( اگه در بنج مارک های پست قبل دقت کنین 7970 در فرکانس 1070 مگاهرتز دقیقا هم قدرت 680 میشه ( Relative to all ) . پس الان 680 با قدرت پردازش تسلیشن 4 برابر باید خیلی بیشتر از اینا فریم میداد ! نه ؟
    اینم بنچ مارک Heaven 3 هست . فرکانس 1070 . دیگه برتری Ghz Edition با 1100 مگاهرتز مشخص خواهد بود ( اگه به چیپش گند نزنن ! )

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

یه مطلب دیدم دلم نیومد نذارم ... شما دوستانی که اینقدر سنگ Nvidia رو به سینه میزنین و وقتی هم AMD پیشرفت میکنه لج میکنین !!

Nvidia در زمان عرضه 680 قول داده بود Tessellation Performance حدود 4 برابر بیشتر از 7970 هست . شما 4 برابر میبینین ؟
    ( اگه در بنج مارک های پست قبل دقت کنین 7970 در فرکانس 1070 مگاهرتز دقیقا هم قدرت 680 میشه ( Relative to all ) . پس الان 680 با قدرت پردازش تسلیشن 4 برابر باید خیلی بیشتر از اینا فریم میداد ! نه ؟
    اینم بنچ مارک Heaven 3 هست . فرکانس 1070 . دیگه برتری Ghz Edition با 1100 مگاهرتز مشخص خواهد بود ( اگه به چیپش گند نزنن ! )

اون موقع بهتون میگیم صحبت های ادیتور ها رو بخونید میگید چرا...

بلافاصله بعد از این مسئله ادیتور Legitreviews (همون جا که بدون خواندن بقیه حرف ادیتور فقط تصاویر رو برای ما قرار دادید) با Nvidia مکاتبه کردن و این هم متن:

We showed NVIDIA these performance results before the launch of the GeForce GTX 680 as we were told the GTX 680 is about 4x faster for DirectX 11 tessellation than the AMD Radeon HD 7970 and we didn't see that at all in this benchmark. This is what NVIDIA had to say:

We should have a pretty comfortable lead in Heaven 2.5 and 3.0. I’m surprised we lost in your moderate tessellation testing at 25x16. Running 8xMSAA we’re likely memory bandwidth bound as Heaven isn’t a pure tessellation benchmark. It also stresses other parts of the GPU besides just tessellation.
    If you run a tessellation test like tessmark or Microsoft’s SubD11 tessellation test (which both AMD and NVIDIA use when quoting tessellation perf) you’ll see that 4x difference in tessellation horsepower we’re referring to. - NVIDIA PR

همون طور که توی متن معلوم هست، ایشون این مسئله رو مطرح کردن که Heaven یک بنچمارک تسلیشن محض نیست بلکه پردازش های دیگه ای هم داره(قسمت های دیگه GPU رو نیز تحت فشار قرار میده) و این اصلا مسئله جدیدی نیست، بنده توی سنگین ترین Sequence های Heaven با کم کردن بار های پردازشی غیر از تسلیشن(مثل تنظیم کردن زمان روز در هنگام طلوع آفتاب که سایه ها و نور خورشید در صحنه وجود ندارن) با همین 570 فریمم به شدت افزایش پیدا میکرد که نشان از گلوگاه ایجاد نکردن Polymorph Engine/Tessellator ها برای اون میزان تسلیشن داره...

البته این یک مسئله واضح هست، ادعای Nvidia تسلیشن پرفرمنس خالص بوده نه فریم ریت Heaven! اما اصولا منطق شما حکم میکنه که با عجله و بدون اندکی تعقل نتیجه گیری کنید و به بقیه نیز تیکه هم بندازید.

ادعای Nvidia رو باید با بنچمارک های Synthetic پردازش تسلیشن محض و خالص بررسی کرد، چون صحبتی از گیم ها نبوده و تنها توان پردازش تسلیشن مد نظر بوده:

680 حدود 2.8 برابر 7970 اسکور گرفته که البته خیلی با اون 4 برابر وعده داده شده اختلاف داره و نمیدونم با خودشون چه فکری کردن با این ادعا...

از شما درخواست میکنم، لطفا دیگه از این بحث ها راه نندازید دوست عزیز. هر عکس و نموداری که دیدیم قرار نیست ملاک قرار بگیره و با اون نتیجه گیری کنیم و بحث رو تموم شده بدونیم...

6. 4 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

هیچ نشانه ای از حرص و نفرت توی پست ایشون نمیبینم، این شما هستید که همه چیز رو علیه خودتون و برند مورد علاقتون میبینید. ایشون تازه تاپیک سری AMD 8000 رو زدن، اگه فکر میکنید همه مثل خودتون روی این مسائل تعصب دارن بسی در اشتباه هستید.
    شما هم چیزی رو که میخواین میبینین . مثل همه . تاپیک 8000 رو من قبل از ایشون زدم ! . ولی چون ایشون عضو Clan شماست ... !! تاپیک ایشون مهم تر میشه ... !
    نسخه دوم تسلیشن Extreme نداره دوست عزیز. این گزینه از نسخه 2.1 اضافه شد.
    در بازی های واقعی هم Batman:AC و Crysis 2 از نمونه های بارز استفاده از تسلیشن با فاکتور بالا هستند. مخصوصا Batman:AC که اگه کمی دقت داشته باشید متوجه فاکتور بسیار بالای تسلیشن توی اون میشید.(قطعات یخ نمونه بارزش)

+ تست Heaven یک تست Synthetic هست و اگر هم در گیم ها از اون میزان تسلیشن استفاده نمیشد اهمیتی نداشت چون هیچ موقع ریزالت یک تست Synthetic رو به Real World به طور مستقیم نباید تعمیم داد، بلکه باید از نتایجش برای تحلیل مسائل مختلف استفاده کرد.
    خب دوست عزیز توی بنچ مارک هایی که من دیدم 7970 در Crysis2 فوق الاده خوب عمل کرده و فاصله خیلی قابل احساسی با 680 نداره در رزوشولن های بالا ! . بحث اصلا ربطی به این نداشت شما چرا بحث اینا رو وسط میکشین ؟!

ممنون بابت یادآوری
    این صحبت ها واقعا کودکانه هست، این که کدوم شرکت برای اولین بار از فلان قابلیت استفاده کرده یا در فلان زمان بهترین کارت ها رو داشته... مسائلی نیستند که به حال ربط داشته باشن. متاسفانه شما همه رو مثل خودتون میبینید، فکر میکنید ما از AMD نفرت داریم و عاشق Nvidia/Intel هستیم، منظریم Nvidia روی AMD رو کم کنه و از این حرفا... نه عزیز، بحث ما حال حاضر هست و محصولاتی که الآن میخوایم تهیه کنیم و به 10 سال پیش هم هیچ کاری نداریم! اگه قصدمون نوشتن کتاب تاریخ GPU ها بود بله قطعا این موارد ارزششون بسیار بالا بود...
    همینطور که گفتی فقط یاد آوری 2 چیز بود . اینکه تسلیشن از کجا اومده و اینکه فن بازار به کجا کشیده شده !!!

حرف های بی منطق و بدون دلیل از نظر من چیزی جز توهم نیستند. شما گفتید بنده تا 2 روز پیش از Techpowerup طرفداری میکردم، بنده هم به شما لینک 1 سال پیش رو دادم که بهش انتقاد کرده بودم... بهتره توی این مورد دیگه ادامه ندید، خودتون رو زیر سوال میبرید.
    شاید شخص شما از این سایت نمیذاشتید ولی بالاخره در کل بچه های فروم تا اونجا که یادمه این سایت رو قبول داشتن همه !

بله خوشبختانه 3D Mark 5 از لیستشون حذف شده بالاخره ولی ایرادی که من به این سایت گرفتم فقط این 1 مورد نبود... بقیه موارد اهمیتشون حتی بالاتر هم هست مثل همون درج نکردن مینیمم فریم.
    min FPS خیلی جاها میتونه به اشتباه ارزش یه کارت رو پایین بیاره . چطور ؟! وقتی به دلیل یه عملیات I/O یا مثلا یه HDD Failure فریم بازی افت میکنه ... این از گرافیک نیست . یا مثلا موقع اجرا کردن همون Heaven !
    امکان داره همون موقع اجرا کردن ، با فریم 10 شروع بشه که همون واسه min fps ثبت میشه . متاسفانه بنده به Min FPS اعتقاد ندارم مگه اینکه تستش 3 بار انجام شده باشه و میانگین اون 3 بار به عنوان min fps حساب بشه . در غیر این صورت Min fps ها دقیق نخواهند بود . خیلی دلایل زیادی هستن که میتونن فریم بازی رو واسه کمتر از 1 ثانیه کاهش بدن ! کسی هم که بنچ مارک میگیره 1 بار بنچ مارک میگیره و تموم شد ... اعداد رو هم اعلام میکنه . به همین راحتی ...

همینه دیگه... به قول رامین جان بلند تر بودن یک خط که فهمیدنش کار خاصی نیست و هر کسی میتونه متوجه بشه فلان خط از اون یکی بلند تره... مهم تحلیل همون آمار و ارقام و استفاده از تحلیل ادیتور های سایت هاست.
    خود اون ادیتور از همین بلندی خط ها داره اون تحلیل رو مینویسه . با اندازه گرفتن نویز کارت داره میگه این کارت در رده پر صدا هست . پس در درجه اول همش همون بلندی خط هست ! . هر کسی متونه اون بلندی رو هم تحلیل کنه . اینقدر اینا رو نگین الان رامین 2 تا Transistor/Performance Ratio حساب کرده دیگه فکر میکنه عجب کار بزرگی انجام شده این وسط ....
    خواهشا با این حرفا به بنده تیکه نندازین !!

واقعا بعضی مواقع میمونم چی بگم...

کدوم سایت؟ کجا؟ بعد مگه قراره همه سایت ها همیشه همه تست هاشون درست باشه؟ اصلا درک نمیکنم منطق شما رو...
    همونایی که رامین جان ! گفت : یکی میگه 30 درصد یکی میگه 15 درصد بستگی به شما داره بخوای کدوم رو قبول کنی !!!

همین حرف شما درسته ! شما که از همه جا بنچ مارک میذارین چطوری از صحت یک بنچ مارک اطمینان پیدا میکنین ؟ تقریبا غیر ممکنه !

Heaven 4؟ کی از Heaven 4 حرف زده این جا؟
    اشتباهی UE4 رو UH4 دیدم ! پوزش

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

شما هم چیزی رو که میخواین میبینین . مثل همه . تاپیک 8000 رو من قبل از ایشون زدم ! . ولی چون ایشون عضو Clan شماست ... !! تاپیک ایشون مهم تر میشه ... !
    حالا پیش از هر چیزی

دوست من مگه اینجا پیش دبستانی که شما یک خبر فسیل 3-2 ماهه که خیلی پیشتر ها ما همینجا سروجمعش کرده بودیم یه تاپیک زدی که هیچ محتوای تخصصی نداره بعد الان بگی من اول زدم پس مال منه - تازه تهمت هم به کاربر Erfan میزنی - کلن و این موضوعات - حالا به من میگی عقده ای ما گذشت میکنیم بت چیزی نمیگیم نشد دیگه پاتو از گلیمت دراز تر کنی.......

رفتی خبری که ما 3-2 ماه پیش بوده و ما مدتها پیش تو بخش های همین فروم کلی ازش گفته بودیم و حلاجی کرده بودیم و سرو تهش رو جمع کرده بودیم بعد اومدی به خاطرش یه تاپیک زدی میگی من زودتر زدم؟؟ واقعا خسته نباشی (دقت کن مدت ها پیش ما شایعات Tenerif رو توی همین فروم برسی کردیم و شما تازه رفتی یه تاپیک زدی و میگی اوول

الان بری تو خبر میبینی که کلا اسمش تغییر کرده همه جزئیاتش عوض شده و میشه استناد کرد - رفتی واسه خبر پیش از 2-3 تازگی تاپیک زدی بگی اول ؟؟؟

ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما شما دوست عزیز تنها میفرمایید - بچه ها دقت کنید - خط X بلندتر از Y هست - هووورا AMD برنده شد - خوب همین میشه روز گار ما - بعد هرچی هم اینجا تخصصی توضیح میدیم میای میگی ما من میدونستم دقیقا همینو بابا بزرگ خدا بیامرز منم خیلی چیزا میدونست

خلاصه دوست من بیا 4 تا صحبت تخصصی چیزی بکن ماها استفاده ببریم.

نه اینکه خوشحال باشی amd نسخه اورکلاک شده میده و هنوز معلوم نیست صحبت در مورد مصرف کمترش صحت داره یا نه . همه منتظر میمونیم واسه بنچمارک ها والبته بحث مصرف که انشالا AMD به وعدش عمل کرده باشه.

در نهایت بدجور جو اینجارو مسموم کردی - فقط کل کل و بحث های بیهوده - الکی صفحات رو جلو میبری
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک 71a.jpg   02_heaven.png  

9. 5 کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

خب دوست عزیز توی بنچ مارک هایی که من دیدم 7970 در Crysis2 فوق الاده خوب عمل کرده و فاصله خیلی قابل احساسی با 680 نداره در رزوشولن های بالا ! . بحث اصلا ربطی به این نداشت شما چرا بحث اینا رو وسط میکشین ؟!

یعنی دیگه شما آخرشی اصلا ببینم پست های من رو با نقل قول های خودتون میخونید یا نه؟

من جواب حرف شما رو دادم حالا شما میگی بحث ربطی به اینا نداشت؟! شما گفتی که توی چه گیمی از این مقدار تسلیشن استفاده میشه من گفتم توی این گیم ها استفاده شده... حالا این که برتری با کدوم کارته اصلا بحث دیگریست.

شاید شخص شما از این سایت نمیذاشتید ولی بالاخره در کل بچه های فروم تا اونجا که یادمه این سایت رو قبول داشتن همه !
    مسئولیت دیگر کاربران فروم با خودشونه و هر کسی عقایدی داره. شما اگه بحثتون با من هست دیگه مطرح کردن این مسائل چه دردی رو دوا میکنه غیر از شلوغ بازی و منحرف کردن تاپیک؟

min FPS خیلی جاها میتونه به اشتباه ارزش یه کارت رو پایین بیاره . چطور ؟! وقتی به دلیل یه عملیات I/O یا مثلا یه HDD Failure فریم بازی افت میکنه ... این از گرافیک نیست . یا مثلا موقع اجرا کردن همون Heaven !
    امکان داره همون موقع اجرا کردن ، با فریم 10 شروع بشه که همون واسه min fps ثبت میشه . متاسفانه بنده به Min FPS اعتقاد ندارم مگه اینکه تستش 3 بار انجام شده باشه و میانگین اون 3 بار به عنوان min fps حساب بشه . در غیر این صورت Min fps ها دقیق نخواهند بود . خیلی دلایل زیادی هستن که میتونن فریم بازی رو واسه کمتر از 1 ثانیه کاهش بدن ! کسی هم که بنچ مارک میگیره 1 بار بنچ مارک میگیره و تموم شد ... اعداد رو هم اعلام میکنه . به همین راحتی ...
    اول این که با حرفتون به طور کلی موافقم، هیچ موقع نمیشه به یک عدد اکتفا کرد، ولی این فقط برای مینیمم نیست و AVG Frame Rate هم تقریبا به همین اندازه میتونه نامشخص باشه. توضیحش رو هم توی فروم دیگه ای به طور کامل داده بودم که این جا کپی میکنم:

به نظرم بزرگترین ایراد سایت های بررسی VGA، نحوه انتشار نتایج بنچمارک هاشون هست که در زمان اخیر از همون زمان بررسی های Cypress-Fermi تا به حال باعث شده مشکلات زیادی برای کاربرانی که وقت زیادی صرف خوندن Review ها نمیکنن به وجود بیاد...کاربر به یه سایت (هر سایتی) مراجعه میکنه، سریع به بخش بنچمارک ها میره و از روی 4 تا خط که دارن Average Frame Rate رو نشون میدن به نتیجه گیری کاملی(از نظر خودش)از محصول مورد نظر میرسه.
    ولی قضیه این جاست که از نظر من این نوع بنچمارک ها گرچه در مواردی میتونن بسیار مفید باشن، اما این عیب و ایرادات بهشون وارد هست...

در حال حاضر دو سایت وجود دارن که متد انتشار بنچمارک و نتایج تستشون با بقیه سایت ها فرق میکنه: HardOCP و Techreport.

به نظرم دوستان در کنار سایت های دیگه، نگاهی هم به بررسی های این 2 سایت بندازن بد نیست، خیلی از ابهامات رفع میشن.

فقط برای مثال، شما در بعضی سایت ها ممکنه Minimum Frame پایین در بنچمارک ها رو ببینید، در صورتی که Minimum Frame به صورت 1 عدد معنی خاصی نداره. مثلا یک تست که AVG 50 و Min 20 داره معلوم نیست که این فریم 20 چند ثانیه بوده، چند بار اتفاق افتاده، در بقیه تست فریم در چه حالتی بوده و...

برای روشن تر شدن قضیه یک مثال میزنم:

در بازی بتمن، در بنچمارکی که فقط AVG فریم رو ثبت میکنه، فریم ها به این صورت هستند:

7970 43
    680 49
    670 45

چیزی که برای یک کاربر ملموس هست برتری حدودی GTX 680 و 670 نسبت به 7970 هست اما برتری آن چنان زیاد نیست و AVG فریم در حد 5، 6 فریم اصلا شاید مهم هم نباشه.

خوب با درج Minimum فریم چه اتفاقی میوفته؟

7970 20
    680 29
    670 28

این جا معلوم میشه که 7970 ممکنه در برخی صحنه ها دچار تیک و لگ بشه، و فریم هم نسبت به Geforce ها پایداری کمتری داره...
    برخی از افراد هم مانند دوستی در گذشته به نتایجی چون Min Frame برای یک ثانیه هست و بازی که روی Min فریم اجرا نمیشه و ... میرسن.

خوب با این همه توصیف، نگاهی دقیق به نمودار کامل بنچمارک بندازیم:

بله، چیزی که با دیدن این تصویر درک میشه، با اعداد حتی مینیمم فریم به هیچ عنوان قابل ذکر نبود. از اواسط تست 7970 دچار فریم دراپ های وحشتناکی میشه که به نظرم به راحتی بازی رو Unplayable میکنه، چندین بار فریم تا نزدیک 20 هم پایین اومده و در همون جا 680 به راحتی بالای 35 فریم نمایش میده...

توجه داشته باشید که افت ناگهانی فریم ریت در فریم های پایین 60 باعث تیک و Micro Stutter هم میشه...

این در شرایط Physics = Off هست، یعنی چیزی که توی این بازی اهمیتش بسیار بسیار بالاست، در مراحلی از بازی عمده جلوه های گرافیکی وابسته به Physics هستند و دوستان عاشق AMD اگه یک بار روی یک سیستم Nvidia قدرتمند این بازی رو انجام بدن اهمیت Physics رو دو چندان درک میکنن.

البته این بنچمارک تنها یک سایت هست و ممکنه سایت های دیگه به خلاف این نتیجه هم رسیده باشن، ولی هدف من این بود که نباید تنها به اعداد و ارقام اکتفا کرد و بهتره با دقت بیشتری مباحث مربوط به بنچمارک و تست گیری رو دنبال کرد...

پیروز باشید.

دوم این که اکثر سایت های معتبر با یک بار بنچمارک گرفتن اعداد رو ثبت نمیکنن و معمولا دو یا سه بار هر بنچمارک رو تکرار میکنن(مخصوصا اگه بنچمارک Built in نباشه و با فرپس فریم ریت رو اندازه گیری کنن)

خود اون ادیتور از همین بلندی خط ها داره اون تحلیل رو مینویسه . با اندازه گرفتن نویز کارت داره میگه این کارت در رده پر صدا هست . پس در درجه اول همش همون بلندی خط هست ! . هر کسی متونه اون بلندی رو هم تحلیل کنه . اینقدر اینا رو نگین الان رامین 2 تا Transistor/Performance Ratio حساب کرده دیگه فکر میکنه عجب کار بزرگی انجام شده این وسط ....
    خواهشا با این حرفا به بنده تیکه نندازین !!

خیر به هیچ عنوان! فرق کسی که داره تست رو شخصا انجام میده با مایی که از دور داریم تحلیل ایشون و اعداد رو میبینیم اینه که ایشون از خیلی از قضایا خبر دارن که ما نداریم!

البته این هم برمیگرده به نحوه Review کردن سایت ها که بنده توی اون قسمت کپی شده بهش پرداختم.

همونایی که رامین جان ! گفت : یکی میگه 30 درصد یکی میگه 15 درصد بستگی به شما داره بخوای کدوم رو قبول کنی !!!

همین حرف شما درسته ! شما که از همه جا بنچ مارک میذارین چطوری از صحت یک بنچ مارک اطمینان پیدا میکنین ؟ تقریبا غیر ممکنه !
    بله، نمیشه به هر سایتی اطمینان داشت ولی خیلی از اون نتایج متغیر به دلیل Sequence و تنظیمات بازی/App ناشی میشه...
    البته این رو هم باید مد نظر داشت که قرار نیست با یک سایت/یک بنچمارک کسی نتیجه گیری ای کنه، که البته شما این کار رو به وفور انجام میدی متاسفانه.

11. 4 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

کمتر از چیزی که انتظار داشتم اما هنوز هم یک برد برای AMD
    Recapturing mojo

تولد 6 ماهگی Tahiti رو به دوستان تبریک عرض میکنم
    همینطور که خبر داشتین در اینترنت مطالبی در مورد Ghz edition 7970 و Tahiti XT2 پخش شده بود
    متاسفانه همه خبر ها Fake بودن . این کارت با فرکانس پردازنده 1 گیگاهرتز ( 75 مگاهرتز بیشتر از 7970 ) و فرکانس حافظه 6 گیگاهرتز ( 0.5 گیگاهرتز بیشتر از 7970 ) عرضه خواهد شد
    AMD تصمیم داشت کارت جدیدش رو به مناسبت تولد 6 ماهگی Tahiti عرضه کنه و رقابتی نزدیک تری هم با 680 رقیب داشته باشه

سیستم جدیدی به اسم GPU Boost اضافه شده که به کارت این امکان رو میده 50 مگاهرتز بیشتر از حد معمول ( یعنی تا 1050 مگاهرتز ) در زمان های مورد نیاز اورکلاک بشه و با توجه به افزایش سرعت پهنای باند حافظه Bottleneck کمتری ایجاد خواهد شد
    و به این معنی هست که فرکانس این کارت بین 8 تا 13.5 درصد از 7970 اولیه بیشتر خواهد بود

همچنین برای اولین بار در تاریخ کارت های گرافیک Gaming قدرت پردازش double precision این کارت به صورت تئوری به 1.01 GFLOPs رسیده که AMD از این قضیه خوشحال خواهد بود !

Memory Bandwidth : +9%
    Memory Transfer rate : +9%
    Shader Compute power TFLOPs : +13.1%
    Raster Operations Pipeline Pixel rate : +13.3%
    Texture filtering rate : ~ +13.5%

با افزایش فرکانس حافظه و پردازنده اصلی کارت تمامی سرعت های کارت از سرعت انتقال اطلاعات گرفته تا قدرت پردازش Shader ها و سرعت Raster pipeline ها زیاد شدن مخصوصا در Memory Bandwidth شاهد رقم های بالایی هستیم !
    و احتمال ایجاد Bottleneck توسط Memory کمتر از قبل هست

متاسفانه تغییرات سخت افزاری زیادی روی این کارت صورت نگرفته و اکثر موارد حتی PCB کارت همان 7970 هست . بیشتر تغییرات در Bios و Driver ها بوده
    مصرف کارت حدود 10 تا 22 وات بیشتر شده

ولتاژ Ghz edition طبق گفته ها کاهش پیدا کرده اما نه اون کاهشی که همه ( طبق شایعات انتظارش رو داشتیم

ولتاژ کارت در حالت معمولی 1.1 درصد نسبت به 7970 کاهش داشته و در زمان GPU Boost افزایش 3 درصدی رو نشون میده

خوشبختانه نویز کارت در حالت Full load افزایش خیلی زیادی نداشته ( ظاهرا anandtech دستگاهشون رو داخل حلق 7970 کرده بودن که اون ارقام فجیه رو به دست آوردن ! )

که نسبتا کارتی پر سر و صدا هست اما نویز کارت عامل اصلی برای خرید و مقایسه نخواهد بود چون در مواقع بازی معمولا صدای بازی مانع شنیدن صدای نویز کارت ها خواهد شد

نویز ها در حالت آماده به کار هم به صورت زیر هست ( کمی افزایش رو نسبت به 7970 نشون میده که قابل قبول هست )

و حالا نوبت به تست های واقعی کارت میرسه :

4.5 درصد بهتر از 7970
    17.9 درصد بهتر از 680

10.6 درصد بهتر از 7970
    14.4 درصد ضعیف تر از 680
    ( این بازی با کارت های Nvidia بهینه تر عمل میکنه)

9.7 درصد بهتر از 7970
    3.4 درصد بهتر از 680

8.1 درصد بهتر از 7970
    4.7 درصد بهتر از 680

13 درصد بهتر از 7970
    8.7 درصد ضعیفتر از 680

10.9 درصد بهتر از 7970
    17.3 درصد بهتر از 680

11.3 درصد بهتر از 7970
    9.2 درصد ضعیف تر از 680

7.6 درصد بهتر از 7970
    13.5 درصد بهتر از 680

3.6 درصد بهتر از 7970
    1.2 درصد بهتر از 680

13.1 درصد بهتر از 7970
    86.9 درصد بهتر از 680
    !!!!!!!

5.5 درصد بهتر از 7970
    18.7 درصد بهتر از 680
    نکته : در بعضی سایت های دیگه عنوان شده Skyrim با کارت های AMD مشکل داره و فریم کمتری از 680 میده . اما از اونجایی که بنده خیلی به تست های Anandtech اعتماد ندارم ( به دلیل اینکه در بعضی از بازی ها 670 فریم بیشتری نسبت به 680 هم میداد ) از اون سایت بنچ مارک نمیذارم
    سوتی هایی که anandtech میده زیاده

اگه به این بنچ مارک از anandtech دقت کنین مشخصه که 670 حدود 0.4 درصد بهتر از 680 عمل کرده که این کاملا غیر ممکنه !!
    دلیل :

همینطور که میبینید کارت 670 از همون معماری Kelpler GK104 کارت 680 استفاده میکنه با فرق اینکه یکی از واحد های SMX این کارت که شامل 192 عدد Cuda core و 16 عدد Texture Unit میشه غیر فعال شده
    و یعنی این کارت 1344 تا Cuda core و 112 عدد Texture unit داره که این ارقام برای 680 به ترتیب 1536 و 128 عدد هستن
    همچنین فرکانس هسته این کارت از 1006 مگاهرتز برای 680 به 915 مگاهرتز کاهش پیدا کرده ( و غیر از Texture Fillrate بقیه مشخصات تقریبا یکسان هستند )

و در این عکس درصد ضعیف بودن 670 رو نسبت به 680 مشاهده میکنید :

پس همینطور که مشخصه کاملا غیر ممکنه که 670 حتی به صورت تئوری بتونه از 680 جلو بزنه ... اما ظاهرا anandtech این غیر ممکن رو ممکن کرده !!!!!

همچنین در این عکس میتونید زمان رندر شدن یک فریم رو مشاهده کنین

کاملا مشخصه که 7970 معمولا فریم هارو در زمان کمتری رندر کرده و در بعضی جاها رقم های بالایی برای 680 مشاهده میشه ( این تست یک بار انجام شده ظاهرا )
    ( توضیح : هر چقدر زمان بیشتری برای تولید یک فریم طول بکشه احتمال به وجود اومدن Micro shutter بیشتر میشه )

GPGPU Computing Monster

در نرم افزار هایی که از کارت گرافیک برای پردازش ها کمک میگیرن (GPGPU) و همچنین Viewport های نرم افزار های 3 بعدی ... کارت 680 هیچ حرفی برای گفتن نداره !! ( اینجاست که قدرت واقعی 7970 در تست های غیر گیمینگ معلوم میشه )

در تست های اعشاری پردازش های General purpose همینطور که میبینید 7970 هر دو مدلش با اختلاف وحشتناکی از 680 جلو زدن ( تست های 32 بیتی Float Point و 64 بیتی Double point )

تست بعدی تست چند منظوره CL Benchmark 1.1 هست که همگی General purpose محسوب میشن و همینطور که مشخصه در این تست ها کارت 680 هیچ قدرتی برای نشان دادن نداره ( دلیل کاهش کارایی Ghz Edition نسبت به 7970 میتونه به دلیل تغییرات در درایور ها باشه )

و همینطور امتیاز های تعدادی از نرم افزار های گرافیکی مثل Maya و Lightwave و ... قدرت 7970 ها کاملا مشخص و واضح هست پس گرافیک کار ها و مدل ساز ها میتونن مطمئن باشن علاوه بر اینکه کارت گیمینگ خوبی خریداری کردن همچنین کارت GP خیلی عالی هم در دست دارن که از این نظر کاملا بهتر از 680 عمل میکنه و همین مورد ارزش خرید کارت رو بیش از پیش افزایش خواهد داد

سخن پایانی :

بله ... AMD بالاخره با 7970 Ghz Edition تولد Tahiti رو جشن گرفت و به نظر بنده کادو تولد خوبی به خودش داد
    قیمت این کارت در زمان عرضه قراره 499 دلار باشه که دقیقا ( طبق اطلاعی که بنده دارم ) با 680 هم قیمت هست و ظاهرا طبق گفته TechReport این کارت Price/Performance بهتری نسبت به 680 داره
    مشکلات این کارت دما و نویز و مصرف بالاتر ( نه خیلی بالا ! ) نسبت به 680 هست که از AMD انتظار بیشتری برای رفع این موارد میرفت
    اما روی هم رفته مدل جدید 7970 حرکت رو به جلو و موفقی برای AMD خواهد بود
    به این نکته هم توجه داشته باشید که درایور این کارت به بهینگی نسبتا مناسبی رسیده و Performance Boost در این کارت نسبت به 8 تا 13.5 درصد افزایش کلاک ؛ بسیار قابل قبوله !
    و همینطور به غیر از گیمینگ ، کارت مناسبی برای کسایی که از GPGPU استفاده زیادی دارن یا با نرم افزار های 3D کار میکنن هست

( بازی های بنچ مارک گرفته شده در سایت Techreport از 6 بازی تشکیل شده
    Battlefield3
    Skyrim
    Crysis2
    Max payne 3
    Batman Arkham City
    Dirt Showdown
    که همگی بازی های معروف و نسبتا جدیدی هستند )

سخن شخصی : طبق معمول Haters gonna hate و دوستان بنچ مارک های زیاد و غیر قابل اعتمادی نسبت به Performance این کارت ارائه خواهند داد !!
    حتی سایت anandtech که بنده اعتماد چندانی بهش ندارم گفته این 2 کارت مساوی یا بهتر از همدیگه نیستن و کسانی که میخواین این کارت ها رو برای بازی خریداری کنن باید به بازی های مورد
    علاقشون توجه کنن و نسبت به عملکرد کارت ها در بازی های مورد نظرشون نسبت به خرید کارت گرافیک جدید اقدام کنن

زیبایی کار اینجاست که این کارت روی کاغذ هنوز 6 مگاهرتز فرکانس هسته کمتری نسبت به 680 داره !
    که 680 هم از قابلیت GPU Boost با فرکانس 1058 مگاهرتز بهره میبره ظاهرا .... ! که 8 مگاهرتز از 7970 بیشتره اما 7970 Ghz Edition کارایی خوبی از خودش نشون داده

تبریک میگم به AMD ... کارت 7970 Ghz edition طبق گفته Techspot تقریبا 2 درصد از 680 قویتره :
    ( با اینکه فرکانسش هنوز اندکی از 680 کمتره البته مصرف بالاتر رو تعداد ترانزیستور و هسته های بیشتر باید در نظر گرفته بشه )

Based on the 16 games that we tested with, 10 of which were DX11 titles, the Radeon HD 7970 GHz Edition was on average 5% faster. However, by far its biggest win came with DiRT 3 Showdown where the Radeon was 52% faster. If we remove that result from the equation, you'd still get a marginal 2% performance advantage over the GTX 680.

این هم Relative Performance های این کارت طبق گفته Techpowerup و میانگین فریم بازی هایی که تست گرفتن :

دیگه حرفی برای گفتن باقی نمیمونه ... در رزولوشن Full HD کارت 7970 ghz edition حدود 2 درصد و در رزولوشن 2560 در 1600 حدود 8 درصد از 680 قویتره ...
    با توجه به کلاک های تقریبا برابر و قیمت برابر و Performance بهتر و قابلیت ها و سرعت های GPGPU بهتر ! میشه گفت Ghz Edition 7970 کارت بهتری نسبت به 680 هست
    با 8 ~ 13 درصد افزایش فرکانس ها ، افزایش Performance حدود 10 تا 12 درصدی این کارت نسبت به نسخه قبلی خودش و میزان کلاک بیشتر ، بسیار قابل توجهه

متاسفانه Troll های زیادی وجود دارن که غیر از نویز کارت یا مصرف بیشتر به چیز دیگه ای نمیتونن گیر بدن ...
    این کارت در حال حاضر از نظر Performance چه در بازی ها چه در نرم افزار های 3 بعدی بهتر از 680 عمل میکنه ( مخصوصا GPGPU و نرم افزار های 3 بعدی )
    اگه ایراد مناسبی میتونین از این کارت بگیرین Bring it on ! ولی اگه میخواین به نویز فن و مصرف بیشتر گیر بدین دیگه نشد !!
    این Relative Performance های قسمت All Resolutions یه مشکلاتی داره . اول اینکه رزولوشن 1280 در 1024 هم حساب شده که کارت 680 در اون رزولوشن بهتر عمل میکنه
    اما هیچ کس !! کارت 500 دلاری رو روی همچنین مانیتوری استفاده نمیکنه . پس غیر ممکنه از این رزولوشن استفاده بشه و نباید حساب میشد
    و اینکه رزولوشن های مولتی مانیتور در این تست نیومده که مولتی مانتور یکی از نقاط قوت این کارت هست وگرنه فاصله خیلی بیشتر از 2 درصد میشد در All Resolutions
    برای اکثر خریدار ها Price/Performance مطرح هست ...درسته که نویز و مصرف هم میتونه در خرید تاثیر گذار باشه اما در برابر Performance بهتر مخصوصا در رزولوشن های بالای 2560 در 1600 و Multi Monitor که 680 رو به زانو در میاره اینا بهانه ای بیش نیست
    مشکل نویز فن هم با کارت های غیر رفرنس شرکت های دیگه و Custom Cooling ها برطرف خواهد شد . پس این فقط یک مدل رفرنس هست !

شکر که فرکانس کارت تا 1100 نرفت ! وگرنه فن های Nvidia سکته رو زده بودن ... !
    لذت ببرید
    Last edited by BZ7; 23-06-2012 at 09:49.

13. 2 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

خوب AMD هم این نسخه از 7970 رو منتشر کرد و به نظرم هــــیچ نکته قابل توجهی برای بررسی نداشت و نمیخواستم در موردش پستی بدم، ولی طبق معمول دوستانی که بدون دلیل به برند مورد علاقشون عشق میورزند و Hating اون ها از برند رقیب معلوم نیست تا چه قدر قراره ادامه داشته باشه، برای روشن سازی یه سری موارد رو مطرح میکنم.

کمتر از چیزی که انتظار داشتم اما هنوز هم یک برد برای AMD
    Recapturing mojo

تولد 6 ماهگی Tahiti رو به دوستان تبریک عرض میکنم
    ما هم انتظار پیشرفت AMD رو داریم، ولی یه 7970 اورکلاک شده این همه خوشحالی نداشت که

بعضی از سایت های Review کننده گفتن که این 7970 GHz Edition اصلا ارزش خریدی حتی جلوی 7970 های غیر رفرنس نداره (اگه به دلیلی با Nvidia مشکل دارید) و پرداخت 50$ بیشتر نسبت به 7970 معمولی فقط برای یه اورکلاک ساده هیچ توجیحی نداره، که البته با این اورکلاک تازه به طور میانگین عملکردش با 680 برابر شده(بعضی جاها بالاتر بعضی جاها پایین تر)
    و منطق حکم میکنه بین دو کارت با پرفرمنس یکسان، کارت کم مصرف تر، کم صدا تر و دارای ویژگی های بیشتر رو انتخاب کنیم(مگه قضیه Hating در کار باشه که بحثش جداست) دیگه این مورد رو هر Hater ـی هم باید قبول داشته باشه فکر میکنم.

البته شما که حرف های ادیتور ها رو قبول ندارید و فقط خودتون رو قبول دارید.

خوشبختانه نویز کارت در حالت Full load افزایش خیلی زیادی نداشته ( ظاهرا anandtech دستگاهشون رو داخل حلق 7970 کرده بودن که اون ارقام فجیه رو به دست آوردن ! )

که نسبتا کارتی پر سر و صدا هست اما نویز کارت عامل اصلی برای خرید و مقایسه نخواهد بود چون در مواقع بازی معمولا صدای بازی مانع شنیدن صدای نویز کارت ها خواهد شد

نویز ها در حالت آماده به کار هم به صورت زیر هست ( کمی افزایش رو نسبت به 7970 نشون میده که قابل قبول هست )

موقع عرضه Fermi تمام حرف های طرفداران AMD دما، مصرف و نویز بالای اون کارت ها بود که توی بعضی فروم ها این قدر این بحث دمای بالا تکرار شده بود که خیلی ها 480 رو یک کارت شکست خورده دونستن (حالا بماند که همون 480 که چندین سال عمر داره هنوز توی DX11 اکثر گیم ها رو 1080P و با تنظیمات حداکثر و فریم مناسب میتونه ران کنه)
    باز اون موقع 480 با دمای بالایی که داشت حداقل رقابتش خاص و هیجان انگیز بود، خیلی ها اون رو رقیبی برای 5970 با 2 عدد تراشه Cypress دونستن و برتری 480 توی تسلیشن و DX11 نسبت به 5970 کاملا مشخص بود. یعنی یک Single GPU در موارد بسیار مهمی از Dual GPU رقیب جلو افتاده بود و برای کسی که پیشرفت تکنولوژی و گیم های روز براش مهم باشه، قطعا با دمای اون میتونه کنار بیاد.
    حالا 7970 چی... همین الآنش با 680 به زور اورکلاک و اورولتاژ داره رقابت میکنه، اون موقع با این مصرف و مهم تر، نویز وحشتناک... نویز 7970 به طرز فجیعی بالاست...

بر طبق تست Guru3D میشه فهمید که نویز 7970 GHZ Edition با ASUS Mars II و GTX 680 SLI برابره!
    ادیتور تامز هم گفته نویز این کارت از 6990 هم بالاتره(که همون 6990 رو ایشون زمانی غیر قابل تحمل میدونست) و 9 درجه سانتیگراد هم در لود از 7970 معمولی داغ تره... این گفته ایشون در مورد نویز:

Much more troubling is the noise generated by AMD’s problematic reference cooler. I even had to go back and re-test because it seemed inconceivable that the company would ship out cards that were even louder than the Radeon HD 6990.

Anandtech هم صدای این کارت رو بیشتر از 590 دونسته:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نکته : در بعضی سایت های دیگه عنوان شده Skyrim با کارت های AMD مشکل داره و فریم کمتری از 680 میده . اما از اونجایی که بنده خیلی به تست های Anandtech اعتماد ندارم ( به دلیل اینکه در بعضی از بازی ها 670 فریم بیشتری نسبت به 680 هم میداد ) از اون سایت بنچ مارک نمیذارم
    سوتی هایی که anandtech میده زیاده

اگه به این بنچ مارک از anandtech دقت کنین مشخصه که 670 حدود 0.4 درصد بهتر از 680 عمل کرده که این کاملا غیر ممکنه !!
    دلیل :

همینطور که میبینید کارت 670 از همون معماری Kelpler GK104 کارت 680 استفاده میکنه با فرق اینکه یکی از واحد های SMX این کارت که شامل 192 عدد Cuda core و 16 عدد Texture Unit میشه غیر فعال شده
    و یعنی این کارت 1344 تا Cuda core و 112 عدد Texture unit داره که این ارقام برای 680 به ترتیب 1536 و 128 عدد هستن
    همچنین فرکانس هسته این کارت از 1006 مگاهرتز برای 680 به 915 مگاهرتز کاهش پیدا کرده ( و غیر از Texture Fillrate بقیه مشخصات تقریبا یکسان هستند )

و در این عکس درصد ضعیف بودن 670 رو نسبت به 680 مشاهده میکنید :

پس همینطور که مشخصه کاملا غیر ممکنه که 670 حتی به صورت تئوری بتونه از 680 جلو بزنه ... اما ظاهرا anandtech این غیر ممکن رو ممکن کرده !!!!!

قبل از این که به قول خودتون سوتی بگیرید یه کم سرچ کنید ببینید اصلا این Skyrim وضعیت فریم دهیش چه طوری هست... این عنوان تماما Compute Bound ـه و به خاطر این که لود گرافیکش آن چنان سنگین نیست بعضا از این رفتار ها ازش دیده میشه. به هر حال این موردی هست که توی تستشون هست و اگه دقت کنید همه کارت ها پرفرمنسشون به هم بسیار نزدیکه که نشان از یک Bottleneck خارج از GPU داره.

سوتی به اون مشکلات Techpowerup میگن که بهتون لینک هم دادم، نه به این موارد

همچنین در این عکس میتونید زمان رندر شدن یک فریم رو مشاهده کنین

کاملا مشخصه که 7970 معمولا فریم هارو در زمان کمتری رندر کرده و در بعضی جاها رقم های بالایی برای 680 مشاهده میشه ( این تست یک بار انجام شده ظاهرا )
    ( توضیح : هر چقدر زمان بیشتری برای تولید یک فریم طول بکشه احتمال به وجود اومدن Micro shutter بیشتر میشه )

چه عجب بالاخره نگاهی هم به سایت های یه رده حرفه ای تر انداختید البته باز هم با یه دید شدیدا تعصبی و فن گونه که فقط دو عدد از تست ها رو گذاشتید. (در ضمن Micro-Stutter هست، نه Micro Shutter که نمیدونم از کجا آوردیدش)

بتمن که وضعیتش از همون تست های HardOCP معلوم بود، کلا روی 7970 به طرز شدیدی تیک و لگ داره و اصلا وضعیت مناسبی نداره.

جالبه که با Tessellation = Off هم 7970 گاهی Stutter داره
    6970 هم واقعا وضعیتش افتضاحه، Tessellation که Off هست نمیدونم اون چرا این قدر خراب کرده

Dirt: Showdown هم هست که Nvidia شدیدا خراب کرده توش... حالا نمیدونم کار AMD هست یا مشکل از درایور های Nvidia، به هر حال کارت های Nvidia ضعف شدیدی توی این عنوان دارن و توی همه سایت ها هم این مورد معلومه:

زیبایی کار اینجاست که این کارت روی کاغذ هنوز 6 مگاهرتز فرکانس هسته کمتری نسبت به 680 داره !
    که 680 هم از قابلیت GPU Boost با فرکانس 1058 مگاهرتز بهره میبره ظاهرا .... ! که 8 مگاهرتز از 7970 بیشتره اما 7970 Ghz Edition کارایی خوبی از خودش نشون داده

کی گفته فرکانس GPU دو GPU با معماری به کل متفاوت رو میشه به هم ربط داد؟ اگه قرار به مقایسه باشه، 680 که یک VGA تماما Mid-Range هست داره با 7970 کاملا High-End مقایسه میشه، فقط برتری مموری 7970 رو هم در نظر بگیریم این مقایسه شما خنده داره! 680 در خیلی از شرایط براش Memory Interface Bottleneck به وجود میاد و با این حال این وضعیت پرفرمنسش هست.

و اینکه رزولوشن های مولتی مانیتور در این تست نیومده که مولتی مانتور یکی از نقاط قوت این کارت هست وگرنه فاصله خیلی بیشتر از 2 درصد میشد در All Resolutions
    برای اکثر خریدار ها Price/Performance مطرح هست ...درسته که نویز و مصرف هم میتونه در خرید تاثیر گذار باشه اما در برابر Performance بهتر مخصوصا در رزولوشن های بالای 2560 در 1600 و Multi Monitor که 680 رو به زانو در میاره اینا بهانه ای بیش نیست

متاسفانه بدون تحقیق حرف زدن این نتایج رو به همراه داره. در مولتی مانیتور هم اکثرا 680 برتر ظاهر میشه، با وجود این که دچار گلوگاه شدیدی در مموری اینترفیس میشه اما اکثرا با اختلاف از 7970 برتره.

مقایسه 680 و 7970 معمولی در Multi-Monitor در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.

بحث رو به طور منطقی ادامه بدید لطفا، هرگونه شلوغ بازی و حرف هایی که باعث برهم زدن نظم تاپیک بشه ممنوع هست و توی همین چند صفحه هم نسبت به کار های شما خیلی چشم پوشی شده.

پیروز باشید.
    Last edited by Erfan.; 23-06-2012 at 11:33.

15. 6 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

خوب AMD هم این نسخه از 7970 رو منتشر کرد و به نظرم هــــیچ نکته قابل توجهی برای بررسی نداشت و نمیخواستم در موردش پستی بدم، ولی طبق معمول دوستانی که بدون دلیل به برند مورد علاقشون عشق میورزند و Hating اون ها از برند رقیب معلوم نیست تا چه قدر قراره ادامه داشته باشه، برای روشن سازی یه سری موارد رو مطرح میکنم.
    نکته قابل توجهش رو شما نمیبینی ... شما اگه میخواستی هم نمیتونستی مطلب در این مورد بنویسی چون اون نقد تقریبا دیشب ( آخرای شب توی اینترنت اومد فکر کنم . اون لحظه ساعت 4 صبح که من این خبر رو نوشتن 2 ساعت از ثبت خبرش در گوگل میگذشت )

شما در کل چراغ راه ما هستی و راه رو روشن میکنی ... !

ما هم انتظار پیشرفت AMD رو داریم، ولی یه 7970 اورکلاک شده این همه خوشحالی نداشت که
    چیزی که شما دوسش نداشته باشین کلا خوشحالی نداره دیگه ؟!
    مثلا قابلیت اورکلاک بیشتر در این سری کارت ها به هیچ دردی نمیخوره که بعدا کارت ساز های غیر رفرنس بخوان روش مانور بدن ... فقط چیزی که شما دوست داشته باشی به درد میخوره
    یا مثلا GPU Boost زمان 680 خدا بود الان که 7970 اینو داره دیگه هیچ نکته قابل توجهی نداشت ؟! جالبه ... !

بعضی از سایت های Review کننده گفتن که این 7970 GHz Edition اصلا ارزش خریدی حتی جلوی 7970 های غیر رفرنس نداره (اگه به دلیلی با Nvidia مشکل دارید) و پرداخت 50$ بیشتر نسبت به 7970 معمولی فقط برای یه اورکلاک ساده هیچ توجیحی نداره، که البته با این اورکلاک تازه به طور میانگین عملکردش با 680 برابر شده(بعضی جاها بالاتر بعضی جاها پایین تر)
    بعضی سایت ها 4 تا فن مثل شما هستن . چیزی که Performance بهتری با همون قیمت میده قطعا ارزش خرید داره . مگه اینکه یا بخاری باشه یا 1000 وات مصرفش باشه که هیچ کدوم از اینا نیست . چیزی که شما دوسش نداری انگار همیشه ارزش خریدش پایینه
    و منطق حکم میکنه بین دو کارت با پرفرمنس یکسان، کارت کم مصرف تر، کم صدا تر و دارای ویژگی های بیشتر رو انتخاب کنیم(مگه قضیه Hating در کار باشه که بحثش جداست) دیگه این مورد رو هر Hater ـی هم باید قبول داشته باشه فکر میکنم.
    منطق شما چیزی رو که دوست داری حکم میکنه ... چون الان که 680 کم آورده چیزی به غیر از نویز و دما پیدا نمیشه که ازش ایراد بگیرین !

البته شما که حرف های ادیتور ها رو قبول ندارید و فقط خودتون رو قبول دارید.
    ادیتور ها اکثرا فن بوی هایی بدتر از شما هستن !!

موقع عرضه Fermi تمام حرف های طرفداران AMD دما، مصرف و نویز بالای اون کارت ها بود که توی بعضی فروم ها این قدر این بحث دمای بالا تکرار شده بود که خیلی ها 480 رو یک کارت شکست خورده دونستن (حالا بماند که همون 480 که چندین سال عمر داره هنوز توی DX11 اکثر گیم ها رو 1080P و با تنظیمات حداکثر و فریم مناسب میتونه ران کنه)
    باز اون موقع 480 با دمای بالایی که داشت حداقل رقابتش خاص و هیجان انگیز بود، خیلی ها اون رو رقیبی برای 5970 با 2 عدد تراشه Cypress دونستن و برتری 480 توی تسلیشن و DX11 نسبت به 5970 کاملا مشخص بود. یعنی یک Single GPU در موارد بسیار مهمی از Dual GPU رقیب جلو افتاده بود و برای کسی که پیشرفت تکنولوژی و گیم های روز براش مهم باشه، قطعا با دمای اون میتونه کنار بیاد.
    حالا 7970 چی... همین الآنش با 680 به زور اورکلاک و اورولتاژ داره رقابت میکنه، اون موقع با این مصرف و مهم تر، نویز وحشتناک... نویز 7970 به طرز فجیعی بالاست...
    بنده چه کاری به Fermi دارم ؟ اون زمان خودش بود الانم این 2 تا زمان خودشون هستن . مثال های بی ربط نزنید
    مگه کارت عزیز 680 شما خودش Gpu boost تا 1058 مگاهرتز نداره ؟ ( بنده به خدا اینو تا دیروز خبر نداشتم !! وگرنه اینقدر نمیذاشتم توی سر 7970 بزنین !! )
    الان کلاک ها یکسان هستن ( 7970 بازم کمی کمتره ! ) . حالا پهنای باند Memory جدا ... !

بر طبق تست Guru3D میشه فهمید که نویز 7970 GHZ Edition با ASUS Mars II و GTX 680 SLI برابره!
    ادیتور تامز هم گفته نویز این کارت از 6990 هم بالاتره(که همون 6990 رو ایشون زمانی غیر قابل تحمل میدونست) و 9 درجه سانتیگراد هم در لود از 7970 معمولی داغ تره... این گفته ایشون در مورد نویز:

Much more troubling is the noise generated by AMD’s problematic reference cooler. I even had to go back and re-test because it seemed inconceivable that the company would ship out cards that were even louder than the Radeon HD 6990.
    ادیتور تامز که خدا شفاش بده اینا هم مثل Anandtech ظاهرا دستگاه رو توی حلق کارت کرده بودن که به عدد زیبای 63dba رسیده بودن !!!

قبل از این که به قول خودتون سوتی بگیرید یه کم سرچ کنید ببینید اصلا این Skyrim وضعیت فریم دهیش چه طوری هست... این عنوان تماما Compute Bound ـه و به خاطر این که لود گرافیکش آن چنان سنگین نیست بعضا از این رفتار ها ازش دیده میشه. به هر حال این موردی هست که توی تستشون هست و اگه دقت کنید همه کارت ها پرفرمنسشون به هم بسیار نزدیکه که نشان از یک Bottleneck خارج از GPU داره.
    این حرف رو به یکی بزنین که 680 و 670 رو نشناسه و حرفتون رو باور کنه !! معماری 680 و 670 یکیه ... Compute منظورتون پردازنده اصلی هست یا همین GPGPU خودمون ؟
    در هر صورت به هیچ عنوان 670 نباید فریمش جلوی 680 بیاد چون از همه نظر از این کارت ضعیف تره و معماری یکسانی هم داره !!

سوتی به اون مشکلات Techpowerup میگن که بهتون لینک هم دادم، نه به این موارد
    کلا سوتی به چیزی که شما دوست نداشته باشی میگن

چه عجب بالاخره نگاهی هم به سایت های یه رده حرفه ای تر انداختید البته باز هم با یه دید شدیدا تعصبی و فن گونه که فقط دو عدد از تست ها رو گذاشتید. (در ضمن Micro-Stutter هست، نه Micro Shutter که نمیدونم از کجا آوردیدش)
    بنده گفتم که این چیزا کاری نداره !! رامین و تقریبا شما همش میگفتید تو بلد نیستی ! تو حرفه ای نیستی ... به خدا استفاده از مطالب این بروبچ افتخاری نداره ...
    Micro shutter هم میگن خودتونم اگه یادم باشه میگفتین . ( فکر کنم البته ! )

بتمن که وضعیتش از همون تست های HardOCP معلوم بود، کلا روی 7970 به طرز شدیدی تیک و لگ داره و اصلا وضعیت مناسبی نداره.
    شما اصلا متوجه شدی قضیه این چیه ؟ اصلا درست نگاه انداختی ؟ فقط ببین چند جا در 680 و چقدر طول کشیده یه فریم درست بشه !!! 110 میلی ثانیه !!!

جالبه که با Tessellation = Off هم 7970 گاهی Stutter داره
    بهونه نیارید توی Arkham City که 680 گند زده بود !!! اینجا هم ظاهرا 7970 وضعیت خوبی نداشته اما با گندی که 680 در Arkham city زده اصلا قابل مقایسه نیست !! توی اون چارت که هیچ کدوم از فریم ها بالای 50 میلی ثانیه نرفتن ...
    GTX680 ماشالله رکورد 110 تا رو زد ... رضازاده کپلر !!
    6970 هم واقعا وضعیتش افتضاحه، Tessellation که Off هست نمیدونم اون چرا این قدر خراب کرده
    ربطی به قضیه ما داشت ؟!!

Dirt: Showdown هم هست که Nvidia شدیدا خراب کرده توش... حالا نمیدونم کار AMD هست یا مشکل از درایور های Nvidia، به هر حال کارت های Nvidia ضعف شدیدی توی این عنوان دارن و توی همه سایت ها هم این مورد معلومه:

تفاوت در این بازی بیش از حد زیاد هست و از بحث ما خارجه اصلا کاری با این عنوان نداشته باشیم بهتره ...

کی گفته فرکانس GPU دو GPU با معماری به کل متفاوت رو میشه به هم ربط داد؟ اگه قرار به مقایسه باشه، 680 که یک VGA تماما Mid-Range هست داره با 7970 کاملا High-End مقایسه میشه، فقط برتری مموری 7970 رو هم در نظر بگیریم این مقایسه شما خنده داره! 680 در خیلی از شرایط براش Memory Interface Bottleneck به وجود میاد و با این حال این وضعیت پرفرمنسش هست.
    کلا از نظر شما همه چیز من خنده داره ... 680 از نظر شما mid range هست ... از نظر خود Nvidia و همه سایت ها رده بندی High end محصوب میشه در سری 600 . بحث قدیمی ؟Dejavu ?!!
    خب در کل میخوای بگی نسخه جدید 7970 کلا برتری داره دیگه ؟ خب معلومه که داره . و در شرایط Clock Per clock ظاهرا داره نشون میده . بحث معماری رو وسط نکشید چون به جایی نمیرسه
    آخرش میگین تعداد Shader ها و Transistor هاش بیشتره باید بهتر از این باشه و ... این بحث ها الان دیگه ارزشی نداره . کلاک رو به این قصد گفتم که میگفتن 7970 با کلاک های 680 هم نمیتونه به این کارت برسه . حالا دیدیم که خوبم رسید ...

متاسفانه بدون تحقیق حرف زدن این نتایج رو به همراه داره. در مولتی مانیتور هم اکثرا 680 برتر ظاهر میشه، با وجود این که دچار گلوگاه شدیدی در مموری اینترفیس میشه اما اکثرا با اختلاف از 7970 برتره.

مقایسه 680 و 7970 معمولی در Multi-Monitor در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.
    شما کلا خیلی باحالین . دیگه همه میدونن 7970 خدای Multi Monitor هست ...
    خوبه خودتون دیدین رزولوشن که بالاتر میره چقدر فاصله Performance این کارت ها بیشتر میشه ؟!
    توی 2560 در 1600 که 7970ghz حدود 8 درصد بهتر بود چه برسه به Multi Monitor ... خدایی عرفان خان این حرفا رو از کجا میاری ؟!
    هنوز نقد Multi Monitor از 7970Ghz نیست . وقتی اومد خدمتتون عرض میکنم سخت تر اشتباه هستید ...

بحث رو به طور منطقی ادامه بدید لطفا، هرگونه شلوغ بازی و حرف هایی که باعث برهم زدن نظم تاپیک بشه ممنوع هست و توی همین چند صفحه هم نسبت به کار های شما خیلی چشم پوشی شده.
    کم لطفی میکنی ... به دوستان خودتون تذکر نمیدین دیگه ؟! فقط بنده تذکر میخورم ؟!!! شما برو ببین کی بحث بی مورد و نا مربوط رو شروع کرد ...
    من هرچی به توهین های شما هیچی نمیگم شما بدتر میکنین !!

در کل ... میدونم براتون سخته قبول کنین همین 7970 که توی سرش میزدین الان Performance بهتری نسبت به 680 داره و قیمت هم هر دو 499 دلار هستن
    این صحبت ها در مورد نویز و دما و حتی فریم ها بیشتر شبیه بهانه هست چون همیشه و همه جا یا حداقل بهتره بگیم در 99% حالت ها Micro Shutter یا stutter با Vsync و Triple Buffering حل میشه .
    که شک دارم نویسنده های اون نقد ها واقعا Micro Shutter حس کرده باشن وگرنه کلا این کارت رو توی سطل آشغال مینداختن همون لحظه ... !
    اگه بحث خنک بودن و کم مصرف بودن کارت هست که بریم 4650 1 گیگ بخریم و حالش رو ببریم . هم خنکه هم کم مصرف ... اما در کارت های High end با این قیمت همچین مقایسه ای در حالی که بحث Performance اهمیت بیشتری داره بس بچه گانه و خنده داره !! چون شما دستت روی GPU نیست که اگه دما بالاتر باشه دستت بسوزه و بهت آسیب بزنه ... پس این بحثا هیچ معنی نداره
    زمان رندر فریم ها هم شما دقیقا رفتی بدترین هارو گذاشتی ... ! در ضمن به چارت هم دقت کن که 680 چقدر گند زده و تا 110 میلی ثانیه هم رفته !

این کارت داغ باشه ... پر مصرف باشه ... نویز زیادی داشته باشه ... برای خریدار مهم نیست ... Price/Performance اهمیت داره ! .
    ولی من هرچی بگم الان بعد از من شما یا رامین شروع میکنین به توضیح در مورد ضعف های 7970 و اینکه Ghz Edition چه کار مسخره ای بوده ...
    من و خیلی از کاربر های دیگه اگه 499 دلار پول داشته باشیم کارتی رو انتخاب میکنیم که Performance بهتری داشته باشه .... که کاملا معلومه 7970Ghz بین 2 تا 8 درصد میتونه از 680 بهتر باشه و خیلی از سایت ها هم اینو گفتن
    عشق شما anandtech هم که از دیرباز از AMD نفرت داشته اعتراف کرده که موقع انتخاب بین این 2 کارت بهتره ببینین کدوم بازی ها رو بیشتر بازی میکنین بعد کارت رو انتخاب کنین ... کاملا مشخصا روشون نشده بگن Relative Performance بهتری نسبت به 680 داره ...

در ضمن کاش اونجوری که میگفتین فن نبودین حداقل به احترام وقتی که پای اون پست گذاشتم یه تشکر خشک و خالی میکردین ...
    اما خدا نکنه به کارت مورد علاقتون اینطوری توهین بشه و کارت عزیزتون به زانو در بیاد ! ( 8 درصد !! )
    ظاهرا دوستان دیگه هم خیلی ناراحت شدن از این حرکت AMD ... و حرف های شما رو تایید کردن . نظر شما محترمه اما نویز و دمای کارت نمیتونه ملاک خرید کارت باشه وقتی Performance بیشتر مطرح هست !

امیدوارم بتونین این کار AMD و نقد بنده رو تحمل کنین ( نقد عادلانه ای هم بود و منابع هم معتبر بودن و حتی Relative Performance و درصد تغییرات رو هم گذاشتم )
    و امیدوارم بعد از این پست من شروع به تیکه انداختن به بنده و کارت جدید AMD نکنین ... چون برتری Performance اینجا کاملا مشخص هست و ایرادی جز نویز و دما و شاید در بعضی موارد زمان رندر فریم ها بهش وارد نیست

در ضمن اون اولین و آخرین نقدی بود که برای این فروم مینویسم . واقعا ثابت کردین شما نقد نمیخواین .. شما چیزی میخواین که خوشحالتون کنه و با نظر خودتون هم سو باشه . .. اعداد و ارقام گویا همه چیز هست
    به قول رامین خان من فقط بلدم خط هارو ببینم و بلندیش رو تشخیص بدم . الان تشخیص دادم که 2 تا 8 درصد کارایی بهتری نسبت به 680 داره . پس یه نتیجه میشه گرفت ! : ارزش خرید کارت بیشتره

شما کلا GPGPU و نرم افزار های 3D رو فراموش کردی که با چه اختلاف وحشتناکی 680 به زانو در میاد ...( اگه میخوای بگی مهم نیست به این فکر کن که دما و نویز مهم تر از ایناست ؟!!! )

موفق باشید
    Last edited by BZ7; 23-06-2012 at 14:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •