تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 32 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 317

نام تاپيک: سریال نابرده رنج

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض گفتگو با میلاد كی‌مرام، بازیگر نقش جابر در سریال نابرده رنج

انتظاراتم برآورده نشد، اما راضی‌ام
    سریال‌های شاید برای شما هم اتفاق بیفتد، و هزار و یك شب و تله‌فیلم‌هایی چون حول حالنا و شاه كلید و... و فیلم‌هایی چون سینما سوخته و ملكه هم از جمله كارهایی هستند كه میلاد كی‌مرام در آن بازی داشته است.

چطور نقش جابر به شما سپرده شد؟
    2 كار در گذشته از بذرافشان دیده بودم، فیلم «پنج و بیست دقیقه» و دیگری تله‌فیلم «تنگنا» كه به نظرم فیلم‌های خیلی خوبی بودند. از آنجا كه مدت‌ها بود در تلویزیون كار نكرده بودم، هم بدم نمی‌آمد دوباره در تلویزیون بازی داشته باشم. همان زمانی كه پیشنهاد بازی در این سریال به من شد، قرار بود در یك فیلم سینمایی هم بازی كنم. گروه نابرده رنج فرصت كمی به من دادند تا نظرم را اعلام كنم، من هم فیلمنامه را خواندم و از نقش جابر خوشم آمد، به نظرم نقش متفاوتی بود كه جای كار داشت، به همین دلیل قبول كردم.

این نقش به لحاظ سنی چند سالی از شما بزرگ‌تر است، چه كردید تا به یك نقطه اشتراك با جابر برسید؟

همان‌طور كه تا به امروز دیده‌اید، جابر پلیس زرنگی است. پختگی او علاوه بر رفتارش در دیالوگ‌هایش هم بسیار مشهود است.
    اتفاقاتی كه در طول قصه برای جابر می‌افتد او را بر سر دوراهی قرار می‌دهد و شخصیت او را دچار تناقض می‌كند كه تمام اینها در انتخابم موثر و جذاب بود. شاید ما تا به حال پلیس زرنگ در تلویزیون زیاد دیده باشیم، اما من سعی كردم با تحقیقاتی كه خودم درباره این نقش كردم از منظر دیگری به آن نگاه كنم و در اجرا هم آن را متفاوت با گذشته دربیاورم كه خب این كار آسانی نبود.

قصه این سریال در دهه 60 اتفاق می‌افتد. چه كردید كه خودتان را با آدم‌های آن زمان نزدیك كنید؟
    اتفاقا مساله‌ای كه در رابطه با بازی من در این كار وجود داشت، همین بود. باید همه چیز به سبك آدم‌های آن دوره اتفاق بیفتد. نوع دیالوگ‌گویی من ابتدا با نوع گویش آن دوران متفاوت بود، اما تمام تلاشم را به كار بردم كه این مشكل برطرف شود و لحن من از امروزی بودن به دور باشد كه ظاهرا هم این اتفاق افتاده است.

سریال را خودتان دیده‌اید؟ فكر می‌كنید آیا كار با اقبال بیننده مواجه شده است؟

اگر سر كار نباشم، بله می‌بینم و خوشبختانه بازخورد مخاطبان نشان می‌دهد كه مورد اقبال بیننده قرار گرفته است. هرچند فكر می‌كنم كار بهتر از این باید درمی‌آمد. این كار انتظاراتم را آن‌طور كه فكر می‌كردم، برآورده نكرد. ولی با این حال راضی هستم.

چرا؟ مشكل را در كجا می‌بینید؟
    دقیقا مشكلات ما از جایی شروع شد كه تهیه‌كننده كار عوض شد و خب طبیعتا ریتم كار هم تغییر كرد. ولی اگر اجازه بدهید بیشتر از این توضیح ندهم.

آقای كی‌مرام تا جایی كه من می‌دانم مدتی كار به دلایلی متوقف شد، این قضیه در حفظ حس نقش شما را دچار مشكل نكرد؟
    نه اصلا! اگر شما به عنوان یك بیننده متوجه به هم خوردن این حس شده‌اید، شاید ولی من تمام سعی‌ام را كردم كه این اتفاق نیفتد.

نقش جابر همان بود كه بذرافشان نوشته بود؟ چقدر از نقش، پرورده خود شماست؟

ببینید، اگر قرار بود كس دیگری این نقش را بازی كند، مطمئنا چیز دیگری از كار در‌می‌آمد. این «جابر»ی است كه میلاد كی‌مرام آن را بازی كرده است. من روزهای اول درخصوص این نقش زیاد بحث كردم و با صحبت كردن با كارگردان توانستیم به تعامل یكسانی برسیم.

2. 2 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

گاف های جالب سریال " نابرده رنج "

اینجانب زیاد اهل دیدن فیلم و سریال نیستم و به ندرت پیش می آید كه به دیدن فیلم و سریال بنشینم اما به دلایلی موقعیتی فراهم شد كه سریالی به نام نابرده رنج را از تلویزیون دنبال كنم.

به گزارش البرزنیوز به نقل از پارسینه این سریال مصداق بارزی از " نابرده رنج " عوامل تولید آن در زمینه تهیه سریال تلویزیونی می باشد.

كارگردان محترم تصور نموده چون پاوه دارای مرز مشترك با عراق است ویكی از مناطق جنگ تحمیلی است؛ لابد جایی شبیه سوسنگرد و شلمچه است و حتی به خود زحمت نداده كه سفری كوتاه به شهرستان پاوه داشته باشد تا با بافت جغرافیایی و قومی آن آشنا گردد. لذا مرتكب اشتباهات عجیب و خنده داری شده كه ذیلاً به چند مورد آن اشاره می گردد:

۱- شهرستان پاوه و مناطق مرزی آن مثل نوسود، شوشمی، هانه گرمله، دزاور، كیمنه منطقه ای كوهستانی و با پوشش جنگلی میباشند. به طوریكه در كل این منطقه حتی یك هكتار زمین شبیه آنچه در سریال میبینیم مشاهده نمیگردد ( بینندگان محترم لطفاً تصاویر مرتبط با پاوه را در اینترنت جستجو كنند).

۲- زبان مردم پاوه و اطراف آن كردی اورامی است. جالب است بدانید كه بیش از ۹۰ درصد كردها این لهجه را به خوبی متوجه نمیشوند.

در سریال مزبور به نحو مضحكی لهجه های كردی را به هم چسبانده اند. مثلاً در حالی كه مش سلام با لهجه كلهری (مخصوص كرمانشاه و مناطق اطراف) تكلم مینماید دخترش كژال با لهجه سورانی (مخصوص مناطق بوكان و مهاباد) حرف میزند و جالب اینجاست كه اینها اهل پاوه هستند كه دارای لهجه اورامی است.

نكته دیگر اینكه هنرپیشه اصلی فیلم ( اسد ) با زبان پدری اش صد در صد نا آشناست و نامه ی كژال را به صورتی میخواند كه انگار به زبان چینی نوشته شده است.

۳- از اشنویه گرفته تا بوكان و مهاباد و سقز و بانه و سنندج و مریوان و پاوه و حتی شهرهای جنوبی تر از پاوه مثل روانسر و جوانرود به هیچ وجه (حتی یك مورد) به اسامی مثل مش سلام و فضلعلی و شهرتی مثل سرلك برخورد نمیكنید.

۴- سریال دارای صحنه های عجیب دیگری هم میباشد مثل بازكردن قوطی كنسرو لوبیا با سرنیزه به صورت یك دستی، قرمز شدن زیر پیراهنی اسد و عماد با زدن اولین ضربه شلاق (آنهم بدون اینكه زیر پیراهن پاره شود)، استفاده اغراق آمیز از بعضی واژه ها مثل هه به جای هست و نی به جای نیست به نشانه ی اهل تهران بودن، عدم نیاز به سوختگیری ماشین اسد در ساعتهای متوالی رانندگی!

اگه نباشه جاش خالی می مونه elahe_n12345's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. امروز توی برنامهء "گلخانه"مجری گفت دوشنبه آخرین قسمت سریاله و سه شنبه هم پشت صحنه داره.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

گاف های جالب سریال " نابرده رنج "
    دیگه حال به هم زن و مسخره شده این جریان گاف و سوتی و ...
    باز اگه سریال از نظر سناریو داستان و مفهوم و محتوا و کارگردانی و بازی بازیگران و...، ضعیف بود، میشد وجود گاف و سوتی در سریال رو هم به کالکشنی از اشتباهات اضافه کرد!
    اما الان که سریال هم از نظر داستانی هم از نظر ساخت و پخش کشش لازم رو داره، این حرفا چیه؟! والا موتور ویو تو جرم سیاه سفید مسعود کیمیایی یه چیزی بود در حد اعلامیه رو دیوار! اینقدر تابلو!! بعد من باید به خاطر سوتی و گافش، جرم رو بکوبم؟!
    حالا اون سینمایی 90 دقیقه ای بود و این سریال n دقیقه ای... خوب معلومه که سوتی و گاف توش هست و کم هم ممکنه نباشه...
    +
    این سوتی هایی که تو پست قبلی گفته شد، خداییش بیشتر ایراد بنی اسرائیلی بود تا گاف!! چه حالی داشته طرف اینا رو گفته!!

6. 10 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

راسته میگن گنج زیر شیر سنگیه. آخه من قسمت قبلی رو ندیدم.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

باجگیری یکی از بازیگران سریال «نابرده رنج»

پارس توریسم نوشت:

علیرضا بذرافشان کارگردان سریال «نابرده رنج» روایت جالبی از درخواست عجیب یک بازیگر این مجوعه بازگو کرده است.

بذر افشان گفته: «در این کار هم ما نقشی را به بازیگری دادیم که تلاشی برای آن نکرده بود تا رسیدیم به فینال سریال. او پیغام داد اسم من در تیتراژ باید فلان جا باشد وگرنه در فینال بازی نمی‌کنم. حضور او هم برای ما مهم بود، اما من یاد گرفتم به کسی باج ندهم، برای همین فینال را تغییر دادیم و بدون او فیلمبرداری کردیم. هرچند به کار ضربه خورد، اما یاد گرفتم شخصیتم از کارم مهم‌تر باشد. به هر حال شناخت جایگاه برای آدمها خیلی مهم است.»

9. 2 کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

۲- زبان مردم پاوه و اطراف آن كردی اورامی است. جالب است بدانید كه بیش از ۹۰ درصد كردها این لهجه را به خوبی متوجه نمیشوند.
    راس ميگه !! بيش از حد سخته !!
    ۱- شهرستان پاوه و مناطق مرزی آن مثل نوسود، شوشمی، هانه گرمله، دزاور، كیمنه منطقه ای كوهستانی و با پوشش جنگلی میباشند. به طوریكه در كل این منطقه حتی یك هكتار زمین شبیه آنچه در سریال میبینیم مشاهده نمیگردد ( بینندگان محترم لطفاً تصاویر مرتبط با پاوه را در اینترنت جستجو كنند).
    كوهستانيه اونم عجيب !!
    در سریال مزبور به نحو مضحكی لهجه های كردی را به هم چسبانده اند. مثلاً در حالی كه مش سلام با لهجه كلهری (مخصوص كرمانشاه و مناطق اطراف) تكلم مینماید دخترش كژال با لهجه سورانی (مخصوص مناطق بوكان و مهاباد) حرف میزند و جالب اینجاست كه اینها اهل پاوه هستند كه دارای لهجه اورامی است.
    اينم درسته !! نمي دونم چرا مي خوان بگن طرف كرده بايد فارسي به لهجه كرمانشاهي حرف بزنه !! اين تو اكثر فيلما اتفاق ميفته !!

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بذرافشان: «نابرده رنج» با «اخراجي‌ها» قابل مقايسه نيست

خبرگزاري فارس: كارگردان مجموعه تلويزيوني «نابرده رنج» درباره شباهت‌هاي اين مجموعه با «اخراجي‌ها» گفت: ما قصد ايجاد شباهت نداشتيم ولي مثل اين كه اين اتفاق افتاده و خيلي‌ها اين دو كار را با هم مقايسه ‌كرده‌اند، به نظر من اين دو كار هيچ ارتباطي با هم ندارند.

عليرضا بذرافشان در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس درباره ساخت مجموعه تلويزيوني «نابرده رنج» به عنوان اولين تجربه‌اش در سريال‌سازي گفت:بعد از ساخت چند تله فيلم‌ به اين نتيجه رسيدم كه اين سريال را بسازم و خوشبختانه با اعتماد شبكه سه سيما اين سريال ساخته و پخش شد.
    وي درباره شباهت‌هاي «نابرده رنج» با «اخراجي‌ها» نيز تصريح كرد: ما قصد ايجاد شباهت نداشتيم ولي مثل اين كه اين اتفاق افتاده و خيلي‌ها اين دو كار را با هم مقايسه ‌كرده‌اند. به نظر من اين دو كار هيچ ارتباطي با هم ندارند و تنها شباهت اين دو سريال در فضاي مربوط به اوايل جنگ و حضور ديرباز است، وگرنه شباهت ديگري وجود ندارد. از لحاظ قصه‌اي نيز ما يك قصه خاص اسطوره‌اي داريم و از لحاظ كاراكتر هم اسد يك شخصيت ساده و بي شيله پيله است، درحالي كه مجيد سوزوكي لات بود و جنس بازي‌ها هم با هم تفاوت داشت. قصه‌اي عاشقانه مجيد را به جبهه رساند ولي اسد به دنبال يك گنج اسطوره‌اي است، ما روايت‌هايي هم از اقدامات تروريستي منافقان داشتيم، در حالي كه فيلم «اخراجي‌ها» به اين موضوع نپرداخته و به نظر من اين دو كار هيچ شباهتي به هم ندارند.
    كارگردان سريال «نابرده رنج» با بيان اين كه هر قصه‌اي در نهايت به تحول قهرمان فكر مي‌كند، اظهار داشت: «نابرده رنج» جنگ بين خير و شر است كه هر كدام در طول مسيري كه مي‌روند، ارزيابي مي‌شوند، ما در طول كار غلبه هر كدام از اين دو را بر ديگري مي‌بينيم تا آخر سريال كه يكي از آنها غالب مي‌شود.
    وي درباره علاقه‌مندي خود در ساخت اثري با مضمون دفاع مقدس نيز گفت:‌ من در دهه 50 متولد شده‌ام و شخصيتم در دهه 60 شكل گرفته است. اگر كسي مثل من بخواهد از گذشته‌اي بگويد و دقيق از آن حرف بزند، قطعا از دهه 60 مي‌گويد. اقتضاء آن هم قصه‌اي مي‌شود كه در فضاي جنگ مي‌گذرد و به مسائل شهري هم بي‌توجه نيست. همين اتفاقي كه در سريال نابرده رنج نيز مي‌افتد. ما حدود 10 الي 12 قسمت ابتدايي فضايي شهري را داريم و در ادامه به سمت فضاي جبهه و جنگ مي‌رويم. اينها تجربه شخصي آدم‌هايي مثل من است.
    بذرافشان همچنين درباره انتخاب بازيگران نيز توضيح داد:‌ در ميان بازيگران آقايان ديرباز، درخشاني، تهمورث و خانم قاسمي انتخاب‌هاي اول ما بودند، ولي بازيگر نقش جابر چند روز مانده به شروع ساخت سريال، انتخاب شد. براي ايفاي اين نقش با خيلي از بازيگران نظير امير آقايي، آرش مجيدي، حميدرضا پگاه و نيما رئيسي صحبت كرديم، اما نشد و در نهايت اجباراْ آقاي كي مرام را انتخاب كرديم.
    او در پاسخ به اين سوال كه در حال حاضر از بازي آقاي كي‌مرام راضي هستيد نيز گفت: بله راضي هستم. او بازيگر بدي نيست.
    او درباره حضور ديرباز و بذرافشان به عنوان بازيگران اصلي سريالي كه داستان‌هاي فرعي آن بسيار اندك هستند، نيز توضيح داد: من قبلا هم تجربه ساخت چنين آثاري را داشتم و نگران نبودم. در تب سرد هم كل قصه به عهده كامبيز ديرباز، حميد گودرزي و شهاب حسيني بود و از اين شاخ و برگ‌هايي هم كه اصولا سريال‌هاي ايراني دارند، خيلي نداشتند. ما تجربه‌اي در اين نوع قصه گويي داريم تا دو شخصيت ماجرا را جلو ببرند كه داستان از ريتم نيافتد.
    وي با بيان اين كه «نابرده رنج» 40 درصد از نظرش را تامين كرده، تصريح كرد:اگر تجربه ساخت چنين آثاري را داشتم، امكانات بهتري در اختيارم بود و زمان كافي براي توليد داشتم مي‌توانستم حداقل دو برابر بهتر اين سريال را بسازم. همه اين ها باعث شد تا نتوانيم تمام توانايي گروهمان را خرج اين سريال كنيم.
    بذرافشان كه تجربه نويسندگي فيلمنامه سريال‌هايي نظير تب سرد، خط قرمز، زيرزمين و ... را در كارنامه خود دارد، درباره سختي‌هاي ساخت اثري متعلق به دهه شصت در حال حاضر گفت: ساخت كاري كه ماجراي آن در دهه 60 مي‌گذرد از يك كار دهه 20 سخت تر است. چون فضاي دهه 60 در دكور قابل خلق نيست و فضا بيشتر شهري است و دكورش وجود ندارد. در تهران هم نمي‌توانيد كار كنيد چون تغيير كرده و پر از المان‌هاي جديد امروزي است كه آن موقع وجود نداشتند.
    وي ادامه داد:كار بسيار طاقت‌فرسايي براي به تصويركشيدن بخش شهري داشتيم ضمن اينكه مشكلات بخش جنگي نيز زياد بود. تجهيزات و اسلحه‌ها و مهمات آن دوره فرسوده شده و همه تجهيزات نو شده‌اند. ما هم مجبوريم از همان تعداد محدود استفاده كنيم كه بسيار سخت و همه خراب است. هيچ جايي هم نبوده كه اين تجهيزات را به خوبي نگهداري كند تا قابل استفاده باشد. شهرك دفاع مقدس كمي اين كار را انجام داده ولي جوابگو نيست. هميشه مي‌توان عافيت طلب بود و كارهاي ساده‌تر ساخت كه يك ماجراي عشقي هم داشته باشد تازه بيننده هم پيدا مي‌كند. اما انسان است ديگر، جنون دارد و دوست دارد كه كارهايي را بسازد كه به آن علاقه دارد. «نابرده رنج» هم حاصل جنون من بود. من از اول علاقه‌داشتم كه چنين كاري بسازم و ساختم.
    بذرافشان تصريح كرد: با توجه به سختي‌هايي كه در طول ساخت اين سريال كشيديم بعيد مي‌دانم كه ديگر كاري شبيه به «نابرده رنج» بسازم. گروه سختي بسياري كشيد. كار در كوه و كمر بود و ما هفته‌اي چند دست و پاي شكسته داشتيم. من بيماري دارم كه ارتباط مستقيم با استرس دارد و چون استرس اين سريال بالا بود، بيماري من عود كرده بود و مدتي با عصا سر صحنه حاضر مي‌شدم، علاوه بر اين در تغيير لوكيشين شهري، ساكنان محله اذيت مي‌شوند و گاهي كار به درگيري مي‌كشيد.
    كارگردان سريال «نابرده رنج» درباره حذفيات سريال نيز گفت: اين سريال در ده قسمت اول كه اصلا حذف نداشته، در برخي قسمت‌ها هم مثلا گفته‌اند فلان بازيگر ديالوگش شبيه فحش است و آن را حذف كردند.
    وي با بيان اينكه تا به حال هر كاري در مقام نويسنده و يا كارگردان ساخته‌ام، پر بيننده شده، عنوان داشت: شما اگر بتوانيد يك قصه را به خوبي روايت كنيد، موفق خواهيد بود. عنصر اساسي پر بيننده شدن يك كار نمايشي قصه‌اي جذاب با روايت درست بدون ادا و اصول است. البته گويا مردم خيلي از ساعت پخش راضي نبودند، چون بايد صبح به سر كار بروند و برايشان سخت است كه تا ساعت 12 شب بيدار بمانند.

12. 2 کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

باجگیری یکی از بازیگران سریال «نابرده رنج»

پارس توریسم نوشت:

علیرضا بذرافشان کارگردان سریال «نابرده رنج» روایت جالبی از درخواست عجیب یک بازیگر این مجوعه بازگو کرده است.

بذر افشان گفته: «در این کار هم ما نقشی را به بازیگری دادیم که تلاشی برای آن نکرده بود تا رسیدیم به فینال سریال. او پیغام داد اسم من در تیتراژ باید فلان جا باشد وگرنه در فینال بازی نمی‌کنم. حضور او هم برای ما مهم بود، اما من یاد گرفتم به کسی باج ندهم، برای همین فینال را تغییر دادیم و بدون او فیلمبرداری کردیم. هرچند به کار ضربه خورد، اما یاد گرفتم شخصیتم از کارم مهم‌تر باشد. به هر حال شناخت جایگاه برای آدمها خیلی مهم است.»
    منظورش کی بوده؟!

امشب هم قسمت اخرشه
    ببینیم نابرده رنج گنج حاصل میشه یا نه؟!!!

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظر من اونجا یه چیز معنوی در میاد.........همه مون ضایع میشیم
    نمیدونم....این نویسنده های ایرانی مرگشونه که به یکی چیزی برسه

پ.ن:به نظرم...........علی میفهمه کژال ، اسد رو دوست داره....کژال رو برمیگردونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •