دوستان کتاب 1984 با ترجمههای مختلفی ارائه شده، کدومش روانتر و البته کم سان.سورتر هست؟
دوستان کتاب 1984 با ترجمههای مختلفی ارائه شده، کدومش روانتر و البته کم سان.سورتر هست؟
من اصلا کتاب نمیخونم میشه بگین برای شروع از چه کتاب هایی شروه کنم؟![]()
درود،
شما فقط باید علاقه تون رو پیدا کنید. در یک موضوعی که احساس علاقه میکنید سرچ کنید و کتابهای مطرح رو پیدا کنید و برید در بازار یا کتابخانه سراغشون
حالت بعدی هم اینه که آزادانه وارد کتابخانه بشید و از روی نوعی احساس غریزی به سمت کتابها برید و برشون دارید!..
هر کتابی که میخونید (بجز کتاب شعر) مهارت تندخوانی کمک شایانی به شما خواهد کرد و برای خیلی ها نقطه تحولی در زندگی بوده
بعد هم کم کم میتونید مطالعه رو در عادات روزانه قرار بدید.. در آخر اینکه یادتون باشه دوستان کتابخوان تاثیر بسیار ویژه ای روی انسان دارند![]()
به نظر من از کتابهای سرگرم کننده کم حجم شروع کن/ یک نکته در کتاب خواندن هر کتابی ارزش خواندن ندارد و اگر یکی دو بخش آنرا خواندید و دیدید برایتان جذاب نیست لازم نیست تا آخر آنرا بخوانید (میتوانید هر بار از کتابخانه دو کتاب در موضوع مورد علاقهتان بگیرید تا اگر یکی از آنها جذاب نبود بروید سراغ کتاب بعدی) ضمناً اگر از کتابخانه کتاب میگیرید بهتره کتابی باشه که مربوط به 10 سال اخیر باشه هر چه جدیدتر بهتر چون کتب قدیمی معمولاً نثر ناآشنایی نسبت به کتب جدیدتر دارد
سلام دوستان
شاید کمی بی ربط باشه ولی بهترین از اینجا جایی رو پیدا نکردم. من یه کتاب رو خیلی وقت پیش خوندم و دوست دارم دوباره بخونمش اما اسمش رو یادم نمیاد و اطلاعات کمی هم ازش دارم.
موضوعش فانتزی و ترسناک بود که برای نوجوانان نوشته شده بود. داستانش در مورد یه پسر بود که کم کم به یه خون اشام تبدیل میشه. داستان معروفی هست و فکر کنم فیلمش هم ساخته شده. من جلد یکش رو خوندم و جلد دومش دیگه قسمت نشد. یه قسمتش که یادم میاد این بود که دوستش زخمی میشه و خونش روی زمین جاری میشه. بی اختیار شروع میکنه به خوردن خونش و متوجه میشه که همه دارن نگاش میکنن و بعدش برای رد گم کنی کلی فیلم بازی میکنه.
بعید میدونم اسمش چیزی مثل خون اشام و... باشه و به این واضحی نبود اسمش.
اگه کسی میدونه ممنون میشم. یه هفته است خیلی ذهنمو مشغول کرده
یه نکته یادت باشه هر چی چاپ قدیمی تر باشه کم سانسورتر هست و هر چه ناشر معروف تر و قویتر معمولا ترجمه روانتر عرض کردم معمولا![]()
دوستان نظرتون راجب کتاب "بیگانه" نوشته آلبر کامو چیه؟ در چه سبکی هست و آیا ارزش خوندن داره؟
فصل دوم از کتاب داره تموم میشه و هنوز نفهمیدم داستانش راجب چی هست.
هر موقع کتاب یا فیلمی رو متوجه نشدید ، نقد های که در موردش هست رو در حد چند خط هم بخونید کمک کننده هست ! من بیگانه رو نخوندم ولی احتمالا جزو آثار اگزیستانسیالیستی هست و این خط فکری به مساله انتخاب و مسئولیت توجه ویژه ای داره .
سلام دوستان
یه کتاب روانشناسی خوب معرفی کنید که به ادم روحیه بده تازگیا یکم ناامید شدم
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)