تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 34 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 332

نام تاپيک: صحبت پیرامون مسائل حاشیه ایی مربوط به صدا

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

راستش بله بهمراه امپ میخوام استفاده کنم.چون عملا تنها جایی که بتونم خرید اینترنتی انجام بدم headphone.com هست که اون هم مدل s رو فقط داره.البته مدل b هم بنظرم جالب اومد که دیگه تولید نمیشه. بقیه سایتها موجود نداشتن تو کل فروشگاهای اروپا هم فقط خرید حضوری بود و ارسال به هیچ کشور دیگه ای نداشتن.
    امپ اگه داخل جیب جا بشه بهتره ولی مورد اصلی اینکه صدای هدفون رو تغییر نده و فقط توان مورد نیاز همین هدفون رو تامین کنه کافیه.فکر کنم تنها گزینه باقی مونده بعد از pico امپ arrow باشه .البته اگه مورد دیگه ای هم بود معرفی کنین ممنون میشم ولی مواردی که در باره arrow خوندم برای این هدفون مناسب بود.
    در مورد دک قابل حمل هم اطلاعات چندانی ندارم بجز چند نمونه ای که تو head-fi معرفی شده بود حالا فکر کنم خود دک هم باید متناسب با امپی که تهیه میکنیم باشه .بحرحال در اون مورد هم راهنمایی کنید ممنون میشم.
    با تشکر

2. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

راستش بله بهمراه امپ میخوام استفاده کنم.چون عملا تنها جایی که بتونم خرید اینترنتی انجام بدم headphone.com هست که اون هم مدل s رو فقط داره.البته مدل b هم بنظرم جالب اومد که دیگه تولید نمیشه. بقیه سایتها موجود نداشتن تو کل فروشگاهای اروپا هم فقط خرید حضوری بود و ارسال به هیچ کشور دیگه ای نداشتن.
    امپ اگه داخل جیب جا بشه بهتره ولی مورد اصلی اینکه صدای هدفون رو تغییر نده و فقط توان مورد نیاز همین هدفون رو تامین کنه کافیه.فکر کنم تنها گزینه باقی مونده بعد از pico امپ arrow باشه .البته اگه مورد دیگه ای هم بود معرفی کنین ممنون میشم ولی مواردی که در باره arrow خوندم برای این هدفون مناسب بود.
    در مورد دک قابل حمل هم اطلاعات چندانی ندارم بجز چند نمونه ای که تو head-fi معرفی شده بود حالا فکر کنم خود دک هم باید متناسب با امپی که تهیه میکنیم باشه .بحرحال در اون مورد هم راهنمایی کنید ممنون میشم.
    با تشکر
    یعنی فقط گزینه هایی که توی اون سایته رو پیشنهاد بدم؟
    مقایسۀ سریع پیکو با arrow رو میتونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Since both the Pico Slim and Arrow offer exceptional portability, I have decided to compare the two head-to-head. First, the Arrow has many more options than the Pico Slim including bass boost, crossfeed, treble boost, and gain settings. The 4G can drive full sized headphones more cleanly and to louder volumes. With IEMs, the 4G has a wider soundstage with similar depth, a smoother treble, and a more open sound overall due to the larger presentation space. The 4G is also warmer with more bass oomph and focus, but with the treble boost on I, the 4G has a similar treble response, but the treble is still smoother. Detail levels are similar, but the 4G is more effortless and slightly more transparent. The Pico Slim beats the 4G in volume balance, as the 4G has some issues with very high sensitivity IEMs (although Robert can adjust the gain for you and basically eliminate any imbalance), and in interference, as the PS has none while the 4G is affected by the Blackberry and iPhone 4S (but not 3G). The iPhone interference is a killer if you plan on using the 4G with a 4S.

اگر جداً بخوای توی جیب جا بگیره، واقعاً گزینه هات همین دو تان؛ تازه arrow از pico باریکتره، که این مسئله تو جیب بودنش رو راحت تر می کنه

ولی اگر مهم نباشه تو جیب جا بشه، گزینه هات دو گونست، یکی اینکه فقط آمپ بگیری، اون آمپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهد بود یا یدونه dac/amp بگیری که اونوقت گزینت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه (این دو تا رو با راهنمایی های یکی از کاربرای مورد اعتمادم دارم بهت می گم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    راستی من توی قسمت انتخاب بین er4s و dba-02 از راهنمایی های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کردم.

4. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

يك مورد كه تو انتخاب امپ مهمه اينه كه تو چند موردي كه امپ تست كردم (البته براي فول سايز) فقط يك مورد بود كه واقعا معناي امپ رو تداعي ميكرد بطوري كه با افزايش متغيير ولوم صدا بصورت بسيار كم افزايش پيدا ميكرد و در مقابل با افزايش محسوس وسعت صدا ،soundstage, تفكيك و جزييات ميشد.حالا اگه امپ پرتابل هم اينگونه بازدهي هم داشته باشه خيلي عالي ميشه(البته اميدوارم چون هدفونهاي داخل گوشي قدرت پخش چنين حالتي رو ندارن)
    مرجع معتبر براي من شما هستين فقط انتخاب هاي نهايي بطوري باشه كه گويا خودتون ميخواين امپ تهيه كنين و تصميم نهايتون با توجه به er-4 كدوم ميتونه باشه،و با توجه به اينكه خودتون قبلا arrow رو انتخاب كردين با اين هدفون و خصوصيات خاصش باز هم همين امپ رو تهيه ميكردين يا نه.چون قبلا مقايسه هاي امپي كه برام فرستادين رو خوندم ولي با توجه به تخصصي بودن اعداد و اصطلاحات اون زياد متوجه نشدم ولي ايراد اين مقايسه اين بود كه فقط مزاياي اين امپ ها رو عنوان كرده.
    در مورد دك هم تا جايي كه يادمه براي پرتابلها خونده بودم كه اگه امپ و داك تو ي دستگاه باشن بازده بهتري خواهد داد تا اينكه جدا از هم و با كابل با هم متصل بشن(البته فقط براب پرتابلها نه دسكتاپ)ولي فكر كنم تمركز بيشتر رو امپ باشه بهتره چون قضيه داك در بدترين شرايط هم قابل حل شدن هست ولي در هر حال جزو واجبات هست.
    راستش خيلي دوست دارم با اين ستاپي كه انتخاب خواهيم كرد به نتيجه دلخواه برسم چون از قبل واقعا از دنياي پرتابل و هدفونهاي داخل گوشي شديدا نا اميد شدم ولي با عنايت و لطف شما وارد اين وادي شدم همچنان اميدوارم بزودي جذب اين سبك هم بشم كه چون نوع صدايي كه دوست دارم تنها ميشه تو هدفونهاي الكترو استاتيك بهش رسيد سعي ميكنم انتظاراتم از داخل گوشي رو به حداقل برسونم تا از مزاياي پرتابلها بي نصيب نشم.
    Last edited by salar_221; 03-09-2012 at 22:58.

6. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

يك مورد كه تو انتخاب امپ مهمه اينه كه تو چند موردي كه امپ تست كردم (البته براي فول سايز) فقط يك مورد بود كه واقعا معناي امپ رو تداعي ميكرد بطوري كه با افزايش متغيير ولوم صدا بصورت بسيار كم افزايش پيدا ميكرد و در مقابل با افزايش محسوس وسعت صدا ،soundstage, تفكيك و جزييات ميشد.حالا اگه امپ پرتابل هم اينگونه بازدهي هم داشته باشه خيلي عالي ميشه(البته اميدوارم چون هدفونهاي داخل گوشي قدرت پخش چنين حالتي رو ندارن)
    .
    من راستش در مورد این تجربت نمیتونم نظر بدم چون تجربۀ شخصیم فوق العاده محدوده؛ ولی حرف کسایی رو که بهشون اعتماد دارم رو می خونم و جمع بندی می کنم بهت میدم، این کاریه که من می کنم.

مرجع معتبر براي من شما هستين فقط انتخاب هاي نهايي بطوري باشه كه گويا خودتون ميخواين امپ تهيه كنين و تصميم نهايتون با توجه به er-4 كدوم ميتونه باشه،و با توجه به اينكه خودتون قبلا arrow رو انتخاب كردين با اين هدفون و خصوصيات خاصش باز هم همين امپ رو تهيه ميكردين يا نه.چون قبلا مقايسه هاي امپي كه برام فرستادين رو خوندم ولي با توجه به تخصصي بودن اعداد و اصطلاحات اون زياد متوجه نشدم ولي ايراد اين مقايسه اين بود كه فقط مزاياي اين امپ ها رو عنوان كرده.
    در مورد دك هم تا جايي كه يادمه براي پرتابلها خونده بودم كه اگه امپ و داك تو ي دستگاه باشن بازده بهتري خواهد داد تا اينكه جدا از هم و با كابل با هم متصل بشن(البته فقط براب پرتابلها نه دسكتاپ)ولي فكر كنم تمركز بيشتر رو امپ باشه بهتره چون قضيه داك در بدترين شرايط هم قابل حل شدن هست ولي در هر حال جزو واجبات هست.
    لطف داری برادر، من خب نیازهام با شما متفاوت بود، برای من قابل حمل بودن (توی جیب جا شدن) یک معیار خیلی مهم بود
    شما اون لینکی که دادم رو نگاه کنی میبینی که جدول کشیده و مشخصات pico و arrow رو سریع میتونی مقایسه کنی
    اونجا معلوم میشه که arrow مقدار خیلی کمی گرم تره، که البته توی اوقسمت هم راه حلی براش داده (تریبل رو روی I بزارین) بعد همون جمله که تو پست قبل گذاشتم رو بخونی خیلی جامعه (من بودم باز هم arrow رو برمیداشتم.)

ولی درنهایت دارم میگم اگر هدفت اینه که توی خونه ازش استفاده کنی (توی جیب جا نشه) خب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم آمپه و هم دک وهم میشه گفت بهتر از arrow هستش

راستش خيلي دوست دارم با اين ستاپي كه انتخاب خواهيم كرد به نتيجه دلخواه برسم چون از قبل واقعا از دنياي پرتابل و هدفونهاي داخل گوشي شديدا نا اميد شدم ولي با عنايت و لطف شما وارد اين وادي شدم همچنان اميدوارم بزودي جذب اين سبك هم بشم كه چون نوع صدايي كه دوست دارم تنها ميشه تو هدفونهاي الكترو استاتيك بهش رسيد سعي ميكنم انتظاراتم از داخل گوشي رو به حداقل برسونم تا از مزاياي پرتابلها بي نصيب نشم.
    واقعاً به نکتۀ خوبی اشاره کردی "مزاياي پرتابلها"
    من خودم قدیمها هم این فکر رو کردم، شما یا هدفون فول سایز میگیری با آمپ دسکتاپ که تو خونه استفاده کنی، یا وقتی هدفون داخل گوشی می گیری که بیرون استفاده کنی، پس باید آمپ هم اونقدر کوچیک باشه که بشه همیشه با هدفونت اینور و اونور کردش، یا هدفون رو بدون آمپ استفاده میکنی دیگه

حالا می خوایی فعلاً همین هدفون رو سفارش بده (به شدت میگم اگر میتونی p رو سفارش بده، بعد یدونه مقاومت بگیر، تفاوت مدل s با b توی چند تا خازنه که توی سیم هدفون هست.) صدای مدل b با s توی بیس فرقی نداره، ولی تریبل b بیشتره؛ که در نهایت باعث میشه بیس b کمتر به نظر بیاد
    نوش هنوز موجوده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آمپ رو بعداً سفارش بده، وقتی هدفون رسید دستت با همین آمپ من تست کن، اگر دیدی بازم می خوایی سردتر باشه، خب فکر کنم باید به فکر آمپ دیگه ایی بود
    Last edited by rave-87; 04-09-2012 at 00:17.

8. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با دیدن این عکس
    یاد یکی افتادم که تو head-fi میگفت:
    music comes from the source headphones are just the messenger
    موسیقی در مبدا تولید می شوند هدفونها فقط پیام رسانند.

راستش من اين عكس رو وقتي ميبينم، ياده اين ميفتم كه گمراهي تو هر سطحي وجود داره
    در سطح كوچه و خيابون، گمراهي ميشه خدا دونستن هدفون بيتس ( البته وقتي علتش عدم آگاهي باشه)
    در سطح كسايي كه به اصطلاح چيزي حالشونه، گمراهي ميشه اضافه كردن آمپ و عوض كردن كابل و ... فقط به اين خاطر كه استايل آئوديوفايل داره و در اصل هيچ نتيجه ايي نداره

حرف آئوديوفايل شد
    يادمه قديمها وقتي بعضي كاربرها كه سابقه زيادي تو هدفاي داشتن، موقع ريويو نوشتن، مي گفتن كه: "من آئوديوفايل نيستم" ، هميشه برام سوال بود كه چرا اين حرف رو مي زنن يا مثلا توي هدفاي، كاربرد خاصي از واژه آئوديوفايل داشتن، مثلا پليرهاي هاي فاي من و ... رو اسباب بازي آئوديوفايل ها ميدونستن كه ...
    خلاصه تا اينكه از يكي از كاربرهاي معتبر هدفايي توي يدونه از ريويوهاش صحبت جالبي ديدم، اون مي گفت "شمايي كه دارين ريويو من رو مي خونين، توجه داشته باشين كه من يك آئوديوفايل هستم، پس نوشته هاي من رو با كمي اغراق و ادويه اضافي هميشه در نظر بگيرين"
    يا مثلا يك جاي ديگه در مورد سبك صدايي كه به احتمال خيلي زياد مورد پسند آئوديوفايل ها قرار ميگيره خوندم، كه صدايي با بيس اندكي گرم و وكال گرم، سبك صداي مورد علاقه آئوديوفايل ها هستش
    همه اينها رو گفتم كه يكسري بحث هاي قديمي رو اصلاح كرده باشم و بگم آئوديوفايل، آخرت يا پله نهايي صدا بازي نيست، بلكه مسيرهاي متفاوتي وجود داره. تنها چيزي كه ميشه گفت اينه كه آئوديوفايل نهايت لذت بردن از موسيقي هست و وقتي ما اينطوري تعريفش مي كنيم، اونوقت مي فهميم كه توصيه هاي آئوديوفايل ها براي تجهيزات صوتي رو همواره بايد با احتياط خيلي زياد در موردشون فكر كرد، چونكه در عين اينكه با تجهيزات خيلي زيادي آشنايي دارن ولي فاقد قدرت كافي هستن كه احساسات شخصيشون نسبت به صداي مورد علاقه خودشون رو از قابليت هاي تكنيكي اون وسيله جدا كنن ( كميت رو با كيفيت قاطي مي كنن تو خيلي موارد)
    براي همين فرق يك مهندس صداي واقعي با يك آئوديوفايل، اينه كه مهندس صداي واقعي، نسبت به اون كاري كه داره مي كنه آگاهه، يعني نسبت به سليقه صدايي خودش آگاهي داره و ميتونه توصيفش كنه. برخلاف آئوديوفايل كه صرفا لذت خودش از موسيقي ملاكه
    اين تعريف من نشون ميده كه:
    مهندس صداي واقعي = آئوديوفايل + آگاهی از خود + منطق

چند وقت پيش هم كه حسين جان اين لينك رو دادن
    كه نكات خوبي هم توي اين بود مخصوصا در مورد همين كه مثلا آئوديوفيل فقط يك كلكسيونر نيست و ...
    Last edited by rave-87; 05-04-2013 at 12:39.

10. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

راستش من اين عكس رو وقتي ميبينم، ياده اين ميفتم كه گمراهي تو هر سطحي وجود داره
    در سطح كوچه و خيابون، گمراهي ميشه خدا دونستن هدفون بيتس ( البته وقتي علتش عدم آگاهي باشه)
    در سطح كسايي كه به اصطلاح چيزي حالشونه، گمراهي ميشه اضافه كردن آمپ و عوض كردن كابل و ... فقط به اين خاطر كه استايل آئوديوفايل داره و در اصل هيچ نتيجه ايي نداره

حرف آئوديوفايل شد
    يادمه قديمها وقتي بعضي كاربرها كه سابقه زيادي تو هدفاي داشتن، موقع ريويو نوشتن، مي گفتن كه: "من آئوديوفايل نيستم" ، هميشه برام سوال بود كه چرا اين حرف رو مي زنن يا مثلا توي هدفاي، كاربرد خاصي از واژه آئوديوفايل داشتن، مثلا پليرهاي هاي فاي من و ... رو اسباب بازي آئوديوفايل ها ميدونستن كه ...
    خلاصه تا اينكه از يكي از كاربرهاي معتبر هدفايي توي يدونه از ريويوهاش صحبت جالبي ديدم، اون مي گفت "شمايي كه دارين ريويو من رو مي خونين، توجه داشته باشين كه من يك آئوديوفايل هستم، پس نوشته هاي من رو با كمي اغراق و ادويه اضافي هميشه در نظر بگيرين"
    يا مثلا يك جاي ديگه در مورد سبك صدايي كه به احتمال خيلي زياد مورد پسند آئوديوفايل ها قرار ميگيره خوندم، كه صدايي با بيس اندكي گرم و وكال گرم، سبك صداي مورد علاقه آئوديوفايل ها هستش
    همه اينها رو گفتم كه يكسري بحث هاي قديمي رو اصلاح كرده باشم و بگم آئوديوفايل، آخرت يا پله نهايي صدا بازي نيست، بلكه مسيرهاي متفاوتي وجود داره. تنها چيزي كه ميشه گفت اينه كه آئوديوفايل نهايت لذت بردن از موسيقي هست و وقتي ما اينطوري تعريفش مي كنيم، اونوقت مي فهميم كه توصيه هاي آئوديوفايل ها براي تجهيزات صوتي رو همواره بايد با احتياط خيلي زياد در موردشون فكر كرد، چونكه در عين اينكه با تجهيزات خيلي زيادي آشنايي دارن ولي فاقد قدرت كافي هستن كه احساسات شخصيشون نسبت به صداي مورد علاقه خودشون رو از قابليت هاي تكنيكي اون وسيله جدا كنن ( كميت رو با كيفيت قاطي مي كنن تو خيلي موارد)
    براي همين فرق يك مهندس صداي واقعي با يك آئوديوفايل، اينه كه مهندس صداي واقعي، نسبت به اون كاري كه داره مي كنه آگاهه، يعني نسبت به سليقه صدايي خودش آگاهي داره و ميتونه توصيفش كنه. برخلاف آئوديوفايل كه صرفا لذت خودش از موسيقي ملاكه
    اين تعريف من نشون ميده كه:
    مهندس صداي واقعي = آئوديوفايل + آگاهی از خود + منطق

چند وقت پيش هم كه حسين جان اين لينك رو دادن
    كه نكات خوبي هم توي اين بود مخصوصا در مورد همين كه مثلا آئوديوفيل فقط يك كلكسيونر نيست و ...
    البته من یه دفاعی از خودم بکنم من طرفدار این یارو نیستماااااااااا
    ولی خوب حرفای خیلی جالبی زدی
    جالبیش اینکه ممکنه هر کدوم از این وسایل در حقیقت تاثیر خیلی کمی یا حتی بی تاثیر باشند(توی کیفیت مد نظرمه)
    ولی خوب وقتی شما باهاشون گوش کنید تاثیر رو کامل احساس کنید
    چرا همچین اتفاقی میفته
    یه لینک میدم خوددم یکم توضیح میدم
    شما روزانه با چشماتون دارین حجم زیادی از اطلاعات رو دریافت میکنین
    ولی همه ی این اطلاعات به خوداگاه شما راه پیدا نمیکنه
    یک بخشی از مغز مسئولیت داره که بیاد چیزهای کم اهمیت و پر اهمیت رو از هم جدا کنه
    مثلا تعداد دگمه های پیرنتون یا تعداد پله هایی که ازش بالا میرین
    با اینکه ممکنه هر روز این اطلاعات به ذهنتون منتقل یشه یا این حال به خود اگاه شما متقل نمیشه (به عبارت دیگه شما متوجه نمیشین)
    یا مثلا تو یه جمعیت شنیدین و دارین با یکی صحبت میکنین مغز شما میاد و کاری میکنه که صدای بقیه رو کمتر و صدای شخصی رو که دارین باهاش صحبت میکنین بیشتر و بهتر بشنوین(همون noise canceling )
    مثلا اتفاقی که برای خود من زیاد میفته اینه که وقتی توی خیابون دارم با هدفون اهنگ گوش میدم هر صدایی شبیه بهصدای بوق ماشین توی اهنگ به شدت توجهم رو جلب میکنه چون ذهن من صدای بوق رو به عنوان یک عامل خطر میدونه و برای همین تو محیط خیابون به شدت به اون واکنش نشون میده.
    حالا من میرم یه امپ میخرم مثلا 400 دلار
    خوب چون حسابی پولشو دادم دوست دارم حسابی کیفیت صدا رو برام بالا ببره
    در ضمن تو یه سری منابع معتبر هم ازش خوندم و مطمئنم رو صدا تاثیر خیلی خوبی خواهد داشت
    خوب حالا شروع میکن برای اولین بار بهش گوش میدم:
    من کیفیت میخوام و ذهنم به من کیفیت میده اگرچه ممکنه چیزی که قبلا به گوش من میرسیده با چیزی که فعلا به گوشم میرسه کاملا یکی باشه
    ولی ذهن من تغییر کرده
    البته افراد که تو این مباحث حرفه ای تر(؟) باشند میتونند تا حدودی این بحث رو کنترل کنند.
    خوب اگر شما نخواین این اتفاق بیفته راه حل چیهblind testing :
    تو این روش شما اطلاعی ندارین که الان دارین با چه source به اهنگ گوش میدین
    پس شرایط ذهنتون برای هر دو source یکسان خواهد بود
    و تصمیمی که خواهید گرفت منتطقی و نزدیکترین تصمیم به واقعیت خواهد بود.

12. 3 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

البته من یه دفاعی از خودم بکنم من طرفدار این یارو نیستماااااااااا
    راستش من فکر نکردم طرفدار این دوستمونی
    من هم مستقیماً منظورم این دوستمون نبود، ایشون رو به عنوان یک نماد کلی قلمداد کردم
    راستی توی هدفای، بعضی موقع ها، ملت تموم دستگاه هایی که دارن رو به خاطر عکس گرفتن، کنار هم میزارن و در واقعیت همشون با هم رو استفاده نمی کنن، مثل همین بابایی که عکسش رو گذاشتی، از headstage arrow استفاده نکرده و کابلی بهش وصل نیست

ولی خوب حرفای خیلی جالبی زدی
    جالبیش اینکه ممکنه هر کدوم از این وسایل در حقیقت تاثیر خیلی کمی یا حتی بی تاثیر باشند(توی کیفیت مد نظرمه)
    ولی خوب وقتی شما باهاشون گوش کنید تاثیر رو کامل احساس کنید
    چرا همچین اتفاقی میفته
    یه لینک میدم خوددم یکم توضیح میدم
    شما روزانه با چشماتون دارین حجم زیادی از اطلاعات رو دریافت میکنین
    ولی همه ی این اطلاعات به خوداگاه شما راه پیدا نمیکنه
    یک بخشی از مغز مسئولیت داره که بیاد چیزهای کم اهمیت و پر اهمیت رو از هم جدا کنه
    مثلا تعداد دگمه های پیرنتون یا تعداد پله هایی که ازش بالا میرین
    با اینکه ممکنه هر روز این اطلاعات به ذهنتون منتقل یشه یا این حال به خود اگاه شما متقل نمیشه (به عبارت دیگه شما متوجه نمیشین)
    یا مثلا تو یه جمعیت شنیدین و دارین با یکی صحبت میکنین مغز شما میاد و کاری میکنه که صدای بقیه رو کمتر و صدای شخصی رو که دارین باهاش صحبت میکنین بیشتر و بهتر بشنوین(همون noise canceling )
    مثلا اتفاقی که برای خود من زیاد میفته اینه که وقتی توی خیابون دارم با هدفون اهنگ گوش میدم هر صدایی شبیه بهصدای بوق ماشین توی اهنگ به شدت توجهم رو جلب میکنه چون ذهن من صدای بوق رو به عنوان یک عامل خطر میدونه و برای همین تو محیط خیابون به شدت به اون واکنش نشون میده.
    حالا من میرم یه امپ میخرم مثلا 400 دلار
    خوب چون حسابی پولشو دادم دوست دارم حسابی کیفیت صدا رو برام بالا ببره
    در ضمن تو یه سری منابع معتبر هم ازش خوندم و مطمئنم رو صدا تاثیر خیلی خوبی خواهد داشت
    خوب حالا شروع میکن برای اولین بار بهش گوش میدم:
    من کیفیت میخوام و ذهنم به من کیفیت میده اگرچه ممکنه چیزی که قبلا به گوش من میرسیده با چیزی که فعلا به گوشم میرسه کاملا یکی باشه
    ولی ذهن من تغییر کرده
    البته افراد که تو این مباحث حرفه ای تر(؟) باشند میتونند تا حدودی این بحث رو کنترل کنند.
    خوب اگر شما نخواین این اتفاق بیفته راه حل چیهblind testing :
    تو این روش شما اطلاعی ندارین که الان دارین با چه source به اهنگ گوش میدین
    پس شرایط ذهنتون برای هر دو source یکسان خواهد بود
    و تصمیمی که خواهید گرفت منتطقی و نزدیکترین تصمیم به واقعیت خواهد بود.
    خب من الأن متوجه نتیجه ایی که می خوایی بگیری نشدم واقعاً
    می خوایی بگی چون مغز ما یک چنین اشتباهاتی می کنه، پس ما بریم و وسایل گرونتر بخریم تا حس با کیفیت بودن بیشتری بهمون القا بشه، در صورتی که در واقعیت کیفیت افزایشی رخ نداده؟

ایشالله لینکی که دادی رو بعداً می خونم، چونکه الأن که این لینک رو دادی، یادم افتاد قدیمها که چند بار در مورد شیوه های تست کردن و شرایط تست کردن چیزی نوشته بودم، چند تا لینک بود که می خواستم بخونمشون؛ و بعداً هم می خواستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بدلیل اهمیت موضوع) بزارمشون

Last edited by rave-87; 05-04-2013 at 17:55.

14. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

سعید میدونی audiophile کیه اون شخصی هست که با نوت وساز بزرگ شده و هنر رو لمس کرده ضاعقه شناسه صدا شناسه شاید اصلا خوشش نیاد هدفون رو گوشش بزاره شاید اصلا خوشش نیاد سورس ریکورد شده خیلی گوش بده به اندازه نوجوان های این دوره زمونه و تمایلش بیشتر به اجرا زنده خودش ودیگران داشته باشه

کاملا حرف هات رو قبول دارم و به نظر من نزدیکتره

16. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

راستش من فکر نکردم طرفدار این دوستمونی
    من هم مستقیماً منظورم این دوستمون نبود، ایشون رو به عنوان یک نماد کلی قلمداد کردم
    راستی توی هدفای، بعضی موقع ها، ملت تموم دستگاه هایی که دارن رو به خاطر عکس گرفتن، کنار هم میزارن و در واقعیت همشون با هم رو استفاده نمی کنن، مثل همین بابایی که عکسش رو گذاشتی، از headstage arrow استفاده نکرده و کابلی بهش وصل نیست
    اره اینو که میدونم صرفا مزاح کردم
    اره این طرف پیش اون کلکسیونرها هیچی نیست تازه
    اتفاقا این طرف میگفت بستگی به جنس صدایی که دوست دارم بشنوم از هر دوتا امپ استفاده میکنم
    [/QUOTE]
    خب من الأن متوجه نتیجه ایی که می خوایی بگیری نشدم واقعاً
    می خوایی بگی چون مغز ما یک چنین اشتباهاتی می کنه، پس ما بریم و وسایل گرونتر بخریم تا حس با کیفیت بودن بیشتری بهمون القا بشه، در صورتی که در واقعیت کیفیت افزایشی رخ نداده؟

ایشالله لینکی که دادی رو بعداً می خونم، چونکه الأن که این لینک رو دادی، یادم افتاد قدیمها که چند بار در مورد شیوه های تست کردن و شرایط تست کردن چیزی نوشته بودم، چند تا لینک بود که می خواستم بخونمشون؛ و بعداً هم می خواستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بدلیل اهمیت موضوع) بزارمشون

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
    نه میخوام بگم خیلی وقتا ما به صورت کاملا ناخواسته تحت تاثیر عواملی هستیم که روی تصمیمی که میگیریم تاثیر میزاره
    مثلا اگر از همین طرف بپرسی چرا اینا همه پول دادی دوتا امپ خریدی یا داک خریدی
    میگه برای اینکه صدای بهتری بگیرم و این شخص به خاطر اینکه تحت تاثیر این عوامله واقعا هم صدا رو بهتر میشنوه
    با اینکه ممکنه تغییری ایجاد نشده باشه یا اگرم شده باشه جزئی باشه
    مثلا فرض کن پول داک و امپ رو میداد یه هدفون بهتر میخرید
    از نظر ما منطقی بود
    ولی باورش اینه که سیستم بزرگتر صدای بهتر
    و این باور بهش جواب میده
    میخوام بگم از نظر من و تو طرف گمراهه
    ولی اون چون باور داره سیستم بزرگتر . صدای بهتر
    به اون صدای بهتری که میخواد میرسه به روش خودش که با روش من و تو متفاوته ولی بهش جواب میده
    پس بهتره هرکس کار خودش رو انجام بده
    ضمن اینکه اینی که میگم تو اختلاف کم منظورمه
    مثلا دوتا هدفونی که از لهاذ کیفیت صدایی نزدیک هم هستند
    ولی خوب همونطور که میدونی اختلاف قیمتیشون ممکنه خیلی زیاد باشه
    نه اینکه مثلا یکی بره کلی پول بیتز بده بعد بگیم چون باور داره به صدایی که میخواد میرسه
    راستی کار مثبتی کردی دمت گرم یه بحثی باز شد یه کم استفاده کنیم.
    سعید میدونی audiophile کیه اون شخصی هست که با نوت وساز بزرگ شده و هنر رو لمس کرده ضاعقه شناسه صدا شناسه شاید اصلا خوشش نیاد هدفون رو گوشش بزاره شاید اصلا خوشش نیاد سورس ریکورد شده خیلی گوش بده به اندازه نوجوان های این دوره زمونه و تمایلش بیشتر به اجرا زنده خودش ودیگران داشته باشه

کاملا حرف هات رو قبول دارم و به نظر من نزدیکتره
    حقیقتش اینه که بعضی وقتا من فکر میکنم که این راهی که ما شروع کریدم اصلا چیه
    تو خیلی از استودیوها میبینی مدلهای مانیتوریگ ارزون قیمت akg یا sony رو استفاده میکنند
    خوب پس یه هدفونی مثلا یه هدفونی مثل sr-009
    جایگاهش کجاست
    شرط میبندم این هدفون بیشتر از اونکه تو کار حرفه ای مانیتورینگ و اهنگ سازی استفاده بشه
    توسط افرادی استفاده میشه که صرفا برای لذت بردن به موسیقی از اون گوش میکنن
    یعنی انگار audiophile بودن بیشتر احساسه تا منطق
    لذت بردنه
    منطق میگه یه هدفون معمولی هم کافیه
    ولی احساس حریسه
    تمایل داره بیشتر گوش کنه مدلهای ضعیف و قوی رو داشته باشه تا بیشتر بتونه لذت ببره

18. 2 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نه میخوام بگم خیلی وقتا ما به صورت کاملا ناخواسته تحت تاثیر عواملی هستیم که روی تصمیمی که میگیریم تاثیر میزاره
    مثلا اگر از همین طرف بپرسی چرا اینا همه پول دادی دوتا امپ خریدی یا داک خریدی
    میگه برای اینکه صدای بهتری بگیرم و این شخص به خاطر اینکه تحت تاثیر این عوامله واقعا هم صدا رو بهتر میشنوه
    با اینکه ممکنه تغییری ایجاد نشده باشه یا اگرم شده باشه جزئی باشه
    مثلا فرض کن پول داک و امپ رو میداد یه هدفون بهتر میخرید
    از نظر ما منطقی بود
    ولی باورش اینه که سیستم بزرگتر صدای بهتر
    و این باور بهش جواب میده
    میخوام بگم از نظر من و تو طرف گمراهه
    ولی اون چون باور داره سیستم بزرگتر . صدای بهتر
    به اون صدای بهتری که میخواد میرسه به روش خودش که با روش من و تو متفاوته ولی بهش جواب میده
    پس بهتره هرکس کار خودش رو انجام بده
    ضمن اینکه اینی که میگم تو اختلاف کم منظورمه
    مثلا دوتا هدفونی که از لهاذ کیفیت صدایی نزدیک هم هستند
    ولی خوب همونطور که میدونی اختلاف قیمتیشون ممکنه خیلی زیاد باشه
    نه اینکه مثلا یکی بره کلی پول بیتز بده بعد بگیم چون باور داره به صدایی که میخواد میرسه
    راستی کار مثبتی کردی دمت گرم یه بحثی باز شد یه کم استفاده کنیم.
    من با اين مخالفم، و فكر مي كنم شايد داريم مقداري الكي بحث مي كنيم
    ببين ما يك واقعيت داريم، يك حقيقت
    واقعيت اون چيزي هستش كه به نظر فرد درسته و حقيقت اون درست بودن مطلق هستش
    تمام بحث هاي ما بر اين اساسه كه اون بابايي كه داره از سيستمش استفاده مي كنه، واقعيت غلطي رو معيار كار خودش قرار داده و تمام سعي ما اينه كه حقيقت رو بهش بفهمونيم
    حالا يك سوال پيش مياد كه واقعا چه نيازي هست كه ما همه رو از اين واقعيتي كه براي خودشون ساختن بيرون بياريم؟ و حقيقت واقعي رو بهشون بگيم؟ چند تا دليل براي اين كار ميشه آورد:
    ١- اون واقعيتي كه براي خودشون ساختن، ناشي از گول خوردن توسط شركت هاي بزرگ هستش پس ما وظيفه داريم بهشون آگاهي بديم
    ٢- اونها براساس اين واقعيتي كه براي خودشون ساختن، دارن هزينه زيادي مي كنن كه ميتونستن اين هزينه رو جاهاي واجب تري انجام بدن
    ٣- و ...
    حالا اومديم كسي همه اينها رو مي دونست و در اصل آگاهانه يك واقعيت خيالي براي خودش درست كرده بود، اونوقت ديگه ما حق نداريم به زور بهش بگيم چكار بكنه يا نه
    كار ما فقط آگاهي دادنه، به هيچ وجه نبايد فرد رو تحريك كرد تا به جهت خاصي حركت كنه

حقیقتش اینه که بعضی وقتا من فکر میکنم که این راهی که ما شروع کریدم اصلا چیه
    تو خیلی از استودیوها میبینی مدلهای مانیتوریگ ارزون قیمت akg یا sony رو استفاده میکنند
    خوب پس یه هدفونی مثلا یه هدفونی مثل sr-009
    جایگاهش کجاست
    شرط میبندم این هدفون بیشتر از اونکه تو کار حرفه ای مانیتورینگ و اهنگ سازی استفاده بشه
    توسط افرادی استفاده میشه که صرفا برای لذت بردن به موسیقی از اون گوش میکنن
    یعنی انگار audiophile بودن بیشتر احساسه تا منطق
    لذت بردنه
    منطق میگه یه هدفون معمولی هم کافیه
    ولی احساس حریسه
    تمایل داره بیشتر گوش کنه مدلهای ضعیف و قوی رو داشته باشه تا بیشتر بتونه لذت ببره
    راستش من فكر مي كنم يك مقدار تعريف بنده با تو از آىو ديوفايل متفاوته، براي همين سعي مي كنم از اين واژه استفاده نكنم تا كج فهمي ايجاد نشه
    توي استوديو ها ار هدفون هاي ارزون قيمت فقط استفاده نميشه، همه جور هدفوني دارن، نكته اينه كه كسي كه توي استوديو نشسته، بايد صدا رو از ديد مشتريهاش بشنوه، براي همين بايد بدونه وقتي اين آهنگ رو تو بازار پخش كرد، مشتريهاش وقتي اين آهنگ رو مي شنون چه حسي دارن، براي همين لازمه از هدفوني استفاده كنه كه اكثر مشتري هاش استفاده مي كنن يا از اسپيكري استفاده كنه كه اكثر افراد توي خونه هاشون دارن ( براي همين وقتي هدفوني مثل بيتس فراگير ميشه، تأثيرش رو توي نحوه ضبط كردن و مستر كردن آهنگ ها ميزاره )
    از اونور توي استوديو هدفون هاي بالانس آرماتور هزار دلاري هم دارن
    ولي براي كسي كه عشق صدا داره و توي خونش نشسته و آهنگ گوش ميده، هدفش فقط نهايت كيفيت هست، براي همين بيشترين خرج ممكن رو مي كنه تا اون كيفيت رو بدست بياره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •