تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 19 از 461 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه Demon_342's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    این بماند ... !

پيش فرض

مطالعه واسه کنکور یه کار فرسایشیه باید متناسب با شناختی که از خودت داری تلاش کنی... در مسیرت هم استوار باشی...
    این جمله خیلی قشنگ و تاثیر گذار بود ...

من بیشتر پستارو میخونم .... مرسی همه

2. 2 کاربر از Demon_342 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

چند تا سوال دیگه !

1- باید تست ها رو با زمان بزنیم ؟ آخه مثلا من گاج که میزنم باید خیلی از تستا رو بری درس نامه بخونی اول ! باید دوره ی جمع بندی زمان گرفت ؟
    2- هندسه پایه هر سوال 2 دقیقه خیلی زیاده ؟
    3- من زیانم خیلی خوبه . به نظر شما برای زبان هم تست باید بزنم ؟ + ریدینگ های زبان لغات خارج از کتاب میاد ؟ من کتاب Bridging the gap سنجش رو گرفتم که برای ریدینگ زده . خیلی لغتاش زیاد و سخته ! اون جوری میاد ؟
    4 - کنکور زبان چه درسایی داره ؟ عمومیاش با ما یکیه ؟
    5- میشه همزمان هم آزاد درس خوند هم سراسری ؟ بعد اگه شرط معدل رو بیاری میشه 2 تا تو سراسری خوند یکی تو آزاد ؟ اونقدام سخت نیست اگه رشته ها نزدیک باشه : دی
    6 - شریف با معدل هم پذیرش داره برا ارشد ؟
    7 - من خیلی رشته ها رو نگاه کردم اکثر دانشگاه های معروف دکترا شو نداشتن ! برا دکترا باید رفت خارج ؟
    8 - توی دفتر چه کنکور چقدر جا برای محاسبات هست ؟ یکی از بچه های مدرسه میگفت خودکار آبی و قرمز ببرین اول با مداد بعد با خودکار آبی بعد با خودکار قرمز بنویسید که جا کم نیارید . اینقد جاش کمه ؟ اینجوری که دفترچه نابود میشه که ..
    9- آزمون کنکور ساعت چند شروع میشه ؟ (خود آزمون)
    10 - چرت زدن تو بعد از ظهر رو میشه ترک (!) کرد ؟ کسی تجربه داره ؟ آدم خسته نمیشه نخوابه ؟
    11- من این کتاب دیف 10 استاد رو هر چی گشتم پیدا نکردم ! چاپ میشه هنوز اصلا ؟!
    12-روزای آزمون چکار باید کرد ؟ صبح که کلا برای آزمون میره . بقیشو حتما باید آزمون رو چک کنیم ؟ اگه اینجوریه که کلا اون روز درس جدید خوندن رو تعطیل کنم و فقط درسای قبلو مرور کنم .
    13- کتاب برای آرایه ها چی خوبه ؟ من الگو رو دارم اما بیشتر تسته ! کلا شاید 10 صفحه آموزش باشه .
    14- من هنوز خیلی تست کنکور ندیدم . توی فیزیک و ریاضی تا حالا تست از متن کتاب دادن ؟ (حفظی مثل شیمی)
    15-من 3-4 روز آخر تابستونو استراحت کنم خیلی جا میوفتم ؟ یادمه یکی ازین بچه های شریف میگفت هیچوقت درس خوندن رو قطع نکنید چون شروع کردن دوبارش سخته .

ممنون . شرمنده یکم زیاد شد . بازم بود ولی گفتم یه سری چیزام باید خودمون بفهمیم

4. 5 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چند تا سوال دیگه !

1- باید تست ها رو با زمان بزنیم ؟ آخه مثلا من گاج که میزنم باید خیلی از تستا رو بری درس نامه بخونی اول ! باید دوره ی جمع بندی زمان گرفت ؟
    3- من زیانم خیلی خوبه . به نظر شما برای زبان هم تست باید بزنم ؟ + ریدینگ های زبان لغات خارج از کتاب میاد ؟ من کتاب Bridging the gap سنجش رو گرفتم که برای ریدینگ زده . خیلی لغتاش زیاد و سخته ! اون جوری میاد ؟
    5- میشه همزمان هم آزاد درس خوند هم سراسری ؟ بعد اگه شرط معدل رو بیاری میشه 2 تا تو سراسری خوند یکی تو آزاد ؟ اونقدام سخت نیست اگه رشته ها نزدیک باشه : دی
    7 - من خیلی رشته ها رو نگاه کردم اکثر دانشگاه های معروف دکترا شو نداشتن ! برا دکترا باید رفت خارج ؟
    8 - توی دفتر چه کنکور چقدر جا برای محاسبات هست ؟ یکی از بچه های مدرسه میگفت خودکار آبی و قرمز ببرین اول با مداد بعد با خودکار آبی بعد با خودکار قرمز بنویسید که جا کم نیارید . اینقد جاش کمه ؟ اینجوری که دفترچه نابود میشه که ..
    10 - چرت زدن تو بعد از ظهر رو میشه ترک (!) کرد ؟ کسی تجربه داره ؟ آدم خسته نمیشه نخوابه ؟
    12-روزای آزمون چکار باید کرد ؟ صبح که کلا برای آزمون میره . بقیشو حتما باید آزمون رو چک کنیم ؟ اگه اینجوریه که کلا اون روز درس جدید خوندن رو تعطیل کنم و فقط درسای قبلو مرور کنم .
    13- کتاب برای آرایه ها چی خوبه ؟ من الگو رو دارم اما بیشتر تسته ! کلا شاید 10 صفحه آموزش باشه .
    14- من هنوز خیلی تست کنکور ندیدم . توی فیزیک و ریاضی تا حالا تست از متن کتاب دادن ؟ (حفظی مثل شیمی)
    15-من 3-4 روز آخر تابستونو استراحت کنم خیلی جا میوفتم ؟ یادمه یکی ازین بچه های شریف میگفت هیچوقت درس خوندن رو قطع نکنید چون شروع کردن دوبارش سخته .

1- وقتی تست مبحثی میزنی زمان گرفتن کار معقولی نیست چون زمان یکی از فاکتورهای آزمونه و وقتی معنا داره که تمام درس ها رو در قالب یه آزمون امتحان بدی

2- بستگی به سوالش داره ... برای هر تست ریاضی میانگین 90 ثانیه وقت داری که خب معلومه که یه تست 60 ثانیه زمان می خواد و یکی دیگه 120 ثانیه
    ولی اگه بخوام به سوالت پاسخ بدم باید بگم نه زیاد نیست چون معمولا سوالاهای هندسه پایه وقت گیره

3- اگه زبانت عالیه ( یعنی تو آزمون آزمایشی 90-100 میزنی) لازم نیست الان کار کنی فقط در طول سال زبان پیش رو که می خونی خوب کار کن چون سطح کتاب سال چهارم بالاتر از سومه و لغت های زیادی داره
    گرچه با همه این حرفا من کتاب دکتر کیاسالار رو پیشنهاد میدم تا هفته ای یه ساعت باهاش کار کنی ( البته از اول مهر)
    اون کتابی هم که گفتی ممکنه برای کنکور تخصصی باشه و شاید هم چون هنوز سال چهارم رو شروع نکردی بهنظرت سخت میاد
    لغت خارج از کتاب هم دلیلی بر نیومدنش نیست چون قار نیست تک تک کلمات ریدینگ رو متوجه بشید بلکه همون طور که از اسمش معلومه درک مطلبه بنابراین این احتمال وجود داره که در هر متن 3-4 تا لغت جدید بیاد که البته طوری مطرح میشه که با توجه به کلیت متن و یا اون پاراگراف بتونید معنی گکلمه رو حدس بزنید

4- عمومی ها کاملا یکسان + سوالات تخصصی زبان ( یعنی دو سری سوال زبان داره یکی عمومی و یکی تخصصی)

5- نه ... با شرایط خاص معدل و ممتازی و اینا میشه همزمان دو رشته خوندولی حتما حتما تو یه دانشگاه سراسری

6- نمی دونم

7- طبیعتا اگه تو ایران دکترا نباشه باید خارج ادامه تحصیل داد

8- جاش کمه ... برای همین باید از الان خودتونه رو کم کم تطبیق بدین
    تو بازارهای مشهد که خود دفترچه رو میشه پیدا کرد شما هم یکم بگردین شاید پیدا کردی و ببینی چقدر جا داره ولی در کل اگه از اتود استفاده کنی به مشکل خاصی بر نمی خوری

9- 8 صبح

10- چون عادت نداشتم و ندارم! نمی دونم

11- ...

12- درسته ... بعد از ظهر آزمون رو بهتره که به بررسی سوالات آزمون و رفع اشکال ها اختصاص بدین
    مخصوصا اگه اشکالاتی رو داشتین رو تو یه دفترچه ثبت کنید بعدا با مرور اونها ضریب اشتباهاتیتون(!) کم میشه

13- به نظر من آرایه و قرابت تستی ترین بخش کنکوره یعنی درسنامه و.. نداره و فقط باید با تست خودتون رو تقویت کنید تقریبا تمام جزوه های درس آرایه یکسانه و اون معرفی انواع آرایه هاست و بقیش تمرین و تسته
    البته بعضی جزوه ها هم هستن که دیگه آخر نکته و اینا هستن و تو.ش انواع و اقسام نکته ها نوشته شده که نمی دونم اگه مشبه چنان باشه چنین میشه و... حفظ کردن این نکات ( تازه اگه درست باشه) چیزی جز دردسر نیست

14- تو فیزیک به نظرم داده باشن

15- 3-4 روز زیاده
    1 الی 2 روز
    تو برنامه ریزی کانون نیمه دوم شهریور و دوران عید جزو زمان های طلایی محسوب میشه یعنی روزهایی که اکثر بچه ها درس نمی خونن و اگه شما درس بخونی می تونی از بقیه جلو بیفتی

6. 12 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

از دوستان lohrasbi و ALt3rnA وmilla.online و Tabasom.Sweet واقعا ممنونم.متاسفانه دکمه تشکر واسه من خاموشه.معذرت
    یعنی الان من از شنبه شروع کنم روزی 10 تا 12 ساعت بخونم میشه جبران کرد؟
    بازم یه دنیا ممنون.
    Last edited by bina22; 20-07-2011 at 09:26.

8. 2 کاربر از bina22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

چند تا سوال دیگه !

1.نه...الان لازم نيست زمان دار.. اما تست هاي آخر فصل چاپ جديد فيزيك گاج و شيمي مبتكران رو دوست داشتي زمان دار بزن... اما تو تست هاي آموزش سعي كن كلي نكته ياد بگيري ازش حتي اگه يه تست نيم ساعت وققتو گرفت...
    2.هندسه پايه اكثر سوالاش وقت گيرن... 2 دقيقه خيلي خوبه
    3.حتي اگه خيلي خوب هم باشه بازم از زبان غافل نشو.... هفته اي 2 تا نيم ساعت هم آخر درسات بخوني كافيه... دوستان گفتن كياسالار...منم تاييد مي كنم....پارسال با گاج 25 درصد زدم امسال با كياسالار 60 ...هر چند كه شما واسه 100 ميخونيد و ايشا.. موفق ميشيد...(ما كه آبروي پي سي رو برديم با درصدامون...شما رو سفيدمون كنيد)
    4.كنكور زبان عمومياش كاملا شبيه عمومي بقيه رشته ها...تخصصي هم 70 تا سوال زبان ميدن كه از بخش هاي مختلفه... فكر كنم شهاب اناري خوب باشه واسه تخصصي
    5.غير ممكنه آزاد و سراسري با هم
    6.ايونو منم نميدونم..دانشگاه تهران داره..اما شريف!!!؟؟
    7.اگه نياد تا زمان فارغ التحصيلي كه اره بايد بري... اما فعلا جو دانشگاه ها دنبال پيشرفت تو همه چيز هست بجز علم.... مثلا دانشگاه خليج بخاطر محروميت چنتا دانشجو بسيجي به دليل آشوب كلا جو دانشگاه بهم ريخته چند مدته...
    8.منم اوايل خيلي جا برام كم بود... سعي كن خودتو عادت بدي به كم حجم كردن محاسبات..قسمت هاي آسون رو حفظي حل كني.. كوچيك بنويسي... با تمرين اين مشكل حل ميشه...
    9. ساعت 8... ساعت 7.30 بايد رو صندليت نشسته باشي... (استرس زا ترين وقت زندگي)
    10. من تونستم شما هم مي توني... اگه شب تا دير وقت بيدار نباشي و تا 12 بخوابي.. صبح هم صبحونه مفصل بخوري و ناهار كم حجم... حتما ميتوني بر خواب ظهر غلبه كني
    11. آره فكر كنم.... بچه ها پارسال مي خريدن تو بازار هم راحت گير ميومد... خيلي هم ازش تعريف ميدادن.. البته من از رمزينه استفاده كردم
    12.آره ديگه بايد روزاي آزمون يه استراحتي بخودت بدي.... واسه هفته بعدت برنامه ريزي كني.... وقت كردي پيش پشتيبانت بري يه سر.. آزمونو تحليل كني... واسه آزمون بعد هدف گذاري كني... ظهرش بگيري 2-3 ساعت بخوابي
    13.ئاسه آرايه هاي هامون خوبه... من از كتاب تست سبز استفاده ميكردم... با اين كه تست بود اما با تميرن كارم راه افتاد تو كنكور هم فقط يكي رو غلط زدم مابقيش رو همه درست...
    14.آره خيلي زياد... كافيه تست هاي آخر فصل فيزيك رو رياضي رو با تست هاي سراسري 8 سال گذشته مقايسه كني.... خيلي وقتا هم از فرمول هايي كه تو تمرين هاي آخر فصل بدست مياد تست ميدن...
    15.سعي كن بيش از 3 روز تو درست وقفه نيفته....وگرنه از جو درس بيرون مياي.... همش همينجوري ميشي تا روز كنكور...

10. 9 کاربر از milla.online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

از دوستان lohrasbi و ALt3rnA وmilla.online و Tabasom.Sweet واقعا ممنونم.متاسفانه دکمه تشکر واسه من خاموشه.معذرت
    بازم یه دنیا ممنون.
    آره خيلي راحت ميشه جبران كرد... سعي كن بيشتر از 10 ساعت نخوني فعلا... زود خسته ميشي..
    بهش هم فكر نكن.... همين فكر كردن به جا موندن و جبران كردن خودش آفتيه واسه مشغولي ذهن... به اين فكر كن كه كتاباتو كامل بخوني... و از درس خوندن لذت ببري... من تو زندگيم درس نخوندم بجز پارسال.. واقعا درس خوندن لذت داره..

12. 4 کاربر از milla.online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pooya2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    همین حوالی

پيش فرض

سلام
    اگه میشه در مورد روشهای صحیح تست زنی(که مثلا باید بعد ازخوندن درس تست اموزشی (تستهای مضرب3) بزنیم و2روز بعد سنجشی(مضرب3+1)و2هفته بعدمضرب3+2)
    حالا من میخوام واسه هردرس مخصوصا فیزیک 2کتاب کار کنم
    حالا باید چی کارکنم
    چطوری برنامه ریزی کنم که بتونم حداقل واسه فیزیک گاج سفید وخیلی سبزو بزنم

14. این کاربر از pooya2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

چند تا سوال دیگه !

10.راستش من خودمم این مشکلو دارم یا بهتره بگم داشتم.شاید مهمترین دلیلش نهار سنگینی باشه که میخوریم و یا شایدم هم تنبلی و سستی باشه.برای مقابله اون هم تجربه من این طوریه که این احساس خواب الودگی موقتیه یعنی اگه 2-3 ساعت تحملش کنی و تسلیم نشی خود بخود بخصوص موقع غروب از سرت میپره.اگه وسط مطالعه خیلی شدید خوابت میومد دیگه ادامه نده بلند شو برو یه ابی به سر و صورتت بزن بعد از 5 دقیقه برگرد ادامه مطالعه.در اخر اینکه اگر خواب شبانه ات کافی باشه (بین 6-8 ساعت)این احساس خواب کاذب هستش یعنی اگه نخوابی تو راندمان کاریت تاثیر خاصی نمیزاره.
    13.ارایه های ادبی کلک معلم
    14.تو فیزیک که کم و بیش هستش هر چند که هموناشم مفهومیه.تو ریاضی هم که این نوع سوالا حکم ستاره هالی رو دارن. فکر کنم فقط سال 87 بود که در عین ناباوری تعریف استدلال استقرایی رو خواسته بودن.

16. 5 کاربر از shahabtaheri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

چرا از شنبه؟ چرا از همین الان نه؟ اگه شما کسی هستی که عادت داره کاراش رو از یه ساعت فیکس یا حتی روز فیکس شروع کنه، سعی کن هرچه سریعتر این عادت رو ترک کنی که واقعن برات دردسر میشه.
    همونطور که میلا جان هم گفتن، از 10 ساعت بیشتر نخون. اگه خودم برگردم پارسال، کمتر از 8 ساعت میخونم.

18. 3 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

بچه ها به هيچ عنوان با ناهار و موقع ظهر دوغ يا ماست نخوريد.. كله پا ميشيد...:دي

20. 5 کاربر از milla.online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •