تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 88 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 874

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی‌های لندن

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

چلسی 2- وست بروم 1؛ مالودا و سه امتیاز برای آبی ها

مربی پرتغالی به اولین پیروزی اش با چلسی دست یافت.

سایت گل- چلسی در دومین هفته رقابتهای لیگ برتر توانست تا با نتیجه 1-2 از سد وست بروموویچ عبور کند و سه امتیاز این بازی حساس را مال خود کند

اولین گل این دیدار در دقیقه 4 توسط شین لانگ برای وست بروم به ثمر رسید و نیمه اول این بازی با برتری تیم میهمان به پایان رسید. با آغاز نیمه دوم، نیکلا آنلکا در دقیقه 53 بازی را به تساوی کشاند و در دقیقه 83 فلوران مالودا که به عنوان بازیکن ذخیره وارد زمین مسابقه شده بود، در مقابل چشمان 49 هزار هوادار حاضر در ورزشگاه گل برتری چلسی را به ثمر رساند تا ویلاس بواس اولین برد رسمی اش با چلسی را به دست بیاورد

البته عملکرد چلسی با توقعات موجود فاصله زیادی داشت و این تیم نتوانست نمایش مقتدرانه ای را به نمایش بگذارد.

آندره ویلاس بواس در این دیدار دو تغییر نسبت به دیدار مقابل استوک در تیمش اعمال کرده بود و هیلاریو جای پتر چک مصدوم را در دروازه چلسی گرفته بود و نیکلا آنلکا به جای فلوران مالودا در ترکیب اصلی چلسی قرار داشت . از سوی دیگر روی هاجسون در ترکیب تیمش، همان بازیکنانی که هتفه گذشته مقابل منچستریونایتد قرار داشتند را روانه میدان کرده بود

البته چلسی با وجود پیروزی و کسب سه امتیاز این بازی نتوانست نظر مثبت هواداران را جلب کند و در دقایق پایانی با چنگ و دندان از سه امتیاز حفاظت می کرد ولی در نهایت پیروزی در این دیدار را مال خود کرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

خب انتقال خوان ماتا به چلسی تقریبآ قطعی شده ...

Valencia reach agreement with Chelsea for Juan Mata

The transfer appears imminent after the Spanish side confirmed a move has been agreed in principle for the Spain forward, previously linked with Arsenal and Tottenham this summer

Valencia have reached an agreement in principle with Chelsea for the transfer of Juan Mata to Stamford Bridge, the Spanish club have announced.

The Mestalla outfit added that Mata's transfer to Chelsea is only subject to the player passing a medical with the Premier League side, with no indication of the figured involved in the deal.

Reports in England and Spain claim Valencia have accepted a €30 million offer from Chelsea after having allegedly refused a first bid of €25m.

Mata, 23, will become Chelsea's fourth signing of the summer, following in the footsteps of Oriol Romeu, Thibaut Courtois and Romelu Lukaku.

The Spain international - who is the second Valencia star to migrate to the Premier League in just one year, after David Silva signed for Manchester City - was also being courted by Arsenal and Tottenham.

Last month, Goal.com revealed Mata had no interest in moving to White Hart Lane due to Tottenham's wage restrictions and lack of Champions League football, while Arsenal boss Arsene Wenger ruled out making a bid for the player just last week, following the departure of Cesc Fabregas to Barcelona.

Mata, who joined Valencia from Real Madrid B in 2007, was part of the Spain side who won the 2010 World Cup in South Africa.

He also played a leading role in the La Roja outfit who won the European Under-21 Championship in Denmark earlier this summer, being named in Goal.com's team of the tournament.

Goal.com
    Last edited by MORINIO; 22-08-2011 at 01:37.

4. 2 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

امیدوارم مثل پارسال نشه...پارسال هم خریده اگئرو طبق اخبار ها قطعی شده بود

6. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر کنم دیگه انتقال ماتا قطعی شده
    اینجا هم اینو نوشته:

کد:
    جالبه با اینکه تیم های دیگه لیگ خرج های زیادی کرده بودن ولی چلسی الان در مجموع از همه تیم ها بیشتر خرج کرده!
    که اینم به خاطر این دو تا خرید این چند روزه ست که خیلی خوب بودن و هر دو تای ماتا و لوکاکو بازیکنای جوون و آینده دارین و حتما این فصل به درد تیم می خورن
    به نظر من باید چلسی یکی دو تا بازیکن خیلی خوب دیگه بگیره مخصوصا توی پست هافبک بازیساز

8. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

اگه مودریچ هم بیاد دیگه عالی میشه

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

شماره 6 چلسی به رومئو رسید

اوریول رومئو از این پس شماره 6 چلسی را که پس از ریکاردو کاروالیو کسی بر تن نکرده بود را برتن خواهد کرد.

سایت گل - اوریول رومئو در فصل جاری شماره 6 چلسی را بر تن خواهد کرد.
    به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، پس از انتقال رامئوی جوان از بارسلونا به چلسی و شرکت در تمرینات این تیم امروز از سوی باشگاه به هواداران معرفی شد و پیراهن خود را دریافت کرد ، اوریول رومئو از این پس شماره 6 چلسی را که پس از ریکاردو کاروالیو کسی بر تن نکرده بود را برتن خواهد کرد.

رومئو در خصوص حضورش در چلسی گفت :" اینجا یکی از بهترین باشگاه های جهان است ، مربی ( ویلاس بواس ) به من ابراز علاقمندی کرد و من هم فکر کردم ، عضو چنین باشگاه بزرگی بودن انتخاب عاقلانه است " وی ادامه داد :" من اکنون مدتی است که به باشگاه علاقمند شده ام و درک می کنم که بسیاری از بازیکنان سطح بالا اینجا هستند ، اما هدف من آموزش از دیگر بازیکنان اطرافم است و برای اینکه جزوی از تیم باشم سخت تلاش خواهم کرد. من از زمانی که آمده ام دنبال کسب تجربه و فرصت بوده ام . من در تمرینات سخت کار می کنم و تمام توانم را می گذارم و فرصت بازی کردن در تیم اصلی را کسب خواهم کرد . من خودم را آماده اهداف بلند مدت نکرده ام ، من فقط تمام توانم را در تمرینات می گذارم."

رومئو اضافه کرد :" من در جام جهانی ( زیر 21 سال ) چند بازی سخت برابر برزیل و کره جنوبی انجام داده ام ، آن بازی ها به وقت اضافه کشیده شد و همین دلیلی بود تا به پیشرفت فیزیکی من کمک کند. من الآن فیزیک بدنی خوبی دارم و از این بابت خوشحالم."

رومئو گفت :" هدف من در این فصل ، استفاده کردن از فرصت هایی است که به من داده خواهد شد ، چلسی به من فرصت فوق العاده ای داده است و می خواهم دیدار هایی زیادی را که ممکن است بازی کنم."
    وی در خصوص حضور فرناندو تورس ، و دیگر هموطنش ایوان اورتگا که در تیم پزشکی تیم است گفت :" من واقعا از هر دوی آنها ، فرناندو تورس و ایوان سپاسگزارم . این یک باشگاه بزرگ است ودر جای جدیدی که می روید می توانید غریبه باشید ، اما این افراد در مسائل مختلف به من کمک کردند ، آنها کمک کردند که من یک خانه بزرگ پیدا کنم ، از آنها متشکرم ."

وی همچنین در خصوص انتقال ماتا به چلسی نیز گفت :" واقعا خبر خوبی برایم است ."

کد:
    مالودا: اخراج آنچلوتی ناعادلانه بود

مالودا معتقد است سر الکس فرگوسن هرگز دچار چنین سرنوشتی نخواهد شد.

سایت گل- فلورن مالودا، ستاره فرانسوی چلسی، معتقد است این باشگاه با سختگیری کارلو آنچلوتی را از کار برکنار کرد.

کارلتو در اولین فصل حضورش در استمفوردبریج در لیگ برتر و جام حذفی به قهرمانی رسید اما در دومین فصل نتوانست جامی برای آبی ها به دست بیاورد و به همین دلیل در پایان فصل از کار برکنار شد و جای خود را به آندره ویلاس بواس داد.

مالودا معتقد است سر الکس فرگوسن هرگز دچار چنین سرنوشتی نخواهد شد و اخراج سرمربی سابقش را ناعادلانه توصیف کرد.

او در گفتگو با نشریه سان گفت:" ما دابل کرده بودیم اما کارلو یک سال بعد اخراج شد. این اتفاق هرگز برای الکس فرگوسن رخ نخواهد داد.

اما من مربی جدید را دوست دارم و امیدوارم او برای مدت ها اینجا بماند. ما نیاز به ثبات داریم.

او همچنین در مورد خوان ماتا، ستاره والنسیا، که در آستانه پیوستن به چلسی قرار دارد، گفت:" او خرید خوبی خواهد بود ."

کد:

11. 2 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

پدر میکل پیدا شد

پدر جان اوبی میکل که چند روز گذشته در نیجریه اسیر آدم ربا ها شده بود ، با سلامت کامل به خانه اش بازگشته است.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، پس از آنکه خبر اسیر شدن پدر جان اوبی میکل در رسانه های مختلف منتشر شد و او را قربانی باند آدم ربایان آفریقایی نامیدند که خانواده های فوتبالیست ها را می ربادند نامیدند.

امروز سایت رسمی باشگاه چلسی خبر پیدا کردن پدر جان اوبی میکل را منتشر کرد و سلامت وی را تائید کرد ، همچنین باشگاه چلسی حمایت خود را از اوبی میکل و خانواده اش اعلام کرد.

13. 2 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

شماره 6 برای رومئو

اوریول رومئو در فصل جاری شماره 6 چلسی را بر تن خواهد کرد.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، پس از انتقال رامئوی جوان از بارسلونا به چلسی و شرکت در تمرینات این تیم امروز از سوی باشگاه به هواداران معرفی شد و پیراهن خود را دریافت کرد ، اوریول رومئو از این پس شماره 6 چلسی را که پس از ریکاردو کاروالیو کسی بر تن نکرده بود را برتن خواهد کرد.
    رومئو در خصوص حضورش در چلسی گفت :" اینجا یکی از بهترین باشگاه های جهان است ، مربی ( ویلاس بواس ) به من ابراز علاقمندی کرد و من هم فکر کردم ، عضو چنین باشگاه بزرگی بودن انتخاب عاقلانه است "
    وی ادامه داد :" من اکنون مدتی است که به باشگاه علاقمند شده ام و درک می کنم که بسیاری از بازیکنان سطح بالا اینجا هستند ، اما هدف من آموزش از دیگر بازیکنان اطرافم است و برای اینکه جزوی از تیم باشم سخت تلاش خواهم کرد. من از زمانی که آمده ام دنبال کسب تجربه و فرصت بوده ام . من در تمرینات سخت کار می کنم و تمام توانم را می گذارم و فرصت بازی کردن در تیم اصلی را کسب خواهم کرد . من خودم را آماده اهداف بلند مدت نکرده ام ، من فقط تمام توانم را در تمرینات می گذارم."
    رومئو اضافه کرد :" من در جام جهانی ( زیر 21 سال ) چند بازی سخت برابر برزیل و کره جنوبی انجام داده ام ، آن بازی ها به وقت اضافه کشیده شد و همین دلیلی بود تا به پیشرفت فیزیکی من کمک کند. من الآن فیزیک بدنی خوبی دارم و از این بابت خوشحالم."
    رومئو گفت :" هدف من در این فصل ، استفاده کردن از فرصت هایی است که به من داده خواهد شد ، چلسی به من فرصت فوق العاده ای داده است و می خواهم دیدار هایی زیادی را که ممکن است بازی کنم."
    وی در خصوص حضور فرناندو تورس ، و دیگر هموطنش ایوان اورتگا که در تیم پزشکی تیم است گفت :" من واقعا از هر دوی آنها ، فرناندو تورس و ایوان سپاسگزارم . این یک باشگاه بزرگ است ودر جای جدیدی که می روید می توانید غریبه باشید ، اما این افراد در مسائل مختلف به من کمک کردند ، آنها کمک کردند که من یک خانه بزرگ پیدا کنم ، از آنها متشکرم ."
    وی همچنین در خصوص انتقال ماتا به چلسی نیز گفت :" واقعا خبر خوبی برایم است ."

15. 3 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

لوکاکو : از حضورم در چلسی افتخار می کنم

لوکاکو مقایسه اش با دروگبا را یک افتخار برای خود می داند.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، روملو لوکاکو مهاجم 18 ساله و تازه وارد تیم فوتبال چلسی که اندرلشت را به مقصد تیمی که چند سال در حسرت پیراهنش قرار داشت در مصاحبه ای که از سوی وب سایت رسمی باشگاه چلسی انتشار صحبت هایش را در خصوص مقایسه او با دیدیر دروگبا در مطبوعات گفت :" مقایسه من با دروگبا یک افتخار بزرگ برایم محسوب می شود ، من تمام زمانم را با او می گذرانم ، با او صحبت می کنم و در رختکن کنار او می نشینم . من تماما گوش می دهم ، چرا که راهنمایم می کند ، همچنین با نیکو ( آنلکا ) و فرناندو ( تورس ) نیز اینگونه است . پس من از اینکه مهاجمان سطح بین المللی کنارم است خوشحالم ."

وی ادامه داد :" من اینجا نیامده ام تا جای دروگبا باشم ، من آمده ام تا برای چلسی بازی کنم و زمانی که امکان داشته باشد در کنار او بازی کنم و می توانم درس گرفتن از بازی او را ادامه دهم. او یک مهاجم در کلاس جهانی است. زمانی که ما تمرینات تکمیلی و نهایی را انجام می دهیم ، او می گوید تا آنجا که می توانی برای ضربه زدن به توپ تا دقیقه آخر تمرکز کن ، این خیلی نکته کوچکی می باشد ، اما موثر است."

لوکاکو که به تازگی به انگلستان آمده و می خواهد در لیگ برتر بازی کند ادامه داد :" لیگ برتر ، بزرگترین رقابت در جهان است ، پس به سادگی بلژیک نخواهد بود ، اما اول از همه من می خواهم از بازیکنانی که اینجا هستند درس بگیرم ، بعد از آن می خواهم به مربی نشان دهم که زمانی که به من نیاز داشته باشد من آماده ام ، ابتدا می خواهم تمرین کنم و آماده باشم. امن از این مسئله آگاه هستم که ینجا تمرینات در سطح بالایی برگزار می شود و باید بیشتر تلاش کرد . "

لوکاکو ادامه داد :" از اینکه اینجا هستم افتخار می کنم ، من برای رسیدن به اینجا خیلی تلاش کرده ام و اکنون که به اینجا رسیده ام افتخار می کنم . در سن من جا برای پیشرفت زیاد است و من بعد از هفته اول تلاش خواهم کرد که بهتر شوم . تمرین کردن با این بازیکنان خیلی مهم است و گوش دادن به تجارب آنها هم مهم است و من از این بابت خیلی خوشحالم."

وی گفت :" من به دوستانم گفته بودم که یک روز برای چلسی بازی خواهم کرد بنابراین اینجا بودن کمی شگفت انگیز است . رویای من به واقعیت تبدیل شده است اما من اکنون باید روی تمرینات روزانه ام تمرکز کنم و امیدوارم چند دقیقه فرصت بازی داشته باشم ، چرا که مهاجمانی در کلاس جهانی حضور دارند و آرزویم براورده شده است و تنها امیدوارم چلسی در آینده موفقیتهای زیادی کسب کند."

لوکاکو در خصوص دو بازی گذشته تیمش نیز گفت :" در هر دو بازی نیمه دوم خیلی خوب بازی کردیم ، ما باید کارمان را ادامه دهیم چرا که مربی و بازیکنان جدیدی به تیم اضافه شده اند و فکر می کنم با گذشت زمان ما تیم فوق العاده ای خواهیم داشت و به موفقیت های زیادی خواهیم رسید . "

لوکاکو در خصوص اولین حضورش در رختکن کوبهام نیز گفت :" من ساکت بودم و چیزی نمی گفتم ، تنها به اطراف نگاه می کردم ، نمی دانستم چه بگویم تا زمانی که کاپیتان جان تری به من گفت " زمانی که به من نیاز داشتی ، می توانی مرا صدا کنی " و دیدیر نیز به من گفت " کار خوبی کردی روملو " او این را فقط به من گفته است ؟ این برای انجام کاری تقویت خواهد بود و زمانی که اشتباهی انجام می دهی آنها سر تو فریاد خواهد کشید . اکنون زمان بازی کردن نیست ، آن زمان تمام شده است و اکنون باید سخت کار کنیم تا بتوانیم موفق شویم."

17. 4 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

مثل اینکه باشگاه چلسی با والنسیا برای قرارداد 5 ساله واسه موتا به توافق رسیده و تقریبا قطعی شده
    کد:

19. 2 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •