تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 339 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مثل اینکه برای دفاع چپ ابوذر رحیمی رو مد نظر دارند . حمودی رو هم احتمال خیلی زیاد استقلالی بدونید
    این جوجه ها کین میخوان بگیرن؟
    ولی اندو زیاد امیدوار کننده نیست
    حالا مگه این تیموریان کی هست؟ 31 سالشه جز دویدن هم کاری بلد نیست. باید برن سراغ کاظمی.

2. این کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان فقط آرزو کنید رحمتی بیاد و محمدی و طالبلو رو هم پرت کنن بیرون :دي
    این دروازه بان سومِ تیم هم بشه ذخیره ی رحمتی :دي

سایت گل نوشته بود استقلال علاوه بر سید محمد حسینی و فرشید طالبی، با سید جلال حسینی هم داره مذاکره میکنه!
    سینا عشوری هم گفته از استقلال پیشنهاد دارم.

فقط یه چیزی :
    کیانوش رحمتی میخواد بمونه ؟ :|

6 سهمیه ی لیگ برتری.
    بازیکنهای لیگ 1 و .... رو نمیدونم.
    اره میمونه.گفتن یه هافبک دفاعی بیشتر نمیگیریم.اشوبیرو هم تو لیسته فروش گذاشتن
    نمیدونم چرا خبری از ادینهو نیست؟
    اصلا خوشم نمیاد از سپاهان مدافع بگیریم.از همون ذوب اهن محمد حسینی رو بگیریم بسه

4. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فتح الله زاده:قلعه نویی هرجا باشد ما قهرمانیم/خسرو مشکلش را حل کند و بیاید استقلال

ورزش > لیگ برتر - علی فتح‌الله‌زاده می‌گوید تیم‌های دیگر به کرار 800 میلیون می‌دادند اما استقلال او را با نصف این مبلغ جذب کرده.
    قبل از اینکه مصاحبه شروع شود، علی فتح‌ا...‌زاده شروع می‌کند به انتقاد. این روزها حاجی، دست به انتقادش خوب است. گله دارد از اینکه پنالتی پرسپولیس بزرگ نشد اما روی استقلال حساسیت‌ها بیشتر است. فتح‌ا...‌‌‌زاده در نهایت لبخندی می‌زند و می‌گوید، امیداور است پرسپولیس قهرمان شود.
    *این روزها درباره استقلال...
    حاجی جان قبل از اینکه سؤال بپرسید یک گلایه‌ای کنم از خبرورزشی. الان برای استقلال یک پنالتی نصفه مشکوک حالا به نفعش یا ضررش اتفاق افتاده باشد، همش می‌نویسید پای یک داور یا کمک‌داور وسط است. در همین بازی پرسپولیس و فولاد تمام بدن داور در میان بوده، چرا چیزی ننوشتید؟(خنده) شما فقط زورتان به ما می‌رسید دیگر. البته از قول ما به پرسپولیسی‌ها هم تبریک بگویید که رفتند فینال. امیدوارم قهرمان شوند. ما که پیش از آنها رفته‌ایم آسیا، امیدواریم آنها هم بیایند.
    *کلاً شما هر بار که زنگ می‌زنیم، گلایه دارید. این گلایه‌های شما کی تمام می‌شود؟
    من که الکی ایراد نمی‌گیرم. یک نظر‌سنجی گذاشتید که دلایل ناکامی استقلال چیست؟ حاجی جان شما این نظر سنجی را می‌گذارید، یعنی حکم به ناکامی استقلال داده‌‌اید دیگر. شما اول بپرسید از طرفداران که استقلال ناکام بوده یا نه؟ نه اینکه ما را ناکام کنید از نظر خودتان بعد بپرسید چه کسی مقصر بوده است. من خودم 30 سال است روزنامه‌نگارم. گاهی شما شیطنت می‌کنید، بابا من این چیزها را می‌فهمم.
    *هر‌چه بگوییم شما حرف خودتان را می‌زنید. درباره ترکیب استقلال برای فصل بعد حرف بزنیم، چطور است؟
    بد نیست. اتفاقاً ما با آقای مظلومی جلسه داشتیم. لیست مورد نظرش را به ما داد. قرار شد 4، 5 بازیکن خوب جذب کنیم. بمب‌‌هایی در دست ترکاندن داریم.
    *ظاهراً قرار است ستاره‌های سپاهان از جمله خسرو حیدری و جان‌واریو را بگیرید. بوی انتقام می‌دهد، بدجور.
    شما این‌طور نگاه نکن. به دوستانی هم که آنجا هستند بگویید این‌طور نیست. هر بازیکنی که قرارداد نداشته باشد، دنبالش می‌رویم و او را در لیست قرار می‌دهیم. از سپاهان الان رحمتی را خواسته‌ایم. با او حرف زده‌ایم. ممکن است درهمین چند روز با چند بازیکن دیگر آنها هم مذاکره کنیم. منتها همان‌طور که گفتم فقط دنبال بازیکن آزاد هستیم.
    *خسرو حیدری را می‌خواهید؛ خبرش لو رفته.
    ما خسرو را خیلی دوست داریم به شرطی که قرارداد نداشته باشد. خسرو هم اگر ما را دوست دارد و می‌خواهد به استقلال بیاید اول باید این مشکلش را حل کند. اگر مایل بود برگردد، ما حتماً در خدمتش خواهیم بود.
    *فکر می‌کنید بعد از آن جدایی تلخ برای طرفداران، آنها با بازگشت او کنار بیایند؟
    قطعاً آنها هم خسرو حیدری را دوست دارند. پارسال شرایط فرق می‌کرد. لیگ حرفه‌ای هم همین است. او چنین تصمیمی گرفت و رفت. نباید به خاطر این حرکت خسرو را سرزنش کرد.
    *فکر نمی‌کنید جذب ستاره‌های سپاهان در حالی که آنها می‌خواهند سقف قرارداد را رعایت کنند، باعث شود همه فکر کنند شما سقف را رعایت نکرده‌اید؟
    اصلاً این‌طور نیست. شاید بازیکن بیاید در استقلال 250 میلیون تومان بگیرد اما در شهرستان کمتر از 450 میلیون تومان دریافت نکند. به‌هر‌حال اینجا استقلال است و بازیکن هم بدش نمی‌آید در تهران کنار خانواده‌‌اش باشد. پس فکر نکنید هر‌کس می‌‌آید اینجا پول زیادی می‌گیرد.
    *جعفری، مدیر‌عامل تراکتور هم گفته فتح‌ا...‌‌‌زاده بمب می‌ترکاند ما ترقه! این گفته او سر جریان کرار بود.
    من ارادت ویژه‌ای به او دارم ولی کرار بازیکن آزاد بود، وگرنه من که نمی‌رفتم دنبالش. رحمتی هم آزاد است که رفتیم دنبالش. اینکه یک اتفاق منطقی است. همین کرار از سپاهان، داماش، پرسپولیس و چند تیم دیگر پیشنهاد داشت. تازه آنها بالای 800 میلیون به او می‌دادند ولی من با نصف این پول کرار را آوردم استقلال. علتش هم این است که ما شفاف با کرار برخورد کردیم و او از صداقت ما خوشش آمد.
    *مگر کرار منشوری نیست؟
    خیر؛ او منشوری نیست. ما استعلام کردیم و دیدیم او مشکلی ندارد. این شایعاتی هم که وجود دارد، درست نیست. ما برخورد درست با بازیکن را بلدیم و می‌دانیم چطور باید رفتار کنیم. مگر نمی‌گفتند هوار بازیکن بی‌انضباطی است اما دیدید در استقلال مشکلی نداشت. کرار هم همین‌طور می‌شود. شما می‌بینید.
    *می‌رسیم به بحث قلعه‌نویی. بالاخره امیر به استقلال می‌‌آید یا نه؟
    فکر می‌کنم در این مدت تیترهایی که از قول من زده شد، تحریف شده بود. من این‌طور تیترها را نمی‌پسندم. امیر همیشه برای ما محبوب و قابل احترام است اما الان واقعاً نمی‌توانیم او را به خدمت بگیریم چون با مظلومی یک فصل دیگر قرارداد داریم. نمی‌توانیم سراغ امیر برویم، خودش هم این را می‌داند.
    *ظاهراً طرفداران حجازی هم روی شما فشاری ایجاد کرده‌اند که نباید امیر را به استقلال ببرید.
    نه؛ اصلاً. اینطور نیست که من به خاطر ترس از آنها سراغ امیر نروم. طرفداران حجازی هم قلعه‌نویی را به عنوان سرمربی استقلال دوست دارند. ولی ما مظلومی را داریم که یک‌سال با تیم کار کرده و موفق بوده. دلیلی ندارد من آدم موفق را برکنار کنم.
    *شما که از همین حالا حرف از قهرمانی در لیگ زده‌‌اید، سال بعد تیم قلعه‌نویی دوباره قهرمانی را از شما نگیرد؟
    فرقی نمی‌کند امیر کجا باشد. هر‌جا که باشد ما قهرمانیم!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

صادقي و کرار به باشگاه رفتند
    سياوش اكبرپور در باشگاه استقلال حضور پيدا كرد

مهاجم سابق استقلال ظهر امروز در اين باشگاه حضور پيدا کرد.

باشگاه استقلال زودتر از موعد رسمي فصل نقل و انتقالات مذاکرات با بازيکنان مورد نيازش را آغاز کرده است.
    امروز نيز بازيکناني نظير امير حسين صادقي براي مشخص شدن وضعيتش براي فصل بعدي، هوار ملا محمد و تعدادي ديگر در باشگاه استقلال حضور پيدا کردند.
    تکليف صادقي قرار است اوايل هفته آينده مشخص شود.

اکنون در باشگاه جاسم کرار که اولين صيد آبي پوشان در فصل جديد است حضور دارد.
    نکته مهم حضور سياوش اکبرپور مهاجم فصل گذشته استيل آذين در باشگاه استقلال بود.
    جلسه بين فتح الله زاده و مظلومي نيز فعلا به پايان رسيده اما قرار است در ساعات آينده اين جلسه دوباره برگزار شود. سرپرست باشگاه استقلال فعلا محل باشگاه را ترک کرد اما براي ادامه جلسه باز مي گردد.

پس از حضور در باشگاه استقلال
    اكبرپور: احتمال پرسپوليسي شدنم بيشتر از حضورم در استقلال است

مهاجم فصل گذشته استيل‌آذين گفت: احتمال پرسپوليسي شدنم بيشتر از استقلالي شدنم است.

سياوش اکبرپور که امروز در باشگاه استقلال حضور پيدا کرد در مورد برنامه فصل آينده خود در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هنوز صحبتي با استقلال نداشتم. از پرسپوليس پيشنهاد دارم و احتمال قرمزپوش شدنم بيشتر از استقلالي شدنم است.
    وي در مورد تيم استيل‌آذين گفت: مي خواهم به اين باشگاه بروم تا رضايتنامه ام را بگيرم. اين تيم در فصل گذشته دچار مشکلات حاشيه اي شد.

منتظري و شايد تمديد قرارداد با استقلال

مدافع تيم فوتبال استقلال با حضور در اين باشگاه براي فصل آينده صحبتي با مسئولان اين تيم داشت.

پژمان منتظري يکي از بازيکناني است که قراردادش با استقلال تمام شده و امروز نيز در محل باشگاه استقلال حاضر شد.
    منتظري يک ساعتي در باشگاه حضور داشت. وي به هنگام ترک باشگاه با اصرار خبرنگاران براي جواب به اين پرسش که سرانجام در اين تيم مي ماند يا خير، رو‌به‌رو شد، اما حاضر به مصاحبه نشد. منتظري فقط اعلام کرده فعلا خبري نيست.

فردا نتيجه مذاکره مشخص مي‌شود
    رضايت محمدي از مذاكره با مسئولان استقلال

دروازه‌بان تيم فوتبال استقلال از رضايت مذاکره با مسئولان اين تيم خبر داد.

محمد محمدي يکي از بازيکناني بود که امروز در محل باشگاه استقلال حاضر شد تا تکليف خود را براي فصل آينده مشخص کند.
    او قراردادش با استقلال تمام شده و چند روز قبل اعلام کرده بود که مسئولان استقلال تکليفش را روشن نکند به پيشنهادهاي ديگرش فکر مي کند.
    محمدي به هنگام خروج از باشگاه به خبرنگاران اظهار داشت: مذاکرات امروز خوب بود، اما همه چيز فردا مشخص مي شود.

کد:
    پ.ن
    با این حساب شاهده تولده نیکبخته دیگری در فوتبالمون هستیم(اکبرپور)
    محمدی از طالبلو بهتره ولی بعید میدونم طالبلو رو نخواد فتح الله زاده نکنه همین دو تا فصله بعدی هم باشن
    اینطور که منتظری هم پیدا بود زیاد راضی نبوده از مذاکره
    خدا به خیر کنه.اگه استقلال این فصل نتونه خوب یارگیری کنه باعثش همش مظلومیه چون سابقه نداشته حاجی تیم خوب نبنده حتی در بدترین شرایط که پارسال بود....من اینطوری فکر میکنم که مظلومی میخواد قدرت نمایی کنه

ویرایش

و متاسفانه یا شایدم خوشبختانه

رحيمي با استقلال قرارداد بست

بازيکن فصل پيش تيم فوتبال راه‌آهن امروز قراردادي داخلي به مدت يک سال با باشگاه استقلال امضا کرد.

ابوذر رحيمي امروز در باشگاه استقلال حاضر شد و پس از مذاکره با مسئولان باشگاه قراردادي يک ساله و داخلي با اين تيم امضا کرد.
    رحيمي پس از خروج از باشگاه چکي در دست داشت و خطاب به خبرنگاران گفت: مي‌روم اين چک را نقد کنم.

کد:

Last edited by Amir M.ohAma.D; 08-06-2011 at 15:07.

8. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ابوذر رحیمی استقلالی شد

سایت گل - ابوذر رحیمی مدافع چپ پای تیم فوتبال راه آهن شهرری با باشگاه استقلال تهران قرارداد داخلی امضاء کرد.

قرارداد این بازیکن دو ساله خواهد بود و طی روزهای آینده نیز در هیات فوتبال تهران به ثبت خواهد رسید.

رحیمی گزینه نخست کادرفنی استقلال برای جناح چپ بود که فتح الله زاده با او به توافق رسید. با حضور ابوذر در استقلال، به نظر می‌رسد جدایی جواد شیرزاد چپ‌پای اهل شهر انزلی در این تیم قطعی شده باشد.

رحیمی یکی از بازیکنان خوب راه‌آهن در فصل گذشته بود که به تیم ملی هم دعوت شد.

کد:

10. 4 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

این جوجه ها کین میخوان بگیرن؟

حالا مگه این تیموریان کی هست؟ 31 سالشه جز دویدن هم کاری بلد نیست. باید برن سراغ کاظمی.
    برای چپ رحیمی خوبه از او بهتر دفاع چپ داریم (به جز حاج صفی)؟
    ..............

نه خوشبختانه بازی کنه خوبیه!
    .........
    درباره اکبرپور . داره بازارگرمی می کنه . اقا ما با داشتن این همه مهاجم اونو می خوایم چه کار؟؟؟!!
    امیر جان نگران نباش تا حالا که خوب بوده از این به بعد بهتر هم می شه .
    رحمتی یا گردان رو می گیریم . مطمئن باشید .
    از یه منبع مطلع هم شنیدم حمودی دلش با اس اس و احتمال زیاد استقلالی بدونید ( مگر با اومدن خسرو )

12. این کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب این خرید خوبیه چون به دفاع چپ خیلی نیاز داشتیم
    اکبرپور هم بیاد یا نیاد مهم نیست چون هم مهاجم زیاد داریم هم اون چنان آش دهن سوزی نیست که مثلا نیومدنش تو تیم تاثیر داشته باشه!

14. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بازيکن فصل پيش تيم فوتبال راه‌آهن امروز قراردادي داخلي به مدت يک سال با باشگاه استقلال امضا کرد.
    قرارداد این بازیکن دو ساله خواهد بود و طی روزهای آینده نیز در هیات فوتبال تهران به ثبت خواهد رسید.
    بالاخره ؟؟؟

مهاجم فصل گذشته استيل‌آذين گفت: احتمال پرسپوليسي شدنم بيشتر از استقلالي شدنم است.
    بازارگرمی !!!

16. 2 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با جباری رفیقم

به گزارش سایت رسمی استقلال، از قول آندرانیک تیموریان، حرفی را مطرح کرده‌اند که او آن را به شدت رد می‌کند.
    آندرانيك تيموريان در گفت‌وگو با «فارس»، درباره اينكه از قول او مصاحبه‌اي با اين مضمون كه «با جباري مشكل دارم و به همين دليل به استقلال نمي‌روم» منتشر شده، می‌گوید: برای آنها كه اين خبر را از قول من منتشر كرده‌اند، ‌متاسفم. يكي از بدي‌هاي فوتبال ايران اين است كه مي‌خواهند آدم‌ها را مقابل هم قرار دهند و اين یک نكته منفي است. من هيچ‌وقت چنين اظهار‌نظري نه در مورد جباري و نه در مورد هيچ‌كس ديگري نکرده و نمي‌كنم.
    در شخصيت من نيست كه بخواهم براي فردي كه تجربه بيشتري از من در ليگ‌برتر دارد، اظهار‌نظر كنم. من با جباري رفيقم. ما در اردوهاي تيم‌ملي با هم در يك اتاق هستيم. آندرانيك تيموريان تا به حال پشت‌سر هيچ كسي حرف نزده است. من اينقدر جربزه دارم كه مقابل افراد صحبت‌هايم را انجام دهم.
    از كساني كه چنين مصاحبه‌اي را منتشر كرده‌اند می‌پرسم از كجا مي‌دانند كه من چه نيتي دارم. شايد من به خاطر رفاقت با جباري بخواهم به استقلال بروم.
    تيموريان درباره اينكه روند مذاكراتش با استقلال به كجا رسيد، می‌گوید:‌ امروز حدود 30 دقيقه با مسئولان استقلال در محل باشگاه صحبت كردم. با توجه به اينكه آنها احترام گذاشتند و با تلفن شخصي خود از من دعوت كردند كه به باشگاه بروم به اين دعوت احترام گذاشتم. اما با توجه به اينكه مدير برنامه‌هايم خارج از كشور است و هفته آينده به تهران مي‌آيد، هنوز تصميمي نگرفته‌ام.

مبعلی در باشگاه

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، امروز یکی از روزهای شلوغ ساختمان آبی، در خیابان سی و هشتم غربی علامه جنوبی بود.
    امیرحسین صادقی، محمد محمدی، آندرانیک تیموریان، ابوذر رحیمی، جاسم کرار از جمله سرشناس‌ترین مراجعان باشگاه استقلال بودند.
    ایمان مبعلی هم امروز سری به علامه جنوبی زد و سراغ اتاق علی امیری و علی‌ نظری- معاون باشگاه- را گرفت.
    مبعلی که عمده توقفش در دفتر کار علی امیری اتفاق افتاد، به طور صددرصد، احتمال بازی کردنش در خارج را رد می‌کند و درباره تمدید قرارداد با استقلال هم فقط یک حرف دارد: هیچ مشکل و مانعی وجود ندارد. پس از توافق بر سر مبلغ قرارداد، کار به امضا نیز می‌رسد.
    مبعلی، از عملکردش در استقلال راضی است و می‌خواهد در تیم‌ملی هم یکی از مردان مورد قبول کروش باشد.`

کد:

18. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قراردادش یه سالست

20. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •