سلام دوست من واحد قشم اگر اشتباه نکنم بود.
ظرفیت بین الملل اون هم رشته های پزشکی با توجه به شهریه اغلب خالی میمونه.وتا رتبه های بعضا خیلی بالا هم میگیرند.
سلام دوست من واحد قشم اگر اشتباه نکنم بود.
ظرفیت بین الملل اون هم رشته های پزشکی با توجه به شهریه اغلب خالی میمونه.وتا رتبه های بعضا خیلی بالا هم میگیرند.
سلام.
خطاب به برادرا که حرف معدل و اینا میزنن! اینا واسه بین الملل همش کشکه. تو بین الملل مخصوصا پزشکی طرف باید مایه دار باشه اساسی!! یعنی بد جوری مایه دار ها....وحشتناک مایه دار.
زیر پای اکثر دانشجوهای بین الملل پزشکی ماشین های نیست در ایرانه!!!! در یک کلام مرفهان بی درد که از روی سرخوشی میخوان یه چیزی هم بخونن.ممکنه یکی با هزار زحمت و قرض و...پولشو جور کنه ولی خداوکیلی تو دانشگاه احتمالا احساس بدی بهش دست میده.( همه اینا رو از پزشکای دانشگاههای دولتی شنیدم.)
Last edited by hirad_g; 15-09-2012 at 00:57.
کسی میدونه هزینه دارو کلا چقدره
برای بین الملل شیراز-کیش مشابه پزشکی هست
برای امسال شهریه کلی یک سال 12.800 بوده برای سال تحصیلی پیش رو 5 تا 7 درصد افزایش پیدا می کنه
Last edited by ehsan_; 15-09-2012 at 14:25.
کسی میدونه برای مصاحبه بین الملل چه چیزهایی می پرسن؟؟ سوالات عقیدتی سیاسی هم هست؟؟
مرسی از پاسختون
فقط این مبلغ تو 5سال ثابته یا هرسال جدید افزایش پیدا میکنه
بله داداش
فقط باید منطقی جواب بدی !
چرا منطقی؟ اینجا که بورسیه ارت*ش نیست که همچین سئوالایی از آدم بپرسن!!! اینجا پول مهمه منت کسیو که نمیکشی !
حالا در چه سطحی هست سوالات؟؟؟ مثلا تو ارت*ش ازم پرسیدن نام رییس گردانی که پدرت سربازی کرده چی بود منم اینجوری شدم![]()
نه اصلا من پارسال خودم با 2700 چون آخر تمام پزشكيا زده بودم اصلا اسمم رو سازمان سنجش نداده بود به اونادوست عزیز شوخی می کنی؟
من نميدونم اما الان كلي نگرانم كه قبول ميشم يا نه براي مصاحبهاتفاقا من از کسانی که پرسیدم رتبه شرایط مالی و... مهمترین هستند
مثلا یکجا از شما می پرسن آیا به جز شهریه به دانشگاه پول اهدا می کنید یا نه؟ اگه مطمئن بشن درست و حسابی اهدا می کنید می رید توی لیست قبولی
در ضمن یک سری سوال سیاسی هم می پرسن که جوابش خیلی مهمهالان سراسري دانشگاه تهران پرستاري قبول شدم و آزاد معماري تهران غرب ميخوام معماري برم اما اين بلاتكليفيه معضلي شده اگه كسي ميتونه منو راهنمايي كنه .............
اين دوست صميميم بود كه الان علوم آزمايشگاهي دانشگاه تهران ميخونه دندون كيش زده بود اما توي آخرين انتخابش همه ميگفتن قبوله اونجا اما به پرديس كيش كه زنگ زده بود گفته بودن بهش رتبه خيلي بالاتر از شما هم قبول شده اينجا شما چرا جزو انتخاباي اولنون نزده بوديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حالا این شخصی که می گی اگه بهش گفتن چون توی 5 تای اول انتخابت نبوده قبول نشدی رو میشه شمارشو به من بدی؟ کدوم دانشگاه چنین چیزی بهش گفته؟
اين قضيه مال سال 89-90 بوده و امسال اين بالا و پايين زدن كد رشته ها خداروشكر حذف شده![]()
Last edited by annie_barca; 18-09-2012 at 08:23. دليل: اشكال در اطلاعات
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)