تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام تیم قهرمان کوپا آمریکا میشود؟

راي دهنده
54. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرژانتین

28 51.85%
  • اروگوئه

9 16.67%
  • برزیل

16 29.63%
  • پاراگوئه

0 0%
  • مکزیک

0 0%
  • سایر تیم ها

1 1.85%
صفحه 19 از 24 اولاول ... 9151617181920212223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 239

نام تاپيک: کوپا امریکا 2011 به میزبانی آرژانتین

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اگر به این مسئله شک کنیم که مسی بازیکن خوبی ( درست ترش "بسیار خوب") هست ، مطمئنا تضادهایی بوجود خواهد اومد که با معیارهای منطقی توجیه پذیر نیست ،

قدرت کنترل مسی

قدرت دریبلینگ مسی

قدرت (به عبارت درست تر کیفیت ) شوت زنی مسی

پاسهای ( گل) مسی

قدرت تمام کنندگی مسی

و قدرت بدنی بسیار متناسب با اندام ریز نقش مسی

مطمئنا هیچکدام از موارد بالا کوچکترین ارتباطی با بازی کردن ژاوی و اینیستا پشت سر مسی نداره ، گلی که به رئال زد در CL ، گلی که به آرسنال زد ، بارها دیدیم گلهایی انفرادی به ثمر میرسونه مسی و نمونه هایی از این دست بسیار زیاده /

در مورد تیم ملی آرژانتین و اینکه چرا مسی درخششی که در بارسا داره رو در اون مقیاس نداره در تیم ملی ؛

سوای از انتقادهای مخرب و بعضا سودار و بی جهت از مسی و به تبع اون کاهش انگیزه ی مسی :

به نظر من در اکثر بازیهای آرژانتین ازجام جهانی به بعد ( و در طول جام جهانی حتی ) ، مسی بهترین بازیکن این تیم بوده / بله ، بهترین در بین بازیکنانی که به غیر از تعداد معدودی از اونها ، سایرین شاید نتونستند 50% تواناییهاشون در رقابت های باشگاهی رو نشون بدن و این مسئله فقط مختص مسی نیست ، اما انتظار ها از اون به عنوان مدافع عنوان بهترین بازیکن جهان در دو فصل متوالی بسیار بالاست .

یک مسئله ی مهم هم برمیگرده به نوع هماهنگی بازیکنان در تیمهای ملی ، و اینکه چرا معمولا دیدارهای ملی به جذابیت و پویایی بازیهای باشگاهی نیست ( البته اسپانیا یک استثناست چون شاکله ی تیم اصلی رو معمولا بازیکنان بارسا تشکیل میدن )

+
    چرا ما فقط این ایراد رو به مسی می گیریم ؟ دیماریا همون دیماریای رئال بود ؟ هیگواین چی ؟ پاستوره چی ؟

کسی شک نداره که مسی بازیکن خوبیه...ولی این خوب بودن بعضی هارو به سمت اسطوره سازی از مسی سوق داده که هنوز برای این کار خیلی زوده.

در مورد تیم اسپانیا که شما میگی هسته اصلیش بارسا هست ، مسابقات یورو که اسپانیا قهرمان شد چنتا بارسایی داشت؟ اگه اشتباه نکنم 3 تا...یا 4 تا...این که نشد شاکله اصلی...

البته برای این حرف شما مثال های نقض زیادی میشه آورد... چرا مثلا رونالدوی برزیلی تو تیمش در سطح باشگاهش بود؟ یا زیدان...مارادونا...بقیه...چرا مسی نمی تونه باشه؟

چرا ایراد رو به مسی میگیریم؟ چون این مسیه که با مارادونا مقایسه میشه...نه دیماریا

2. 6 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

اينو من امروز صبح فرستادم كه واسه خاطر 2 تا كلمه پستمُ پاك كردن؛ فعلا علي الحساب اينو داشته باشين، تا ببينم دوستان چه افاضاتي كردن راجع به مسي...

سرخیو باتیستا ثابت کرد که اينكاره نیس؛

واقعا هنر می خواست این تیمُ با این همه بازیکن، این جوری ناک اوتش کنی...

من نمی دونم وقتی 2 تا دفاع چپ داری تو لیستت (آنسالدی و روخو)، اون وقت زانتی رو می زاری سمت چپ و اون سابالتای حیف نون باید 120 دقیقه رو اعصاب باشه؛ نه تو حمله مفیده، پشتش هم که همیشه خالیه...

زانتی هم وقتی میره چپ، یعنی عملا تو حمله از بازی خارج میشه؛ بابا، مورینیو یه بازی جلوی بارسا زانتی رو گذاشت دفاع چپ که مسی رو خنثی کنه...

باتیستا انتظار داشت آرژانتین مثل بارسا بازی کنه، اون وقت مقایسه کنین دفاع کنارای بارسا رو با آرژانتین...

ماسچرانو اخراجش اصلا درست نبود؛ اون سوارس از ذقیقه یک خودشو می انداخت زمین و همش هم از داور طلبکار بود؛ اروگوئه ایها از اول بازی شروع کردن به خطا... حالم از این مدل بازی بهم میخوره...

من نمی دونم آرژانتین تو خونه ی خودشم باید از داوری ضربه بخوره؛ اون از بازی با کاستاریکا که 2 تا پنالتی واسش نگرفتن، اینم از این بازی و اخراج ماسچرانو...

تبس هم از وقتی که اومد تو زمین، رفع تکلیفی بازی می کرد؛ اونم از پنالتیش...

این که هر چی مهاجم داری رو بچپونی تو زمین، باعث نمیشه 10 تا گل بزنی؛ بارها و بارها مسی، آگرو و تبسُ دیدیم که میومدن وسط زمین که توپ بگیرن...

کلا آرژانتین بی برنامه بود و تو جریان بازی، با اینکه دقایق زیادی برتری نفری هم داشت، نمی تونست موقعیت های زیادی درست کنه...

امیدوارم که باتیستا بره، چون نشون داد لياقت سرمربيگري آر‍انتينُ نداره؛ این تیم باید دست یکی مثل خوزه پکرمن، یا آلفیو باسیله باشه...

خیلی حرف هست، ولی اعصابی نمونده واسم...

4. 3 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در مورد تیم اسپانیا که شما میگی هسته اصلیش بارسا هست ، مسابقات یورو که اسپانیا قهرمان شد چنتا بارسایی داشت؟ اگه اشتباه نکنم 3 تا...یا 4 تا...این که نشد شاکله اصلی...
    در جام جهانی چطور ؟ 6 یا 7 تا بودند درسته ؟
    +
    اسپانیای فعلی رو عرض میکنم .

و اینکه اجرا ( و یا شاید درست تر احیا ) ی این فرم بازی توسط آراگونس صورت گرفت و گواردیولا با حضورش در بارسا ادامه داد و تکمیلش کرد .

چرا ایراد رو به مسی میگیریم؟ چون این مسیه که با مارادونا مقایسه میشه...نه دیماریا
    در این مورد که من قبلا در همین تاپیک گفتم اساسا اشتباهه مقایسه ی این دو :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما مقایسه ی رونالدینیو و زیدان هم با مسی اشتباهه ، مهمترین علتش هم اینکه بازیکنان پست هافبک معمولا قدرت مانور بیشتری دارن در مقایسه با مهاجمان ، آمار گردش توپ اکثر بازیها رو بررسی کنیم شاید نزدیک به 2/3 بسیاری از بازیها توپ در میانه ی میدان باشه و این آمار شاید به طور تقریبی بین 60 تا 70 درصد زمان بازی توپ در میانه های میدان باشه .
    +
    برمیگردیم به بحث کیفیت بازیکنانی که در کنار زیدان بازی میکردند و در کنار رونالدینیو در خط میانی ، و کیفیت بازیکنانی که عقب تر از مسی بازی میکنند ( و نه هم عرض اون ) /

ویرایش : منظور من بطور کل این هست که مسی جادوگر نیست ، کل تیم آرژانتین خوب بازی نمیکنه چندان و مسی هم جزو همین تیم هست /
    Last edited by Ezel; 17-07-2011 at 20:56.

6. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

این مواردی که گفتین کاملا درست بازی مسی هم بسیار خوب نه بالاتر اما این نمیشه که بگیم تیم ملی همانگ نیست نسبت به باشگاهی یک معقوله جداست زیدان , مارادونا . .... راه دور هم نمیریم همین فرلان هم توی تیم ملی هم باشگاه خوب بازی میکنه و تاثیر خودشو بارها نشون داده و ابزاری مثل ژاوی و انیستا هم در کار نیست و بازیکنان تمیش هم خیلی بزرگ نیستن و همینطور که دوستمون اشاره کرد دی ماریا نه بهترین بازیکن جهان شده نه با بهترین ها مقایسه میشه , و نکته دیگه بار ها شده مسی انفرادی کار کنه موفق هم بشه اما شما فیلم همه بازی ها بارسا رو مرور کنی این حرکات قابل قیاس به بازی ژاوی و انیستا که موقعیت میسازن نیست

8. 3 کاربر از hadishi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

به امید بازیه زیبا از جانب برزیل و پاراگوئه
    امیدوارم برزیل ببره و نیمار گل بزنه (بعدشم بیاد چلسی )

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

کسی شک نداره که مسی بازیکن خوبیه...ولی این خوب بودن بعضی هارو به سمت اسطوره سازی از مسی سوق داده که هنوز برای این کار خیلی زوده.
    دوست عزيز، وقتي مسي رو حداقل به عنوان كانديداي بهترين بازيكن تاريخ مطرح مي كنن، به اين دليله كه اين بازيكن تا 24 سالگي، ليست افتخاراتش اينه:

قهرمان رقابت های جام جهانی فوتبال زیر بیست سال (۲۰۰۵)
    قهرمان لالیگای اسپانیا (۲۰۰۵)
    قهرمان سوپر جام اسپانیا (۲۰۰۵)
    بهترین گلزن (آقای گل) جام جهانی زیر بیست سال و دریافت کفش طلای جام (۲۰۰۵)
    بهترین بازیکن جام جهانی زیر بیست سال و دریافت توپ طلای جام (۲۰۰۵)
    قهرمان لیگ قهرمانان اروپا (2006)
    بهترین بازیکن جوان جهان (۲۰۰7)
    بهترین بازیکن جوان جام ملتهای امریکای جنوبی (2007)
    بهترین بازیکن (آمریکای جنوبی) لیگ اسپانیا (لالیگا) (2007)
    قهرمان المپیک پکن (چین) (2008)
    بهترین بازیکن المپیک پکن (2008)
    بهترین بازیکن آمریکای جنوبی (2008)
    بهترین بازیکن لالیگا (2008)
    بهترین مهاجم لالیگا (2008)
    بهترین مهاجم راست (اما پا چپ!!!) در تیم منتخب یوفا در سال (2008)
    برنده جایزه "افسانه مارکا" (2009)
    قهرمان لالیگای اسپانیا (2009)
    قهرمان کوپا دل ری (جام حذفی) اسپانیا (2009)
    قهرمان سوپر جام اسپانیا (2009)
    قهرمان لیگ قهرمانان اروپا (2009)
    برنده جایزه EFE که نشان از حضور بهترین بازیکن از قاره آمریکا درلالیگا است (2009)
    بهترین گلزن لیگ قهرمانان اروپا (2009)
    قهرمان سوپر جام لیگ قهرمانان اروپا (2009)
    برنده جایزه آلفردو دی استفانو که از سوی مسئولان روزنامه مارکا به بهترین بازیکن حاضر در رقابتهای دسته اول لالیگا اختصاص می یابد (2009)
    بهترین مهاجم اروپا (2009)
    بهترین بازیکن سال اروپا (2009)
    بهترین گلزن (آقای گل) لیگ قهرمانان اروپا (2009)
    برنده کفش طلای اروپا (2009)
    برنده جایزه زننده بهترین گل لیگ قهرمانان اروپا (2009)
    بهترین بازیکن لالیگا (2009)
    بهترین مهاجم لالیگا (2009)
    بهترین بازیکن جهان و برنده توپ طلا از فرانس فوتبال با رکورد 473 امتیاز از 480 امتیاز (2009)
    برنده جایزه چهار-چهار-دو از انگلیس (2009)
    برنده جايزه مشترك روزنامه ماركا (اسپانیا) و گازتا (ایتالیا) (2009)
    برنده جایزه بهترین بازیکن اروپا و جهان از مجله فرانسوی onze mundial 2009
    قهرمان جام جهانی باشگاهها (جام باشگاههای جهان) در کشور امارات (2009)
    بهترین بازیکن و برنده توپ طلا در رقابتهای جام باشگاههای جهان (2009)
    برنده جایزه کلید طلایی TOYOTA که نشان بهترین اتومبیل 2010 شرکت تویوتا است و به بهترین بازیکن جام باشگاههای جهان داده میشود (2009)
    بهترین بازیکن سال جهان از FIFA - گالا (2009)
    جوانترین بازیکن 100 گله تاریخ باشگاه بارسلونا با 22 سال و شش ماه و 22 روز (2010)
    قهرمان لالیگای اسپانیا (2010)
    بهترین گلزن (آقای گل) لالیگا و دریافت جایزه پیچیچی (2010)
    بهترین گلزن (آقای گل) لیگ قهرمانان اروپا (2010)
    بهترین گلزن تاریخ باشگاه بارسلونا در طول یک فصل با 47 گل (2010)
    ششمین کسی که توانست در لیگ قهرمانان اروپا در یک بازی 4 گل به ثمر برساند (2010)
    بهترین گلزن تاریخ باشگاه بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا (2010)
    قهرمان سوپرکاپ اسپانیا (2010)
    بهترین بازیکن لالیگا (20۱۰)
    بهترین مهاجم لالیگا (20۱۰)
    قهرمان کاپ خوان گمپر (2010)
    برنده کفش طلای اروپا (2010)

11. 2 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من یه دور پست شما رو خوندم. دیگه نمیخواستم دونه دونه جمله ها رو نقل قول بگیرم که حالت شخصی پیدا کنه. امیدوارم متوجه بشین هر جمله یا مطلبلی که مینویسم راجع به کدوم مطلب شماست.
    در مورد مسی ایراد دید شما اینه که (البته اگه بشه اسمش رو ایراد گذاشت) که چون طرفدارش هستین میخواین یه جورایی اون قسمت از مسئولیت شکست که رو دوشش هست رو هم نادیده بگیری. اینکه هی میگین کی از همه بهتر بود، مثل این میمونه که یه دانشجویی که استعداد داره خیلی بزرگتر بشه، به اینکه تو کلاسش بهترینه راضی بشه. مسی بازیکن خیلی بزرگیه ولی به هر دلیلی، حالا روانی، تاکتیک تیمی و ... تو تیم ملی مثل باشگاهش کار رو تموم نمیکنه. این یه نکته ایه که همه قبول دارن. و اینکه آره پاس هاش رو داد و حرکات همیشگیش رو هم داشت اما ... شما یادتون بیاد (نمیدونم آخر نیمۀ دوم بود یا تو وقت اضافی دوم) یه پاس رو به عقب دادن بهش درست پشت 18 و تقریباً کسی هم دورو ورش نبود. و ضربۀ خیلی آرومی زد که رفت گوشۀ راست دروازه. که مربی و اینها وقتی توپ رسید بهش دستشون رو به علامت گل بردن بالا ولی نشد. یا اون موقعیتی که آخر بازی تک به تک شد و در لحظۀ آخر دفاع تکل زد. و از ناراحتی خودش رو انداخت زمین. که دل من هم خیلی براش سوخت. نکته اینه که وقتی شما یه همچین ستاره ای هستی، معمولاً نیمۀ خالی لیوان دیده میشه. چون انتظار ازت بالاست. به قول دوستان وقتی بار سنگین لقب "بهترین بازیکن تاریخ" رو میندازن رو دوشش باید این رو تو عمل و تو تمام شرایط ثابت کنه. البته این یه حرف ایده آلیستی هست و همون مارادونا و پله و کرویف و زیدان و بقیه هم مطمئناً بازیهای ضعیف هم داشتن. به هر حال مسی هنوز سال ها وقت برای جبران ناکامی های ملیش داره.
    در مورد تعویض دیماریا 100% باهات موافقم. اصلاً توجیح نمیشه. دلیلش چی بود؟ تا اونجا که یادمه دیماریا و مسی داشتن خوب با هم کار میکردن. به نظرم باید آگرو رو زودتر میبرد بیرون. ولی آخه کی رو میاورد؟
    در مورد پاستوره و اون جملۀ قبلیم، با احترام به نظر شما، من هنوز همون حرفم رو تکرار میکنم. من نگفتم پاستوره اومد خیلی خوب بازی کرد (هر چند که بر خلاف گفتۀ شما 70-80 درصد پاس هاش هم اشتباه نبود!! شاید 5-6 تا پاس بلند داد که نرسید) گفتم وقتی اومد مسی آزاد تر شد و بیشتر میرفت به فاز حمله تا اینکه اون وسط رو بخواد اداره کنه. که باز یه جورایی برمیگردم به دیماریا. فکر کنم نهایتاً پاستوره که اومد یه جورایی همون نقش دیماریا رو بر عهده گرفت. که باز سئوال پیش میاد. این باتیستا چرا اینقدر سردرگم کار میکنه.
    واقعاً یه چیزی که خورۀ فوتبال شده، محافظه کاری بیمورد هست. یه مربی کارنامش مشخصه. الان دوستانی که فوتبال رو دنبال میکنن به راحتی میتونن سبک کاری هر مربی رو ببینه. میشه حدس زد که یه مربی به درد یه تیم میخوره یا نه. واقعاً اینکه بعضی مربی ها تو بعضی دوره ها خودشون رو میکشن کنار تا اسمشون خراب نشه یه قضیۀ بدیه. و با اینکار کار میرسه به یه همچین مربی ای.
    آخرش اینکه فوتبال آمریکای جنوبی خیلی بی در و پیکر تر از چند سال پیش شده. برزیل هم همچین چنگی به دل نمیزنه. اروگوئه هم با اتکا به تاکتیک های پرس و کار تیمی و موقعیت طلبی دو تا فوروارد باهوشش متکی هست. و البته میشه دید که این کار و در حالتی انجام میده که تمامی برنامه هاشون به بار بشینه. یعنی همه کارهاشون رو درست انجام بدن و با حد اقل نتیجه جلو برن. که کار خطرناک و ریسک پذیری هست. این یعنی با گذشت این نسل، احتمالاً افت بزرگی خواهند داشت.
    من اصلا قصد اين رو ندارم كه بگم مسي در اين شكست سهيم نيست
    در فوتبال 11 نفر پيروز ميشن و 11 نفر شكست ميخورن و شايد بهتره بگم يك ساختار شكست ميخوره و پيروز ميشه
    من از همون اول بحثها دارم ميگم اين ديد كه يه نفر ميتونه يه تيم رو قهرمان كنه يا باعث شكستش بشه غلطه
    پستهاي من هستن
    هم كسايي كه فكر ميكنن به اين خاطر كه مسي بيشترين پاس گل و بيشترين گل زده رو در بارسا داره اين تيم رو يه تنه قهرمان كرده غلطه هم اين ديدگاه كه مسي مقصر اصلي شكست آرژانتينه
    فوتبال رو 11 نفر بازي ميكنن
    من مسي رو در اين شكست سهيم ميدونم البته اينكه معتقدم كمترين سهم رو داره بحثش جداس و روي حرفم هستم اما اينكه بعضي از دوستان سعي دارن سهم مسي در موفقيت هاي بارسا رو با مديون بودنش به اينيستا و ژاوي كمرنگ كنن هم غير قابل كتمانه هم براي من جالب
    اين خيلي بد كه در پيروزي ها براي مسي شريك قائل باشيم ولي در شكستها مسي رو تنها به حسابش برسيم
    هرچند اكثر اين دوستان طرفدار بارسا نيستن و به همين خاطر به راحتي اين قضاوت رو ميكنن اما براي كسي كه طرفدار بارسلوناست و به همون اندازه اي كه مسي رو دوست داره ژاوي و اينيستا رو هم دوست داره اين قضاوت هم تلخ و در عين حال بيمعناست و اين جور قضاوتها فقط از كسايي كه طرفدار اين تيم نيستن بر مياد
    دوستاني كه معتقدن مسي بدون اينيستا و ژاوي موفق نيست اين سوال رو جواب بدن
    آيا ژاوي و اينيستا بدون بوسكتس پويول و پيكه موفق هستن؟
    اگر توپ در زمان و مكان مناسب از دفاع به خط مياني نرسه يه هافبك ديده ميشه؟
    خيلي از دوستان دليل انتقادشون رو از مسي اين بيان ميكنن كه طرفدارهاي مسي اونو در حد يك اسطوره و بهترين بازيكن تاريخ بالا ميبرن
    اما خودشون درباره مارادونا همين اغراق رو ميكنن مارادونايي كه افتخارات باشگاهيش نصف مسي نيست و افتخار مليش هم چندان فاصله اي با مسي نداره و مسي مثلا با يك قهرماني در جهان ميتونه تا حد زيادي به مارادونا برسه چون حداقل دو جام جهاني ديگه در پيش داره
    اكثر اين دوستان هنوز از مارادونا يك بازي كامل نديدن
    نديدن كه مارادونا در يك بازي بيش از 15 پاس لو رفته داده باشه
    نديدن كه يه دفاع بيست ساله مثل آب خوردن توپ رو از بين پاهاي مارادونا دربياره
    نديدن كه مارادونا گل خالي رو بيرون بزنه
    ولي چون مارادونا دفاعي مثل پاسارلا داشت كه بين خط حمله و دفاع آرژانتين يك توازن به وجود بياره كمتر ضعفاهش به چشم ميومد
    قابل توجه كه من مارادونا رو دوست دارم چون كلا تيم آرژانتين رو دوست دارم
    دوست من فوتبال با ده سال پيش خيلي فرق كرده چه برسه به بيست سي سال پيش تعريف ستاره و فوق ستاره فرق كرده
    باشگاه ها مثل گذشته در اولويت دوم نيستن
    و در كل فوتبال در مسير 100 ساله خودش روز به روز داره به اصل و ذات خودش نزديك ميشه داره روز به روز بيشتر شكل يك ورزش گروهي رو به خودش ميگيره و ساختارها بسيار منظم تر از فوتبال ديروز شده
    +
    در مورد اون شوت هم كه قرار نيست همه شوتهاي پشت 18 برن توي گل هرچند درسته كه ضربه رو آروم زد اما چون به زاويه زد دروازبان به سختي گرفتش
    +
    در مورد فوتبال آمريكاي جنوبي باهاتون موافقم
    حرف هم در اين مورد بسياره و چون فوتبال برگرفته از مسائل اقتصادي و سياسي اجتماعي كشورهاس بايد قبل از همه چيز از اين نظر اين منطقه از جهان رو بررسي كرد

دوست عزیز آقای گرافیکار (ببخشید اسمتون رو نمیدونم)
    کسی مسی رو مسئول حذف آرژانتین نمیدونه, این حذف هزارتا دلیل داره از مربی گرفته تا کل تیم و فدراسیون و حتی
    بقول خود شما همین فوتبال بیمار آرژانتین جهان سومی
    مسئله چیزه دیگه ایه, چیزی که دیدنش شاید برای طرفدارای مسی سخت باشه, فاصله زیاد با کسی که طرفداراش ادعای بهترین
    بودنشو دارن.
    وقتی بردیا میگه وقتی دوتا سوپر استار مثل ژاوی و اینیستا که اسپانیا رو قهرمان جام جهانی کردند پشت سرش هستند و ارائه
    دادن اون کیفیت کاره سختی نیست, پر بیراه نمیگه.
    وقتی میگن آرزانتین و مسی تو آخرین بازی گروهی درخشید چون حریفش کاستاریکا بود نه اروگوئه, حرف بی ربطی نیست.
    متاسفانه مسی درخشش مثل ماه میمونه, درخششه وابسته به نور خورشید. خیلی دوست داشتم بدونم اگه مسی تو
    یه پکیج کاملی مثل بارسا (یا همون نسل طلایی) الان نیود بازم همین کیفیت رو داشت یا نه؟!!
    عليرضا هستم دوست گلم
    در اين باره در ابتداي همين پست گفتم
    همه ستاره ها حتي در فوتبال فردي سي چهل سال پيش هم براي موفقيت علاوه بر خوب بودن خودشون به خوب بودن ساير عوامل هم احتياج دارن
    اگر در آرژانتين دوره مارادونا يه پاسارلا و اسكار روجري آماده در دفاع و يه بروچاگاي فوق العاده در هافبك و يه والدانوي سرحال در حمله نبود و از همه مهمتر تئوريسيني مثل بيلاردو روي نيمكت نبود مارادونا قطعا تا نيمه نهايي جام جهاني هم نميرسيد
    در مورد اينيستا و ژاوي هم گفتم اين بازيكنا هم براي موفقيت به خوب بودن ساير عوامل احتياج دارن

پي نوشت: آرژانتين باخت و هر چند براي من به عنوان طرفدارش سخت بود اما حالا تبديل به صفحه اي از تاريخ شده
    فكر ميكنم ادامه دادن اين بحث درست نباشه و الان اين تاپيك بيشتر متعلق به دوستان طرفدار برزيل شيلي و ساير تيمهاي باقيمانده اس تا در مورد تيم محبوبشون حرف بزنن

13. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

فوتبال امریکای جنوبی رو به زواله دوستان!
    اخه چه مربی ایه این؟
    نمیتونه حتی از بازیکن بازی بکشه
    مقایسه کنید زانتی اینتر رو با زانتی ارژانتین! همونی که نمیزاشت مسی جم بخوره !اصلا معلوم نبود چش بود!!!
    بازیکنا کلا بی انگیزه بودن انگار
    !!
    ایما فقط با یه مربی بزرگ میتونن نتیجه بگیرن !!

15. 5 کاربر از B L A S T E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

خب اینم از برزیل و مثل اینکه این دو غول امریکای جنوبی با هم عهد کردن که اگه یکی حذف بشه اون یکی هم باید حذف بشه(2006---2010---و اینبار کوپا امریکا ی 2011)
    دیگه حتی دیدن این جام ارزش هم نداره و فقط میتونم بگم به امید قهرمانی شیلی و سانچز...

17. این کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

پاراگوئه 0 (2) - (0) 0 برزیل

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

19. 2 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •