تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: روند 90

راي دهنده
228. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالی

132 57.89%
  • خوب

62 27.19%
  • متوسط

13 5.70%
  • بد

4 1.75%
  • افتضاح

17 7.46%
صفحه 19 از 39 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 384

نام تاپيک: برنامه 90

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض یک 90 داغ دیگر همراه با گلایه های عادل/ از رای ملت تا غیرت استیلی و تبریک دایی

90 دوشنبه شب پر بود از سوژه هایی داغ .
    به گزارش خبرآنلاین ؛ دومین برنامه 90 فصل جدید که به بررسی بازی های هفته دوم و سوم اختصاص داشت، عادل فردوسی پور بحث های داغش را از چالش داوری بازی تیم های تراکتورسازی و شاهین شروع کرد که مشروح خبر بحث کلامی درخشان و غیاثی را می توانید اینجا بخوانید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موضوع دیگر بررسی بازی پرسپولیس بود با شهرداری تبریز . حمید استیلی که روی خط برنامه آمده بود از شعارهای تماشاگران گلایه کرد و گفت:« چطور می توانند به من بگویند بی غیرت؟»

او در حرفهایش از دایی اسم برد و مربی راه آهن که از این اتفاق کلافه شد روی خط آمد تا جواب استیلی را بدهد که این کار را هم انجام داد. حرف های دایی را می توانید اینجا بخوانید.

پس از پرسپولیس ، نوبت بازی استقلال بود که می خواستند در گفت و گو با مرفاوی ، نقدش کنند اما صمد انگار خوابش برده بود و پاسخگو نشد. تنها مدیر باشگاه مس دذقایقی روی خط برنامه حرف زد و توجیه کرد . البته در این بازی نیروی انتظامی برخورد تندی با همکاران فردوسی پور کرده بود که عادل می خواست آن ها را پخش کند اما اجازه اش را پیدا نکرد. اتفاقی که سبب گلایه فردوسی پور از صدا و سیما شد.

فردوسی پور برای برنامه این هفته از مردم درباره اعتراضات هواداران از پرسپولیس پرسیده بود که 51 درصد از 2 میلیون و جند صد هزار شرکت کننده ، دلیلش را نوع انتخاب استیلی به جای دایی می دانستند ، 36 درصد اعتقاد به بازی های ضعیف تیم داشتند و 13 درصد به کم حوصلگی جمعیت رای دادند.

khabaronline.ir

2. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

به نظر من دیشب عادل یادش رفت یه جمله ای رو بگه

نرود میخ اهنین در سنگ

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بچه ها دیشب نتیجه نظر سنجی چی شد؟
    استیلی هم اومد تو برنامه ؟چی گفت؟

5. این کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها دیشب نتیجه نظر سنجی چی شد؟
    استیلی هم اومد تو برنامه ؟چی گفت؟
    گلایه های استیلی در 90:گناهم چیست؟/ چطور به من می گویند بی غیرت؟

ورزش > لیگ برتر - حمید استیلی در برنامه 90 روی آنتن رفت و توضیحاتی مفصل درباره اتفاقات تیمش داد.
    به گزارش خبرآنلاین ؛ سرمربی پرسپولیس که حرف های مردم به دوربین 90 را دیده بود از سئوال نظرسنجی برنامه شروع کرد :« اولا درباره این سئوال تان باید بگویم که من برای آمدن به پرسپولیس نه بستر سازی کرده بودم و نه برنامه داشتم. حتی می توانید به آرشیو مصاحبه هایم رجوع کنید ، من خودم می گفتم بهترین گزینه برای هدایت تیم ، علی دایی است. با این وجود آن زمان یک کمیته فنی برای انتخاب مربی تشکیل شد. همه این کمیته هم از بزرگان فوتبال پرسپولیس بودند.»
    استیلی ادامه داد:« من اگر دنبال مربیگری بودم ، سه سال قبل سرمربی می شدم. .زمانی که خودم قطبی را برای موفقیت تیم آوردم. اصلا خودم در امارات با او حرف زدم. آن سال ما تیم را با 5 نفر جمع کردیم و تیم خیلی خوبی ساختیم که اگرچه 6 امتیازش کم شد ، به قهرمانی رسیدیم. در استیل آذین ، در همان سال اول چهارم شدم و در سال بعد هم که به شاهین رفتم ، تیم خوبی داشتم. تیمی که خوب بازی می کرد و همه به فوتبال زیبای ما شهادت می دهند. شرایط طوری شد که تیم امید را با موافقت همه اعضا به من پیشنهاد دادند اما شرایط روحی ام برای قبول این مسئولیت بعد از فوت برادرم آماده نبود.»
    استیلی این ها را در توضیح سابقه کاری اش که از سوی تعدادی از هواداران در مصاحبه با 90 ، نقد شده بود گفت و دوباره به بحث انتخاب مربی تیم برگشت:« وقتی دایی را معرفی کردند ، اولین کسی بودم که تبریک گفتم . همان لحظه گفتم مبارک آقای دایی. اما این بحث ها که می گویند اساس این انتخاب فرمالیته بوده را نمی پذیرم. اگر این طور بود چرا 4 مربی به کمیته برنامه دادند؟ مگر خود آقای دایی به وسیله آقای دهقان برنامه اش را به کمیته فنی نفرستاد؟ »
    در این لحظه بود که فردوسی پور گفت:« آخه می دانید ، مردم فکر می کنند تمام آن اتفاقات ، شبیه یک شطرنج بین دایی و کاشانی بود. بابا این ها تو برنامه 90 حتی حاضر نبودند همدیگر را ببینند. نمی دانید ما برای روبرو نشدن شان ، چه مکافاتی کشیدیم آن شب.»
    و بعد نوبت استیلی رسید تا توضیح بدهد:« به نظر شما اینکه این طور به قول شما با هم شطرنج بازی کنند تحلیل خیلی درستی کردید.من می پرسم ، روز اولی که کاشانی از دایی خواست تا سرمربی پرسپولیس شود مگر او سمتش سرپرست موقت نبود؟ چرا آن موقع علی دایی مشکلی نداشت؟ وقتی قبل از تعیین مربی می گوییم این ها بزرگان تیم هستند چرا بعد از انتخاب شان به آنها توهین می کنیم؟ مگر می شود که بیژن ذوالفقارنسب را خرید؟»
    که با این جمله فردوسی پور از سوء برداشت گفت اینکه معنای فرمالیته از نظر درخشان ، خریدن کسی نیست و استیلی ادامه داد:« آقای درخشان همیشه الگوی اخلاقی من در پرسپولیس بودن اما شنیدن این حرف ها از ایشان عجیب است. تازه همه که دیدند این کمیته دایی را انتخاب کرد. اگر او کار را قبول می کرد که دیگر اصلا بحث من هم وسط نمی آمد. حالا می گویید زمانش کم بود ، مهم این بود که آقای دایی اگر می خواست ، همه چیز تمام بود.»
    بعد دوباره فردوسی پور از بحث دعواهای دایی و کاشانی گفت و استیلی جواب داد:« من این وسط چه گناهی دارم؟»
    و فردوسی پور گفت:« چون مردم فکر می کنند وسط این شطرنج قدرت ، فریب خوردند. البته من هم نمی فهمم یعنی چه که از دقیقه 40 بازی اول فصل علیه شما شعار بدهند» و بعد استیلی ادامه داد:« آن اتفاق تیم من را نابود کرد. بچه ها از لحاظ روحی خراب شدند و نمی توانستند به هم پاس ساده هم بدهند. من تیمی را با 6 ملی پوش ، 2 مصدوم و 2 یار جدید گرفتم که تنها 3 روز قبل از شروع لیگ تکمیل شد. الان 16 روز است که کنار هم هستیم و فشار بازی ها هم خیلی زیاد است. چطور باید در 16 روز یک تیم می ساختم؟ حتی کروش که از مربیان بزرگ دنیاست بعد از 5 ماه هنوز نتوانسته تیمش را بسازد و بازی با مالدیو را همه دیدیم. او هم زمان می خواهد تا چه برسد به من که 16 روز تیم در اختیارم بوده. چطور باید این شعارها را درباره من بدهند. حمید استیلی که همیشه متعصب ترین بازیکن تیم بود و سرش را جلوی توپ می گذاشت. محمد خاکپور شاهد است که از چقدر پول گذشتم و برگشتم پرسپولیس. روزی که در داربی 9 نفره شدیم چقدر دویدم تا نبازیم و بعد در رختکن غش کردم. چطور می توانند به من بگویند مربی بی غیرت؟ من به همه هواداران تیم احترام می گذارم اما قبول کنیم که فرصتی برای ساختن تیم نداشتم. ولی این جو روانی تیم مرا به هم ریخت.»

در این لحظه علی دایی هم روی خط برنامه آمد و شروع به ادای توضیحات کرد تا استیلی سکوت کند. دایی در حرفهایش از بیات و کعبی اسم بردو از استیلی گلایه کرد تا حمید استیلی بگوید:« اگر می دانستم حرف هایم باعث ناراحتی دایی می شود اصلا اسمش را نمی آوردم و به این دلیل عذر می خواهم. من فقط سیر اتفاقات را توضیح دادم تا حقایق باز شود. درباره این دو بازیکن هم به روح برادرم قسم اصلا قصدی برای استخدام شان نداشتم. اگر هم مرزبان حرفی زده ، من در جریانش نبودم. باز هم از همه بزرگانی که انتقاد می کنند تشکر می کنم و دستان شان را می فشارم» فردوسی پور در ادامه درباره قهر حاجی مایلی کهن و ماجرای مربی بدنساز پرسید که استیلی رسما گفت:« من در مورد کادر مربیان تصمیم می گیرم و انتخاب اولم آقای کماسی است.»
    او درباره مازیار زارع هم گفت:« در لیست نیست چون به تعویضش اعتراض کرده بود.»

کد:

7. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

«نود» امشب پخش مي‌شود

دوشنبه ، 31 مرداد 1390 ، 12:53

مرجع خبری پرسپولیس : سومين قسمت از برنامه «نود» در ليگ سيزدهم دوشنبه ـ 31 مرداد ماه ـ روي آنتن مي‌رود.

بر طبق كنداكتور شبكه سه سيما، برنامه ورزشي «نود» با اجرا و تهيه‌كنندگي عادل فردوسي پور، قرار است امشب حدود ساعت 23 از اين شبكه پخش شود.
    بررسي مسابقات هفته‌ي چهارم از ليگ برتر فوتبال عمده موضوعات برنامه «نود» اين هفته را شامل مي‌شود.
    پخش سري جديد «نود» در ليگ سيزدهم، در حالي آغاز شد كه به دليل آن چه عادل فردوسي‌پور «فشردگي‌ برنامه‌هاي صداوسيما» در ماه رمضان عنوان كرده بود، اين برنامه در دكوري كوچكتر از معمول روي آنتن مي‌رود؛ البته قرار است اين برنامه با اعمال تغييراتي در دكوري جديد اجرا شود.

.

9. 4 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

دم عادل گرم آخرش کار خودش رو کرد و حادثه ای که تو کرمان اتفاق افتاده بود رو نشون داد

11. 2 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

در برنامه 2 ساعت و 55 دقیقه ای 90 چه گذشت ...
    دوشنبه شب و دوباره 90 ...

عادل فردوسی پور در سومین برنامه از 90 لیگ یازدهم به سرعت سوال پیام کوتاه را پخش کرد .
    سوالی که ارتباط با گفت و گوی ویژه برنامه داشت : به نظر شما در لیگ یازدهم سقف قرداد رعایت شده است ؟
    اولین بحث عادل میزبانی یا بهتر بگوییم میهمانی مس سرچشمه بود ! امکانات شهر سرچشمه نشان داده شد و قیاسی به زرنگی برنامه نود با امکانات شهر کرمان و استادیوم مثلا اسیایی ان!

عادل تصاویری را هم که یک هفته منتظرش بود ، نشان داد ؛ برخورد نیروی انتظامی کرمان با گروه تلویزیونی این شهر .

در ادامه گفت و گوی ویژه با حضور عزیز محمدی و بیژن ذولفقار نسب درباره سقف قرارداد ؛ عادل دراینجا از نظرات مردم رو نمایی کرد : 90 به 10 به ضرر سازمان لیگ!
    نکته جالب در این بحث جایی بود که بحث به طرح ممنوعیت دروازبان خارجی کشید . عزیز محمدی که احساس میکرد نظر ذوالفقار نسب را میداند و او نیز با این طرح موافق است ، مرتب از عادل می خواست تا نظر دکتر را بپرسد و عادل با زیرکی هر چه تمام موفق از این میدان بیرون امد!
    در همان ابتدا معلوم بود که بحث مانند بحثهای همیشگی 90 جنجالی نخواهد شد و همان گونه هم شد .

در این میان پخش تصاویر مشکوک داوری و اعلام نظر داور سابق و کارشناس فعلی ؛ مسعود مرادی.
    مرادی تا جایی که توانست حق را به داوران داد اما در چند صحنه نتوانست خودش را گول بزند و حق را به عادل و البته بینندگان!

البته گفت و گو با فروتن ، سرپرست باشگاه ذوب اهن مبنی بر اپیدمی شدن اعتراض بعد از تعویض در این تیم و گفت و گو با رحمتی که به نظر یکی از سوژه های اصلی سوال پیام کوتاه عادل بود دیگر بخش برنامه نود را تشکیل می داد.

در اخر بحثی که به نظرم نیاز به زمان و موشکافی بیشتری داشت ، بحث بازی داماش و تراکتور در رشت بود .
    بازی که به گفته مدیرعامل تراکتور تماشاگران گیلانی میان نی زار برای حمله به تراکتوری ها کمین کرده بودن! و البته صحبت های یک تراکتوری زخمی شده در پارک !
    این بحث با گفت و گوی تلفنی به پایان رسید . زمانی که هم وقت برنامه رو به پایان بود و هم حوصله من و شما !

نویسنده: andre22
    Last edited by hojjatinho; 23-08-2011 at 17:16.

13. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دم عادل گرم آخرش کار خودش رو کرد و حادثه ای که تو کرمان اتفاق افتاده بود رو نشون داد
    بله این فیلمی که نشون داد از همون روز اول توی اینترنت پیدا میشد اما کاری که باید انجام میشد این بود که یکی از مسئولین نیروی انتظامی کرمان بیاد با برنامه ارتباط برقرار می کرد و جواب سئوالات رو میداد و یا حداقل عذرخواهی میکرد

مثل اینکه یه فیلم بردار صدا و سیما هم توسط نیروی انتظامی مورد عنایت قرار گرفته بود که نشون داد ( فکر کنم توی رشت این اتفاق افتاده بود درست یادم نیست )

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

ولی خوب عادل پته ی اینا رو روی اب میریزه
    این سقف قرارداد هم خیلی خوب بود ....دمش جیز

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ریزمخارج و درآمدهای فردوسی پور در نود:رویم نمی شود بگویم فیلمبردار مان چقدر می گیرد

سایت گل- پس از درج مطلبي در يكي از روزنامه‌ها كه در آن درآمد عادل فردوسي پور، ميلياردي توصيف شده بود، مجري برنامه 90 در برنامه شب گذشته نسبت به شفاف سازي ميزان درآمد عوامل برنامه‌اش اقدام كرد.

به گزارش گل به نقل از ایسنا ، فردوسي پور ميزان كل درآمدهاي برنامه‌اش را در سال 89 حدود 258 ميليون تومان عنوان كرد و گفت: بر اساس قرارداد منعقد شده با صداوسيما، ميزان پولي كه به هر برنامه «90» داده مي‌شود به صورت دقيقه‌اي و تا سقف 120 دقيقه است و اگر برنامه‌اي بيش از 120 دقيقه به طول بينجامد، براي دقايق اضافي هيچ پولي به عوامل برنامه پرداخت نمي‌شود.

وي در ادامه با بيان اين كه درآمد خودش براي اجراي برنامه، تهيه كنندگي، نويسندگي و «قس عليهذا»، در طول يك ماه از يك و نيم ميليون تومان بيشتر نيست، افزود: همه عوامل برنامه 90 فقط براي مردم و دفاع از حق و حقيقت كار مي‌كنند و هيچ گونه چشمداشت مالي ندارند. متاسفانه در روزهاي اخير بارها مطالبي در رسانه‌ها منتشر شده است كه در آن‌ها درآمد ما را ميلياردي توصيف كرده‌اند كه به هيچ وجه اين گونه نيست و من حتي نمي توانم درآمد عوامل برنامه‌ام را اعلام كنم، چرا كه بسيار ناچيز است.

در ادامه مجري برنامه 90 با نشان دادن جدولي هزينه‌هاي 37 برنامه سال گذشته را اين گونه فهرست بندي كرد:

* دستمزد ماهيانه عوامل برنامه حدود 15 ميليون تومان كه در 11 ماه بالغ بر 165 ميليون تومان شد.

* هزينه دريافت تصاوير بازي‌هاي شهرستان‌ها= 6 ميليون تومان

* هزينه دكور سال گذشته = 14 ميليون تومان

* هزينه تيتراژ برنامه سال گذشته= هشت ميليون تومان

* خريد پنل لمسي و سيستم‌ هاي كامپيوتري استوديوي برنامه = 13 ميليون تومان

* هزينه سفرهاي شهري و بين شهري شامل بليت هواپيما، كرايه آژانس عوامل، پذيرايي و غيره به طور متوسط در هر برنامه يك ميليون و 400 هزار تومان و در مجموع 37 برنامه = 51 ميليون و 800 هزار تومان.

فردوسي پور در نهايت جمع هزينه‌هاي برنامه اش را حدود 257 ميليون و 800 هزار تومان اعلام و خاطر نشان كرد: مبلغ كمي هم از درآمد باقيمانده صرف مسايلي از قبيل تنخواه و اين گونه موارد شده است.

او دقایقی بعد هم درحالی که می خندید ، گفت:« بچه ها می گفتند می شود برای مان گلریزان بگذارند. به قرآن من رویم نمی شود بگویم فیلمبردار مان چقدر می گیرد!»

وي همچنين از حمايت‌هاي مديران سازمان صدا و سيما از برنامه‌اش قدرداني كرد.

کد:

17. 8 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •