تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 19 از 337 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    به زودی نقل مکان به هیچ کجا

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط SALMAN_LOOLOO
    دوست شما چند تا كار انجام بده درست ميشه عزيز
    اول كه يه Anti Virus روي سيستمش نصب كنه مثل Norton Anti Virus كه من خودم خيلي باهاش حال ميكنم .. و اينكه يهPassword روي سيستمش Set كنه . ببين اگه مشكلش حل شد كه هيچ اگه نشد يه راه حل ديگه خدمتتون عرض كنيم .... البته با اجازه Mkoleiny جان .... و دوستان ديگه .. راستي يهPassword هم روي Administrator بزاري بهتر ميشه..
    ممنون از جوابتون
    باشه بهش میگم
    یه مورد دیگه که یادم اومد اینه که دوستم گفت ظاهرا با طرفی که به سیستمش دسترسی پیدا کرده از طریق یه نرم افزار این کارو انجام میده
    آیا راه حل پیشنهادی شما در این مورد هم عملی هست؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه SALMAN_LOOLOO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    شیراز

12

نقل قول نوشته شده توسط torgheh
    ممنون از جوابتون
    باشه بهش میگم
    یه مورد دیگه که یادم اومد اینه که دوستم گفت ظاهرا با طرفی که به سیستمش دسترسی پیدا کرده از طریق یه نرم افزار این کارو انجام میده
    آیا راه حل پیشنهادی شما در این مورد هم عملی هست؟
    ممنون

Salam
    Aree Onam Rah daare
    vali age Anti Virus Naasb koone Har narm afzari ke be khad be computeresh Vasl beshee behesh migeeee Va digee daste doostete ke ejaaze bedee Taraf be computeresh vasl besheee ya naa.. behesh begoo in karee Firewall hast ke az in kar jelo giri mikoone ... ya ALI

کـاربـر بـاسـابـقـه Wisdom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    テヘラン

پيش فرض

Salman_looloo

سلمان ممنون
    شروع كردم بلاگت رو خوندن

--------------------------------------------------------

من دوباره به مشكل خورم
    يك شبكه ورك گروپ با يك سرور و 12 كلاينت
    سرور ويندوز 2003 و كلاينت ها XP
    سرور با بعضي از كلانت ها ارتباط داره و با بعضي ها ارتباط نداره
    بعضي از كلاينت با كلاينت ها ارتباط دارن و ميتونن فايل رد و بدل كنن و براي ورود به بقيه تقاضاي پسورد ميكنه
    هيچ كلاينتي نمي توني به سرور فايل بفرسته و براي ارتباط برقرار كردن پسورد ميخواد (‌ پسوردم كجا بوده آخه )
    هرچي كه توي سرور share توي هيچ كلاينتي ديده نميشه

پركسي پلاس و نت اسكول رو نصب كردم و بدون مشكل كار ميكنه
    من چه كنم كه سيستم ها توي شبكه بتونن فايل هم رد و بدل كنن
    خصوصاً از روي سرور و Share بودن سي دي رام

( ويندوز سرور رو همين امروز عوض كردن و جديد نصب شده ؛ ويندوز يكي از سيستم ها رو هم عوض كردم باز هم ارتباط برقرار نشد )
    كلاس آي پي ها 192.168

نكته مهم اينكه اين وضع از وقتي پيش امده كه ايزا سرور دچار مشكل شده بوده و اون رو از روي سرور حذف كردن

Help
    Last edited by Wisdom; 19-10-2006 at 14:39.

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    شیراز

12

نقل قول نوشته شده توسط Wisdom
    Salman_looloo

سلمان ممنون
    شروع كردم بلاگت رو خوندن

--------------------------------------------------------

من دوباره به مشكل خورم
    يك شبكه ورك گروپ با يك سرور و 12 كلاينت
    سرور ويندوز 2003 و كلاينت ها XP
    سرور با بعضي از كلانت ها ارتباط داره و با بعضي ها ارتباط نداره
    بعضي از كلاينت با كلاينت ها ارتباط دارن و ميتونن فايل رد و بدل كنن و براي ورود به بقيه تقاضاي پسورد ميكنه
    هيچ كلاينتي نمي توني به سرور فايل بفرسته و براي ارتباط برقرار كردن پسورد ميخواد (‌ پسوردم كجا بوده آخه )
    هرچي كه توي سرور share توي هيچ كلاينتي ديده نميشه

پركسي پلاس و نت اسكول رو نصب كردم و بدون مشكل كار ميكنه
    من چه كنم كه سيستم ها توي شبكه بتونن فايل هم رد و بدل كنن
    خصوصاً از روي سرور و Share بودن سي دي رام

( ويندوز سرور رو همين امروز عوض كردن و جديد نصب شده ؛ ويندوز يكي از سيستم ها رو هم عوض كردم باز هم ارتباط برقرار نشد )
    كلاس آي پي ها 192.168

نكته مهم اينكه اين وضع از وقتي پيش امده كه ايزا سرور دچار مشكل شده بوده و اون رو از روي سرور حذف كردن

Help

OK man Hatman MOshkele shomaro Haaal mikonam .....

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    شیراز

11 learn loopback microsoft -- آموزش ساخت كارت شبكه مجازي:

آموزش ساخت كارت شبكه مجازي:

دوستان من توي فرم سرچ كردم و چيزي پيدا نكردم.
    و بر همين مبنا من اين آموزش رو ميزارم كه دوستاني كه كارت شبكه ندارن بتونن بعد از خوندن اين تاپيك ياد بگيرن كه چه طوري ميشه يه كارت شبكه مجازي درست كرد .... و در كجا ها استفاده ميشه .
    شما مي تونيد در برنامه Virtual PC استفاده كنيد.
    و به Virtual PC اين امكان رو بديد كه بتونه با كامپيوتر ارتباط فيزيكي برقرار كنه .
    مثل: Share كردن فايل ها .

وارد Control Panel بشيد . قسمت Add Hardware رو باز كنيد .. و حالا از روي عكس هاي زير آموزش رو دنبال كنيد .

و حالا اگه يه مو قع خواستين تستش كنيد يه Microsoft LoopBack Adapter ديگه نصب كنيد و به هر كدوم يه IP بديد و بعد Ping شون كنيد .

دوستان من بدليل اينكه ميخواستم حجم عكس ها كم باشه كيفيتشونو آوردم پايين كه راحت تر دانلود بشه ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه dost1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    No Where

12 سلام

نقل قول نوشته شده توسط mkoleiny
    nat رو تا فردا براتون میزارم. .

سلام دوستان عزیز امیدوارم که خوب باشید امروز تاپیک را از اول خوندم تا آخرش خیلی خوشم آمد من امروز با این تاپیک آشنا شدم وقتی دیدم ازهمه بیشتر آقای mkoleiny فعالیت داشتند و ماشاء الله تو کارش هم وارد است خوب منم توی یه کافی نت کار میکنم مشکلات زیاد دارم با شبکه انشاء الله که بتونم همه با راهنمایی دوستان در این تاپیک حل کنم فقط یه چیزی را متوجه شدم اقا mkoleiny عزیز قول یه چیزی دادی توی این تاپیک پس کو کجاست؟؟ گفته بودی ست کردن شبکه نت را میذارم منتظرم هاااااااا
    مرسی

کـاربـر بـاسـابـقـه Wisdom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    テヘラン

پيش فرض

سلمان جان ممنون
    خيلي جالب بود و آموزنده براي من بود

يك سوال
    به غير از نصب اين كارت شبكه مجازي بايد Virtual PC رو هم نصب كرد ؟
    يعني بايد دانلود كرد ؟
    و اين كه من وقتي اين كارت شبكه مجازي رو نصب كردم 2 تا Local Area Connection داشتم (‌ البته روي سيستم خودم كه شبكه نيست ) هنوز روي شبكه اي كه گفتم امتحان نكردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه dost1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    No Where

12 مشل در دومين

سلام دوستان عزيز اميدوارم كه خوب باشيد
    من توي يه كافي نت كار ميكنم كه يه كامپيوتر سرور كه 2800 سي پيو و 1 جي بي ام رمش است و 10 تا كلاينت داره قبلا از سيستم ورك گروپ استفاده ميكردم ولي تازگي ها خواستم دومين درست كنم به خاطر همين كامپيوتري كه خودم كار ميكنم يعني سرور را ويندوز 2003 سرور انستال كردم و بقيه ام كه اكس پي است.
    وقتي Active dicrectory , DHCP , DNS را به صورت ویزارد انستال میکنم نمیدونم مشکلم در چی است که شبکه اون وقت دیگه کار نمی کنه حتی کامپیوتر ها را به صورت دستی آی پی میدم اینطوری میشه و میدونم مشکل اصلی ام همین DHCP , DNS است که دقیق نمیدونم چطوری تنظیم کنم حالا کسی است که راهنمایی کنه چطوری تنظیم کنم که همه کامپیوتر ها اتومات آی پی بگیرند ؟
    خوب اینترت هم طوری است که سرعت 192 است و اول آمده به کامپیوتر سرور بعدش از اونجا رفته به سویج حالا اگه کسی پیدا بشه و مراحل دقیق و درست DHCP و DNS را بگه کجا باید آی پی اینترنت و کجا باید آی پی شبکه داخلی را وارد کنم ممنون میشم مشکل من فعلا همین دوتا هستند

پروفشنال mkoleiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سلام. خیلی خیلی ببخشید که چند روزی سرم خیلی شلوغه.
    اول از دوستان خواهش میکنم که فارسی تایپ کنند.
    Wisdom جان دامین به شبکه هایی میگن که یه سرور وجود داشته باشه و بقیه کلاینتها از طریق اون سرور به هم متصی میشن. اسم دیگشم server based network هست.
    dost1 جان در مورد nat هم چشم. همچنین dhcp و dns رو هم میزارم. تا فردا. قول میدم.
    یه دوستمون هم در مورد پینگ سووال کرده بود . ping یه دستوره که اگه بخوای کانکت بودن یه سیستم
    رو توی شبکه بفهمین ازش استفاده میکنید. پینگ از پروتوکل icmp و echo استفاده میکنه. یعنی یه پکت برای اون سیستم میفرسته و بعد اون سیستم یه reply بر میگردونه. برای استفاده میتونید برید به
    Start run cmd وبعد تایپ کنید ping (ip address) که به جای ipadress آی پی سیستم مورد نظر رو بزنید.

راستی یه نکته هم بگم که برای تست سالم بودن کارت شبکه خود سیستم بزنید ping 127.0.0.1 .

موفق باشید تا بعد.

10. این کاربر از mkoleiny بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mkoleiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

Wisdom جان راستی یادم رفت شما روی سرور و کلاینت ها برای administrator پسورد ست کن درست میشه. اگه نشد در قسمت folder option بعد در تب view تیک قسمت use simple file sharing رو بردار.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •