تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 21 اولاول ... 915161718192021 آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 209

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Juventus F.C | بیانکونری ها

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز از شبکه ورزش داشت بازی یووه-آتالانتا را میداد
    دقیقه 60 دل پیرو دور افتخار زد .... همه براش بلند شدن و شروع کردن به دست زدن
    چند نفر هم گریه کردن.....منم بغضم گرفته بود
    آنیلی خدا ازت نگذره که اسطورمون را ازمون گرفتی
    Last edited by arash-king; 13-05-2012 at 18:51.

2. 8 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض يوونتوس برد و فصل را بدون باخت به پايان رساند

ورزش۳: يوونتوس در آخرين بازي خود در رقابت هاي سري A با نتيجه سه بر يک از سد آتالانتا گذشت. هفته سي‌وهشتم و پاياني سري A با انجام سه ديدار آغاز شد که در مهم ترين آنها يوونتوس که پيش از اين قهرماني خود را مسجل کرده بود، با نتيجه سه بر يک آتالانتا را شکست داد تا فصل را بدون شکست به پايان برساند. در اين ديدار که در ورزشگاه اختصاصي يوونتوس برگزار شد، بازيکنان اين تيم بازي را بهتر آغاز کردند و در دقيقه 10 توسط لوکا مارونه به گل رسيدند. حملات شاگردان کونته با وجود اين گل زودهنگام ادامه يافت تا اينکه در دقيقه 28 الساندرو دل‌پيرو مهاجم تمام نشدني اين تيم گل دوم را به ثمر رساند. با شروع نيمه دوم، بازيکنان آتالانتا با وجود برتري نسبي ميزبان يکي از گل‌هاي خورده را در دقيقه 83 جبران کردند، اما اين پايان کار نبود و در حالي که همگان منتظر شنيدن سوت پايان بازي بودند، آندريا بارزالي گل سوم تيم يوونتوس در وقت هاي تلف شده به ثمر رساند و بازي با نهايت با همين نتيجه به پايان رسيد. در ديگر بازي حساس، ميلان در حالي که در نيمه اول با يک گل از نوارا عقب بود، در نهايت با نتيجه دو بر يک به سود خود به پايان رساند. گل‌هاي ميلان را در اين ديدار که در ورزشگاه سن سيرو برگزار شد متيو فلاميني در دقيقه 56 و کلارنس سيدورف در دقيقه 82 به ثمر رساندند. ساير بازي‌هاي اين هفته تا ساعاتي ديگر برگزار خواهد شد که در مهم‌ترين آنها لاتزيو در ورزشگاه المپيکو ميزبان اينتر است.

4. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض "جورجيو کيليني" فينال جام حذفي را از دست داد!

ورزش۳: آنتونيو کونته مربي تيم فوتبال يوونتوس روز يکشنبه اعلام کرد جورجيو کيليني مدافع اين تيم در فينال جام حذفي ايتاليا غايب خواهد بود. کيليني به علت مصدوميت پاي راست نمي تواند در فينال جام حذفي که بيستم مه بين يوونتوس و ناپولي برگزار مي شود، شرکت کند. آنتونيو کونته اين خبر را در پايان آخرين بازي يوونتوس در فصل دو هزار و يازده - دوازده مقابل آتالانتا اعلام کرد. يوونتوس سه بر يک آتالانتا را شکست داد و قهرماني خود را جشن گرفت. به گزارش خبرگزاري فرانسه از رم، اين مصدوميت در بيست و پنج روز مانده به آغاز رقابت هاي يورو دو هزار و دوازده، جورجيو کيليني را که در دقيقه هشتاد و شش با ناراحتي از ميدان خارج شد، نگران کرد.

6. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز T I M S A R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

8. 4 کاربر از T I M S A R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

رکوردهایی که یوونتوس جا به جا کرد
    25 اردیبهشت 1391
    یوونتوسی ها با سرمربیگری انتونیو کونته علاوه بر کسب مقام قهرمانی موفق شدند رکوردهای جدیدی را در تاریخ سری آ رقم بزنند و از این حیث یکی از برترین سال های یووه در تاریخ ثبت می شود.
    یوونتوس تنها تیم تاریخ ایتالیا شد که در لیگ 20 تیمی بدون شکست قهرمان می شود.
    یوونتوس دومین تیم تاریخ ایتالیا شد که بدون شکست قهرمان می شود
    یوونتوس سومین تیم تاریخ ایتالیا شد که یک فصل را بدون شکست تمام می کند.
    یوونتوس با 20 گل خورده، رکورد کمترین گل خورده تاریخ سری آ در لیگ 20 تیمی که 24 گل خورده بود و به طور مشترک متعلق به مودنا - یوونتوس و میلان را شکست.
    الکس با این گل مقابل اتالانتا در سری آ 188 گله شد، و در جدول بهترین گل زنان تاریخ سری آ، به رکورد سینوری رسید و نفر 8 م تاریخ سری آ شد.
    در این فصل 19 بازیکن مختلف یوونتوس گل زدند که در نوع خود رکورد جدیدی می باشد
    پیرلو با 13 پاس گل، بهترین پاس گل دهنده ی فصل سری آ شد.

juventus. ir

===========================

نامه دل پیرو برای هواداران یووه؛ شما رویای من را به واقعیت تبدیل کردید

این مهاجم باتجربه از هواداران تیمش به خاطر حمایت های شان در طول 19 سال حضور در این باشگاه تشکر کرد

سایت گل- الساندرو دل پیرو، مهاجم اسطوره ای یوونتوس، با انتشار یادداشتی در سایت اختصاصی این باشگاه، از همه هواداران یوونتوس تشکر کرد.

این مهاجم باتجربه که در دیدار این هفته یوونتوس مقابل آتالانتا، آخرین بازی اش در رقابت های سری آ با پیراهن یووه انجام داد، از هواداران تیمش به خاطر حمایت های شان در طول 19 سال حضور در این باشگاه تشکر کرد.

در این نامه آمده است:

بهتر از این ممکن نبود...

بهتر از 8 قهرمانی در سری آ، بهتر از صعود از سری بی، بهتر از قهرمانی کوپا ایتالیا (که امیدوارم دومین آن هم به دست بیاید)، بهتر از چهار قهرمانی در سوپرکاپ ایتالیا، بهتر از قهرمانی در چمپینزلیگ، بهتر از قهرمانی در سوپرکاپ اروپا، بهتر از بردن جام بین قاره ا، بهتر از گلزنی مقابل فیورنتینا، بهتر از گلزنی به سبک دل پیرو، بهتر از گلزنی در توکیو، بهتر از اشک های من، بهتر از گل به باری، بهتر از گل با ضربه پشت پا در دربی، بهتر از پاس گل به داوید ترزگه، بهتر از گل شماره 187، بهتر از گل به آلمان، بهتر از فینال برلین، بهتر از آقای گلی در سری بی، بهتر از آقای گلی در سری آ، بهتر از زدن 289 گل، بهتر از گلزنی مقابل آتلانتا، بهتر از هر رکوردی، بهتر از پیراهن شماره 10، بهتر از بازوبند کاپیتانی....

هیچ چیزی نیست جز همه آن چیزهایی که شما در این 19 سال به من دادید.

من از لبخند شما، فریادهای تان، گریه های تان، آواز خواندتان خوشحال می شوم. هیچ رنگی به اندازه مشکی و سفید برای من درخشان نخواهد بو.د. شما رویای من را به واقعیت تبدیل کردید. بیش از هر چیز دیگری، امروز تنها می خواهم به شما بگویم، متشکرم.

همیشه در کنار شما...الساندرو."

دل پیرو آخرین بازی رسمی اش برای یوونتوس را یکشنبه آینده مقابل ناپولی در فینال کوپا ایتالیا انجام خواهد داد.
    Last edited by m2stech; 16-05-2012 at 02:25.

10. 6 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض بوفون: آينده من در يوونتوس رقم ميخورد

ورزش۳: قرارداد اين دروازه بان 34 ساله با باشگاه توريني در تابستان 2013 به پايان مي رسد اما بوفون مشکلي براي تمديد قرارداد ندارد. جان لوئيجي بوفون، کاپيتان يوونتوس، تاکيد کرد که اين باشگاه را ترک نخواهد کرد و انتظار دارد که به زودي قراردادش را با اين باشگاه تمديد کند. قرارداد اين دروازه بان 34 ساله با باشگاه توريني در تابستان 2013 به پايان مي رسد اما بوفون مشکلي براي تمديد قرارداد ندارد. او در گفتگو با سايت اختصاصي باشگاه يوونتوس گفت:" آينده من؟ من مشکلي براي تمديد قرارداد ندارم. همه مي دانند که من مي خواهم در يوونتوس بمانم. رنگ من سفيد و مشکي است." اين ملي پوش ايتاليايي همچنين در مورد عملکردش در رقابت هاي اين فصل صحبت کرد و اعلام کرد فصل 12-2011، يکي از درخشان ترين دوران حرفه اي او بوده است."متاسفانه، من آن اشتباه را در ديدار با لچه انجام دادم. اگر آن اشتباه را در نظر نگيريم، اين فصل، بهترين فصل دوران حرفه اي من بود. مي توانم آن را با فصل 03-2002 که به فينال چمپيونزليگ رسيديم، مقايسه کنم." بوفون در 35 ديداري که اين فصل در سري آ انجام داد، 21 بار دروازه اش را بسته نگه داشت.

12. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

آنیلی تهدید شد؛قرارداد دل پیه رو تمدید شود!

اینکه یوونتوس توسط گروهی اداره می شود که الویت های خود را اقتصادی قرار داده اند و در مقابل می خواهند از غرور ما هزینه کنند، قابل توجیه نیست در نتیجه ما هوادارها تصمیم گرفتیم از جایگاه کاپیتانمان دفاع کنیم

سایت گل - الترا دراگی های یوونتوس در نامه ای به آنیلی خواستار تمدید قراداد الکس شدن.
    به گزارش یوونتوس اف سی دات آی آر نویسنده های این نامه تیفوسی های بیانکونری هستند ( اطمینان می دهیم کم نیستند) که از رفتار رئیس آندره آ آنیلی در مقابل کاپیتان ما دل پیرو ناخوشنود اند. هرچه باشد الساندرو دلپیرو در پیروزی ها و شکست های 19 سال گذشته ی یووه سهیم بوده است و مستحق این رفتار نیست.
    اینکه یوونتوس توسط گروهی اداره می شود که الویت های خود را اقتصادی قرار داده اند و در مقابل می خواهند از غرور ما هزینه کنند، قابل توجیه نیست در نتیجه ما هوادارها تصمیم گرفتیم از جایگاه کاپیتانمان دفاع کنیم. الساندرو دل پیرو شخصیت برجسته ای در یوونتوس و فوتبال جهان است و نشان داده است هنوز بازیکن مفیدی است.
    رفتاری که رییس آندره آ آنیلی در پیش گرفته است بی احترامی به دوستاران و شخص خود او است.
    ما تیفوسی های یوونتوس اعلام می کنیم اگر خواسته ها ما نادیده گرفته شود قدم های زیر را بر می داریم :
    - تجمع در مقابل ساختمان مرکزی یوونتوس
    - بایکوت و خودداری از رفتن به ورزشگاه و فروشگاه های یوونتوس
    - تمدید نکردن بلیط های فصل برای فصل آینده (یکی از منابع اصلی درآمد از ورزشگاه)
    - ادامه دادن نامه ها و جمع کردن امضا و ....
    ما می خواهیم همه در زیر پرچم یوونتوس احترام ببیند و بگذاریم خود الکس، و نه کس دیگری در مورد آینده اش تصمیم بگیرد. دل پیرو بارها گفته است که می خواهد در یوونتوس بماند و اگر آقای آنیلی بخواهند حتی مجانی هم قرارداد امضا می کند.
    ما این نامه را نوشتیم چون می خواستیم رسانه ها و روزنامه ها را دعوت به صحبت در مورد این مسئله کنیم. ما می خواهیم داستانی را ادامه بدهیم که نمی توان آن را یکطرفه به پایان رساند.
    با تشکر که این نامه را خواندید، با امید بهترین ها برای باشگاه یوونتوس.

14. 2 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من که عاشق یوونتوسم به امید روزی که بتونه به روزای اوج خودش 2003 تا 2005 برگرده و بهترین تیم اروپا بشه نمیدونم چرا این قدر فوتبال دنیا افت کرده اگه اون تیمهای 2004 2005 الان بودن بارسلونا الان دهم هم نبود تیم های اون زمان هر کدوم برای خودشون یلی بودن ولی الان متاسفانه فوتبال دچار رکودشده

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

12 وداع با دل‌پیرو؛ ستاره‌‌ای که می‌خواست راننده کامیون شود!

وداع با دل‌پیرو؛ ستاره‌‌ای که می‌خواست راننده کامیون شود!

تو را دوست دارم ای دوست.....
    به قول پله تو نام دیگری از لذتی.....
    توی که نقش بستی بر قلب من...
    از کودکی طرفدار ایتالیا نبودم ولی طرفدار دل پیرو بودم
    طرفدار یوونتوس نبودم ولی دل پیرو رو می پرستیدم
    دل پیرو برای من فقط یک نام نبود
    اسطوره ای ترین اسطوره من بود...
    کسی که رویایش را در خابمان می دیدیم
    یادم میاد که تو نوجوانی وقتی به آریشگاه میرفتیم
    خط ریش دل پیروی میخواستیم...
    آل پاچینو مستطیل سبز بودی الکس من
    مردی که در بیرون از مستطیل سبز پدر و مرد تمام عیار خانواده بود
    و در مستطیل سبز جاودانه
    و بقول دوستی یادت می آید الکس جیادا اسکالیسی دختر 12ساله ای که در حین تماشای بازی یووه به کما رفت و هفته ها تلاش پزشکان برای به هوش آوردنش بی فایده بود و تو صدا و تصویرت را ضبط کردی و به بیمارستان فرستادی و او به هوش آمد...نه الکس...تو زمینی نیستی...تو برای آسمان ها و ماورا خلق شده بودی...ایکاش می شد الکس تو و بعضی های دیگر صدا و تصویرتان را برایمان بفرستید و بگویید که شماره 10 فصل بعد هم الکس خواهد بود و قراردادش تمدید می شود تا ما هم مثل جیادا به هوش آییم...
    هر جا هستی و هر جا خواهی بود
    بدان که در قلب من و هواداران بیشمارتی....
    دوستت دارم الکس دوست داشتنی...

مردی برای تمام فصول

الساندرو دل پيه رو در آخرين بازي با پيراهن يوونتوس موفق به فتح جام نشد؛ اما خداحافظي اش قهرماني ناپولي را تحت تاثير قرار داد.
    زندگي بيانکونري يک اسطوره دوست داشتني به نام الساندرو دل پيروبه پايان رسيد ؛ اين پاياني بود که بالاخره ديريازود هربازيکني را اسير خود مي کند. از رائول بزرگ تا دل پيه رو... يک يوونتوسي واقعي. با رفتن او چه کسي ميتواند پيراهن شماره 10 را به تن کند؟
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک dd (1).jpg   dd (2).jpg   dd (3).jpg  

17. 6 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مهرداد عجب متن قشنگی در مورد دل پیرو نوشتی جدا لایک داره
    من هیچوقت طرفدار یوونتوس نبودم اما دل پیرو بزرگ واقعا تو قلب من جا داره یه بازیکن بی نظیر که هیچوقت ضربات استثنایی ایستگاهی اونو فراموش نمیکنم واقعا که صحنه خداحافظی این بازیکن خیلی دردناک بود خوشحالم از اینکه زمانی زندگی کردم که تونستم بازیهای این بازیکن رو ببینم!

خداحافظ مرد بزرگ تو همیشه تو قلب منی!

19. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •