تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام گیرنده بهتر است

راي دهنده
138. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ویونا 6110

26 18.84%
  • بلوسنس T14+

112 81.16%
صفحه 19 از 28 اولاول ... 9151617181920212223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 277

نام تاپيک: مقایسه بهترین گیرندهای دیجیتال 100 تومن +Blusens T14 یا Viuna 6110

داره خودمونی میشه esfahan-viuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من دیروز بالاخره بعد از کلنجارهای بسیار و تحقیق کردن درمورد گیرنده های دیجیتال ، یک ویونا سفارش دادم از نمایندگی اصفهان تا برام بیارن
    بردم خونه تست کردم
    ولی به چند تا مشکل خوردم خواهشا یکی برام این مشکلات رو توضیح بده
    1ـ توی سرچ کردن توی دوتا فرکانس مختلف من چند تا کانال پیدا کردم ولی تو فرکانس ( اگه اشتباه نکنم ) 634 ( همون فرکانسی که کانالهای العالم و مستند و ... رو داره ) کانالها تمام خش خشین . با اینکه کوالیتی روی 78 یا 80 هست ولی شبکه ها شطرنجین
    فقط توی فرکانس 618 هست که کانالهای 1 تا 6 و ... رو داره صاف هستن . در ضمن کانالهای استانی رو ندارم می شه بگین چرا ؟ یعنی فرستنده اصفهان کانالهای استانی رو ساپورت نمی کنه ؟
    2ـ وقتی فلش رو وصل می کنم به سیستم ، همون کانالهایی هم که صاف هستن شطرنجی می شن و امکان ضبطشون اصلا وجود نداره .فلشم هم سالمه و هیچ مشکلی نداره . با 2 تا فلش امتحان کردم . درضمن با خود دستگاه هم فرمت کردم . ( یه وقت نگین فرمت کن با دستگاه درست می شه !!! )
    درضمن باکسی که برام آوردن کارتنش همچین سالم سالم نیست نمی خوام اینطور بگم ولی به نظرم هرکی ببینه می گه حتما دست دوم بوده. این جناب آقای اصفهان ویونا که مسئول فروش این باکس ها هست سئوالای منو جواب بدن لطفا .
    درضمن همراه با خود باکس یه تبلیغ هم برام فرستادن که تبلیغات درباره خود ویوناست . الی و بلا توش نوشته ضبط همزمان دو کانال از دو فرکانس مختلف همراه با تماشای کانال سوم از فرکانس دیگر !!!
    اینکه میگی کانال هات خش خشیه با توجه به تاریخ پستت مال اینه که توی همون روز هایی که خریدی فرستنده سیگنال634مشکل پیدا کرده بود(خود مسئول فرستنده صدا و سیما به من گفت )
    اصفهان 9 فرستنده داره که 2تاش روشنه که این 15 کانال را میفرسته
    در ضمن پخش شبکه های استانی باید با توجه به دستورات سازمان صدا و سیما انجام میشه
    در باره فلشت هم فلش خود من هم همین طوری بود اما وقتی که با یه فلش دیگه تست کردم درست شد و مشکل فلشت احتمالا مثل فلش خودم بدسکتور هست که با کامپیوتر رفع میشه
    در باره کارتن ها هم بگم که معمولا چون با اتوبوس میاد برای بسته بندی با دستگاه لبه بعضی از کارتن ها خراب میشه که مشکلی نداره و این هم فقط به دلیل خالی بودن فضای کارتن هاست چون برای جلوگیری از ضربه خودن بزرگ تر ساخته شده
    در باره ضبط دو کانا باید بگم میشه ردیفش کرد چون میشه با یه رم بالا+دو چیپ +1تیونر این کار را انجام داد که ویونا هم رم بالایی داره و هم دوتا چیپ
    در ضمن شما هر مشکلی که داشتی یه زنگ بزنی راهنماییت میکنیم یا اوپراتور هامون میان مشکلتون رو رفع میکنن
    در ضمن ما به خودمون اجازه نمیدیم که یه گیرنده دست دوم رو دوباره بفروشیمش به همین دلیل حتی وقتی گیرنده ای مشکل داره اوراق میشه و لوازمش رو برای خدمات پس از فروش نگه میداریم(برای بعد اون یک سال تعویض)

---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------

با سلام
    ماه مبارک رمضان را به خددمت دوستان عزیز تبریک می گویم.
    چند سوال داشتم
    1 اگر کسی بلوسنس داره می خواستم بدونم زمان تعویض کانال ها چقدر است؟
    2 آپدیت ویونا که در مباحث قبلی از آن صحبت شده بود و قرار بود امکاناتی نظیر ضبط دو کانال در دو فرکانس را داشته باشه اومده یانه؟
    اگر اومده کار می کنه یانه؟
    اگر نیامده کی میاد؟
    وامکان داره آپدیت جدید ویونا زمان تعویض کانال ها را کم کنه؟
    عزیز من خوندنepgرو میدونی یعنی چی؟ که میخوای این کار تو زمان کمتر انجام بشه شما نتایج تست دستگاه رو ببین اون وقت تصمیم بگیر
    درباره اپدیت این آپدیت جدید فقط برای فرمتvobهستش اگه اشتباه نکنم

---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------

متاسفانه من هنوز 2.2 رو تستش نکردم اما وقتی با 2.1 آپدیت کرده بودم حدود 5-6 تا بازی جدید روش نصب شده بود از جمله بازیهای بیلیارد 2 نفره-تانک-جابه جایی جعبه ها و... اسم یک منو که قبلا فارسی بود به media player تبدیل شده بود فکر کنم رو این قسمت زیاد کار کرده باشن که فرمت های جدیدو بشناسه...
    فعلا که فقط میشه رو یه فرکانس 2 کانالو ضبط کرد و یکی رو تماشا کرد...فکر کنم اگه بخوان رو 2 فرکانس مختلف این کارو انجام داد به 2 تا تیونر نیاز باشه...
    من سعی میکنم تا چند روز دیگه اطلاعات کاملتری رو بدست بیارم...
    این اپدیت مال فرمتvobهستش تا اونجایی که من اطلاع دارم هنوز تستش نکردم امروز گرفتم و رو دستگاه ها هست

---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------

خود شرکت نگفته چکار میکنه؟!!!
    من تفاوت خاصی توی مدیا پلیرش ندیدم؟
    با وجود ابزارهای بازی که الان توی بازار فراوانه و با این کیفیتهایی داره فکر نمی کنم بازی هایی مثل ... خیلی طرفدار داشته باشه که ارزش ساختن یک آپدیت را فقط به خاطر بازی را داشته باشه؟
    در کل من تفاوتش را نفهمیدم
    ممنون میشم اطلاعات کاملتری در اختیارم بذارید.
    دستگاه من دیگه فلش ها را نمیشناسه و هارد را یک شش ام اش را میشناسه! مشکل نرم افزاری داره؟
    چکارش باید بکنم؟
    فلش را هم خیلی جزیی میشناسه و نمی تونه روش ضبط کنه! مینویسه محدودیت حجم داره ولی فلش خالی است
    چندین بار فرمتش کردم ، با کامپیوتر و دستگاه ولی تفاوتی نکرد؟
    با این همه بلا که شما سر این دستگاه اوردی حق داره همه جاش رو که باز کردی و جایش رو دست نخورده باقی نذاشتی
    احتمالا پیچی چیزی رو درست نبستیش و اضافی اوردی کابل هاش سرجاشه جابه جا نزدی
    این که میگی فلش رو نمیشناسه احتمالا مال کانکتورش هست اومدم اون طرف بهت میگم
    Last edited by esfahan-viuna; 07-08-2011 at 14:53.

2. این کاربر از esfahan-viuna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

مرد مومن من دستگاه رو خریدم بردم خونه وصلش کردم . دیگه می خواستم چی کارش کنم در ضمن باکسی که به من تحویل داده شد یه باکس با قوطی درب و داغون بود . در ضمن الان کیفت سیگنال من رو 90 ولی وقتی فلش رو وصل می کنم اینقدر شطرنجی می شه که قید ضبط کردن رو می زنم . دو تا فرکانس هم همزمان خوب نشون نمی ده . می شه بگین مشکل از کجاست ؟ دستگاه من خرابه یا من بیسوادم و نمی تونم از دستگاه استفاده کنم ؟!!!
    حتما با من تماس بگیر . مگه روی جعبه شماره پشتیبانی و مرکز گارانتی اصفهان رو نزدن یه لیبله که شماره دفتر اصفهان روشه(هم برای دستگاه و هم کسی که دستگاه رو ازش خریدین)
    3378509-0311 و09130087448
    Last edited by esfahan-viuna; 07-08-2011 at 14:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه simorgh_m3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    azərbaycan:/Tabriz

پيش فرض

آقایون من میخوام تو رنج 100 تومن یه ستاپ باکس بگیرم
    بلاخره نتونستم بفهمم کدوم دستگاه خوبه
    اونایی که خریدن یه راهنمایی بکنن
    اگه برند دیگه ای هم میشناسید بگین ممنون

5. این کاربر از simorgh_m3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با این همه بلا که شما سر این دستگاه اوردی حق داره همه جاش رو که باز کردی و جایش رو دست نخورده باقی نذاشتی
    احتمالا پیچی چیزی رو درست نبستیش و اضافی اوردی کابل هاش سرجاشه جابه جا نزدی
    این که میگی فلش رو نمیشناسه احتمالا مال کانکتورش هست اومدم اون طرف بهت میگم
    یعنی اگه یک دستگاه الکترونیکی باز بشه و چندتا عکس از داخلش گرفته بشه ، دیگه نباید کار کنه؟!
    با توجه به این که دستگاه سه تا فیش داره به نظر شما من کدوم را اشتباه زدم؟

اگه اشتباه زده بودم که اصلاً نمیشناختش!

تا یک ماه بعد از باز کردن دستگاه کاملاً میشناختش ولی یک بار که میخواستم یک شبکه را ضبط کنم، فلش را زدم داخلش و دکمه ریکورد را زدم اما ضبط نکرد و نوشت فضا کم است
    فلش را وصل کردم به کامپیوتر و دیدم 1.7 گیگ فضای خالی داره
    فلش را فرمت کردم و باز وصلش کردم، همچنان نوشت فضا کم است
    گفتم احتمالاً مشکل از فلش است، با دستگاه فرمتش کردم ولی باز هم همون مشکل را داشت، با هارد شروع به ضبط شبکه کردم.
    فلش را روی چندتا دستگاه دیگه تست کردم و مشکلی نداشت
    با دستگاه های مختلف فرمتش کردم و روی این دستگاه تست کردم ولی باز هم جواب نداد
    رفتم داخل منوی دستگاه و دیدم که هارد 500 گیگ را در حدود 80 گیگ شناخته و داره روش ضبط میکنه!

نکته
    فلش من را کامل میشناخت و حجم دقیقش را می نوشت ولی نمی تونست روش ضبط کنه!
    هارد را هم کامل میشناخت و از روش فیلم پخش می کرد ولی فقط 80 گیگ را برای ضبط شناسایی می کرد.

باز هم با توجه به حرف شما اتصالاتش را تست کردم ولی درست نشد.
    اون کابل که مال پورت USB است را هم تست کردم ولی مشکلی نداشت.

Last edited by isfahaneshop; 08-08-2011 at 09:41.

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

اقا شما فیوز و قطعاتی که به کانکتور وصل شده رو چک کن و در ضمن پشت برد رو هم نگاه کن که چیزی بین قطعات اتصال بررقرار نکرده باشه
    در ضمن اگه دستگاه رو باز نکرده بودی حق داشتی بگی که خرابه و ... نه حالا این کار شما مثل اینه که شما با .....................

8. این کاربر از esfahan-viuna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اقا شما فیوز و قطعاتی که به کانکتور وصل شده رو چک کن و در ضمن پشت برد رو هم نگاه کن که چیزی بین قطعات اتصال بررقرار نکرده باشه
    در ضمن اگه دستگاه رو باز نکرده بودی حق داشتی بگی که خرابه و ... نه حالا این کار شما مثل اینه که شما با .....................
    یعنی چون من درش را باز کردم نباید بگم خرابه؟!
    فقط گارانتی نداره، ولی شرکت خدمات پس از فروش نداره؟!
    باشه آقا سالم است

من در کل 6 تا پیچ از این دستگاه باز کردم و یک هیت سینگ را از روی IC اصلیش کندم!!!
    بعد هم مثل روز اول بستم

اگه این اشکالاتی که شما میگی داشت اصلاً فلش را نمی شناخت یا کلاً فلش یا هارد بهش می زدی ، می سوخت.
    ولی این مشکل نرم افزاری است.
    فلش را کامل میشناسه و نمی سوزونه ، اما برای ضبط یک جزیی از فلش را میشناسه
    هارد را هم به همون نسبت کم میشناسه، روی حدود 1/5 هارد می تونه ضبط کنه

موقع پخش کاملاً سالم هارد را شناخته
    Last edited by isfahaneshop; 09-08-2011 at 19:34.

10. این کاربر از isfahaneshop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آقایون محححترم هر موقع صحبت و گفتمان تون حل شد جواب ما را هم بدهید
    این آپدیتهای جدید ویونا چه تفاوتی داره با ورژن پایه؟

اصولاً این که دوستان توی تبلیغ ایکس ویژن می گن آپدیت های زیادشون مال تغییرات سیگنال ارسالی صدا و سیما است درسته؟
    یعنی این سیستم اینقدر ... است که بعد از افتتاح رسمی هم اینقدر تغییرات داره؟

12. این کاربر از mohsenimahmood58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت hamed_mi80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دستگاه من دیگه فلش ها را نمیشناسه و هارد را یک شش ام اش را میشناسه! مشکل نرم افزاری داره؟
    چکارش باید بکنم؟
    فلش را هم خیلی جزیی میشناسه و نمی تونه روش ضبط کنه! مینویسه محدودیت حجم داره ولی فلش خالی است
    چندین بار فرمتش کردم ، با کامپیوتر و دستگاه ولی تفاوتی نکرد؟
    منم همچی مشکلی با ویونا داشتم, timeshift اشو خاموش کردم درست شد
    فک کنم وقتی روشنه بیشتره فضایه فلشو میزاره واسه اون که نمیتونه ضبط کنه

14. این کاربر از hamed_mi80 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

منم همچی مشکلی با ویونا داشتم, timeshift اشو خاموش کردم درست شد
    فک کنم وقتی روشنه بیشتره فضایه فلشو میزاره واسه اون که نمیتونه ضبط کنه
    با تشکر از شما دوست عزیز
    از کجا میتونم خاموشش کنم؟

Last edited by isfahaneshop; 12-08-2011 at 13:18.

در آغاز فعالیت hamed_mi80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

از کجا میتونم خاموشش کنم؟

Menu
    Rec (تب آخره)
    PVR Setting
    TimeShift
    Off

17. این کاربر از hamed_mi80 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •