من که اصلا ازش خوشم نمیاد
خیلی لاته
بله
خير
يادش بخير !!!
حرف مرد يكي بود .....
سلام
امين جان خودش نمي خواست بياد به اصرار آقاي انصاري فرد برگشت.
در ضمن هميشه گفتم باز هم مي گم... علي پروين به عنوان مربي نه اما به عنوان مدير فني - مديرعامل - عضو هيات مديره و هر چيزه ديگري بايد در تيم باشه. از اينكه سلطان بازگشت خوشحالم.
براي اونهايي هم كه با 2 تا باخت همه افتخارات گذشته را فراموش مي كنند متاسفم.
واقعا كه متاسفم ..
با اون مصاحبه اي كه پروين كرد همه فكر كردن ديگه 100% از پيروزي رفت.
شما كه ميدوني به هيچ وجه از پيروزي نميتوني بري و تا آخر عمر ميخواي توش وايستي چرا ديگه خودتو خراب ميكني.
پروین به هر عنوانی که تو تیم باشه همه تصمیمات رو اون میگیره وحضورش هیچ فایده ای نداره.
سلام مهدي جان
اگه مصاحبه پروين رو گوش ميداديد
ميگفت فقط به خاطر دوستانش (كه شب قبل اووومدن باهاش صحبت كردن) برگشته !!! اين دوستان نه چندان صميمي بيشتر به فكر منافع خودشون هستند تا به فكر ارزش پروين
چون اينجوري روز به روز از ارزش و محبوبيت و احترام پروين كم ميشه
شك نكنيد .....
من هم براي تيمي متاسفم كه همه اعتبارش با رفتن سلطان از بين بره !!! (البته در واقع همچين چيزي نيست اما ...)
ماشاللا آرنلد
معلومه خیلی کارت درسته
تاکور شود هر انکه نتواند دید.
به قول علی کریمی نه پرسپولیس بدون علی پروین میتونه زنده باشه نه علی پروین بدون پرسپولیس .
قلعه نوعی هم که از مریدان سلطانه گفتهگه بعداز این مثل پروین نخواهد اومدوپروین تاج سر ما استقلالی هاست.
در ضمن 6 تا یادتون باشه .
آخه اون خیلی لاته جیگر .
سلام دوستان
من پرسپوليسي هستم به طوري كه وقتي مي بازه گريه مي كنم باور كنيد ولي دلم مي خواد سر به تن خانوم پروين نباشه به عشق كدوم تماشاگر برگشته؟؟؟در ضمن دست خودش و انصاري فر تو يك كاسه هست
ممنون
باي
من فکر می کنم اگه اون یه وقفه ای که بگوویچ رو اوردند و بردند به وجود نمیومد این مشکلات به وجود نمی اومد البته خودم هم خیلی طرفدار پروین نیستم ولی فراموش نمی کنم که در سال 77 و 78 و 80 با همین پروین قهرمان شدیم و البته اگه سال بعدش به جای غمخوار یه آدم بهتر می اوردند شاید تا الان پرسپولیس به این وضع نمی افتاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)