شماره اینارو از 118 بگیر
اگه غرب تهران هستی بیا اریاشهر اونجا اکثر تخمین رتبه ها هستن.
---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
اره من اوش فکر کردم اخری ها منظورت بوده.اولی ها کار می کرد مرسی![]()
شماره اینارو از 118 بگیر
اگه غرب تهران هستی بیا اریاشهر اونجا اکثر تخمین رتبه ها هستن.
---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
اره من اوش فکر کردم اخری ها منظورت بوده.اولی ها کار می کرد مرسی![]()
من مکانیک سیالات می خونم. فرقش با با بقیه ی گرایش های مکانیک، فقط 6 واحده.
کلا مکانیک ارتباط خیلی خیلی کمی با مباحث سیالات و ترمودینامیک داره...
هنوز هم قویه.
راجع به مهندسی شیمی هم یه چیزی بگم: خیلی خیلی واحدهاش به مهندسی مکانیک شبیه هست و اختلافشون در حد 10، 12 واحده. اگر بتونید مهندسی شیمی یک دانشگاه و مهندسی مکانیک دانشگاه دیگه که سطحش پایین تره قبول بشین، حتما مهندسی شیمی رو انتخاب بکنید. برای شرکت توی ارشد رشته ی مکانیک هم ضعفی ندارین...
پینپنگ خیلی باحاله. ولی از بس همیشه تو مدرسه دوم بودم، ازش زده شدم. نمیدونم یه حسی داره این پینگ پنگ که فقط نفر اول کیف می کنهپينگ پنگ بلد نيسم اصلا هر چي هم سعي كردم تو مدرسه نشد اين توپ فسقلي چي سريع ميره :لول
آقا هر کی در مورد دانشگاه یا دانشگاههای استانش یا دانشگاهی که دانشجوی اونه، بنویسه لطفا. در مورد رشتتون هم همینطور. هر چی اطلاعات بیشتری بذارید بهتر.
منتظریم. من خودمم دارم مینویسم، آماده که شد پست می کنم.
اگه میشه اون کتابی که گفتی رو معرفی کن و بگو واسه کدوم انتشارات هست.![]()
از الان دیگه باید به فکر یه جای خوب واسه انتخاب رشته باشیم.من منتظرم دوستم ببینم کجا میره منم برم اخه اون جاهای خوبی میره همیشه!
راستی من سنجش انتخاب رشتشو پارسال استفاده کردم.کسی اینجا استفاده کرده قبلا .راضی بودید؟
شماها خودتون کجاها میرید!
دوستان عزیزی که می خوان دانشگاه شیراز رو محل ادامه تحصیل خودشون در نظر بگیرن من چند نکته می گم که شاید بدونن بهتر باشه:
1.شهر شیراز :این شهر یکی از مهمترین شهر های ایران هست.مکانهای گردشگری زیادی داره و مکانهای تفریحی هم زیاد هست(حوصلتون تو این شهر سر نمی ره) تابستوناش خیلی گرمه زمستوناش ملایمه و بهار فوق العاده زیبایی داره
2.دانشگاه شیراز:از قدیمیترین دانشگاههای کشور هستو در رده بندی اخیر دانشگاههای ایران در رده اول دانشگاههای غیر تهرانی قرار گرقته یعنی بهترین دانشگاه غیر تهرانی.
هسته اصلی دانشگاه و دانشکده های ربان و حقوق و الهیات در پردیس ارم (بهنرین نقطه شهر)واقع هست.دانشکده رشته مواد و پردیس مهندسی در میدان نمازی اقع هست و دانشکدههای کامپیوتر مکانیک و شیمی نفت گاز پتروشیمی و عمران در خیابان ملاصدرا هستن.دانشکده علوم پایه و ادبیت درچهار راه ادبیات واقع شده و دانشکده معماری در معالی آباد هست.کلا همه جا پخش شده و به همین خاطر دانشگاه برای جابه جایی دانشجویان ازاتوبوسهای مخصوص دانشگاه استفاده کرده.
محیط دانشگاه بسیار سر سبز هست و واقعا زیبا
این دانشگاه نسبت به دانشگاههای دیگه استادهای فوقالعاده سختگیرتری داره و در نمره دادن خیلی سختگیر هستن.
شما باید زبان انگلیسیتون قابل قبول باشه چون:
امتحانات تخصصی به زبان انگلیسی هست
کتابهای تخصصی به زبان انگلیسی هست
محل خوابگاه پسر ها درتپه ارم هست و کل شهر زیر پاشونه
این دانشگاه قطب مهندسی ایران هست و به تازگی یک دانشکده زیبا و بزرگ برای این رشته تاسیس شده که واقعا زیبا و مدرن هست.
شما دوتا یکی نیستید احیانا!؟؟عکساتون شبیه هم ادم اشتباه میگیرتتون
---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:18 PM ----------
خوابگاه هاش چند نفرست؟
4 تا 6 نفره
---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:26 PM ----------
مگه شما اینا رو پاس نمی کنین؟؟
ترمودینامیک 1
ترمودینامیک 2
آزمایشگاه ترمودینامیک
مکانیک سیالات1
مکانیک سیالات 2
انتقال حرارت 1
انتقال حرارت 2
آزمایشگاه مکانیک سیالات
به اینا میگین خیلی خیلی کم؟؟؟؟؟؟
Last edited by bnmnb; 12-07-2011 at 17:33.
چقدر هستش جاش که 4 6 نفر توشن؟
بچه هایش خوبن .شما تو خوابگاهی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)